Öregecskedő feleségek – Jakab Gyurcsány legjobb tanítványa


Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció mára kisebb vallássá duzzadt hitrendszerének szektavezére 2006-ban jóslatot intézett a néphez, ilyen formán:

 • akinek kétszobás lakása van, az általában megérdemelne hármat, akinek három van, az négyet, akinek négy, az egy családi házat
 • akinek öregecskedő felesége van, az fiatalabbat
 • akinek rendetlen gyereke van, az rendesebbet

Persze, hogy megérdemelné – hangsúlyozta akkor Gyurcsány Ferenc. Bár a jólét beköszönte nem önkényuralmi kormányzásához köthető, de talán annyiban szerencsés is ez, hogy az emberek jó dolgának felfutását övező erkölcsi környezetet sem ő határozta meg ennek köszönhetően.

Merthogy itt nem házassággal megerősített családról, felelős gyermekvállalásról beszélt, hanem egy normális családpolitika groteszk ellentétéről. Mármint, hogy az emberek általában érdemelnek nagyobb lakást, az állam tehát ebben az esetben nem „kivételez” azokkal a családos gyermekvállalókkal, akiknek a csemetéi később majd pörgetik a gazdaságot, hogy legyen továbbra is nyugdíj, meg fizesse valaki a TB-t, ingyenes oktatást. Aztán a demokratikus Ferenc, a nyugatos politika hazai helytartója, a nemi egyenlőség hirdetője, elkötelezett feminista, a szivárványos- és migránscsaládok nagy barátja, beszúrja ezt a nőket tárgyiasító, lealacsonyító, hihetetlenül soviniszta szövegét, hogy egy eldobhatós kultúrában az elhasznált nőt is el lehet dobni, jobbra lehet cserélni, mint az autót. Na, hát ez a Ferenc az igazi Ferenc! Egy igazi kozmopolita kapitalista. Az már csak hab a tortán, hogy azt állítja, mindenki megérdemelne a neveletlen gyereke helyett is másikat, jobbat, bár azért odáig már nem merészkedik, hogy esetleg e gyereket is le lehetne cserélni, ha nem válik be, vagy ha túl nagy az ökológiai lábnyoma.

Ugye milyen talpig úriember, gáláns és modern ez a mi Ferencünk és milyen meggyőző is családpolitikai víziója? Még jó, hogy azért ebben nem túl sokak példaképe. Egyről tudunk. Jakab Péternek hívják. Csak ő közben azért fölvette a CSOK-ot is. 

A képet a Facebook-on találtuk. 


  Miért Rigó

24 hozzászólás

 1. Hát jót nevettem, szuper a fenti kép, és alatta az cikk is.

 2. Ez a Jakab is egy link alak a sok közül, ráadásul bunkó is. Különben éppen erre a bányarémre fájt a foga? Akkor vajon milyen lehet a felesége?

  • Miért? A disznószemű Jákob sem Adonisz.
   Két szép ronda ember.
   Képzelem, hogy a parizerkampány alatt már firdt ladynek kélzelte magát ez a hisszú orrú proli kvótanő.
   Mint Vonáné Hisztike a wc előtt.

 3. Brindzás Vojto

  Fletó!
  Mire vársz? Húzzál bele!
  Cseréld már le azt a dagadt bolgár tehenet egy fiatal DK-s puncira!
  Vagy Vadaira!

  • Gyurcsány ügy elitta már a tehetségét, hogy a markában már a pohár is lekonyul.

   Feltűnően eltűnt a Ceausescu-mutáns gázospár. Gyurcsánynak tartósan rámehetett a vakbele az isiászára, s azóta viszkiditis fulladitiszben szenved. Béka poharaiba! Ámen.

  • csakafidesz

   Vadai már megvolt, most valami érdekesebb kellene. Valahogy a nők csak tapsolnak neki, de nem vágynak igazán közelebbi kapcsolatra.

 4. Zseniális montázs.
  Gyurcsány az ideálja.

 5. Tetszik az alibi laptop meg az alibi dossziék.
  :DDD

 6. “hogy egy eldobhatós kultúrában az elhasznált nőt is el lehet dobni,”

  Gyurcsány az agyát is eldobta.

 7. Gyurcsány kapitalista? Nem, nem az. Csak az ami mindig is volt. Egy hazug, tolvaj lumpenproli. Az viszont igaz, hogy Jakab is ugyanolyan. Hazug is, tolvaj is és lumpenproli is.

  • Nagy zoltán

   tarcsa ; Tarcsa tarcsa, sokáig! Szó használatát gyarapitsa! Van bőven választék a mocskok világában! Jakab, Gyurcsány, Karácsony, Tordai Benci, Donáht szúűztelen krimijány, Csehatka, Ujhelyi! meg az oltás ellenes Kórózs Lajka! de Hadházi lódoktor se kutyafasza + van má a csemete is! Mind ezek mellet Vadai, Kunhalmi, Szél Berna, Szabó Tímicici Bakuból mint állami bohóc! Ingó értékek valamennyien! ELKELTEK! Gyurcsány+népírtó unoka-Dorbrev megvette őket!!

 8. Tudományos libsizmus

  Cudar élete lehet Jakabnak otthon, ha egy ilyen kibaszott ronda nővel kell randiznia.

  • Tahó paraszt hakapeci jakab a kirakatban parizert zababáló hazudozó szaralak tudhatnád már az ezer éves egzakt igazságot, hogy a föld kerekségen a föld hátán két féle a te esetedben “férfi” létezik az egyik az aki a farkán gazdagodik meg, a másik pedig az aki a farkán szegényedik el. Nos te ebbe az utóbbi kategóriába fogsz , illetve leszel besorolva. 2022-ben szerintem te a fasorban sem leszel, nem, hogy a parlamentben, hogy továbbra is oszthassad a hazug prolira hajazó gagyit. Ezek után a kétszer hármas alomot, hogyan tud majd eltartani, mert ha Nő lennék akkor 3 gyerekesen ott hagynálak a picsába és azonnal elválnék tőled millás gyermektartás követelésemmel, melyet a képviselői jövedelmeid alapján számíttatnák ki. Azt mard még neked a rendszeres a választók érdekében éjszakai munkával töltött hölgyike szintén 3-as alomja. Hát hakapeci jakabkám, igen fel kell kötnöd a gatyádat a gyermekvédelmi és eltartási költségeid miatt. Még most amikor még “fut” veled a szekér azonnal kellene szponzort szerezned valamelyik hús ipari cégnél, hogy legalább egy csirke parizert reklámozhassál a közel jövőben!!!!!

 9. Miért nem a magunk udvarán söprögetünk?
  Hende Csabának vagy Deutsch Tamásnak ‘meggyőző a családpolitikai víziója’? A kukapos távcsövön is átlátó miniszterünk a titkárnője kedvéért hagyta ott gyermekeit és feleségét, a volt sportminiszterünknek éppen szolgálata alatt született házasságon kívüli gyermeke szintén a titkárnőjétől. Ő Péterünkhöz hasonlóan három gyermeket és a feleségét hagyta el. Van különbség?

 10. De hova tűnt Pörzse Sándor? 😀

 11. Igen. A haladás ezt jelenti. A haladás mindent eladhatóvá, lecserélhetővé tesz. Ez teszi kaméleonná, ezerfejű hidrává, elpusztíthatatlanná, ezért vannak még mindig itt. Minden eladó: a haza, a nemzet, a gyár, a városháza, a képviselőség, az asszony, a barátok. A gyerek is vehető(béranyaság), tehát az is eladható. Minden. Az élet is.

 12. Miután a levetett holmik eladására egy egész hálózat jött létre, ne csodálkozzunk azon, hogy az élő portéka is kívánatossá válhat.
  A gourmet is eszik néha a gyorsbüfében, ha megéhezik és éjjel amúgy is minden macska fekete!

 13. A kesztyűbáb egónak a jó “tanítványság” nyilván előfeltétele!

 14. csakafidesz

  Szerencsére a gyurcsányok is lecserélhetőek épeszűre. Ezt a magyar gyurcsányfélét már lecseréltük hozzáértő emberre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.