Komparatív kerítéstudomány


Oké, emberek, akkor ki kell mondani, elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Igaza volt a fejlettnyugatnak, mi hibáztunk. Le kell bontani a kerítést, azonnali hatállyal. Mi ugyanis még kerítést sem tudunk építeni. Osztrákiától kell példát venni, az osztrákiaiak ugyanis tudnak kerítést építeni.

Johanna Mikl-Leitner, aki a gender tudományok legnagyobb dicsőségére lett belügyminiszter érdemdús pályafutásának csúcsékeként, el is magyarázta egy osztrákiai tolksóban, mi a hibája a magyari kerítésnek.

[well type=”well-lg”]
„A magyar kerítés a kirekesztést szolgálja, az ő kerítésük viszont arra való, hogy megvédje a menekülteket és garantálja a biztonságukat, mivel így rendezett módon juthatnak be Ausztriába.”
[/well]

Egyes sajtóértesülések szerint az osztrákiaiakkal párhuzamosan a németek olyan kerítést találtak föl, amely integrálja a bevándorlókat. A kerítésük nyelvet oktat, segélyeket oszt, és szállásként funkcionál majd. Az kiegészítő látványelemként szolgáló pengés szögesdrót felel az szakmai gyakorlatért és munkalehetőséget is biztosít.

A megoldás igen egyszerű. Pintér Sándornak nagy nyilvánosság előtt bocsánatot kell kérnie, és utasítást kell adnia, hogy azonnal bontsák le a kirekesztést szolgáló magyar kerítést. Ezután osztrákiai szakmai felügyelet mellett fel kell építenünk azt a kerítést, amelyik megvédi a menekülteket, és garantálja a biztonságukat.

Látszólag ugyan nem lesz különbség, de ez minden pénzt megér.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Egy hozzászólás van

  1. A magyar kerítēs,hogy ūgymond igen fâjintos! Ezért is vettêk a
    pêldàt tőlünk a sógorok.Bârhogy mellê magxarâznak ,ez magyari
    kopír.Låm,låm,ugyi jó a kerítês,a baj csak az,hogy nem ők talåltâk ki.
    ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük