Úgy tűnik, Botka intézett néhány migránst Szegednek


Ezen a nacionalizmus szikkadt talaján tengődő magyari földön vérveres lángként világít a demokrácia és a tolerancia utolsó végvára, Szeged. Martin Schulz legalábbis szuperlatívuszokban beszél erről „az elkötelezetten baloldali városról” egy nem régi interjújában, ahová bátran lehet menekülteket küldeni. Szemben az ugar többi, nem biztonságos fasiszta városával…

[rule style=”rule-dotted” ]

Martin tudhat valamit, amiről a magyar közvélemény, és különösen a szegedi eleddig nem értesülhetett. Nyilvánvalóan a legutóbbi európai internacionálé kávészünetében dugták össze a buksijukat három cent likőr mellett a mi Lacink meg az európaiak Martinja. A mi Lacink egy falat kaszinótojás lenyelése után biztosította Martint, hogy a fasiszta Orbán akármit magyarázhatik, ti csak nyugodtan küldjetek Szegedre rossz fogazatú és kancsal bevándorlókat, mert mi ott fasza baloldali világvárost építünk, és már megvan a helye a saját Mollenbeek-negyedünknek a belváros közelében. Hasonló no-go zónákban meg már amúgy is évtizedes tapasztalatokkal rendelkezünk. És a városnak van egy elég nagy bulizásra is alkalmas főtere, és fürdője. Minden adott tehát a migránsok jólétének.

Van ingyen wifi, jelszó: fickificki2016.

Martin pedig biztosította a mi Lacinkat, hogy ő magyar miniszterelnököt fog csinálni belőle, sőt az összes lehető helyen hangoztatni is fogja, hogy Szeged prémium szocialista világváros, és aki csak teheti, migráns és európai, látogasson el.

Ehhez még annyi megjegyzést tudnánk hozzáfűzni, amelyhez hasonlót az ausztrál kormányfő ejtett el a brüsszeli robbantásos merényletekkel kapcsolatban, miszerint Európa mindezt magának köszönheti. Szeged is. Magának.


  Miért Rigó

16 hozzászólás

  1. pestisrácok/nyuggerek……, így már értem.

  2. Martin azt is tudja hogy ebben az Istenadta fellegvárban óvodát zárnak be,mert olyan rendes a vezetés,off-shore cégekben érdekelt ez az Istenáldotta jó ember.
    A vagyonosodási vizsgálatról nem is beszélek,mert az biztosan szemen-szedett hazugság,mert ezeket az Istenáldotta jó embereket mint Fletó,Botka,tolják Brüsszelből rendesen.Ők meg a talicskát tele lóvéval.
    Ők kellenek ide.Van még működő vasúthálózat(Fletó azt is megritkította).
    Van még működő iskola(bár Puki ordibál az esőben.)
    Van CSOK(igaz nem a 20 gyerekes kisebbségre szabva)
    Eltűnt a szuperbruttó(majd lesz ha Fletó odaül).
    Nem sorolom mert nincs annyi karakter.

  3. Mindenki látogasson elszegedre?A robbantó bácsik is?Van belőlük elég.

  4. Ritka süket ember vagy Szikora Csaba.

  5. Ez az önelégült ratyi akar fekákat ? Hát a retkes anyjának, aki nem huzta le a vécén ezt a darab szart, annak intézhet pár fekete álladékot. De csak belső használatra !!

  6. Szegény Szegediek, és Ők ezt tudják és beleegyeztek?

  7. De szép trónja van a szocialista elvtársnak !

  8. Martin Schulz baszd meg a demokráciádat meg a toleranciádat!!! Ugyanezt mond el a brüsszeli áldozatok hozzátartozóinak. Rohadj meg !!

  9. a szegedi képviselet milyen összetételü? mert ha jobboldali többségű akkor nem hinném eszt meglehetne tenni. ja ennek a anya komcsi időkbe a párba dolgozott szolnokon és 90-után volt országgyülési képviselő sőt szolnok polgármestere is. ha nemtévedek poszkomonista párt van hatalmon romániába ami eropai szocialista internacionálé tagja botka gondolom nem jegyezte meg hogy a magyarságé csiunálni kéne valamit mert a magyar üldözés cauceskói időket idézi schulznak!

  10. Az államok, országok közötti szerződéseket, nem egy vidéki pogármester és EP elnök fogja megkötni ! Nemzetközi szintű tárgyalások és egyeztetések előzik meg ! Ilyen rohadt egyszerű !

  11. Botka elvtárs kicsi pöcse nem fér Martin kezébe.

  12. Vajon megkérdezte-e erről a Szegeden lakókat?
    Ám még az sem elég,mert ORSZÁGOSAN érvényes ,hogy NEM fogadunk be egyet sem,kvótaügyből kifolyólag.

  13. fehér rózsa

    Végül is hová vigyék őket, ha nem a vörös szegedre. Mögcsípték őket.

  14. Erdő Géza

    Aki a kormány döntésével szemben menetel, s illegális betolakodókat fogad be, az bűncselekményt követ el.
    Ennyi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük