Szóval mondjuk ki végre: a Városháza-botrány miatt lehet egyáltalán miniszterelnök-jelölt Márki-„Szent” Péter!


Etikus hacker-e a Városháza eladásáról szóló botrányt kirobbantó, magát Anonymusnak nevező arctalan figura? – ez egy eddig nem túlzottan boncolgatott kérdés, hovatovább elsősorban a balliberális portálok hallgatnak erről, holott minden valamirevaló Soros-propagandistának alapvetően megfordulhatott már a fejében: ki, kik állhatnak a felvételeket kiszivárogtató maszk mögött? Hiszen támadás érte a szépreményű, mindenhez is értő Karácsony Gergelyt, az ellenzéki összefogás szépen felépített miniszterelnök-karakterét, aki éppúgy vezet kerületet, fővárost, vagy éppen országot, mintha IKEA-s polcot szerelne össze – utóbbiról a főpolgármester hallgatólagos engedélyével az anyukáját érdemes faggatni. Ha pedig támadás érte, amögött nyilván maga Orbán Viktor áll, aki ürgebőrbe varrva, páfránynak álcázva jegyzetelte le a szoci ingatlamutyi szereplőinek beszélgetését.

Viccet félretéve, a balliberális újságírói gárdának több okból is beakasztott ez a történet, de kezdjük az elsővel, magának Anonymusnak a személyével. Mint ismert, az Anonymus valójában egy internacionális hacker-csoport, a Mátrix kódjain átlátó, minden szervereket és sötét net-bugyrokat feltörő magányos számítógépzsenik laza szövetsége, akiket az a cél kovácsol össze, hogy lebuktassák a korrupt politikusokat, a világot elnyomó multimilliárdosokat, a háttérhatalom, a pénzelit nagy összeesküvéseit. Hogy szabaddá tegyék az információt. Ezek ugye a meghirdetett alapelvek. A valóságban az Anonymus egy, a baloldali gender-ideológiákkal vastagon átitatott, arctalan közösség, amely a net-terrorizmus eszközeivel olyan világraszóló jó cselekedeteket hajtott végre, mint például abortuszellenes, vagy LMBTQ-kritikus szervezetek honlapjainak túlterheléses támadásai. Az Anonymus, vagy az ennek jegyében tevékenykedő hackerek lényegében az internet univerzumának kirakatbeverős, szélsőbalos ultrái, éppen ezért is oly kedvesek az interncaionális baloldalnak.

Na, most ebbe az alapfelállásba kullantott bele ez a magyar Anonymus, aki tulajdonképpen egy vérlázító, de a baloldaltól cseppet sem idegen ingatlanmutyiról rántotta le a leplet. Tehát, mint Anonymus, a klasszikus értelemben tette a dolgát. Csak hát a 444 – Mérce – 24.hu – HVG – Azonnali – és még sorolhatnánk a hazai médiatúlsúly szereplőit – tengelyen ez az Anonymus nem számít igazi Anonymusnak, és pusztán csak azért nem, mert baloldali politikust támad. Csakhogy ugyanezen a tengelyen kellemetlen volna firtatni, hogy ez nem is igazi Anonymus a fentebbi okok miatt, mert ezzel az Anonymus-ság nimbuszát, szépen felépített politikai karakterét rombolnák le, nem merik tehát jobboldalisággal bevádolni. Így inkább hallgatnak. Összességében az mindenki számára egyértelmű, hogy ez az Anonymus, nem igazi Anonymus, hiszen az egész Anonymus-hálózatot nem ezért hozták létre, legalábbis a balliberálisok szerint, hogy azzal pont nekik szerezzenek kellemetlen perceket.

Vagy, és ez is lehet, hogy ez az Anonymus tényleg komolyan vette közössége alapelveit, és pártfüggetlen módon kitálalt egy botrányról. Ehhez a többi magyar Anonymusnak lesz viszont nehéz hozzászokni, akik a Momentum Mozgalom első nagy, és szinte már kínosan túlkomponált vonulása alkalmával bevallottan kilőtték a PestiSrácok.hu szerverét. Mint ahogy akkor fogalmaztak:

Bugyiba ment a PS.

Visszatérve tehát az alapálláshoz, adódik a kérdés, hogy akkor ez az Anonymus a Fidesz embere -e? És, hogy akkor a Fidesz egy jól irányzott trollkodással szépen Anonymus-maszk mögé rejtette a valahogyan megszerzett információt? Nos, ez is lehet, mondom, ezt még a 444 sem meri feszegetni, de a lényeg, hogy valójában egyáltalán nem fontos, hogy ki, és milyen körítésben hoz nyilvánosságra egy ilyen lebuktató felvételt. Ezek a kompromitáló anyagok ugyanis mielőtt megjelennének, előbb keringenek kicsit a politikai térben. És egyáltalán nem biztos, hogy épp ott, és úgy landolnak, hogy nyilvánosságra is kerülnek. Már Borkai Zsolt rozéboros keletnémet pornójáról is keringtek olyan hírek, hogy azokat felajánlották a Fidesznek is, ahol vagy nem akartak annyit fizetni érte, amennyit kértek, vagy úgy gondolták: egy zsarolónak bármennyit is kiperkálnak, semmi nem szavatolja, hogy ettől függetlenül az ellenérdekelt félnek is ki ne szolgáltatnák, hasonló pénzért.

A dupla haszon a Fidesszel szemben akkor nem jött be, ellenben voltak olyan felvételek, amelyeket egyértelműen és bosszúból a baloldalról szivárogtattak ki egy baloldali kárára. Igen, ez is csak Karácsony Gergellyel fordulhatott elő, akiről, miután tönkreverte az akkori, főpolgármesteri előválasztásban Demokratikus Koalíció üdvöskéjét, a Kálmán Olgát, csakhamar kiszivárgott egy olyan beszélgetés, ahol az azóta megválasztott – amúgy ez vicces – főpolgármester arról beszél, hogy a zuglói MSZP elásással és a családjával fenyegeti, ha bármit is önhatalmúlag mer lépni. Csak, hogy értsük, ez az a szint, amikor valakit azzal fenyegetnek, hogy tudom hol laksz, és tudom, hová járnak a gyerekeid. Ez a legalja.

Ez a szomorú, beismerő monológ azonban Karácsony Gergely szűk körében hangzott el, nyilván Karácsony is sejti, melyik párttársa vette fel mobiljával a sirámait. Karácsony Gergely természetesen a felvétel kiszivárgása után tett is feljelentést, de nem azért, mert őt és a családját a helyi MSZP elásással fenyegette meg, hisz erről tehetett már volna korábban is feljelentést. Ő azért tett feljelentést, mert szerinte titkosszolgálati módszerekkel hallgatták le őt, igen, az ürgebőrbe varrt Orbán Viktor, páfránynak álcázva,mert akkor még nem volt a Pegasus, az izraeli kémszoftver.

Élhetünk a gyanúperrel, hogy a kellemetlen hangfelvétel a DK megrendelésére készült, vagy legalábbis Gyurcsányék által szivárgott ki a balliberális holdudvarból, hiszen, ha nem Kálmán Olga, akkor inkább maradjon a Tarlós, vagy legalábbis ne legyen egy MSZP által befolyásolt és megfélemlített Karácsony Gergely, hiszen abból nincs a DK-nak semmi haszna. Az, hogy ez az ügy mennyire nem volt jobboldali történet, az már csak azon is látszik, hogy a baloldalon robbantották ki, aztán nem győzték agyonhallgatni. De abban sem lehetünk biztosak, hogy ez a felvétel nem keringett-e korábban a politikai térben, és nem volt -e felajánlva a jobboldali médiának sem. Inkább az látszik, hogy a baloldal jó érzékkel, és némi DK-s hátszéllel lecsapott a témára, kiperkálták a kellő összeget, mert úgy voltak vele: ebből úgyis botrány lesz, hát akkor hozzon inkább lájkot a 444 háza tájára, aztán elfelejtetjük. És el is felejtették. Mármint abban az értelemben, hogy ma egyetlen balos portál sem meri emlegetni, hogy Karácsony Gergely zuglói polgármestersége idején már az MSZP markában volt, hiszen a családjával fenyegették.

És akkor mindezek fényében térjünk vissza az Anonymus által megszellőztetett újabb felvételekre, amelyekről egy pillanatig ne gondoljuk, hogy ugyanígy nem járták meg előtte, ahogyan azt kell, a teljes politikai palettát. Erről a botrányról az ellenzéki összefogás összes pártja már jóval azelőtt tudhatott, hogy az végül kirobbant. No, nem arról, hogy Karácsonyék ingatlanmutyira készültek, hiszen azt nyilván tudta az egész Városháza, azaz az összefogás összes baloldali pártja. Amit később tudtak csak meg, hogy a kiárusításról készült felvétel is. Ami viszont politikai bukó.

És itt érkeztünk el odáig, hogy miért is nem Karácsony Gergely az összellenzék miniszterelnök jelöltje, és hogyan lehetett az a harmadikként befutó sültbolond, a Márki-Zay Péter. Hát pontosan azért, mert az ellenzéki összefogás pontosan tudta, hogy akármennyit is fizetnek, ez a botrány ki fog robbanni, ezért sietve le is vették Karácsony Gergelyt a jelöltlistáról. Maradt nekik ez a Márki-Zay Péter. Ezek után már csak az a kérdés, hogy ez a Márki-Zay vajon rendelkezik e kellő politikai intelligenciával ahhoz, hogy megértse a helyét, a szerepét, és azt, hogy milyen társaságba keveredett…

Vezetőkép: MTI/Paint


  Miért Rigó

9 hozzászólás

  1. Ez a derék Márki-Zay érdekeseket mond a rezsicsökkentésről és a migrációról is. Úgy beszél ezekről, mintha Brüsszelben beszélnének.
    Vajon miért?
    1./ Vagy azért ellenzi a rezsicsökkentést MZP és engedné be a migránsokat, mert tudja, hogy Orbán nyer és így bármit mondhat,
    2./ vagy amiatt mert ha ne adj Isten ő nyerne, akkor eltörölheti a rezsicsökkentést és beengedheti a migránsokat.

  2. Őszintén gondolom, hogy a cikkben leírták Márky-Zay tökéletes jellemzését. Sültbolond! Ennyi. Ráadásul idegen állampolgár (is), zavaros élettel, családdal és minősített hazaáruló. Ilyentől még a balos szavazóknak is undorral kell elfordulniuk.

  3. És a márki-zagy azért lehet jelölt,hogy megutáltassa magát a nyilatkozataival és mégis a gyurcsányinét indíthassák.

  4. Igen! Sorosék, valószínűleg sejtették, hogy Karácsony talpa alatt kezd égni a talaj…Nem nehéz megjósolni, hogy a jövő évi választás központi témája a korrupció lesz! Erre a témára dobták be Sorosék a kékszalagos, szélhámos, „tisztakezűnek” hazudott strómanjukat, Márki-Zayt, de az EU is a „közbeszerzéssel és a korrupciós kockázatokkal kapcsolatos aggodalmak” álcája mögé bújva készül beavatkozni a demokratikus magyar választásokba! Soros profi ügynökei nagyon jól tudják, hogy a korrupció sejtetése minden ügy mögött, azaz a téma, amivel érzelmi alapon, leginkább fel lehet heccelni a gyanútlan, bizonytalan választókat! Nem is akár hogyan: a felheccelt emberek képesek, akár, a saját személyes érdekeikkel ellentétes döntéseket is hozni, például: rezsi és adó csökkentés, családtámogatás ellen szavazni… Ezért lenne nagyon fontos, hogy eddig a ballibek, illetve az EU által „hazai pályának” hitt területen a „lőrincezés”, a „stadionozás” terén lepje meg a jobboldal a CSOK király Jakabot, a „Városháza-gate”-es Karácsonyt, az energetikai lobbista Márki-Zayt, a „Nyomdász” Cseh Katkát, a „101 kiskutyás” Hadházyt, vagy a tolvaj V. Naszályit, azaz: Gyurcsány hitvány, szivárványos csőcselékét!

  5. Szerintem nem. Eleve őt küldték . Kiképzett ágens. Eszükben sem volt főpolgármesteri választást tartani. Kiegyezni sem tudtak volna.

  6. Kovács Nóra

    Gyalázatos ez az izé, de azok is akik a nyakunkra hozták:-(

  7. NAGY GÁBOR

    Márki Zay Péter Magyrország szégyene! Annyira tul iskolázott egyben hatalomőrűlt, hogy mindegy mibe kerül de Ő miniszter elnök akar lenni! Ezáltal lehordhatja Magyarország népét, időseket fiatalokat, gyermekeket. De még az állatokat is! Mindent, mindenkit ami-aki Magyarországon él. De megkellene állapítani származási gyökereit! A neve biztosan NUSZBEK SÁNDOR VOLT! Mivel én is békés-megyei születésű vagyok hallotam nagyapámtól róluk! Gyual-Sakad-Hódmezővásárhelyen, voltak uradalmak! Az ősei királyi jegyző meg a fene tudja mik! Mnden esetre a nemesi nevet a déd valakijéről maradt rájuk! EZT AZ EGÉSZET MÁRKI ZAY PÉTERRŐL, ÉN SZINTE CSAK MESÉNEK TARTOM! SŐT ABSZOLUT ERŐS KRITIKÁVAL JELLEMZEM! A SZÓBAN FORGÓ TAKONY MÁRKI ZAY PÉTER, EGY GŐG BEKÉPZELT OCSMÁNY SZÁJÚ BETEGESEN HATALOM ÉHES TORZULT ARISZTOKRATA FÉREG!!! EGYBEN ALKALMATLAN POLGÁRMESTERNEK, O-GY KÉPVISELŐNEK, MINISZTERELNÖKNEK! EGYSZERŰEN A HATALOM VADÁSZA! TEKINTSÉTEK MEG A RÓLAKÉSZÜLT VIDEÓKAT, FOTÓKAT, LEVONHATÓ KONZEKVENCIÁT ÍRJÁTOK IDE! MINDENRE ALKALMATLAN CIGÁNYKEVERÉKNEK TARTOM

    • nem vagyok Marky Zay fan de ha valaki képes ilyet írni egy ember társáról az magát az embert minősíti.
      elolvasta legalább 1x amit ide belinkelt amit ön irt vagy csak így megrögződésből betolta ide?
      kérem olvassa el akkor legalább 1x és gondolja át ha önről írna valaki ilyen hasonlót ön mit tenne?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük