És most akkor a férfiak újult erővel nyomják el a nőket


A beszopatott feministák – valójában ezzel a címmel kellene kitennünk ezt a kis posztot, a Tutiblog által képviselt közéleti trash műfajában ugyanis ilyen, figyelem bevonzó, megbotránkoztató felvezetés dukálna, amelyet aztán kellő, intelligens kifejtéssel indokol meg a szövegtest. Olyan ez, mint a művészeti keretekbe helyezett „kurvaanyád”, vagy egy liberális szájából a „bazdmeg”. Abban is mindig van valami mély többlet. Miután azonban ránk szóltak, hogy olyan posztot senki nem fog megosztani a közösségi portálokon – még ha élvezettel is olvasná különben, és illő hasonlatnak érezné –, amely eltartott kisujjak hátsó fertályakban való körmozgásával akar hazai kulturális jelenségeket jellemezni, vissza kell kicsit vennünk a lendületből, hogy azok is felvehessék a lépést, akik éppúgy nem értik a trasht, mint annak közeli rokonait, a szarkazmust, vagy az abszurd humort. Mindenesetre, történt mostanság, hogy egy Lia Thomas nevű úszó, aki eredetileg Will Thomas néven úszott a Pennsylvaniai Egyetem csapatában, transznőnek állt, és rommá verte a női mezőnyt. Erről fogunk írni, a címet meg mindenki képzelje hozzá!

Gondolhatnánk, hogy ez a Billy fiú talán azért döntött a nővé válás mellett, mert a férfiak között csak harmatosan muzsikált, ami nagyon bántotta, keresett hát egy olyan mezőnyt, amiben első lehet. És az is lett. De az eset ennél sokkal bonyolultabb. William ugyanis esetleg azért válhatott Lia-vá,

mert le akarta győzni és meg akarta alázni a nőket. 

Ez lehetne ugyanis a feminista narratíva, ha elég tökösek lennének a feministák szembefordulni az LMBTQ-propagandával. Persze nem mernek, mert az eredeti feminista eszméket szépen behálózta ez az zavaros ideológia. Mármint ismerjük a feminizmus tagadhatatlan eredményeit, például azzal kivívni a szavazójogot, hogy egyes angol és francia hölgyek nem vettek fel fűzőt. Viccet félretéve, a női és férfi princípium a történelemben bizony nem volt mindig kiegyensúlyozott, ami a férfitársadalomra nézve kellemetlen tény. Elnézést a múlt miatt felesleges volna kérni, de férfiként, mai szemmel, akkor is ciki.

És akkor jöjjön egy kis filozofálás, amelynek elengedhetetlen része, hogy pontokokba szedünk dolgokat. Elsőként is nevezzük meg a korabeli feminista törekvések két legigazságosabb törekvését: 

az azonos jogok és lehetőségek jogát. 

Az azonos jogok alatt a törvény előtti egyenlőséget értjük, például a szavazati jog kérdésében, amelyet huszonegyedik századi létezőként teljesen természetesnek gondolunk, holott néhány száz évvel korábban a nők egyszerűen nem szavazhattak. Hasonlóan fontos kérdés az azonos lehetőségek problémaköre, amely szintén valahol jogi kategória, és azt foglalja magába, hogy bármilyen nem képviselője szabadon kamatoztathassa a tehetségét. Ez néhány száz évvel ezelőtt nem volt adekvát lehetőség, így egy Karikó Katalin sem törhetett volna víruspusztító babérokra. Tetszik, nem tetszik, a női tehetség nem járulhatott hozzá az emberi faj jobb létéhez. Azonban, az igazságtalan nemi különbségek fokozatos felszámolását követően az azonos jogok és lehetőségek teljesen indokolt kivívása után olyan ideológiai igények is jelentkeztek, 

amelyek már az azonos képességek jogát követelték. Az azonos képességek jogában azonban a feministák már nem törekedtek a teljességre.

Azt ugyanis a nőszervezetek előszeretettel képviselték, hogy egy nő tud olyan jó bankigazgató, író, tudós, vagy politikus, esetleg állami tisztségviselő lenni, mint egy férfi. Hasonló igyekezettel azonban nem akarták bebizonyítani, hogy csatornatisztító, szénbányász vagy esetleg aszfaltterítő is akad legalább olyan kiváló nőben mint férfiban. Ezt inkább meghagyták ez elvek szintjén, nyilván egy bevallott, és egy be nem vallott indok alapján. A be nem vallott indok, hogy utóbbi munkák koszosak, megterhelőek, a testet pusztítók és társadalmilag lenézettek, azaz olyanok, amelyeket ha nem nagyon muszáj, az ember nem csinál szívesen, vagy legalábbis nagyon elhivatottnak kell hozzá lenni, csinálják inkább a férfiak. A másik, már valamelyest bevallott szempont, hogy ezen munkaterületek más fizikumot, más testfelépítést követelnek. A női jogi aktivizmus, amely eszerint a realitás talaján áll – bizonyos értelemben önző okokból is –,

soha nem követelte azonban az azonos teljesítmény jogát.

Az azonos jogok és lehetőségek jól megfogalmazható, értelmezhető és józan ésszel könnyen belátható kategóriáin – és az azonos képességek csak részben érvényesített jogain – túl ugyanis volt egy végpont: a teljesítmény. Itt mindkét nem eltérő módon, de tud maximumokat felmutatni, elég csak arra gondolni, hogy lehet bármilyen férfi sportoló, aki száz kilókat képes felemelni, de nem vállalna be egy szüléssel járó fájdalmat. Talán nem is bírná, és ahogy testi, úgy szellemi téren is mások vagyunk és ebből kifolyólag eltérő képességeink és eltérő tehetségünk szerint gazdagítjuk tudományos ismereteinket és művészeti világunkat.

Előállt azonban ez az új szituáció, amelyben az LMBTQ az azonos teljesítmény jogát követeli, ezt viszont már a feministák sem képviselik, ha igazán feministák, mert ez nem jó a nőknek. Az azonos teljesítmény joga akkor működne fizikális értelemben, ha a nők a férfimezőnyben akarnák megmérettetni magukat, hogy bebizonyítsák, vannak olyan jó evezősök, focisták, súlyemelők, úszók, vagy kosarasok, mint a férfiak. Nyilván nem véletlen, hogy a sport a józan ész mentén úgy alakult, hogy világos határokat húzott a nemek között, amelyeket egyik fél sem sem akart átlépni, mert nem volt helye a másik térfélen. Egyetlen férfi sem merészkedett, hogy felvegye a versenyt szertornában vagy szinkronúszásban a nőkkel, mert abból csak egy ócska paródia lett volna. A nők cserébe nem erőltetik a súlyemelést. Tiszta sor.

A rendszer most borult fel épp, amikor egy elfajzott ideológia, amely teljesen indokolatlanul mutogat vissza vélt, vagy behazudott feminista gyökereihez, a teljesítmény egyenlőségét követeli. Mindezt perverz nemváltoztató műtétek és hormonkezelések révén, azaz azt próbálják elfogadtatni a világgal, hogy egy magát nőnek kiadó férfi egyenlő esélyekkel, a képességek megegyező szintjén indul egy női mezőnyben, holott ez hazugság. Mert akkor működne ez fordítottan is, azaz, ha bármely nő plasztik kukit varrat magára és addig tolja magába a szteroidot, hogy kiserkenjen az állán a szőr, akkor eséllyel indulhatna mondjuk diszkoszvetésben a férfi mezőnyben, de, mint ezt a maga természetességében beláthatjuk, nem valóságízű. Akik azonban a feminizmust is kihasználva női jogokat követelnek a férfiaknak egy sportmezőnyben, nem hibáznak. Will-Lia szarrá alázta a női mezőnyt, csak egy kis ösztrogént kellett tolnia hozzá, meg megnövesztenie a haját, kirúzsozni a száját, talán egy zselécicit is bevállalt miatta.

Egy szó, mint száz, Will-Lia nemcsak görbe tükröt mutatott az egész genderideológiának, de valójában férfiként – hiszen hiába mondja bárki felvilágosult lélek transzneműnek, arról azért alapból mindenki dekódolja, hogy eredetileg hím – a női mezőnybe ment fütyit mutogatni és legyőzni a nőket, ha már a férfiakat nem tudta. Egyúttal mindazt, ami a feminizmusban jogos és érthető, megtrollkodta.

És, hogy mi a konklúzió? Az egész borult LMBTQ-ideológia törekvéseinek végeredményeként nőnek hazudott férfiak alázzák meg a nőket már a saját térfelükön is. A konzervatív hangoknak e téren már nincs mit hozzátenniük, de talán akad néhány tökös feminista, tapasztalt biszexuális nő, vagy határozott leszbikus, aki észbe kap, mielőtt a férfiak újult erővel, új térfélen, szivárványos ideológiai háttérrel el nem nyomják a nőket.

Fotó: New York Post


  Miért Rigó

46 hozzászólás

 1. Hát azért nem annyira a nőket alázta meg, hanem saját magát. Sőt az egész férfi nemet is. Egy strici ez, nem férfi, aki a könnyű győzelemért képes magát nőnek bohóckodva internet kurvának állni, hogy mivel semmilyen tehetsége nincs, hát így szerezzen ismertséget és hírnevet.
  Én a férfiak nevében is kikérném magamnak, sőt el is kapnám mint férfi, mint apa, akinek a lányait molesztálja az öltözőben, és mint vőlegény, férj, és megmutatnám milyen az, amikor valaki terrorizálja a nőket.
  Ezek a rongy alakok az emberiség selejtjei. Egy igazi férfi arról ismerszik meg, hogy – biológiai predesztináltság okán védelmezze a nőstényeket, és a faja utódait, gyengéket, öregeket.
  Ezek a mocskok ebből csinálnak viccet, aminek következménye – vagyis ezt szeretnék elérni a Háttérhatalom csicskái – a két nem összezavarodjon, és meggyűlölje egymást a sorozatos oda-vissza provokációban, s szétverjék a családok, összetartó erejét.
  Vádolom a férfiakat is. 6 éve egy férfi sem lő hódítóra a határon, törvények ide vagy oda, nem verik agyon a lányaik megerőszakolóit és meggyilkolóit, kussolnak mikor molesztálják az utcán az asszonyaikat. Semmiképp nem dicsérném a muzulmánokat, de ott nem sokáig élne, ha nők között úszkálna egy ilyen féreg…
  Valóban túltolták a biciklit a nagypofájú feministák, de a versenybíróságban, edzők között, és sportdöntéseknél túlsúlyban vannak a férfiak, ebben, hogy beengedik a sportba, kislányok WC-jébe erőszakolni a dögöket, nomeg a plasztikai sebész haszonélvezők zöme is férfi, meg az amcsi legfelsőbb bírók, a pedofil Bidé, meg a nőnek maszkírozott kétgyerekes egészségügyi miniszter helyettes”NŐ”k is férfiak, vagyis ők a főbb bűnösök.

  • Aha,..haha:
   Szóval a férfiak a bűnösök??????
   Hát nemcsak:
   A nők is bűnösök, mert csak fecsegnek,fecsegnek, és azt sem tudják miről.
   Találkoztam már olyan mérnöknővel aki mindenhez ért, mindenbe beleszól (rosszul), és zsarnokoskodik a férfiak felett.

   • Szóval “zsarnokoskodom a férfiak felett”??? Óh, egyem azt az érzékeny kis szivecskéjét! De azért minden hozzászólásom után magácska folyton bekommentál utánam – mint most is. Szólhatok bármiről, bárkivel, magácska kis nebáncsvirág garantáltan ott terem és elküld a 444-re, beleszól a felnőtt emberek beszélgetéseibe, és az égvilágon mindenkit személyesen sérteget, meghazudtol és ha visszaszólnak, elküldik magát már úgy félszázadszor a bolondokházába, akkor meg vinnyog, a moderátortól követeli a többiek kitiltását, merthogy csúnyán szóltak neki…brühühű.
    Az a tény, hogy már megint itt liheg a nyakamban, két dolgot feltételez: otthon a neje elől a szőnyeg alatt kúszik, és innen ered a nőgyűlölete, aztán idejön névtelenül, hogy rajtam, rajtunk töltse ki bosszúját.
    Vagy pedig óvodás szinten szerelmes belém, és mint a kisfiúk azoknak a lányoknak húzogatja a copfját, akiknek figyelmére vágyik…

    • Aj-aj.
     Hát én olyat sohasem mondtam, hogy TE “zsarnokoskodsz a férfiak felett”.
     Ez nem igaz.
     Akinek nem inge ne vegye magára .
     Továbbá bocsánatot kérek ha valamikor is megbántottalak, de az nem volt szándékos.
     A többi észrevételed sem állja meg a helyét, de annyira lényegtelen apróság ,hogy nincs értelme azzal foglalkozni..

     • Na akkor, kedves Olvtársak, írják be a keresőbe a következő cikkeket:
      Pestisrácok Gulyás Gergely:Magyarország az EU-tól függetlenül is… (2021-12-12)
      vagy a:
      Pestisrácok: Gulyás Gergely: Semmi nem fog változni… (2021-12-10)
      vagy a:
      Pestisrácok: Péter kapitány, ki itt az ostoba… (2021-12-04)
      Vagy a:
      Aristo: Éhezni tudni kell (2021-12-20)
      cikkek bármelyikét, és akkor ízelítőt kapnak ennek krónikus hazudozó jellemtelen “K” alaknak tébolyult őrjöngéseiről, ahol a portálgazdától, cikkírókon át a moderátorig és úgy 60 kommentálót is minősíthetetlen hangnemben kiosztott, egyetlen önálló gondolat nélküli kommentje halmazában.

      Most itt szegény korlátolt elméje azt hiszi, hogy új kommentelők, olvasók közé kerülve azt hazudik amit akar!

     • “Naprózsa”
      Jó ötlet, ha lesz olyan (bár kétlem) hogy utánanéz valaki a felsorolásodnak, akkor megismerkedik veled, a témához nem illő sértegetéseiddel.

   • KKKKKKK-áááááááá !!! Ennek semmi köze a spoerthoz, illetve ahhoz, hogy valaki férfiként, himringyót csinál magából, csak hogy megnyerjen versenyt……. és Te is azt bizonyitod épp a posztodban mindenre is találszt magyarázatot csak pont a lényegre nem . Szóval!!!!!!

  • Ó már is is kommentel ez a nőgyűlölő félbolnd “K”? Na, jól nézünk ki, kaptunk megint egy “barátilag” új Jágert!

   • Nincs érv, de rengeteg a gyűlölettel teljes személyeskedő sértegetés.
    Ettől még a 13 éves gyerekek is okosabbak.

    • Ebben igaza van ennek a félkegyelműnek, hogy “Nincs érv, de rengeteg a gyűlöletteljes személyeskedő sértegetés” …
     Csak éppen fordítva.
     Ez a veszett nyállal fröcsögő “K” lény, az óvodás szintű szövegértési képességével mindenkinek nekimegy akkor is, ha nem is szólnak hozzá.
     Tessék a fentebb felsorolt cikkek kommentálóinak minősíthetetlen sértegetéseibe belekukkantani, hogy tudják, mire számíthatnak majd Önök is. Nem tud leállni.

     • Hiába provokálsz, nem fogok a te szintedre lesüllyedni.
      A másik primitív sértegetése helyet próbálj érveket is írni.

     • Na ugye, hogy mindig a nyakamon liheg?
      Tudják, kedves Olvtársak, hogy ez a papagáj, hányszor írta le már nekem és a többieknek, hogy “Próbálj érveket is írni!”???
      vagy a másik kedvence:
      “Nem a témához szóltál hozzá!”
      Nagyjából ez az össze érvrendszere, mert tényleg nem tudja az összefüggéseket felfogni, és ekkor ideges, és így terel.
      Na ennyi. Megyek ehelyett a “K” helyett értelmes kommentelőkkel konzultálni. Fogadok, hogy most is utánam liheg.
      De legalább békén hagyja Önöket itt.

    • Tisztelt? “K” nem ismerve az előzményeket, az érdemi részbe nem kívánok bele szólni. Egy megjegyzésem azonban volna: Ha ön nem az az LMBTQ által átképzett és átműtött se nem férfi, sem nem nő, akkor tudnia illenék, hogy egy hölgyet nem tegez le egy úriember, akkor sem ha Ön az idősebb. Ez nettó BUNKÓSÁG.

   • A “barátilag” Jágerrel én sem értettem eget mert nyíltan baloldali volt, de ő legalább gondolkozott, és érvelt, rövid tőmondatokban, így “Naprózsánál “is ezerszer különb volt.

  • Femináci örjöngés! A női sportszövetségek, a női sportolók hirdessenek bojkottot az ilyen “sportolók” ellen, és akkor lesz lehetőség, hogy kiálljunk értük a tiltakozás bármilyen formájában!

 2. Én megvetem és lenézem az ilyen alakokat, akik úgy akarnak sikert elérni, hogy letagadják önmagukat.
  Ez a Will- Lia nevű majom, azt hiszem, hogy közfelháborodást okozott a remélt siker helyett.

 3. Ej-mi-a-kő

  Ettől még nem lesznek a feministák iobbak a szememben, nem potyognak értük a könnyeim, csak mert megtrollkodta őket egy-két faszinyuszi.
  Előbbiek és utóbbiak is többször túllőttek a már vörös vonalon, nyírják csak egymást, ha ez jó nekik.
  DE, hagyják békén a gyerekeinket!

 4. Tökéletesen egyet lehet érteni a törvény előtti egyenlőséggel, de megjegyezném, hogy az általános szavazással, és a nők politikába vonásával egyáltalán nem lett jobb a világ. Az is kérdéses, hogy valaha is el voltak-e nyomva. Teljesen logikus és magától értetődő volt ugyanis, hogy ha a nők kiváltsága a gyerekszülés, akkor a háztartás vezetése és felelőssége is az övék. Ezt nemek közötti munkamegosztásnak lehet hívni, de semmiképp elnyomásnak.

 5. Azért több a nők között a homoszexualitás, mert el lettek rettentve a szüléstől, félnek a szüléstől, és attól is ami a szüléshez vezet.
  Nem csak Magyarországon, sajnos az egész világon is ez igaz, hogy a fejlettebb államokban nincs népszaporulat, mert a nők nem szülnek.
  Ez a nők aberrációjának oka, és ez talál “visszhangra” akkor amikor egy férfi homoszexuális lesz.
  A férfi nő kapcsolat maximálisan meg lett rontva, és ez fogja teljes pusztulásba vinni a fejlett országokat

  • Volt már olyan elindult veseköve, amelytől a falat kaparta és kínjában bepisilt, Mindentudorka? Na azt szorozza be hárommal, és majd akkor szapulja a nőket, ha ezt átélte. Mi meg azt kérdezzük nők milliárdjai, hogy miért nem tudnak már olyan veszélytelen mindenhol alkalmazott szert, módszert vagy akármit kifejleszteni, hogy fájdalommentes legyen a szülés?

   De nem ezért csökkent a népszaporulat, hanem mert az európai nőknek is 24 órából áll a nap, s ha a gyerek nem tisztán, ápoltan megy az iskolába, soha nem azt kérdik, milyen szülei vannak, hanem, hogy milyen anyja, és így sok fronton állunk helyt. Bár sok nagyon aranyos férfi, férj van a társadalomban, akik megosztják a terheket, az ilyenek, mint maga, aki kisebbrendűségét nőgyűlölettel akarja kompenzálni, avagy a gyengébbeket veri otthon, meg a cikkbeli sportoló tehetségtelen majom lealáz minket, meggondoljuk, hogy kevesebb gyereket, de jól, gondosan felneveljük-e, avagy tenyészanyaként felelőtlenül csak potyogtassuk világra az újabb éhezőket mint a muzulmánoknál és a 3. világban.
   Ha tanulunk, az a baj, ha túlszaporodunk az a baj, ha dolgozunk és nincs már energiánk szülni, az a baj, ha sportolunk és nem a konyhában kuporgunk, a magafélének az is a baj…

   • jani bácsi

    Kedves Naprózsa!
    Jó messze kerültünk az alapproblémától.A transzizével kapcsolatban csak annyit,hogy szerintem egyáltalán nem a férfiakat alázta meg.A nőknek nem kellett volna rajtkőre állni,de amennyire a trendi nőket ismerem még az is felmerül bennem,hogy biztos volt köztük olyan aki azt gondolta ,hogy majd ő megmutatja.
    A valóság meg szembejött.
    A szüléről és a gyerekvállalásról is megvan a magam véleménye,de az azt hiszem ezek szétfeszítenék egy kommentszekció kereteit
    Egyébként kedvelem a hozzászólásaidat ,de most annyira nem értettem egyet,hogy úgy gondoltam reagálnom kell.

    • Kedves Jani Bácsi!

     Mint Karinthy nagyon frappánsan mondotta vala: A férfi és nő soha nem érti meg egymást, mert mindenki mást szeret: a férfi a nőt, a nő meg a férfit.
     (bár ez ma már nem ilyen egyértelmű)
     Például a férfiak sose fogják átélni a reggeli hányingereket, a nagy has miatt álladó pisilési ingert, a hátfájást, és persze a szülés kínjait, na meg a nehéz napokat és annak görcseit.
     Én bizony szívesen cseréltem volna nemet, ha valaki megkérdezi, hogy lánynak akarok-e születni.
     De mivel megértő típus vagyok (kivéve a gonoszokat) elfogadom, hogy Önök srácok nem értik meg a mi álláspontunkat. Nem gond, hogy Ön másképp gondolkodik.

     De ebben az új elnyomás témában nagyon is kettőn áll a vásár. Az nem úgy van, hogy a női sportolók a felelősek, hogy kiállnak ilyen sunyi majmok ellen. Én válogatott sportoló voltam, és ott az a módi, hogy vagy elindulsz, lányom, vagy van sok másik versenyző a helyedre, és ugrik az olimpia, ugrik a sportkarriered. Vagy ez esetben nyilván a sportösztöndíj.
     Abban, hogy a metoo és a kékhajú feministák tényleg tenyérbemászóan viselkedtek, és mi valódi nők messzemenően rosszalltuk ezt, de ez sem ment fel senkit, senkinek nincs joga kislányok közé beengedni az öltözőbe, iskolai és egyéb WC-k be férfiakat, akár nőnek, akár transzvécének vallja magát.
     Igenis a nők újra elnyomásáról van itt szó, hisz hogyan lenne esélyünk versenyezni olyanokkal akik férfi csontozattal és izomzattal rendelkeznek? Milyen okból nem rendeznek buziszámokat, ha már annyira gyűlölik a nőket?
     Azt pedig nem nagyon értem, hogy miből feltételezik, hogy a nők ilyen aljas módon, nemzetközi sportvezetők összefogásával boldogan álltak volna ki a rajtkőre, hogy esélyük se legyen győzni. Oda lettek parancsolva.
     Mi az okos, szerető férjemmel ugyan nekimentünk volna egy ilyen aljas “versenyzőtársunknak”, de ezek a cserbenhagyott nők, akikre az egész Háttérhatalom és buzi csicskái világszerte rárontottak, mégis mit tehetnének? Most csak egy ilyen buzi volt, de rövidesen majd a tiltakozó nők helyére a vérszemet kapott többi buzit fogják indítani.
     A férfiak most csak nyugodtan mutogassanak ránk, de rövidesen az iszlám tesz róla, hogy se szép női testeket, se női sportot, se párostáncot se élvezhessék a srácaink.
     A férfiaknak is tessék beszállni tiltakozni ez ellen. (És persze lőni már a határon, amíg nem késő! )

     • jani bácsi

      Kedves Naprózsa!
      Én nem mondtam ,hogy a férfiak ne segítsenek,de a nők nélkül nem megy.A feministáknak kellene kezdeni,de nem fogják,mert ma már inkább politikai szervezet.Nem tudom mikor voltál válogatott,de abban szerintem egyetértünk,hogy most más idők járnak.Ez ráadásul egy egyetemi verseny volt.Úgy érzed,hogy ezt a harcot a férfiaknak kellene megvívni?amikor a feminizmust kellett tolni akkor valahogy nem volt szükség a férfiakra illetve inkább a káros kategóriába lettek sorolva.Elég sok 25-30 év körüli hölggyel dolgoztam együtt ,hogy legyen kialakult véleményem.

     • Kedves Naprózsa a hozzászólása nagy részével egyet értek, de azért a gyermekáldás csodáját, ledegradálni a hányingerre, és a szülési görcsökre, talán kissé cinikusnak tűnő felvetés. Részemről e gondolatok mögött már áthallom az LMBTQ lobbik érzékenyítő munkáját. Nekem két gyermekem és négy unokám van, és végignéztem a feleségemnél és a lányomnál is azt a boldog átszellemülést amikor a magzat megmozdult, amikor már a pocakban reagált anya bizonyos tevékenységeire. Amikor megszületett és az édesanya, kezébe vette az ő csodás teremtményét. Szóval ezeket a csodákat én csak afféle kívülállóként nézhettem végig. És még egy dolog a görcsökre, amikor nekem egy hölgy ezzel állította szembe az egésznek a misztériumát, én csak azzal a közönséges profanitással tudtam reagálni, hogy azért panaszkodnak mert nem voltak még tö..n rúgva. Bocsánat a közönséges felütésért.

   • Sok a szöveg.
    8 sorra 22 sor a válasz….és semmi értelme sem volt a válasznak.
    A KSH szerint is negatív a szaporodási ráta Magyarországon, és erről egyértelműen a nők tehetnek, mert ők szülnek. De azt egész világon így van, a fejlett országokban is.
    A férfiakat is sok szenvedés éri, például a katonaságnál, vagy máshol.
    A szenvedést senki sem tudja kiküszöbölni, még ha megnyerte a lottó ötöst akkor sem, de a szenvedést tudni kell kezelni, mert minél jobban kihúzza magát alóla valaki, annál jobban szenved.
    A világtörténelemben már sok nép kipusztult, mert agyilag képtelen volt megtalálni a túlélés mikéntjét.
    Az életre alkalmatlan lakosság megszűnik.

    • Ez a magát jobbosnak kiadó ügynök persze nemcsak a nőket, az összes PS hozzászólót is gyűlöli, viszont Aristo “Éhezni tudni kell” cikkénél azzal keltett felháborodást mindenkiben, hogy bennünket lehordott, hogy nem vagyunk humanisták, mert nem fogadjuk megértéssel a lengyelek kerítését rázó szegény menekülteteket. Vagyis nem kormánypárti, csak azért jött ezekre a portálokra, hogy álkeresztény szólamaival jobbosnak hazudva magát, elriasszon mindenkit a kommenteléstől és idővel szétverje a PS-t.
     A fentebb felsorolt cikkeknél egyetlen egy pozitív hozzászólást nem kapott, de már többen jelezték, hogy így ha ő ott van csendőrpertus pofátlan zsarnoki ocsmány beszólásai garmadával, akkor inkább nem írnak hozzászólást, hisz ki szereti, ha lehazugozzák.

     • Naprózsa:
      A kultúrált humanizmus legteljesebb hiánya jellemző rád.
      Legalább érveket mondanál ha nem értesz velem egyet, de érveid nincsennek, csak szitkozódásaid.

  • Az abortuszok 70%-a Magyarországon kikényszerített abortusz. Többnyire az apa, vagy a család zárkózik el az új élet elfogadásától. Ezeket a gyermekeket az anyák vállalnék. Gyakran egész életre szóló traumának teszik ki magukat, a veszteségük miatt. Ha ezek a gyermekek megszületnének nem lenne népesség fogyás.
   Azaz a felelősség mértéke 70/30.
   Hogy ki a felelős Isten előtt?”… mert én az Úr, a te Istened féltékeny Isten vagyok. Az atyák vétkét megtorlom gyűlölőim fiain, sőt fiainak fiain, és azok fiain is. De aki szeret és megtartja parancsaimat, annak megmutatom jóságomat az ezredik nemzedékig.”/l. parabcsiolat/ Vagyis az atyák vétkeit torolja meg, nem az anyákét. Ez alapvető antropológiai tény. A nők ugyanis elsősorban a kisbabák miatt, rezonőrök. Ha az a társadalmi elvárás a férfiak felől, akiknek 30 százaléka naphosszatt a pornó oldalakon tenyészik, hogy a nő prosti legyen, akkor nosza. Vagy legyen egy amazon, egy nem nélküli zombi, azt is az igényeknek megfelelően alakítják, több diplomát szereznek, mint a srácok.
   Szociobiológusok pszichológusok megvizsgálták, hogy mi az oka az angol tini lányok tömeges nemváltoztató műtét utáni igényének, továbbá a plasztikai műtétek utáni hihetetlen mértékű kereslet növekedésének. A kutatások szerint, a nők elé állított extrém igények, az ideális testi adottságok, a magas iskolai végzettség, a tökéletes anya, tökéletes kurva
   A férfiak helyzete sem sokkal jobb, ők többnyire az alkoholt választják, ha nehézségeik vannak.
   Tökéletes az elidegenedés. De a bibliai idézet némi reménnyel tölt el, mert a parancsokat megtartóknak ezer íziglen megmaradást ígér. Ezer nemzedék az igen hosszú idő.

   • Remek, kedves Csocsó! Tökéletesen egyetértek!

   • Kedves “Csocsó” :
    Nem tudom hogy ezt a “70%-ot” honnan szerezted, de csak akkor volna hiteles ha ideszúrtad volna a KSH hivatkozást, de így csak könnyelmű blöffnek veszem.
    Azt írod: “Többnyire az apa, vagy a család zárkózik el ”
    Az abortusz műtétek aláírói csak a nők, és a férfiakat meg se kérdezik.
    Ma egy nő annyira könnyelmű, hogy amikor komoly kapcsolatot alakít ki, nem veszi számításba hogy az ebből származó gyerekkel mi lesz, és ezért megy az abortuszra, legtöbbször a pertner tudta nélkül.Ebbe ma egy férfinek semmi beleszólása sincs , és az abortusz műtétek aláírói között nincs férfi.Ez a tény, és ezért is írtam korábban hogy az abortuszok miatt a nők tehetnek.

    • Kedves K. de jó volna, ha ez így történne. Nagyon sok nő reménykedik, hogy ha már “úgy” maradt, az apa felvállalja az új életet, de nem teszi, különböző indokokkal /pénz, lakás, karrier, stb./ abortuszra küldik a kismamát. Egy nő egyedül, családi háttér nélkül soha, sehol nem képes az újszülött gyerekét életben tartani. Ezért vannak az anya otthonok, no és az örökbe adás intézményei, ez azonban olyan súlyos tehertétel, ami egy életen át elkíséri a gyermeket és az anyát is. Jónéhány nő dönt úgy harminc felett, hogy tovább már nem vár, ekkor már van lakása, önálló egzisztenciája, így apa nélküli is megszüli a gyermekét. Ma gyerekek jelentős hányada házasságon kívül születik. Az ember gyermeke koraszülött, az anya még 3 évig, mint egy inkubátor szerepel, mire az ember utóda eléri azt a szintet, amit általában az állatvilág újszülöttei. Ezért kell mindenképpen a férfi beleegyezése is, illetve a család feltétlen támogatása. Ha az egyedül álló anya 8 hónapos kortól kénytelen beadni a babát a bölcsibe, az nagy valószínűséggel kötődési zavaros lesz. /ld. szakirodalom-/ A 70/30 arányt már régebben, valami orvosi szaklapban olvastam, sajnos nem tudom előkeresni, de akit érdekel, utána nézhet. Magam is megdöbbentem rajta, mert én is fordítva gondoltam.
     De a tágabb környezetem fiatal férfitagjait elnézve, és azt hogy milyen nehezen vállalkoznak a házasságra, hogy mennyire nem veszik tekintetbe a nők biológiai óráját ez katasztrofális.
     És álljon itt mégegy adat- Ezt a Medical Online-on olvastam kb. két éve.
     A harminc év feletti nők meddőségének 30%-áért a 30év felett is szedett fogamzásgátló tabletták a felelősek. Mivel ezeknek a nőknek, akik 31 éves korukig várnak a gyermekvállalásra sajnos olykor már nincs élő petesejtjük, noha ugyanúgy menstruálnak, mintha élő sejt távozna el tőlük. Ezekben az esetekben még a lombik bébi program sem segít. Ma az átlagéletkor, amikor egy nő megszüli az első gyermekét 31 év.
     Ma a a tinik többsége 15-éves kortól él nemi életet. . Az uralkodó közvélekedés, arra kondicionálja a fiatalokat, csak harminc felett szánják rá magukat a gyermek vállalására. Addig élvezeti cikként használják egymást. Egyáltalán nincsenek tekintettel a biológiai órára. A tinik világában uralkodó online kapcsolat teremtés nem alkalmas a hosszas udvarlásra, az egymás mélyebb megismerésére. A fiatalok egyből a “lényegre” térnek.
     Úgy tudom, a megszületett gyermekek jelentős része házasságon kívül jön a világra. És a gyerekek többsége mozaik családban nő fel.
     Ez a liberális családmodell egyenes út a kihalásra. Ezeket az ideológiákat férfiak hirdették meg./ Bécsi iskola, nyílt társadalom/ A cégek akik ezt az életstílust hirdetik férfiak tulajdonolják, facebook stb. A szabad kőműves társadalmi célt, a trón és az oltár megdöntését férfiak valósították meg szörnyű hámborúk során át. Mi nők alaposan túlteljesítettük az elvárásokat.
     Elnézést a hosszú szövegért, de a szívem szakad meg látva tönkrement sorsokat, családokat magam körül. Bár csak segíthetnék.

     • A fogamzásgátló tabletta az egyik legtutibb biznisz! Ezért nem reklámozzák a hátrányait!
      Hány tini lány szedi a hormont?

     • Kedves Csocsó:
      Elsősorban örülök annak hogy azért mert más a véleményem mint neked, nem kezdtél el sértegetni mint mások.
      Egy orvosnak csak nagyon szűk embercsoportra terjed ki a látóköre az egész országhoz viszonyítva és egy orvosi szaklap ilyen irányú megállapítása hogy 70/30%… nem hiteles. Ha egy egészségügyi téma lenne akkor talán hitelesebb lenne, de az olyan adat megállapítása hogy 70/30%a terhesség elutasítás felelőssége a férfiak kárára ,….az a KSH szakterülete, és nem az orvosoké.
      Ennek ellenére a legtöbb érvedet megértem, és maximálisan együttérzek azzal amit leírtál, de:
      Sajnos továbbra is azt kell mondanom, hogy a műtéti beleegyező lapokat csak a nők írják alá az abortuszkor, és egy férfinek semmi beleszólása sincs az abortuszok elvégzéséhez, még akkor sem ha férj.
      Amikor egy nő belemegy egy kapcsolatban, akkor pontosan tudja, hogy mit NEM SZABAD CSINÁLNIA ahhoz hogy ténylegesen NE LEGYEN GYEREKE.
      Ha már megtette az amiért terhes lesz, és még ráadásul alá is írja az abortusz műtéti lapot, akkor a teljes felelősség az övé.
      A házasságot azért találták ki, hogyha egy nő terhes lesz, akkor egy biztonságos kapcsolat védje attól, hogyha gyereket szül ne keljen nélkülöznie a gyerek nevelés miatt.
      Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy egy nő ne menjen hozzá olyanhoz feleségül, akire gyerek nevelés területén nem lehet számítani.

      Mondok egy példát: Egy sportoló nőben a súlyos fizikai munka miatt beindul a férfihormon termelés.
      Ha egy nő hivatásos sportolóként kiteszi magát annak hogy a felborult hormonháztartása miatt elveszti nőiességét, és esetleg a férje elválik tőle, ne csodálkozzon. Én azt mondom nem kell ilyen esetben sem elválni, de sajnos a legtöbb férfi nem így gondolja. Egy nő elférfiasodhat a sok veszekedéstől is, nem csak a sporttól borul fel a hormonháztartása,Sajnos mindez kihat a gyerekre is.
      Vannak “jelképes dolgok amiket sokféleképpen lehet magyarázni:
      Már az első emberpárnál felmerül egy lényeges mozzanat, amikor Éva odaadja az almát Ádámnak.
      A bűnbeesés a nőtől függ, ezért hibásabb a nő.

     • A társadalom sem biztosítja a családok anyagi feltételeit, még akkor sem ha a nő is elmegy dolgozni .
      Ezért a társadalom is felelős a családok felbomlásáért.
      Sok a veszekedés a családokon belül az anyagiak miatt.

 6. hát ez évek óta megy kint. A női focistáik csapatkapitánya (egy kékhajú agressziv feminista) fellázad, mert sokkal kevesebbet keresnek mint a férfiak. Más kérdés, hogy az usa női fociválogatottját úgy eltángálta a 16 éves fiúválogatott, hogy egy idő után a gólokat sem számolták ás általában nincs olyan reklámereje a női focinak (egyelőre kevesebb a pénz benne).

  Aztán a keleti parton valamelyik államban a középiskolai atétika bajnokság egyik női számát két magát nőnek kiadó fickó nyerte (1, 2. hely). Elemi felháborodás lett belőle. Megpróbálták az ügyet a demokrata kormányzó elé vinni de ő semmiféle kivetnivalót nem látott ebben. Ebben az a tragikus, hogy ez alapján kaphatnak pl egyetemi ösztöndijakat sok szegényebb gyereknek jelent ez felemelkedést.

  Régóta észrevehető, a progresszivek célpontja minden olyan dolog ami a tradicionális értékeket sugallja.
  A határok és az országok lebontása. A nagy egyházak szétverése, a rendőrség a hadsereg és természetesen a sport és ennek a női szakágai ugye ott kevesebb a pénz azért olcsobba fáj ‘sz**t kavarni’.
  Az Olimpián már megfigyelhető, hogy egyre nagyobb a nyomás, hogy bizonyos sportágakat / versenyszámokat cseréljenek le minimum vegyes ágakra (vitorlázásban pl).

  Ha valaki azt gondolná emögött ideológia van téved emögött 3 dolog van – a stex a zsuga meg a lóvé…
  Mindig zavarta őket hogy a gátlástalan ókori típusu rabszolgatartás ellen az állam mindenféle törvényeket hoz, sőt egyáltalán az hogy törvényeket hoz. Aztán fáj a foguk a segélyezésre – vagy a pénzekre inkább – is amiben sok egyházi szervezet van (az oktatás dettó). Aztán ott a sport …

  • Egyetértek, kedves HotelBravo, de a pénz mellett ott a rabszolgabirodalom (Great Reset) mielőbbi kialakításának szándéka is. Mennyivel könnyebb uralni a homo sapienst, ha nincs nő, és nincs férfi, nincs gyerek és család, nincsenek egyértelmű törvények és erkölcsi normák, csak tanult tehetetlenségtől fásult, remény- és identitásvesztett kósza lelkek egymásnak ugrasztva.

 7. A “barátilag” Jágerrel én sem értettem egyet ,mert nyíltan baloldali volt, de ő legalább gondolkozott, és érvelt, rövid tőmondatokban, így “Naprózsánál “is ezerszer különb volt.

 8. Idézet a fenti cikkből:
  “Will-Lia nemcsak görbe tükröt mutatott az egész genderideológiának,…..Egyúttal mindazt, ami a feminizmusban jogos és érthető, megtrollkodta.”
  ~~~~~~~~~~~~~~~

  Úgy gondolom, hogy már a feminizmus is elérte a társadalmakban a “nőuralmi szintet”, és most hogy tovább fenn tudja tartani a nőuralmat, túlpörgött és az aberráció elmélyült az LMBTQ-ban.
  Ma már a legtöbb pálya elnőiesedett, az egyetemeken több a nő mint a férfi, és már több nő van a bírói, mérnöki, kereskedelmi, orvosi szakmákban mint férfi.
  Amazon nőuralom uralkodik, és a népesedés meggátolása érdekében először a nőket bevonták a munkába, az iparba, majd utána azt mondták inkább járjon a nő egyetemre és tanuljon mérnöknek, mint hogy gyereket szüljön.
  Ennek a diplomával ellátott szülésből kivont nőnek a mintapéldánya volt Angéla Merkel, aki fizikus diplomát szerzett, és miután nem tudta munkáját végezni, elmenekült a politikába. Angéla merkel uralma alatt mint ex fizikus megszüntette az atomerőműveket és most energiaválság és áramszünetek várnak Németországba.
  Ez a nők aberrálódásának egyik csúcspontja.
  Úgy gondolom, hogy ez az aberrálódás tovább fog fokozódni, mert a nőuralmi diktatúra most is fokozódik

 9. Angéla merkel uralma alatt mint ex fizikus megszüntette az atomerőműveket és most energiaválság és áramszünetek várnak Németországra.

  • A nőkkel kapcsolatban egy újabb adattal huzakodnék elő, ami számomra is megdöbbentő volt. A válóperek 70 %-ában a nők a felperesek. Vagyis az apátlan nemzedékek felnövéséért a nők nagyban felelősek. Miért van ez így? Nem tudom a szociobiológia milyen információkkal szolgálhat, de én a hatvanas évektől zajló szexuális forradalmat gyanítom a folyamatok mögött. Az ilyen jelszavak, mint love is love, jellemzik ezt az antropológiát. Azaz minden áron az orgazmust helyezzük a legnagyobb szeretet élmény beteljesülésének a fő helyére, az anyaság helyett. A szex ugyan gerincvelői reflex, de döntően mégis a fejben dől el /ld. LMBTQ/ A bántalmazás, ami többnyire nem fizikális, hanem pl. elhanyagolás, kontroll mánia, mindenféle függőség felfüggeszti a fejben ezt a képességet. Az aktusok során képződő oxitocin, kötődési hormon fontos kelléke az együttélésnek. Az orgazmusra való igény a nők esetében tömegesen pont akkor jelent meg, amikor robbanásszerű népesség szaporodás jellemzi a fajunkat. -Elég bizarr visszaszabályozás a biológia részéről, hogy pont a szexuális szabadosság az, ami visszafogja a szaporodást. Más populációk esetén is gyakran tapasztalnak a biológusok szinus görbe szerinti szabályozást.
   Hogy a férfiak se maradjanak ki a jóból Szexuálpszichológusok szerint az USA lakosságának 24 % pornófüggő. Ez az összes függőség között az egyik legnehezebben gyógyítható, olyan mint az ópium függőség, csak ez ingyen van és kéznél van. És, mint minden függőség a teljes digitális és biológiai elvonással gyógyítható.

   • Minnél jobban kerüli valaki a szenvedést, annál jobban szenved, és minnél jobban keresi valaki az élvezeteket, annál jobban nélkülözi azt.
    A kisgyerek is kergeti a pillangót a réten, de sohasem tudja elkapni, mert az elröppen előle.
    És hiába 90 éves valaki, egy pillanat az élet, és az élet is elröppent mint a pillangó.

 10. csakafidesz

  “Az azonos jogok alatt a törvény előtti egyenlőséget értjük, például a szavazati jog kérdésében, amelyet huszonegyedik századi létezőként teljesen természetesnek gondolunk, holott néhány száz évvel korábban a nők egyszerűen nem szavazhattak.”
  —————————————————————————————————————————————–Svájcban 1973-ig nem szavazhattak a nők. (Összehasonlításképp: Törökországban 1939-ben kaptak szavazati jogot.)

 11. Nem szabad ezeket az LGBTQ’ transz-perverteket a magyar gyerekek közelébe engedni. Soha.

 12. Szalay Miklós

  Egy írás egyebek mellett a nemek társadalmi helyzetéről, meg hogy hogyan lehet ezt józan módon szemlélni és kezelni:

  https://egyvilag.hu/temakep/049.shtml#p8

 13. A nők helyzete nem sokat változott. A kizsákmányolás minden fajtáját kiélhetik rajtuk a férfiak. A szexrabszolgákat mikor szabadítják fel? A pornót betiltani, és minden deviáns nemi alantasságot a törvény minden szigorával büntetni kell! A meggondolatlan házasságokért mindkét nem felelős. Most meg itt az új őrület, még az XY-kromoszómájú férfiak is nőnek képzelhetik magukat, és elkezdhetik a sportból kiszorítani a valódi nőket. Hé, feministák ideje büszkén tiltakozni a nők érdekében! Nem veszitek észre, hogy a nők kizsákmányolása, az erőszak ellenük, és a részvételük a politikában alig haladt az évek során?

 14. Az ILYEN rondákat inkább elnyomni, mint “megnyomni”…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük