HND: Minden világok legjobbika – 4. rész


A bajok akkor kezdődnek el, amikor az ember Istent akar játszani – írtam néhány évvel ezelőtt. Globális világunkban azonban már jó néhány messiás-komplexussal megvert, többé-kevésbé ismert közszereplővel van dolgunk, akik a fejükbe vették, hogy a maguk által kiagyalt torz képre akarják formálni az emberiséget, kerül, amibe kerül. Akkor is, ha az emberiségnek esze ágában sem lenne radikálisan megváltozni. Korunk egyik tragédiája, hogy ezek a – magukat valamiféle „Megváltónak” képzelő – figurák szorosan együttműködnek a maradék 99 százalék ellen.

A Világgazdasági Fórum weboldalán olyan hangzatos szlogenekkel találkozik a gyanútlan érdeklődő, melyek szerint a Fórum egy platformot képez a gazdaság, politika, entellektüelek és egyéb vezetők között a globális kulcsfontosságú kérdések megvitatására. Az ötven éve ápolt és szépen, lassan kiépített partnerség végső célja azonban a demokrácia megszüntetése, helyette globális gazdasági szempontok alapján kiválasztott, senki által meg nem választott irányító elit beültetése vezető pozíciókba. Ezek a vezetők nem a közjót, hanem a gazdaság érdekeit szolgálják.

A fasizmus huszadik századi – eredeti – verziója az állam és a gazdaság fúzióját jelentette (Olaszország, Németország).

A kommunizmus a gazdaság állami átvételét akarta megvalósítani, elvben a nép érdekében, gyakorlatban azonban ott is egy kiválasztott nómenklatúra profitált a rendszerből.

A 21. századi fasizmus viszont az államot akarja felhasználni a világot irányító egy százalék uralmának biztosítása érdekében, a biomasszának tekintett emberiség minél kevesebb beleszólásával. A covid pandémia csak egy eszköznek látszik az átalakítási folyamat felgyorsítására.

A járvány egy eddig soha nem látott vagyonelosztást eredményezett alulról felfelé, miután a lezárások miatt a különböző országok gazdaságai gyakorlatilag megbénultak. A középosztály, a kis és közepes vállalkozások, minden ország gazdasági gerince amúgy, millió számra mentek tönkre világszerte. Ez egyúttal a klasszikus kapitalizmus, az egyéni vállalkozások végét is jelenti a globális korporációk javára.

Az Egyesült Államok gazdasága, amely Trump elnök politikájának jóvoltából statisztikai rekordokat döntögetve regenerálódott a korábbi pangásból, gyakorlatilag a csőd szélén áll és ehhez nagyban hozzájárultak a mesterségesen szított, hónapokig tartó faji zavargások is.

Az természetesen – szintén – teljesen véletlen, hogy Joe Biden elnöki kampányának mottója “Build Back Better” (építsd vissza jobban) volt, ami nem más, mint a Schwab által forszírozott “The Great Reset” (nagy újraindítás).

Forrás: reuters.com Biden és Schwab a 2016-os Fórumon

A világjárvány egyértelmű nyertesei a nagy tech-cégek, mint Amazon, Google, Facebook, Netflix, Twitter és így tovább, valamint a gyógyszeripar, illetve Kína.

Előre bocsájtom, hogy nagy tisztelője vagyok a klasszikus ázsiai kultúráknak. Az egyéni szabadságot masszívan korlátozó kommunista, vagy bármilyen más diktatúrának viszont nem.

A Kínai Kommunista Párt egyik feltétlen barátja a nyugati világ – jelenleg – legbefolyásosabb ideológusa, Klaus Schwab. Harminc éve látja vendégül Davosban a kínai pártvezetőket és oligarchákat. Fia, Oliver Schwab, a Fórum pekingi irodájának vezetője, akinek felesége kínai. Nem véletlen, hogy a pandémia kínai kezelését, a bevezetett drasztikusan szigorú intézkedéseket a WHO igazgatójával, Tedros Adhanom Ghebreyesus-al kórusban éljenezte. A WHO igazgatója annak idején Kína nyomására kerülhetett pozíciójába, dacára a múltja miatti hatalmas ellenállásnak.

Forrás: klartextforum.ch

Egy különleges szövetség alakult ki a szemünk láttára a covid-válság apropóján: a nagy, multinacionális korporációk és a kínai kommunista vezetés közös nevezője a polgárok állandó megfigyelése, biometrikus-digitális rendszerbe foglalása és a Kínában már alkalmazott „társadalmi kredit” (social credit) bevezetése. Ez utóbbi minden diktatúra álma, melyben a polgárok legtöbb, akár legapróbb aktivitásait is digitálisan követve kívülről határozzák meg azok részvételi lehetőségét a társadalmi életben. „Aki nem lép egyszerre…”

A sorozat ugyan nem elsősorban a covid-19 járványról, hanem annak eszközként való felhasználásáról szól, de nem árt egy rövid áttekintést adni a történtekről:

 • 2015-ben az USA járványügyi guruja, Dr. Fauci, aki Obama, Trump és most Biden alatt is ebben a pozícióban tevékenykedik, a sűrűn lakott kínai Wuhanban található laboratóriumba telepítette ki a denevéreken folytatott korona vírusokkal történő kísérletezést, ami egyébként a bio-fegyver kategóriába esett. A történtekről angol nyelven ITT és ITT olvashatunk.
 • 2019-ben New York városában megtartották a már korábban említett Event 201 nevű pandémia-szimulációs gyakorlatot, amelyről felvételek készültek és az érintettek honlapján megtekinthető, és aminek célját – vigyázat! – tavaly áprilisban egy BBC interjúban az egyik főszervező, Bill Gates letagadta!
 • Miközben Kína a világ első, eddig soha nem látott nagyságrendű lezárását (lockdown) vezette be Wuhanban, majd Hubei körzetben és egyúttal nemzetközi újságírókat utasított ki az országból, februárban megjelent az első tanulmány arról a feltevésről, hogy az új fajta korona vírus esetleg laborból származhat. Német és angol nyelven ITT találjuk a tanulmány ismertetését, amit nem sokkal később el is tüntettek, már csak a cikkben látható részletek léteznek. Ezek szerint a vírus egy biológiai fegyver és a HIV vírus mesterséges úton modifikált változata lehet.
 • A világ szinte összes országa bezárkózott, a nemzetközi kereskedelem megbénult. Ekkor derült ki a globalizáció első, embereket veszélyeztető hátránya: a maszkok, védőruhák, orvosi eszközök hiánycikké váltak, mert szinte mindenki Kínából szerezte be ezeket és ilyen mennyiségre – nagy hirtelen – nem volt egyetlen ország sem felkészülve.
 • Miközben a világ nagyrészt a bezártság miatt szenvedett, megjelentek az első képek a „vírust legyőző” Kínáról, ahol az emberek gondtalanul ünnepeltek. Eközben az USA nagyvárosai lángoltak, az elnökválasztási kampányban rasszizmussal vádolták Trumpot, aki nem volt hajlandó abbahagyni a „Kína-vírus” fogalom használatát. Ezt a kifejezést most Biden betiltotta.
 • Klaus Schwab és haverjai a kínai út helyességét ismételgették minden eléjük tolt mikrofonba, miközben mindenki a nagy megváltásra, a vakcinára várakozott.
 • A globalizáció és a világkormányzás kezdete, azaz az „összeurópai összefogás” jegyében Angela Merkel, német kancellár utasította a saját, illetve a francia, holland és a spanyol egészségügyi minisztereket (!), hogy nemzeti beszerzés helyett adják át az oltás megrendelésének tisztségét az EU részére. A kormánybarát német Bild Zeitung szerint Merkel és von der Leyen külön kívánsága volt, hogy a miniszterek alázatos hangnemben (!) írják meg kérésüket. Már előre kitervelték a nagy közös európai oltás ünnepélyes megkezdését. Mint tudjuk, másképpen történt. Nem akarom külön kihangsúlyozni, de én szóltam von der Leyennel kapcsolatban…
 • Az amerikai elnök beiktatása után, hogy, hogy nem, az addig tömeges tesztelésekre felszólító WHO megváltoztatta a véleményét a PCR tesztek megbízhatóságáról. Egyre másra jelennek meg, igen, most már a hazai sajtóban is, hogy a vírus valóban labor eredetű lehet és esetleg emberi hanyagság miatt kerülhetett ki a világba. Magyarul ITT, németül ITT és ITT tájékozódhatunk. Az utóbbi linkben több, mint 150 covid tartalmú tudományos cikk listáját is megtalálja, akit érdekel.

Az emberek alig várják már a bezártság végét. Számolják a napokat abban reménykedve, hogy visszakapják korábbi életüket.

A hátunk mögött azonban a társadalmat átépíteni akaró önjelölt elit más sorsot talált ki nekünk, amit az „új normalitás”, “globális kormányzás”,  „bio-biztonság”, „új zöld egyezmény” és a „4. ipari forradalom” (4IR) címszavak alatt akar ránk kényszeríteni.

Sokszor látok olyan véleményeket, hogy majd a természet „megoldja” a nagyzási hóbortban szenvedő vénemberek társadalmat romboló ámokfutását. Csakhogy az évtizedek alatt kiépített szervezeteik, jól fizetett és mélységesen indoktrinált személyzetük ma már önjáró. Létezésük, tevékenységük teljesen függetlenné vált az alapító személyes jelenlététől.

A sorozatnak vége, de a téma megmarad. Az ellenállásra nem sok lehetőséget látok, kivéve, ha képesek vagyunk egy sokoldalúan képzett, magabiztos és valóban jól informált, kritikus szellemű fiatal generációt a megalomániás öreg fantaszták ellen mozgósítani. Olyan fiatalokat, akik tudása és az emberségbe vetett hite némi esélyt adhat a fasisztoid techno-horror megállítására.

A technika lehet áldás, de ha az összes tevékenységünkről lemondva kiszolgáltatjuk magunkat neki, akkor rabszolgák leszünk. Rabszolgák, sok-sok szép, minket folyton ellenőrző kütyüvel.

A sorozat első része ITT, a második ITT és a harmadik ITT, a Tutiblogon pedig ITT, ITT és ITT olvasható.

Szerző, vezető kép: HeroesNeverDie


  HeroesNeverDie

24 hozzászólás

 1. Komment Elek

  Miért van az, hogy ezeknek a mocskoknak a terveit, utasításait, pártunk és kormányunk vígan és dalolva végrehajtja? Az embereket totál hülyére veszik és a sok birka meg még bégetve élteti is őket meg az intézkedéseiket. Totál megundorodtam a PS-től, nem is értem, hogy hogyan jelenhet meg itt egy ilyen cikksorozat. Miközben a prostisrácokon kimoderálják még a kultúrált kormány kritikát is ill. a kommenteket amik próbálják felnyitni az állítólagos jobboldali keresztény konzervatív kommentelők szemét is. Ehelyett kap az ember olyan anyázást amit még a liberálkomcsijai is megirigyelnének pl. a 444-en. Ilyenkor tényleg úgy érzem hogy meg is érdemeljük a sorsot amit nekünk szántak a világ nem létező urai.

  • Komment Elek

   egyébként gratulálok a cikksorozathoz, érdekes, hiánypótló írás. köszönjük a munkásságát. kérem ne hagyja abba, hátha minél több értelmes emberhez eljut az üzenet

 2. Köszönet.

  Ön HND nem okozott csalódást, amit innen onnan összeszedet morzsák alapján sejtettem, bizonyította.
  (Ha nem tévedek a Wuhan-ba vitt munkát egy Georgiai labor végezte, melyet lakossági nyomásra zártak be.)

  Ha azt is igazolni tudja, hogy a járványt a Miámi székhelyű Carnival Corporation & plcl utazásszervező leányvállalatai (Costa Crociere, Princess Cruises, P&O Cruises, P&O Cruises Australia, stb) hajóin terjesztették az igazság nagyobb szelete válik ismerté.

 3. Igen. Köszi a cikket.

 4. Kedves HDN,

  Köszönöm a cikksorozatot, kitűnő összefoglalás!

  Ha visszatekintünk a történelemben, az emberiség fejlődése folyamán, amikor nem pusztán a létfenntartás és a túlélés volt a legfontosabb, előbb vagy utóbb mindig létrejöttek a “ Die Lehnen”.

  Ilyen az ember egyedüli példány!

  Felsorolni is nehéz lenne a világuralomra törők nevét felsorolni!

  Most csak az történt, hogy a görög hegyről egy svájci hegyre tették át székhelyüket és az elmúlt 30 év high tech vívmányait saját maguk hasznára maximálisan kihasználják és természetesen a “jó ember” maszkjában sokáig rejtőzködőket csak későn ismertük fel! Erről a rendvédelmi szervek kitűnően gondoskodtak.
  Már nem kispályás, provinciális eszközökkel mesterkedtek, hiszen a politikai és pénzvilági hatalom a kezükbe került.
  A családi ezüstöt meg egyre csak növelték és polírozták, polírozzák!

  Mindamellett nekünk a pór népnek folyamatosan fel kell tennünk a kérdést, hogy “ rabok legyünk vagy szabadok?”

  Erről szólt és szól a történelem, a sakk mindig is a királyok kedvenc játéka volt, manapság egyre inkább szimultán, online játszák.

  Üdvözlettel

  Magd@

  • csakafidesz

   Rendszeresen megkapom HND írásait, feliratkoztam rájuk. Ez a világpolitikai játszma nagyon nem tetszik. Egyesek brutális módon akarják szétverni a mai világgazdaságot és az Európai Unió benne van a célkeresztben.

 5. Bocsánat HND!

 6. Köszönöm a cikksorozatodat kedves HND! Mi, az idősebb generáció átéltünk egyes – mást a 20. évszázadban: világháborút, a legborzalmasabb terrort, éhezést, nyomorgást és 1956-ot. Azt hittük, hogy a 21. században békésen fogunk tudni élni. De, hamarosan észre kellett vennünk, hogy tévedtünk. A “megváltók” egész serege próbálja ránk erőszakolni világképét. Globalizáció, gender elmélet, BLM, LMBTQ. Sorolhatnám tovább is, de mindezek ellenére én még mindig reménykedem, hogy ez a terv nem fog megvalosúlni.

 7. Oltások száma: Mo. a tabella élén!

  Ebben a 4. részben elég sok szó esik a világjárványról, ill. annak kezeléséről, különösen az EU-s vakcinabeszerzési közös ló meglehetősen túros hátáról, ezért talán nem teljesen “tájidegen” itt megemlíteni a lakosság-számarányos beoltottság helyzetét.
  Íme a legfrissebb (tegnapi) számok a független világstatisztika összesítésében: ha nem számítjuk az ilyen statisztikákban nem meghatározó Máltát, akkor Magyarország, …igen-igen, az ellenség szerint mindenben rebellis és hibás OV által irányított Magyarország… az EU-ban első helyen áll (e tekintetben is):

  https://ourworldindata.org/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=latest&country=AUT~BEL~BGR~CYP~CZE~DEU~DNK~ESP~EST~FIN~FRA~GRC~HRV~HUN~IRL~ITA~LTU~LUX~LVA~MLT~NLD~POL~PRT~ROU~SVK~SVN~SWE~EuropeanUnion&region=World&vaccinationsMetric=true&interval=total&perCapita=true&smoothing=0&pickerMetric=total_vaccinations_per_hundred&pickerSort=desc

  Érdemes elmenteni későbbre a linket, és az itt közölt adatokat – úgy is, mint TÉNYEKET – időről-időre összevetni az ellenség HAZUGSÁGAIVAL, és (megtorlatlanul hagyott) rágalom özönével.

 8. Felsőtagéskirályerdő

  Kedves HND!

  Köszönöm az írását.

  Örülök ,hogy itt van: Namond ; bl; Magd@; Lupus…..

  Tisztelettel………

 9. Nyomasztó.

 10. Ez is szép, hogy ez a cikk megjelenhetett a PS alatt idézve. Mert ott a “jövő reményét jelentő kritikus fiatalokat” leginkább meg akarják lincseltetni az oltás-szekta révületbe kergetett gyalogjaival. Persze kommunikációsan érthető a kettős játék is, mert ok az van rá. Ha ez egy sejtetés arról, hogy a való életben nem lesz lincselés, nem lesz hátrány oltás híján az jól hangozna. Mi súgtunk valamit és te is gondolsz valamit.

  A cikk végéhez:
  – Látni kell, hogy a great reset nem öncélú. A megszokott régi világunkhoz nem azért nem fogunk visszatérni SOHA, mert valakik nem akarják, hanem azért, mert az csődbe jutott, vége van. Hiába súgja az alaposan felprogramozott fejlődéseszme, nem fog menni a végtelenségig, hogy Biden bácsi gazdái minden évben hozzáírnak egy-két nullát az aktuális mentőcsomag végére. A tegnap normalitása is rémálom volt. A kapitalizmus – legyen az magán vagy államosított – és ami mögötte van istentelen pusztítást végez a természet, ember és Isten ellenségeként.
  – Az ember választhatja a természettel együttműködés vagy ellenműködés útját. Előbbi a világ nagyrésze volt, és azok a magas műveltségek, melyeket a történelemkönyvek fél oldal apróbetűsben intéznek el. Az ellenműködés útja a mai civilizáció és a történelemkönyvekben agyontömjénezett ünnepelt elődei (Egyiptom, görög-római, Nyugat). Kezdve a “termékeny félholddal” amit a tisztelt civilizáció részleges tudása tett Édenkertből sivataggá, és azóta is egyfolytában beteg háborús tályoggá. Amiért nem reális lekicsinyelni a természeti tényezőt a mai civilizáció bevégzőjeként, az az apróság, hogy az eddigi civilizációk mind egy szálig a természet által végezték. Ők akarták, ők harcoltak ellene, ők kapták meg tőle a kiérdemelt vereségüket. Most a CO2-mese hazugsága mellett a baj valójában sokkal nagyobb. Az exportra jutó élelmiszer gyakorlatilag eltűnt. Pl. a “globális felmelegedés” gyümölcseként a téli nagy hidegek után a tavasz végéig kitartó fagy már ötödik éve megfelezi az USA és Kanada gabonatermését. Is. Mert baj az mindenhol van. Itthon is, hála a vízügy és az agrárium kitartó rablógazdálkodásának. Tessék megnézni az élelmiszerárakat.

 11. Parafrázis (Kristóf hozzászólása nyomán)

  “Nincsen sok választás, azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. A Világegyetemben ilyen böszmeséget még planéta nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni… Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél, két évezredet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl a Bolygó lehetőségein, hogy azt korábban elképzelni sem tudtuk, hogy azt a Homo Sapiens valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négyezer évig. Semmit. Nem tudtok mondani egy olyan jelentős globális intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy itt most a Great Resettel szarakodik a háttérhatalom a végére. Semmit. Ha el kell számolnunk a Teremtő/Gaia előtt, hogy mit csináltunk négy évezred alatt, akkor mit mondunk?”

  • “akkor mit mondunk?”
   Azt, hogy Lupus=Chicken Little: the sky is falling(rank zuhan az egbolt)

  • csakafidesz

   Nézd kérlek az utolsó 200 év volt a technika kora, de ez a mai biotechnológia kb. 50 éves. A Dolly birkával kezdődött és a klónozással. (Van egy csodás filmsorozat erről: Orphan Black a címe, főszerepben Tatiana Maslanyval. 5 évad, 5×10 azaz 50 alkalommal, negyvenperces epizódban foglalkoznak a filmbeli klónokkal.)

 12. A kérdés még kérdés.

  Ha ez egy régóta velünk élő vírus, hogy lehet, hogy idáig nem fertőzött, Mi változott?

  Ha ez egy régóta velünk élő vírus és idáig nem fertőzött, hogy lehet, hogy ennyi mutációja van?

  Netán emberi beavatkozás történt, hadiipari-politikai megrendelésre?

  Kik alakították ki a vírust és kinek a megrendelésére?

  Kik és hogyan terjesztették el?

  Van ebben szerepe az amcsi Carnivál hajózási társaságnak illetve utazás szervező leányvállalatainak????

  • Felsőtagéskirályerdő

   Namond jó kérdéseket tett fel.

   Tényleg mi vàltozott? Gyorsabb ez a zár itt, mint a kommunisták reformjai? Lehetséges, miért és hogyan……

   Kinek az érdeke,? Sorost tán itt most mellőzzük, ő egy kicsi, aki reflektorfényben van.

   HND !
   Mi a helyzet ( mi a stájsz) ez irànyban?

   Mit látott és mit gondol Hölgyem?

   Tisztelettel…….

   • A Carnival az elmult 1,5 évben ELADTA HAJÓÁLLOMÁNYA FELÉT, holmi US Goverment környezetvédelmi bírsága kifizethetősége érdekében.

    Nem gyanús?

 13. csakafidesz

  Hozzá kell szoknunk, hogy akik az emberi genomot sikerrel feltérképezték ezentúl olyan vírust készítenek ami tényleg ártalmas. A főpróba a HIV volt. Sikerült teljesen kiiktatni a természetes védelmet. Látták, hogy ez már túl erős, most ezzel kísérleteznek, időnkét egy kis variánssal fűszerezve, hogy jövőre is eladhassanak vakcinákat.. Az AIDS ellen ugyanis nincsen védőoltás, de ha a bizniszt nézzük, nos kell olyan ami ellen lehet méregdrága védőoltást csinálni.
  Később jöhetnek olyan találmányok, mint pl. bőrön át fertőző vírus, had fulladozzon mindenki szkafanderben.. Fő az, hogy ne legyen normális az élet, mert akkor elmennek oltásért, nehogy megfulladjanak a kötelező búvárruhában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük