Fehérorosz terroristák, Nobel-díjasok és a menthetetlen hülyék


 

Írja az Alfahíren Balogh Gábor, hogy valószínűleg hülyeség-rekord felállításának lehettünk a tanúi, amikor az ukrán titokszolgálati főmufti az orosz kollégákat sejtette a brüsszeli támadások mögött. Sajnos Gáborunk téved, egy pillanatra elfeledkezett a mi kis liberálisainkról, akik egyedülálló teljesítményre képesek ebben a versenyszámban.

[rule style=”rule-dotted” ]

Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök válaszában nemes egyszerűséggel faszfejnek nevezte az ukrán biztonsági szolgálat vezetőjét, és ebben nekünk is követnünk kell őt. A liberálisaink bizony faszfejek.

Történt, hogy mivel az olvasás egy nehéz és küzdelmes foglalatosság, ama hírt, hogy Brüsszelben támadtak, Zsohár Zsuzsa – aki Számernek, az aleppói igézően fekete szempár tulajdonosának szívszerelme – úgy olvasta, hogy a beloruszok támadtak. Innen kikövetkeztette, hogy akkor azok fehéroroszok voltak, mert a kettő közötti kapcsolatra még valahonnan emlékezett, talán lexikális erőszak korából, amit középiskolában szenvedett el.

Így teremtődik hát az az alternatív univerzum, amiben eddig is franciák, belgák támadtak Párizsra és most fehérorosz terroristák Brüsszelre. Lényeg, hogy migráns, arab, muszlim egy se volt közöttük, de ők nem is érnek rá ilyen világi hívságokra, hiszen el vannak foglalva az agykutatással.

Ja, és tömegével vannak köztük Nobel-díjasok. Ahogy a Keleti Pályaudvaron is őket fogadták svédasztallal. Ha volt is köztük terrorista, amiatt majd Orbán kérjen bocsánatot.

Hogy Zsuzsának több esze van-e, mint egy ottfelejtett mentőmellénynek, azt majd Alinda eldönti a műsorában…


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

4 hozzászólás

  1. …. és az a sok informatikus és atomtudós, az smafu???!

  2. Csatlakozom Dmitrij Medvegyev és Piréz Róbert urakhoz.
    Tényleg azok.

  3. Erdő Géza

    Szembetűnő, hogy a liberálisok előszeretettel kritizálják a titkosszolgálatokat és főleg a TEK-et, a ráfordított pénzt föllöslegesnek tartják. Ez az ostoba, stupid .Zsohár Zsuzsanna is egy követ fúj velük.
    Hiába, a liberális az emberi nem legalja.

    Miért is?!
    Hankiss Ágnes a vele készült interjúban rámutatott: a titkosszolgálatok fellazítása, rombolása az egyik eszköze annak, hogy az inváziót végre tudják hajtani.

  4. Erdő Géza

    “Lényeg, hogy migráns, arab, muszlim egy se volt közöttük, de ők nem is érnek rá ilyen világi hívságokra, hiszen el vannak foglalva az agykutatással.”

    Némelyik egészen könyékig… Persze ahhoz robbantgat egy kicsit…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük