Feri, aki ismerte a végtelent, de nem árulta el


 

Legutóbb Gyurcsányfletó azzal óhajtott bekerülni a hírekbe, hogy ő márpedig tud valamit a zOrbánról és feldobta, hogy neki dokumentumai vannak. Majd 72 órás ultimátumot adott a mi Vektorunknak, s miután a célszemély leginkább kiröhögte, most még nagyobb őrültséget mondott. Szegény Fletót valószínűleg hamarosan kezelni kell. De most már tényleg.

Nem gondoltam, hogy a szocialisták is alá fogják támasztani érvelésem (előzetesen) – de még maga a Rákosi-féle jelszavas Botkalackó, a vörös mackó küldte el a mi Ferencünket melegebb éghajlatra. Ám, attól tartok, ez nem lesz elég.

Fletónak se volt elég, ő még nem hogy 19-re, de 21-re is lapot óhajtott húzni. Húzott is, ennek megfelelően most bemondta, hogy zOrbánnak bankszámlája van, szingapúri vagy svájci. (Gondolom a Vektor ezután az interjú után kért egy kávét. Vagy nem kévét, és ennek volt köszönhető a jelek szerint igen sikeres dalra fakadás Kínában).

Most persze leírhatnánk azt, hogy egy megszólalásnak legalább a tények árnyékát meg kell mutatnia, de Fletó Fletonovics ezzel a problémával nem küzdött meg.

Úgy tűnik, hogy neki egy újabb, nagyobb, komolyabb, látványosabb problémával kell megbirkóznia, mégpedig egy nagy lámpával, és egy fehér köpenyes bácsival, aki majd gügyög neki. (Jó, a helyzet ennél számára jobb, a milliárdosoknak van luxus apparát ilyen célokra.)

Namost a Hírtv hitelessége is egy igen magas színvonalra emelkedett a tegnapi nappal, amikor Fletó bemondta Olgánál ezeket a halhatatlan gondolatokat. Igen, a nők ilyenek, a szerelmetes Olga – akinél speciel a bukott komcsikon meg a Ferin kívül nem nagyon fordul meg senki – még mindig hisz neki. Nézzenek csak rá a tündér szemeire, ahogy rápillog!

Mindemellett, egy vélhetőleg – legalábbis politikailag – szerelmetes asszony hite nekem azért, még akkor sem lenne mérvadó, ha eddigi életműve a befolyásolásmentes újságírás mérföldköve lett volna.

Node nem volt az.

Ellenben, jegyezzük meg, amit Fletó csinál, az „szellemi kútmérgezés”, ahogy ő fogalmazott volt, s az a gyanúm, hogy szegényemben elszaladt az ütő.

Ez azonban valamilyen megbomlás jele. Szóval a mi Gyuriferink, az a gyanúm igen hamar egy új helyre költözhet. Szép fehér, vörös keresztes, ápolással egybekötött luxushelyre, ahol a doktorbácsik majd megmondják neki, hogy ő egy zseni. Aljas kis metapoén, de miután annyit ábrándoztak a DK szekta hívei Orbán gráci gyógykezeléséről, különösen helyes lépés volna oda szállítani…

Ugye sokan mondták, hogy a zsenit és az őrültet egy hajszál választja el. Úgy tűnik, ez a hajszál valahogy az idők során elszakadhatott. Valamikor az a táncjelenet lehetett a mérföldkő etekintetben és egyre inkább afelé hajlok, hogy Fletónknak inkább lucidum intervallumjai voltak.

Semmi baj, akár még ki is kezelhetik, ha ügyesek, s tíz, húsz év múlva még előfordulhat, hogy komolyan vesszük. Vagy nem.


  Templomhegyi Nyerőkő

10 hozzászólás

  1. Lezárt boritékot nem akar átadni az információkkal, mint Mesterházynak? De unalmas, úgy látszik, Gyurcsány sem tanul már új trükköt.
    Ez a politikai szappanopera száz részben már dögunalmas, mint maga Gyurcsány.

    Kérdésem azért lenne, két ásítás között: ha a külföldi titkos bankszámla diszkreditáló, mit keres még Gyurcsány és az általa vezetett emeszpé a közéletben? A bécsi ,titkos pártkassza és a titkos mszpé bankbetétekhez szükséges hamis útlevélgyár lelepleződése után? Csaxólok… Úgyis most folyik a per ez ügyben…

  2. *Viktorunknak

  3. Xanax József

    Fletó ma is belefingott a nulláslisztbe: Előadta a történetét a Nemzetbiztonsági Bizottság elnökének, az MSZP-s Molnár Zsoltnak, majd ugyanezzel a lendülettel titkosíttatta is.

    • Gáspár Anett

      Fletó már nem kell senkinek.
      Az a szánalmas az egészben, hogy ő támogatta le Vodkás Horn Gyulát az emelvényről.
      Őt meg szépen lerúgják a velebeliek. Oszt jó éccakát. 😛

  4. remete De oly Kár

    Van még az a róla elnevezett Jávorszarvas-marha,akiről első ránézésre az embernek az juthat eszébe,hogy milyen szép nagy az Isten állatkertje és oly sokan átugorhatták a kerítését,mikor nyitva volt a kapuja.
    Továbbá miért nem fésüli meg az ilyent az anyukája,mielőtt kiengedi az emberek közé ?

  5. Gáspár Anett

    Vajon iszik-e elég viszkit, hogy ilyen megviselt ez a Flepni Feri?

  6. a dolog tragikussagat en ott erzem hogy ez az ember vezette Magyarorszagot mint miniszterelnok.

  7. Gáspár Anett

    Feri, a fekvő vizesnyolcas.

  8. Azért nem szabad elfelejteni, hogy vannak még hívei, nem is kis számban. Annyi mindenképpen, hogy megugorja a küszöböt, sőt az EU-ba is tudott kiküldeni szennyembert, aki nem tudja merre van a hazája.
    Szívességet tenne, ha el is felejtené a Magyarországra vezető utat.
    Lassan több kárt okoz Brüsszelben nekünk, mint tette anno Kun Béla Bécsben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük