Zászlóbűnözés a liberálisok kedvenc Bezzegromániájában

Az, hogy Romániában a Monty Python balkáni megfelelői ülnek a kormányzói székben, láthatóan nem nyugtalanít senkit Európában. Románia hiába lett uniós tag, mégis nagyjából a pampák területére tippelhetnék Európa lakói az elhelyezkedését. Valami olyan, mindentől távoli vidék az, ahová talán csak ökrös szekérrel lehet eljutni, ahol királyok laknak, és túl van azon, ahol a kurta farkú malac túr. Ezért is engedhetik meg, magukat szociáldemokrata képviselőknek valló egyes románok, hogy olyan közjogi fogalmakat alkossanak, melyek csak a mesében léteznek.

Miért Rigó

Mese ez bizony, ezért is érzéketlen erre a minden kirekesztő hullámra automatice rárezgő liberális, európai értelmiség. A románok ugyanis számtalan világjobbító találmányuk és szabadalmuk után végre föltalálták a zászlóbűnözést. Igen, a szót kicsit ízlelgetni kell, mire kiadja a magából a bocskorba izzadt lábnak és a birkahátsónak azt a félreismerhetetlen zamatát.

De hát mi is ez a zászlóbűnözés. Magyarihonban ilyen fogalmakról maximum Besenyő Pista bácsi beszélne színpadon, a megszokott “Nóóórmááális???” felvetés kontextusában, de mindezt Romániában a vezénylő szociáldemokrata képviselők egész bokrétája prezentálja. Az ő legfőbb bajuk jelenleg az, hogy nagy a tiszteletlenség helyben. De különös tiszteletlenség mutatkozik a román (hehe) nemzeti (hehehe)szimbólumok (hehehehe) iránt.  Nomármost ezt a tiszteletlenséget ők börtönbüntetéssel szankcionálnák 3 uszkve 6 évnyi terjedelemben, amire még az elhíresült, és a biztonsági szolgálat hiányát kifogásoló Dzsinó sem vetemedne a majálisban.

A romszocdemek el is magyarázzák, mi a tiszteletlenség kéremszépen. Tiszteletlenségen ők a MEGBECSÜLÉS vagy TISZTELET HIÁNYÁT, illetve AZT AZ ÉRZÉST ÉRTIK, amely alapján FIGYELEMRE NEM MÉLETÓNAK ÍTÉLÜNK VALAMIT. Ízlelgessük csak, izzadt lábszag és birkahátsó. Hatehát egynémely ember érzelmei által vezérelve figyelméből kizárja a román zászlót, mint megfigyelésének egy lehetséges tárgyát az életvilágban, és ezáltal szándékosan kifejezésre juttatja a tisztelet és a megbecsülés bennsőjében dagadó nacionalista hiátusát, úgy 3 uszkve 6 évre láncra kell veretni azt.

Kemény, ámbátor románigaz elképzelés ez.

De a derék román szociáldemokraták nem állnak meg ennél a sekélyes, hellerágnesi értelemben vett zászlógyűlöleti kodifikációnál. A kurtafarkú román szociáldemokraták ugyanis azt is elmagyarázzák, mireföl ez a törvényi szigor. Hová vezet a tiszteletlenség szándékos figyelmetlenségben kifejezett hiánya.

A tiszteletlen cselekedetek dekriminalizációja, azaz törvényi szigor elmaradása miatt  – és innentől idéznénk –  ELSZAPORODHATNAK és FOKOZOTTABBÁ VÁLHATNAK az OLYAN CSELEKEDETEK, amelyek SZÓBELI FORMÁT ÖLTHETNEK (JELKÉPEKET, vagy HATÓSÁGOKAT KÁROMLÓ SZAVAK,BESZÉDEK, SZLOGENEK), vagy ÍRÁSBELIT (SÉRTŐ TARTALMÚ CIKKEK, RAJZOK), vagy OBSZCÉN GESZTUSOKBAN, BECSMÉRLŐ ARCKIFEJEZÉSEKBEN, esetleg RONGÁLÁSBAN, ANYAGI KÁROKOZÁSBAN nyilvánulhatnak meg, de az is a TISZTELETLENSÉGHEZ , ha NEM TŰZIK KI ROMÁNIA ZÁSZLAJÁT, olyankor, amikor ezt a TÖRVÉNY ELŐÍRJA.

tolgyes2

Reméljük, mindenki elértette, hol burjánzik a TISZTELETLENSÉG magva. A jó bozgor atyafi (liberálisok kedvéért hazátlan=magyar anyanyelvű) , hacsak az ő szemöldökének ráncolását, vagy arcának groteszk torzóba fordulását foganatosítja egy román nemzeti jelkép láttán, az mind csak azért fordulhat elő, mert jóidőben nem kaszlizták be 3 uszkve 6 évre, zászlóbűnözés gaztettének elkövetése miatt.

Nohát tessék csak ezt ízlelgetni. Ilyen a román szociáldemokrácia. A kormányzó erő. Hosszabban ízlelgetve izzadt lábszag, és birkahátsó. De a nagy liberális Európa uniós tagként, szociáldemokrata harcostársként lenyeli ezt. Semmi kötelezettségszegési eljárás, semmi rendkívüli ülés, ahol a liberálisokkal és a zöldekkel közösen sikoltoznának a folyamatokon és tendenciákon, melyek rettenetesek és emlékeztetnek a harmincas évekre. A hávégé meg közben megírja, hogy a románok jobban teljesítenek. Mindenben. Gazdaságban, demokráciában, űrutazásban, europizáltságban. Hát a kedves egészségére!

Aki meg nem hiszi, járjon utána!

Facebook hozzászólások

  Miért Rigó

Miért Rigó

2 hozzászólás

 1. Avatar

  miert is gondolom, hogy ebben az esetben a hipererzekeny amerikai barataik nem fognak errol cikkeket irni a NYTban, nyalfrocsogve fasisztadiktatorozni a szenatusban, meg ugy tudjuk romania minden egyeni szabadsagjogot megad…

 2. Avatar

  Tökéletesen elhiszem,és megértettem Miért
  Rigó,amit írtâl!
  A törvêny szigorâból talân kihagytåk azt,hogy
  kutatni kellene az emberi elmêket is,ne hogy
  valaki rosszat merjen gondolni! No ,még ez
  hiànyozna!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük