Újmúlt – 2000 KFT – Művész-túlélőcsomag – 2020 nyár


Rájár a rúd mostanában a művészvilágra, és ahelyett, hogy gúnyolódnánk vagy élcelődnénk a közéjük tartozó ellenzéki hangadókon, a bajban összefogva mi is megpróbálunk inkább segíteni! 

Mivel doktor Miniszterelnök Úr emelkedett és gáláns, így azokat a művészeket sem hagyja az út szélén, akik néhány hónapja még leghevesebb bírálóinak számítottak. Néhány művész teljesen tudathasadásos állapotba került, hogy vajon elfogadja-e doktor Miniszterelnök Úr életmentő segítségét. A legtöbbjüknél elvek helyett azóta győzött a józan ész, és azzal hitegetik önmagukat, hogy ez tulajdonképpen a saját, korábban befizetett adójuk.

A dolog persze érthető, de önfelmentésre jóval modernebb módszerek is léteznek manapság. Cégünk vállalja, hogy önzetlenül segít a bajba került művészembereken, és eltünteti, árnyalja korábbi Orbán-ellenes nézeteiket. 500 közéleti orbánozást nem meghaladó mértékig Garázsmúlt-csomagunkkal simán lehet utólag szívecske az 1-esből az O1G közepén! Akinél viszont nem állt be ilyen drasztikus változás, és ennél jóval többször orbánozott, az a Raktármúlt-szolgáltatás keretében továbbra is tiszta szívből gyűlölheti a Törvényes Magyar Miniszterelnököt. Ilyen esetben a jelenjét fogjuk majd utólag megváltoztatni, ha a vész elmúltával múlttá nemesedik, az illető így probléma és arcvesztés nélkül ócsárolhatja majd továbbra is a Orbánt. 

Kedves ellenzéki művészek!

Tulajdonképpen nem is pénzt várunk tőletek a szolgáltatásért cserébe. Jobban kell az most nektek, és úgyis csak a saját adónkat kapnánk vissza. Pusztán csak annyit szeretnénk, hogy adjatok egyszemélyes koncertet, sőt, inkább szerenádot megmentőtök erkélye alatt a Karmelitánál. Esetleg valami meccs előtt a felcsúti Puskás Arénában. Természetesen a világért sem szeretnénk benneteket arra kényszeríteni, hogy művészetetek prostituálódjon a pénz oltárán, de fideszes adófizetőként annyit igazán elvárunk a pénzükért cserébe, hogy ismert slágereitek szövegeiben néhány apró változtatást eszközöljetek a különleges esemény kedvéért.

Úgymint:

Bródy – Koncz:

Ha én művész volnék, nemcsak egyszer nyílnék
Minden évben négyszer, köSSZpénzbe borulnék,
Nyílnék a Fidesznek, nyílnék én a Pártnak
Az igaz bevételnek, és Kövér bajszának.

Fluor Tomi:

Doktor, Orbán, hashtag, Fidesz
minden művész csicskul, ha fizetsz
MINISZTERELNÖKI ÜGY!

HétköznaPI CSAlódások:

Ostoba, ostoba, ostoba, jaj de ostoba!
Ostoba művész!

Quimby:

Most olyan könnyű minden,
szinte csak a 0rbán tart.
A elveket elengedtem,
a varangyot elvitte a vihar.

Most múlik pontosan
Engedem, hadd menjen
Szaladjon kifelé belőlem
Egyenes gerincem.

KöSSZpénz van itt jó helyen
Csak az való nekem
Milliók, jöjjetek!
Ezt tényleg szeretem.

Péterfy Bori:

Nézz 0rbán a szemembe
Tedd a pénzed a farzsebembe!
Hajolj bele a tárcámba
nincs most libsi, ki rádszállna

Kispál/Lovasi:

Az életben nincs már több Kóka!
Úgy teszünk, mintha nem volna
több portál az Index után
és bűnös lenne a Fidesz, hát ilyen értelembe’ 🙁

Emil.RuleZ:

Hello artist, du bist in Budapest
Capital of Hungary
For a little money I will show you
My consistency

Padödö

Hiába szapultam személyed lelkesen
Pénzzel veszel meg 0rbán, de teljesen.

noÁr:

Szeretnénk, hogy a művész is appercipiálja,
hogy a köSSZpénz az élet hasznos matematikája.

Ras G

Osszámá vissza!
Mista primeminista.


  Kurtz ezredes

24 hozzászólás

 1. Milyen jó lenne, ha én is visszakapnám az adómat …

  • Visszakapjuk családtámogatásban, ingyen tankönyvben, a rászorulóknak ingyen étkeztetésben, ingyen nyelvvizsgában, diákhitelben, egyetemista GYED és GYES-ben, rezsicsökkentésben, a kórházak rehabilitálásában, a lakásvásárlás támogatásában (csok), kulturális építkezésben, az útépítésekben, … sorolhatnám a végtelenségig….

   • Nem tudom, hogy a kormány, hogyan csinálja, de én kizárólag a hazai zeneipar árúinak piaci forgalom növekedését;

    – külföldi koncertekre utazást,
    – stúdió felvétel (x példány felett) készítést,
    – országon belüli, és környező országbani rádió és TV közvetítést,
    – esetleg szigorú feltételekkel sport arénai (szerezés, piálás kizárva) fellépést
    támogatnám.

   • A támogatáson az ingyenes – bérleti díj nélküli – hely , helyiség használatot, adott esetben az utazási, sugárzási költséget értem.

    Persze a hazai rendezvény utáni a SZERVEZŐT ÉS RÉSZTVEVŐKET terhelő helyreállítási, takarítási, kármentési, ártalmatlanítási kötelezettséggel.

 2. Jó, jó, de afféle kétértelmű rigmusok.

  Nem szokásuk köszönetet mondani.
  Emlékezzünk, hogy a milliárdokkal kistafírozott, FOS-Car- díjas rendezőknek és
  szereplőknek mindannyiszor első dolga volt, hogy gyalázzák Orbánt, a magyarokat, hogy beleköpjenek
  annak a kormánynak a kezébe, akitől a pénzt kapták a gányolásaikra.
  .
  (Amúgy mi a frász történt? Megszűnt a helyi komment a PS-en, és már csak fb-on keresztül lehet?)

 3. Bevallom, régebben sokkal jobban szerettem és tiszteltem a művészeket, mert ha jól dolgoztak, biztosították a szórakoztatásunkat, a közösségteremtést, kirángattak a napi munka taposómalmából, megnevettettek vagy sírásra késztetve rádöbbentettek a világ gonoszságaira pl: a svéd Abba szupertehetségű zeneszerzői, Csengetett, Mylord írói és színésztehetségei, Barcelona gyerekes-bátor fantáziájú építészzsenije, Jurassic park filmes trükkvilág teremtői, vagy a könnyeket követelő “Schindler listája” alkotói. De ők vagy jobb világban éltek és nem kellett megélhetésért kompromittálódniuk, vagy volt eszük nem folyni bele a politikába, avagy egyszerűen volt gerincük, és így nem járatták le magukat.
  Miután kiderült, hogy remek megélhetési lehetőség művésznek lenni – persze csak egyeseknek – sajnos egyre több a valódi tehetség és alkotózseni helyett a talpnyaló “láttunk már jobbat” művész, vagy ami még rosszabb, tehetségtelen senki, aki a botrányhírnévből akar megélni.
  S ezek azok, akik a liberalizmusnak nevezett téboly szószólói lettek és iszonyatos hangerővel és agresszivitással teljesen elfoglalják a színpadot, közbeszédet, könyvkiadást, kiállítótermeket.
  És egyfolytában három dolgot művelnek: nyalják liberabberált média fenekét, mocskolják a normalitást és az ilyen társadalmakat, kormányokat, és nyervognak mint a fürdőskurva, hogy el vannak nyomva, meg ezért soha nem elég a pénz.
  E válság aztán alaposan belevágott a valóság-lecsóba: kiderült, hogy ez az egyre népesebb és egyre tehetségtelenebbé így felhígult művészvilág nélkül valahogy nem áll le rémületében a Földgolyóbis. Ha nincs gyógyszertár nyitva, ha nem viszik el a szemetet, ha nem süt a pék, vagy nem szánt az élelmiszer termelő, azt biza észrevesszük, de hogy egy liberálnáci zenészbanda nem tud fellépni, attól nem omlik össze a világ.

  Most tudnánk mi normálisak visszavágni: Ja kérem, nem tetszik a rendszer meg a kormány, hát tessék, el lehet menni, mert ugye a multikulti világon csereszabatos a művészet, odakinn meg lehet próbálni megélni belőle. Úgy, hogy szidják közben az ottani népet és kormányt…
  De ez a gaz magyar Fideszre szavazó népség és a kormánya mentőkezet nyújt, az a zömüket nem fogja meghatni, mert ők még most is úgy képzelik, nélkülönözhetetlenek, nekik jár, mi meg csak menjünk dolgozni, mert az meg a mi kötelességünk.
  Rosszabbak mint a macskák, akik addig amíg éhesek, legalább hajlandóak dorombolva a gazdi lába köré simulva nyolcasokat körözni, aztán ha jóllaktak, le vagyunk sajnálva.
  A mi libsi művészeink még ennyire se lesznek hálásak. Ahogy jóllaktak, még nagyobb erővel fognak karmolni és fújni ránk, mert az is kiderült, hogy mennyire nem fontosak a világnak, ha igazán baj van…

  • ” vagy a könnyeket követelő “Schindler listája” alkotói. De ők vagy jobb világban éltek és nem kellett megélhetésért kompromittálódniuk,”

   Nem is észleled, hogy ellent mondasz önmagadnak.
   Az egész történetből egy szó sem igaz. Tipikus biznisz-film volt az is, mint amiket
   Vajna gyártatott le, és nyomda beléjük a milliáérdjainkat, cserébe szembeköptek minket.

   • Nincs olyan nagy ellentmondás közöttünk, kedves Győző, csak nincs idő alaposabb kifejtésre.
    Én a múltbeli vitathatatlan művészi tehetségekre utaltam, akik nem adták el – vagy nem kényszerültek politikai pojácának eladni magukat – mert amúgy is tehetségesek voltak. A Schindler listája igenis jó film, össze se lehet hasonlítani a Saul fiával. S tudtommal megtörtént esetet dolgozott fel és nem a mai züllött libsivilágban készült, ahol a négerek, genderek, muzulmán ellenség és libsik előtt kell hasoncsúszni a mai Hollywoodnak, hanem még egy élhetőbb korban 1993-ban. Akiket most szánkra veszünk nem is tehetségesek, viszont pont ezért 200-al tolják a libsi téboly szekerét és ettől teljesen hiteltelenek.
    Vajnáról meg inkább se jót, se rosszat, mert pocsék filmeket sikerült összehoznia nálunk, de legalább idecsábította a fizetős külföldi filmeseket, és nem mindent kiárusított idegeneknek. Manapság már ez is valami.
    Na az, hogy milliárdokért sajátos hálából az “alkotók” szembeköptek minket, abban nagyon is egyetértünk. Én már rég kidobtam volna őkelméket, az első magyargyalázó félmondatuk után.

 4. Mivel a PS-en megszűnt a helyi kommentelés, el kéne juttatni az illetékesekhez ezt a felajánlást “szivárványos zászlók” ügyében. Köszönettel: Győző.

  “Váczi Judit – jogi segítség felajánlása

  SEGÍTENÉK A VÉDŐJÉNEK!

  A „szivárványos zászló” ügyében…

  Nyomozást rendeltek el a Ferencvárosi TC szurkolójával szemben garázdaság büntette miatt!

  Kérem a helyi rendeletet, amely alapján a “szivárványos zászló” olyan nemzeti jelkép lenne, amely miatt büntetőjogi védelem alá kell venni magát a ZÁSZLÓT!

  Az én jogi álláspontom szerint, éppen a polgármester volt az, aki megbotránkozást keltett nagyon sok emberben azzal, hogy kirakták azt a szimbólumot a VÁROSHÁZÁ-ra, amely szexuális önmutogatásával, agresszivitásával folyamatosan és minden évben megbotránkoztatja a lakosságot.
  A IX. Önkormányzat .. épülete, NEM MAGÁNTULAJDON! C
  sak meghatározott jelképek, táblák rakhatóak ki az épületre, illetve a “lobogók” kitételére is a 132/2000. (VII. 14.) Korm. Rendelet szerint – esetleg – alkotott helyi önkormányzati rendelet alapján van lehetőség.
  Ezt a rendőrségnek is jelzem, mert teljességgel jogszerűtlen a nyomozás elrendelése bárki ellen; jogszerűtlenül került ki a “zászló”, tehát annak eltávolítása NEM BŰNCSELEKMÉNY! Az más kérdés lenne, ha az érintett szervezetnek az általa tulajdonolt, vagy bérelt épületről távolították volna el …”

  Üzenem: bizonyítási indítványként kérje be a helyi önkormányzati rendeletet, amely alapján “nemzeti jelkép” lenne a “szivárvány lobogó”
  https://www.facebook.com/judit.vaczi.1…

  • Érdekes ez az eset a szivárványos zászlóval, majdnem annyira mint a Gay Pride esete a Szent Koronával.

   Ferencvárosi TC szurkolója , ugye nem politikus és nem is a soros hálózat embere, bátor hősöm, Pintér miniszter?

   Hallkan kérdem, a szemetet a hivatal homlokzatára kell függeszteni?
   Vagy
   A szemetet nem a kukába kell dobni?

 5. “azzal hitegetik önmagukat, hogy ez tulajdonképpen a saját, korábban befizetett adójuk”

  A művészvilág pont arról híres, hogy adót fizet a bevételei után 😀

 6. Ha a PS-en is megszűnik a kommentelés lehetősége, akkor teljesen biztos a FIDESZ 2022-es bukása. Sőt! Akár már korábban is. Úgy látszik teljesen vége a szólás szabadságának. Kedves TUTI, neked is a hallgatást ajánlom! Ahogy mindenkinek!!! Nem értem, hogy mikor és hol és miért döntetett az el, hogy a FIDESZ ÁTADJA A HATALMAT A RONCSKOALÍCIÓNAK! Ha tudom, hogy a 8-on is és a PS-en is megszűnik a komment sose kezdtem volna bele.

  ((A szivárványos történet amúgy egy védhetetlen történet, az elterjedését épp az elutasítása akadályozza. Ahogy megszűnik az elutasítása, viharos gyorsasággal fogja tovább rombolni a hagyományos (amúgy is romokban heverő) családot, egy ÚJ RABSZOLGASÁGnak nyitva utat.))

 7. Szentesi Zöldi:

  “Novák Elődöt minden bizonnyal pénzbüntetésre ítélik azért, mert eltávolította a középületről a pederaszták zászlaját.
  Ha ez így lesz, elsőként utalok át pénzt a Mi Hazánk Mozgalom és Novák Előd számára, és erre biztatom minden barátomat, követőmet is.”

  Teljes cikk: https://www.vadhajtasok.hu/2020/08/17/szentesi-zoldi-laszlo-elsokent-utalok-at-penzt-novak-elod-szamlajara

  [Ráadásul itt – még – működik a kommentelés is…]

  • Nem értem: hogyan tudok kommenteket olvasni, ha szünetel a kommentelés?!

   • rosenfeld manó
    Nem vetted észre,hogy NEM a PS oldalán jársz?
    Mindig mondtam,hogy a liburnyákokat ki kell rakni egy jó sűrű erdőben. Soha az életben nem találnának haza. Bár ők mindenütt otthon vannak a Világban. 🙂

 8. Szegény kicsi naiv Bródy az orbáni mega-szörnyeteg kelepcéjében
  avagy
  Debreczeni szerint mostantól árnyék vetül ama bizonyos zászlóra

  >> A fotón a popszakma megmentésére szánt 25 milliárd szétosztásáért (is) felelős Demeter Szilárd miniszteri biztos társaságában látható Szörényi Levente és Bródy János. Rajongóik (főleg Bródy esetében) döbbenten, értetlenül, csalódottan fogadták a főigazgatói szobában készült felvételt; sokan photoshoppal készült hamisítványnak vélték, mások árulással vádolták Bródyt („van az a pénz”), de a legtöbben mély fájdalmuknak adtak hangot („nem értelek, Tini… megszakad a szívem”).<<

  https://magyarnarancs.hu/publicisztika/ha-en-zaszlo-volnek-131519

  Kissé terjedelmes szöveg, talán mégis érdemes elolvasni azért a néhány (meglehet, itt-ott savanyú, már penészes) információ-morzsáért, de vigyázz, oh nyájas olvasó, ha rászánod magad, menthetetlenül megmerítkezel a jellegzetes libsi verbál-mocsokban!

 9. Dopeman Pityinger László a TV-jén bejelentette, hogy tüntetést szervez, ha nem kap 50 milla garázspénzt, mint élő legenda😂. A felét felajánlaná az éhező gyerekek alapítványának🤣

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.