Azonnal varrják disznóbőrbe Abdeslamot. Ennyi.


A nemrégiben elfogott Salah Abdeslam nevű aberrált pszichopata éppen családi-baráti körben pizzázgatott és teázgatott, amikor elkapták. Mivel csak pár házzal odébb költözött eredeti lakhelyétől, miközben látni vélték az Északi Sarktó kezdve Újzélandig mindenhol, az a minimum, hogy lemond a belga belügyminiszter, hadügyminiszter és a titkosszolgálatokért felelős valaki. Valamint Brüsszel rendőrfőkapitánya. Azért is minimum ez, mert belga politikusok arról beszéltek, megtörtént, amitől tartottak. Mármint, hogy az egy szem pszichopata Abdeslam elfogása után annak pszihopata barátai bosszút állnak. Értjük, ugye? Pár aberrált kis köcsög, kontra belgák milliói, hadsereg, meg rendőrség, meg titkosszolgálat.

[rule style=”rule-dotted” ]

Hogy ezt meg tudták csinálni, az azt jelenti, hogy a belga rendőrség és nyomozóhatóság, valamint a terrorelhárítás képtelen volt elvégezni a dolgát, miközben Abdeslam nem is menekült 500 méternél távolabb. A belga hatóságok beszariságból és liberalizmusból nem merték ízekre szedni a döntően már muszlimok lakta Mollenbeek-negyedet. Emiatt meghalt több mint harminc ember. Ők meg sajnálják, hogy megtörtént, amitől tartottak. Le meg nem mondanak. Komolyan, ez már majdnem a Saskabaré.

Különösen jól lett ám ez időzítve a migránscsere aláírása miatt is, amelynek lényege, hogy Merkel tulajdonképpen most már szabadon válogathat a migráncsok közül, amit eddig is akart. Csak pár hónappal később lett meg ez a vágya, miután kiderült, a migráncsselejtet, amelyiknek rossz a fogazata, vagy kancsal, nem tudja a többi uniós országra lőcsölni. Amúgy győzött, Vitya nyilván nem bontott pezsgőt aznap este. De, hogy ha már ilyen nyílt cserekereskedelem indult, kellene néhány kiegészítő rendelkezést is.

Az első, hogy minden terroristát, vagy terroristagyanús személyt, vagy akinek bármi köze volt az ISIS-hez és aztán hazajött, azt abban a pillanatban, hogy uniós területre lép, azonnal disznóbőrbe kell varrni. Csak így egyszerűen.

Minden egyes kiontott európai emberéletért 10 ezer muszlimot kell kitoloncolni. Minden egyes muszlim után, akiről kiderül, hogy részt vett egy pszichopata bújtatásában, vagy tudta mire készül és nem jelentette, további 1000 muszlimot kell kiutasítani az unió területéről. Természetesen a cinkosokat disznóbőrbe kell varrni, és elítélni. Továbbá minden egyes kiontott életért 100 liberális aktivistát, és 10 europarlamenti képviselőt kell kitoloncolni. Ha nagyon akarja a közvélemény, akkor Angelát is disznóbőrbe kell varrni.

És nem viccelek. Csak azóta divat Európában a robbantgatás, mióta itt vannak a menekültek, akikről senki nem tudja igazából megmagyarázni, hogy tulajdonképpen mi a jó francot is keresnek itt. De ha már itt vannak, akkor olyan eszközökkel kell őket kezelni, amiből értenek.


  Miért Rigó

7 hozzászólás

  1. Kár a disznóbőrért. Olyan jó kis parizert tudnak gyártani belőle a húsfeldolgozó üzemeink. 🙂

  2. Szerző minden szavával egyetértek.
    Egy kivétellel. Merkel néni szamárbőrbe varrását javasolom.
    Támogatói utánvéttel kapjanak egy-egy szamárfület.
    Ha kevés, huszonöt pálcát Lúdas Matyi módra.

  3. Lemondok a parizerről, csak varrjuk be őket! Angelát is!

  4. 1. Módszertzan: Az algíri csata (Youtube)
    2. Akik értenek hozzá (illetve nem politikusok, leszarják a PC-t ) egy éve regélik azt, ami most történik – Spöttle, Nógrádi, Főldi és a többiek -, de a “döntéshozók” valami (pénzek?) miatt egyszerűen ezt nem vették(akarták?) tudomásul.

  5. naiv azt gondolni hogy az isis a semmibol lett
    Wesley Clark: “Our friends and allies funded ISIS”
    https://www.youtube.com/watch?v=QHLqaSZPe98

  6. Európát a jogkövetés, humanizmus és a racionalitás tette naggyá. Ha ezeket feladjuk, pont olyanok leszünk, mint a terroristák.

  7. Kedves Lovas! Hát ne add föl! Szorítsd a kebledre valamennyi védencedet, és tevegeljetek el a naplementébe. Egy csepp ellenvetésem sincs ez ellen, sőt! Viszont az én nyakamra ne hívj és hozz egyet se, ha egy kicsit is racionális humanista jogkövető vagy. Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük