Nyugati típusú rettegés helyett keleti észosztás


Az európai liberálisok és demokraták hol máshol is tarthatták volna hétvégi konferenciájukat, mint éppen Magyariföldön. Épp kérni is akartuk, hogy valami legyen már, annyira el vagyunk hanyagolva itt a kerítéseink árnyékában. A jó liberálisok eljöttek, hogy elmondhassák, mennyire szar egy helyre jöttek. El is mondták. Ettek, ittak, jól mulattak, aztán hazamentek Nyugatra. Rettegni.

[badge bgcolor=”#81d742″ value=”Miért Rigó”]

 

Fodor Gábor hamar meg is indokolta, miért választották éppen Budapestet a konferencia helyszínéül:

“Azért jöttek Budapestre az európai liberálisok, hiszen itt a magyar miniszterelnök az illiberális állam felépítését hirdette meg. Ennek az egész budapesti konferenciának a legfontosabb politikai üzenete az volt, hogy nemet mondanak a liberálisok az illiberális államra, és hitet tettek a szabadság, a piacgazdaság és a jogállami normák mellett.”

A sajtónak eközben Guy Verhofstadt, az európailiberálisokésdemokraták vezére úgy nyilatkozott,

“Amióta Orbán Viktor visszakerült a hatalomba korlátozta a vallásszabadságot, megnyirbálta az internet szabadságát és aláásta a sajtószabadságot. Magyarország ma sok szempontból autoriter állam, amelyben újságírók és civil szervezetek irodáin bármikor rajtaüthet a rendőrség.”

Hans van Baalen, a szervezet új vezetője pedig egyenesen arra a kijelentésre ragadtatta magát, hogy imádkozni fog a liberális Magyarországért.

Összegezve tehát, a szegény liberálisok nehezen tudtak felülkerekedni azon, micsoda egy fos országba kellett jönniük gyülekezni. Olyanba, ahol Európa legnagyobb mételye uralkodik, ahol nincs sajtószabadság, se vallásszabadság, sem semmilyen szabadság nincsen.

Lehet persze ezt a konferenciát jelzés értékű, kiemelkedően fontos politikai üzenetnek nevezni, de mégis inkább maradjunk annál, a liberálisok ide jöttek sunnyogni. A valóságban ugyanis azt történt, hogy a fényesre csiszolt ideológiájú szabadelvűek azért jöttek épp Magyarisztánba osztani az észt, mert ha teszem azt Brüsszelt, vagy más libnyaf fővárost választottak volna, este nem tudtak volna elmenni szórakozni a bulinegyedbe, nem használhatták volna a metrót, sőt még a spájzból sem mertek volna előjönni a terrorfenyegetettség miatt.

Szóval a nyugati típusú rettegés helyett a keleti észosztást választották, és nagy bátran hozakodtak elő a legnagyobb ordenáréságokkal, miközben jól vérig is sértették az őket vendégül látó nemzeteket.  Ahelyett, hogy megköszönték volna, hogy mindenféle fenyegetettség nélkül, szabadon elbohóckodhattak nálunk.

Ismerve ezt a mentalitást, azon sem lehetne meglepődni, hogy a jólelkű európai liberálisok körbenézelődtek ingatlanok tekintetében is. Egymásra mosolyogva bizonygatnák, hogy bizony ráférne egy kis liberalizálás erre a Magyarisztánra, szóval legjobb lesz ezeknek a népeknek, ha gyorsan átköltöznek a pereputtyal Párizsból, Brüsszelből, meg Berlinből.

Innen is éppen olyan jól lehet korteskedni a bevándorlás mellett.

Mivel azonban Magyarisztán kijelentette, hogy nincs szüksége gazdasági bevándorlókra, ez sajnos  érvényben marad a nyugatiakra is. Szívesen látjuk a nyugdíjas nyaralókat, meg a békére vágyó értelmes európaiakat, akik meg tudják becsülni ezt az országot és a lakóit. De ide liberális demokrata ne költözzön Nyugatról, mert csak a romlás jár a nyomukban. És mi nagyon fogunk figyelni.


  Miért Rigó

2 hozzászólás

  1. Guy Verhofstadt itt bulizik, miközben a belga rendőrség éppen a abban a brüsszeli terroristakeltető negyedben, hajkurássza a rossz fiúkat, saját honfitársai meg az utcára alig mernek kilépni. Micsoda egy tróger alak. Nopersze neki mint volt belga miniszterelnöknek meg a nagy bazi liberalizmusának ennek a disznóolnak az összehozásában ugye semmi köze és felelőssége…
    Fodorral együtt mehetnének párizsba mindjárt a visszavonult Daniel Cohn Banditot is kikukázhatnák valahonnan és menetelhetnének a tüntetőkkel együtt követelni Hollandétól az éppen a felfüggesztett szabadságjogok (gyülekezési jog) visszállítását… Ja, hogy ezek ahhoz ahhoz túl beszariak, végül is nem őket meg a pereputtyukat gyilkolászták le.

    Egyébiránt el lehetne végre kezdeni felvetni a kérdést Soros felelősségével kapcsolatban, azért itt legalább egy merénylő ‘szír menekült’ volt ha hinni lehet a híreknek, szal nem babra megy a játék. Az áldozatok családja egy zaftos kis kártérítési pert is a nyakába csördíthetne a vén szarosnak, bár még olcsón megúszná, ahhoz képest amit akkor kapna, ha ráverné valami tökösebb ügyész a terrorizmus támogatását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük