Szívtipró Gimi – Az előző részek tartalmából


Tom féltékeny a másik banda egyik oszlopára, Pete-re, aki a high school-években Andy alatt kavart. A csapat közben lázasan készül a fesztiválra. Annie szettet kever, Dina pedig horgásztudományából ad leckét a kiváncsiskodóknak. Andy örömfocijára tömegek kíváncsiak, hiszen nem csak a cheerleaderek kedvence volt. A gimi történetének egyik legjobb irányítójaként bizonyára elvitte volna valamelyik híres egyetem, ha nincs az a szörnyű sérülés, amitől eltűntek a vállai.

Tom nehezen viseli, hogy önvédelmi óráján alig lézengenek páran, Andy play-action-fakejeit viszont kéjes lánysikolyok övezik. Még egy statue of libertyt is bemutat, de ez már sok a mérges szőke fiúnak, aki féltékenyen elrohan. Belebotlik a magáról teljesen megfeledkezett Pete-be, aki részegen épp Annie-t próbálja magára rántani. Greg ekkor a biztonságiakkal akarja kidobatni, de mire visszaér a tett helyszínére velük, Pete már Dina sátrában szunyókál. A lány gyengéden levágja a részeg, mégis roppantul vonzó fiú karszalagját, de így is csak reggel kell elhagynia a helyszínt.

Dina és Barnaby a fesztivál végeztével szomorúan szemlélik a bevételi oldal hiányát. Andy és Nick szerint ez nem szempont, mert George bácsi úgyis kifizet mindent, és amúgy is vannak fontosabb dolgok a pénznél. Némi klikkesedés után a lányok úgy döntenek, hogy Dina és Barnaby a továbbiakban nem maradhat elnökségi tag, ezentúl pusztán egyszerű tagként nyomulhatnak együtt a bandával. Nicknek rögtön van is egy ötlete, kikkel pótolhatnák őket.

https://444.hu/2017/08/08/64-centis-rovar-botsaska-vilagrekordot-tenyesztettek-ki-kinaban

Tom közben dühöset posztol a facebookjára Pete-ről. Mindkét srác tanakodik. Meg kéne verekedniük lányok és lowriderek gyűrűjében, mert az nagyon menő, de sajnos nem tudják, hogyan. Tom ehelyett nyilatkozna, de Greg lebeszéli tervéről. Az elnökség már majdnem hajba kap – aminek a srácok tökéletes frizurái látnák kárát – de ekkor mentő ötletként Pete-t kitiltják a további fesztiváljaikról, aki szeretne lejárató cikkeket megjelenteti a bandája blogján, de azoknak közzétételéről továbbiakban is egy bizottság dönt.

Andy a mikroadományok átvétele közben döbben rá, hogy Tom szerelmes belé. A fiú dühödten tagad, de később bevallja, felizgatta a Pete-től tapasztalt férfierőszak, amit gyűlöl ugyan, de kormánypárti médiákban dolgozó nőkön ő is gyakorolja, mert előfordulnak ilyenek. Nick megvigasztalja a zaklatott Annie-t, aki szomorú és csalódott azért, hogy lényegében megint nem történt vele semmi. Nyilatkozni persze megint őt küldik, amit utál, bár titkon tetszik neki az időnként szemtelen kérdéseket is felvállaló riporterlány.

Közben az örök szerelmes Cathy ismét egy helyes srác után vágyakozik. Ezúttal a szemtelenül sármos Pete a kiválasztott, aki vonzó külseje mellé még vagyonos család sarja is. Természetesen a tisztalelkű Cathynél ez nem szempont, egyszerűen imponál neki a fiú túlerővel szembeni hihetetlen bátorsága. Nem sejti azonban az igazi drámát. Pete hiába kezdett ki a táborban egy lánnyal, valójában, mélyen és legbelül sajnos saját neméhez vonzódik.

Mindenki úgy véli, hogy alkohol hatására Pete szexualitása fluiddá válik, de senki sem sejti, hogy Annie valódi énje Tommyboy, a neves liberális portál újságírófiúja…

 

(természetesen mind a szereplők, mind a történet kitalált, csak és kizárólag a nyári uborkaszezon unalma ihlette)

  Kurtz ezredes

Egy hozzászólás van

  1. Jó kis sztori

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük