Berúgott, na és?


Nem tisztünk az ellenzék különböző politikai összecsapásaiba beleszólni, sőt, kifejezetten szeretjük, mikor egymást ölik. Ám most mégis megtesszük. Ennek oka van. Az a helyzet, hogy van ez a magát zsenicsapatnak gondoló Momentum, amely az ostobaságnak a non plus ultráját produkálja minden rendelkezésére álló eszközzel.

Úgy kezdődött, hogy az LMP üdvöskéje, Ungár Péter bement a Momentum egyébként vitatott és kicsit furcsa körülmények között megrendezett, továbbá nem túl látogatott „fesztiváljára”, s ott, hát mi tagadás, elfogyasztott néhány pohárkával. Atyaég.

Amit viszont ezután kapott az valami egész elképesztő. A sajtó összes orgánumában tele csövön ment a szapulás, ami aztán olyan magasságokba hágott, hogy már önmaga paródiájába fordult.

A kedvencem az volt, amikor már a „zaklatás”, meg az egyéb fordulatok jöttek elő. Nomármost, mikor a kedvenc – mostanában – Simi növendék indexen is arról értekeznek a divatos hipszterfiúk, milyen hatása van a három liter sörnek tüskével, továbbá minden portál egy emberként háborodik fel azon, hogy például a Szigeten miért annyi a pia ára, mint amennyi, akkor – főleg nyáron – miért döbbenünk meg azon, hogy fiatalok söröznek?

Itt jegyezném meg, hogy miközben a liberális sajtóban szintén hájpolt füvezés mellett immár Fodor Gábor is fellépne népszavazásilag, az alkohol kulturált és kulturálatlan fogyasztása miatt most már a boszorkányüldözésig megyünk.

Mindenki szép csendben elment amellett, hogy például az ozorai fesztiválon ismét találtak pár nevetős csomagocskát, meg némi partidrogot. A fű meg jó dolog JuhiPeti szerint. (Szerintem be kellene hozni ide kishazánkba pár tonna kokaincserjét is, miért ne?) Továbbá nyissunk dizájnerdrog-laborokat is! Hadd hulljon a férgese! Lehetne szaunában herkázós videót is forgatni, mintegy kísérletképpen, hogy vajon milyen hatással van az emberre.

Szóval, miközben megy az alantas és aljas drogosmentegetés, meg a drogok felmentése, miközben – jelezném –, alig húsz éves mélyszegény srácok süllyednek végleges debilitásba, a szintetikus cuccoknak „köszönhetően”, és egész megyerészek vállnak egy hatalmas elmegyógyintézetté, ahol beszédképtelen félállatok morognak a koszfészkeik közelébe keveredett humanoidokra. A rendőrség meg évek óta képtelen ezzel a tömeges és elbaszott drogpestissel bármit is kezdeni. És itt jegyezném meg, az 1-es villamos vonalán rendre előforduló erőszakok és támadások is bizony a drognak köszönhető. Aki nem hiszi, az járjon maga utána a Hős utcai no-go zónában! Amennyiben be akar gyűjteni néhány pofont, harapást, esetleg egy kis kést a belébe…

Ezért tehát a Momentumosok kit átkoznak tehát ki?

Aki megivott pár sört és bocsánatot kért a viselkedéséért.

Jelezném: ellentétben számos szerrel az alkohol hatása másnapra ki szokott menni. Gondolom megbánta, bár azt is gondolom, hogy többen voltak, akik szintén ilyen állapotban voltak, s szintén megbántak ott valamit később.

Aligha volt ez az első, s tartok tőle nem ez volt az utolsó eset, hogy valaki bedobott pár kupicával egy fesztiválon. De lehet ezt az őrjöngést csinálni, csak nyugodtan. Meg közben küzdeni a drogok legalizálásáért.


  Templomhegyi Nyerőkő

7 hozzászólás

  1. Gáspár Anett

    Azért nem annyi az amennyi.
    Ugyanis, ha jelen Szerző kánikulában bedobott volna bármelyik ösmert belücsetsüllyesztőben egy tengelyig rogyasztó mennyiségű vegyigyümit sörrel locsolva, s “tán ittasan, de nem torogva” (by Latabár Kálmán) lóbálta-vállazta volna magát bele az éjszakába, az egész balliberális “Körülganéj csárda” (By Tersánszki Józsi Jenő) arról az eseményről hányná-vetné magát szertefele a balmédiában és odamegvissza.

  2. Siva táncol

    Tiltsuk be a drogokat! (politikai hozadék), legalizáljuk a drogokat, anyagi hozadék…

  3. Feri Tekeri

    szigorúan todományos megfigyelési alapon (by Üveges Józsua) nekem szerek nélkül is hányundorom van az egész bandától – kiváltképp aminek U-val kezdődik a neve

  4. Feri Tekeri

    Jozsef Szabo !

    …nem vesztegetik az időt szóra – mikor a tetteik sokkal élvezetesebbek

  5. Az írás, úgy nagyjából rendben. De mi is volt a probléma? Lemaradtam valami fontosról?

  6. Ungár Peti? Abszolut súlytalan személyiség. A gellérthegyi bölcsiben pedig még nem volt indexálhatól Simi Ádám és Ungár Peti vetélkedése a tejbepapiért és azon sem volt vita köztük, ki mellé feküdjenek a déutáni csendes pihenő idején. Ott rendet tartottak a gonduó nénik. Igaz nem is írtak ballib lapokba.

  7. Félreértett valamit a posztoló. Nevezett Ungár úr nem azzal követett el nagy hibát, hogy berúgott, hanem azzal, hogy rá akart mászni egy srácra (szexuális aktus céljából), majd miután az elhajtotta, tévedésből egy rövid hajú csajnál is bepróbálkozott. Szerencsésnek mondhatja magát, hogy őt nem érte komolyabb fizikai inzultus.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük