Súlyos probléma, hogy az ENSZ tele van elmebeteggel, ráadásul elmebetegeket szponzorálnak tanulmányírás címszó alatt


ENSZ Doboz Programja provokatív állításokat fogalmazott meg a kórházak elé kihelyezett inkubátorok ellenében. Herczog Mária szociológus, a kutatás magyar résztvevője szerint nincs bizonyíték arra, hogy az általa dobozoknak nevezett gépek miatt kevesebb gyermek halna meg. Súlyos problémának nevezte, hogy a gyermek nem ismerheti meg, kicsoda, és a gyermekéről lemondó szülő nem részesül segélyben. Az ENSZ felszólította a kelet-európai államokat, hogy hagyjanak fel a hibás gyakorlattal. Az ENSZ négy országra kiterjedő kutatása 300.000 dollárba került.

Az ENSZ Pet Programja provokatív állításokat fogalmazott meg azon kelet-európai gyakorlat ellen, hogy az utcán talált kutya és macskakölyköket az állatmenhelyeken adják le az állampolgárok. Herczog Mária szociológus, a kutatás magyar résztvevője szerint nincs bizonyíték arra, hogy emiatt kevesebb állatkölyök pusztulna el. Herczog szerint továbbá sérülnek a kölykök jogai is, akik nem ismerhetik meg a szüleiket. Fontosnak nevezte kiemelni, az állatszülők védelmét és jogait is teljesen figyelmen kívül hagyja ez a berögződés. Az ENSZ  felszólította a kelet-európai államokat, hogy hagyjanak fel a hibás gyakorlattal. Az ENSZ négy országra kiterjedő kutatása 300.000 dollárba került.

Az ENSZ Persil Programja provokatív állításokat fogalmazott meg a bevásárlóközpontok elé kihelyezett ruhagyűjtő konténerekkel szemben. Herczog Mária szociológus, a kutatás magyar résztvevője szerint nincs bizonyíték arra, hogy az adományként leadott ruhák miatt kevesebb hajléktalan lenne náthás. A hibás kelet-európai gyakorlatnak köszönhetően sérülnek mind az adományozó, mind a segélyezett személyiségi jogai, egyik fél sem tudhatja meg ugyanis, hogy a másik esetleg rasszista, xenofób, genderfób, katolikus, fasiszta vagy soviniszta. Az ENSZ  felszólította a kelet-európai államokat, hogy hagyjanak fel a hibás gyakorlattal. Az ENSZ négy országra kiterjedő kutatása 300.000 dollárba került.

Az ENSZ Gender Programja provokatív állításokat fogalmazott meg a gyermeknemzés hibás kelet-európai gyakorlata ellen. Herczog Mária szociológus, a kutatás magyar tagja szerint számtalan jogsértés adódik abból, ahogy Kelet-Európában a szexről gondolkodnak. Sérülnek a párok jogai, akik nem élvezhetik a testi örömöket anélkül, hogy a fogamzástól ne kelljen tartaniuk. Az előgyermek alkalmatlankodása ilyen intim pillanatokban súlyosan jogsértő. Sérülnek továbbá az egynemű párok jogai is, mivel ők nem nemzhetnek gyereket, így az ő jogaik nem sérülhetnek amiatt, ami miatt a különnemű pároknak sérülhetnek. Tehát a jogsérelemtől is meg vannak fosztva. Sérülnek továbbá a gyermek jogai is, aki esetlegesen nem akarja, hogy a párosodó egyik, vagy másik fél a szülője legyen. A születés után ráadásul már nincs jogorvoslati lehetősége. Az ENSZ  felszólította a kelet-európai államokat, hogy hagyjanak fel a hibás gyakorlattal. Az ENSZ négy országra kiterjedő kutatása 300.000 dollárba került.

[well type=”well-lg”]
Közlemény!

A Toronyház munkaközössége felszólítja az ENSZ családjogi bizottságát, hogy sürgősen változtassa meg a nevét, mert a világ józanabbik felét súlyosan sérti az elnevezés és a tevékenység közötti parttalan szakadék. Felszólítjuk továbbá az ENSZ-t, hogy a továbbiakban ne pénzelje a szűk baráti körét ostoba és felesleges tanulmányok elkészítésére hivatkozva, hanem a nemzetek által összeadott pénzt programokra és eszközbeli segítségre, oktatásra fordítsa.

Felhívja továbbá az ENSZ figyelmét arra, míg nálunk a Heczog által csak doboznak titulált inkubátorokat helyeznek ki, hogy gyermekek életét megmentsék, addig Amerikában a már élő magzatokat kivágják a szülés előtt és eladják a szerveiket olyan “civil szervezetek”, mint a Planned Parenthood, melyek párhuzamosan támogatják egymást a politikával. Hol az egyik ad pénzt kampányra, hol a másik ad pénzt a költségvetésből. Egyszóval az ENSZ sürgősen fejezze be a keleteurópaizást.

Felszólítjuk továbbá Herczog Máriát, hogy borotválja le a fejét, kenjen magára szurkot és hempergőzzön meg tollban. Eddigi, teljesen felesleges és káros tevékenységéért pedig vezeklésül a teljes ENSZ-től és más helyekről kapott fizetését fordítsa gumi óvszer vásárlására. Végezze el a fogamzásgátlás alapfokon, valamint a felelős családtervezés alapfokon kurzusokat, és vonuljon a szegény emberek közé továbbadni az elsajátított tudást.
[/well]

  Miért Rigó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük