Amikor Terry Black visszanyal


Ezúton gratulálok a méltán színvonalas Riposzt-nak, hogy a magyari közélet meghatározó szereplőit felvonultató cikkében buzinak titulálta a Vonát. Értem én, kellett találni valamit, ami egy jobbikos szavazót is meg tud botránkoztatni, így hát Terry Black transzvesztita múvészúr leleplezőnek szánt megnyilatkozásának alanya lett. Eszerint Vona ugyanazt a kört látogatta ifjúkorában, amit az örökbecsű, borostás magyar transzi is. Vona Gábor tehát buzi.

Mindezt alátámasztandó kiposztolt a zsidógyalázó, ex-emeszpés, mellesleg cellatakarító Zuschlag is egy megerősítő gyanúsítást. Ő azért lehet hiteles a történetben, mert mint a politikai bulvár tudni véli, szintén két kapura játszik, és szintén jártas a Terry Black által látogatott árnyékvilágban, ahol a szopás legalább annyira izgalmas, mint egy közbeszerzés.

Bármennyire is köztéma, de azért föltehető, ugyan a szavazók mely mélyrétegei számára (fel)izgató kérdés az, hogy a pártvezér – a Riposzt színvonalát megidézve – szereti-e a faszt. Merthogy a konzervatív polgár rendszerint az ilyen információk hallatán megvonja a vállát. Csórikám, hát buzi a szentem, attól még lehet jó politikus, lehet jó ember. Akit a Riposzt igyekszik egekig felbaszni tehát nem a konzervatív, még a liberálisok létét is megbocsátó, és eszerint meglepő mértékben toleráns szavazó, hanem a Jobbik bázisa. Azé a Jobbiké, ahol a cukiságkampánynak köszönhetően a kiábrándult Gyurcsányisták, a hitehagyott munkásőrök, és az Ánuszbolygó hívők is otthonra lelnek újabban.

Mit látunk tehát: az ominózus Riposzt informátorai az anettkás, transzvesztita Terry Balck, és a börtönviselt, kétfészeres (értsd kétvégű) Zuschlag szavainak hitelt adva akarják lejáratni a gyanús Vonát. Ugyanakkor bármennyire is tapos újabban zsigereket a Riposzt, azért ez még nem Amerika. Ez itt Magyarisztán, ahol az USA elnökválasztását is bizonyos fenntartásokkal figyelte a közvélemény, éppen azért, mert minden másról szólt, csak éppen nem a politikáról, vagy az ország jövőjéről. A magyari választó sokkal kritikusabb egyelőre annál, minthogy valamely politikust pusztán a nemi orientációja miatt ítéljen meg. Sokkal inkább megjegyzi a drogozást, a mutyizást, a nagyzolást, a hazugságot vagy a töketlenséget meg ha valaki lúivuttonba kéri a krumplit a piacon. És erről nem is kellene leszoktatni.

Úgyhogy bármennyire is rántottak rá a hírre a Riposzt szerkesztőségében, ez a stílusú politikai bulvár nem kompatibilis a hazai viszonyokkal. Az viszont, amilyen hirtelen és túlzón reagált maga a Jobbik vezetése, arra mutat rá, hogy a cukiságkampányban önmagát levetkőzni kívánó, újszivárványos radikálisok bizony vastagon mozgolódtak a Ripost színvonalán, és most attól rettegnek, hogy a Terry Black visszanyal. És közzéteszi Vona telefonszámát.


  Miért Rigó

Egy hozzászólás van

  1. György Szokolai! Te sem ismerheted ,,kurvâra,,a magyar vâlasztókat,így àltalànossâgban
    nem szerencsés véleményezni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük