Karácsony Gergely utolsó sajtótájékoztatója, ahol bejelenti, hogy az oroszok megmérgezték a Csinovnyikkal


Szóval az úgy volt, hogy nem úgy volt. Már az elejétől kezdve nem úgy volt, sőt éppen ellenkezőleg. Mármint pont ellenkezőleg volt úgy, az elejétől. És én már akkor, az elejétől is jót akartam. De a fideszesek az ellenkezőjét akarják rám bizonyítani. Figyeltettek, ha elszundítottam az autóban. A magas vékony emberek jó emberek, és én magas vagyok és vékony, ezek tények. Igenis magas vagyok, és vékony. Tehát jó ember.

És tudok angolul is. A fideszesek nem tudnak angolul! Legfőképpen ők nem tudnak angolul, mert ők vidékiek. Én is vidéki voltam, de az már a múlt. Már az nekem meg lett bocsátva. Mert magas vagyok és vékony, és következésképp jó ember, és onnantól az már nem számít.

De, amiről beszélni akartam, azok az oroszok. Az oroszok jönnek. Sőt, már itt is vannak. És mindent meg akarnak venni. És csinálnak ilyen felvételeket, amin emberek beszélnek, aztán összevágják a szavakat. Most szólok, Józsi, hogy tudjuk, te manipuláltad a felvételeket. Vagy még Jani, te lehettél, de mi már arról is tudunk. Meg az izraeli kémszoftverről, amit a kínaiaktól vettek az oroszok. Igen, most már mindenki láthatja, azok az oroszok, akik alvás közben figyelnek engem. Mármint a fideszesek, akik az oroszok. Az oroszok már itt vannak, és figyelnek. Még nem akarnak megmérgezni, ott még nem tartunk, de már megmérgeztek. Beadtak egy Csinovnyikot, amitől elment az angoltudásom. Hiperpassziválódott. Kész, ennyi volt. Meg megyek össze is. A megmérgezéstől. Amennyit összemegyek, annyival meg egyre szélesebb vagyok. Ez egy olyan Csinovnyik, hogy az ember magas vékony demokratából széles, alacsony putyinista lesz. Most szólok, Józsi, hogy tudunk erről is. Vagy Jani. És már szédülök az aszfalton, a Csinovnyik miatt. Jönnek elő a vidéki tünetek.

De, nem erről akartam beszélni. Hanem a Városházáról. Esküszöm, hogy nem akartam eladni! Álljon belém a radai rosseb, ha el akartam adni! Na, ezt mondom, ez is a Csinovnyik hatása, hogy már így beszélek. Vidékiül. De ki beszél itt radai rossebről, amikor a lényeg a Városháza. Nekünk erről kell beszélnünk. A Városházáról, igen Józsi, a Városházáról! A szemedbe mondom, hogy nem akarjuk eladni! Hol vagy? Mutasd magad! Elbújtál a Jani mögé. Szép. Na, ilyen egy orbánista propagandista. Vagy kérdezzem angolul? Úgysem értenéd…

De én nem erről akartam beszélni Józsi, csak mindig összezavarsz. Meg a Csinovnyik. Én arról akartam beszélni, hogy ültessünk fákat. A méhek beporozzák a virágokat, abból lesz a gyümölcs. Ugye, milyen szép? És nekünk vannak méhlegelőink. Hogy a méheknek legyen hol füvet legelni. Éhen haltak volna a méhek, ha nem hozunk ilyen döntést. De mi meghoztuk a döntéseket, hogy az oroszok ne kaszálhassák le a méhlegelőket.

De nem erről akartam beszélni, hanem tényleg a fákról. A fákon levelek vannak, lengedeznek a szélben, és kiveszik a levegőből a széndioximumot. Ezért akartunk fákat ültetni a Városháza helyén. A széndioximum méreg, Oroszországból származik. A Nyitott Társadalom Egyház szerint már benne van a vérünkben. Az oroszok már benne vannak a vérünkben. A Csinovnyik egyik hatóanyaga a széndioximum, azt az Orbán szórja a levegőbe, délutánonként, amikor a repülőjével Magyarország fölött köröz.

De én nem erről akartam beszélni, Orbán, hiába körözöl a fejem fölött. Én a Városházáról akarok beszélni! Hogy nem akartuk eladni! Nem akartuk eladni, mert éppenhogy meg akartuk venni. Ez az, meg akartuk venni! Az oroszoktól. Mert ugye, a Fidesz van hatalmon. A Fidesz az oroszok. Az ország a Fidesz tulajdonában van, tehát az oroszokéban. És mi pont tőlük akartuk megvenni a Városházát, hogy kimentsük. Hogy lehessen benne melegbár. A Homonnay Emlék Kör. Meg egy szobor is a WC-ben, az Orbán-diktatúra áldozatainak emlékére. Erzsit, a macskát kinevezem főpolgármester-helyettesnek, hogy értsék az oroszok is: itt senkit nem lehet megfigyelni alvás közben! Ez itt már az Európai Unió! Mi, demokraták ellenállunk a széndioximumnak! Vagy mondjam angolul, Józsi? No Putyin széndioximum! Ami itt lesz, az fák. Többen. És legelő méhek. És a Városháza tetején méhleszállópálya. Mi ezt ígértük a választóknak. 

Erzsi for prezident!

Köszönöm, hogy meghallgattak!

Vezetőkép: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu


  Miért Rigó

16 hozzászólás

 1. Ez, pokoli jó volt!
  Gratulálok.

  Ps; sírtam ???

 2. Azért Karácsony Gergely elmehetne az oroszokhoz némi kultúrát tanulni. Ott voltak és vannak írók, költők, zeneszerzők, színészek, balettművészek. Köztetek belpesti (akiknek nagyobb része faluról érkezett és évek után is eltéved a kiskörúton kívül) alakok között kik vannak? Buzeráns pösze, fa.zverő, magát művésznek képzelő és nézhetetlen bohócok, olvashatatlan ócskaságokat összebuheráló írók, mindenféle hősnek kikiáltott lotyók és bűnöző tahók, akiket futtattok, csak sikerüljön elhülyíteni az embereket. Iskoláitokból, tisztelet a nem kis számú kivételnek, muciológusnak nevezett és semmiféle hasznos tevékenységre nem használható idióták tömegei kerülnek ki. A szakok számát sem lehet már követni, igaz írni és olvasni nem kötelező tudni. Elég ha beül egy nyomortanyára, ti romkocsmának hívjátok és néhány spangli és pár pohár lónyál után elhiszi magáról, hogy a konzervatívok miatt lett ilyen nyomorult. Azt meg végképp nem érti, hogy egy kőműves miért keresi a többszörösét, mint ő. Nem is kell, hogy értse. Egész addig, míg vidéki szülei eltartják.

 3. “Igenis magas vagyok, és vékony. Tehát jó ember.”
  Ebből egyedül a magas lehet az igaz,bár a kosárlabdázók sokkal magasabbak. Vékonynak sem nevezhetjük,hanem punnyadt puhánynak.
  A jó emberségről csak annyit,hogy Ők nem rúgatnak ki dolgozó embereket,hogy még kettő szarházi fajtájabelit felvehessen tanácsadónak,miközben (egyelőre) szóban telebrunyálja a szenteltvíztartót.
  Szóval a cikk igen jó! Megmozgatja az ember belsőjét. 🙂

 4. Folyt a könnyem,úgy röhögtem olvasás közben! Becsületére válik cikkírójának! Kössz!

 5. Dávid Zsuzsa

  Ez olyan Karinthysan jó lett. Mint a Magyarázom a bizonyítványom.
  „Hát kérem szépen, először is: ez még nem végleges bizonyítvány – ez csak afféle lenyomat, amit ideiglenesen kiosztottak nekem.”

 6. Öreg Rája

  Butapest mindenkié!
  Az, hogy páran nem így látjátok nem Gelgő hibája…
  Az anyjáé, aki hülyét szült!

 7. Ej-mi-a-kő

  És mielőtt még megmérgeztek volna, kihullott pár fogad a szádból a mérgezés egyik mellékhatása révén. Hallatlan pofátlanság! Mert vékony ő és magas ő, és nagyon fiatal ő! Ilyen fiatalon nem hullhat ki a foga!
  Javaslom, mielőbb ültessük tele a száját százéves platánokkal, hogy elrejthesse azt a mocskos foghíjas vigyorát!

 8. Könnyesre mosolyogtam magam, mert egy-egy új bekezdéssel sikerült még rátenni egy lapáttal… Minden benne van, ami egy vékony magas, diszlexiás bábuban benne lehet – hej, és amiről még nem tudunk…

 9. “Pestiék vezérelve” is ez lehetett, amikor megválasztották!

 10. A busz sávba egy tábla azért kijár neki kivéve főpolgármester éber állapotba mégis Budapest főpolgármestere lenne ha lenne

 11. Briliáns. Könnyesre nevettem magam, pedig csak sírni kellene az igazságán.

 12. Szegény Kafeácsiny!

  Szegény Gergelyke!
  Ne bántsátok ezt a nagyocska, de szegényke gyereket. Fejlődési rendellenesége van már legalább egy évtizede.

 13. Mindenesetre Harácsony azóta már a spájzban garázdálkodik, és a csőcselékkel együtt mindent felzabál.

 14. No itt a baj a szexuális felvilágosítás hiányával. Ha anno Geri mamája ismerte volna az orális szex mibenlétét, ma egy gonddal kevesebb lenne a köz javára ….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük