Békés gyújtogatással az erőszak ellen

 •  
 •  
 •  
 •   

Mi történik Amerikában? Kérdezi naivan az egyszerű hírfogyasztó, és bizony nincs könnyű dolga, ha a függetlenobjektív (közösségi) média alapján próbálja megérteni.

Azt látni a képeken, hogy a békés polgárok megelégelték az erőszakot, ezért összetörtek és felgyújtottak mindent, ami csak a kezük ügyébe került. Eddig világos. A káeurópai olvasó számára ez nem meglepő, hiszen mi eleve a “békeharcon” nevelkedtünk, és hozzászoktunk a duplagondol alkalmazásához. 

Lépten-nyomon halljuk, hogy “az erőszak semmire nem megoldás”, fontos tehát hangsúlyozni, hogy a gyújtogatás, kirakatok bezúzása, a tulajdonukat védő állampolgárok meglincselése, az nem erőszak.

Az amolyan gyerekcsíny, amit fiatalkorában mindenki el szokott követni. 

Na azért persze nem mindent gyújtottak fel, mert a pragmatikusabb gondolkodású tüntetők magukhoz vették a boltok árukészletét, hogy biztonságba helyezzék azt a vandálok elől.

De hogy történhet ilyen Amerikában, ahol nincs diktatúra, nincs mészároslőrinc, se koronavírus, se fajgyűlölet, se homofóbia, ahol mindenki boldog? 

Hát persze, hogy mindez Putyin műve!!444!!4!

Mióta az oroszok 2016-ban megnyerték az amerikai elnökválasztást, azóta minden eszközzel igyekeznek aláásni az afroamerikai és az ameroamerikai lakosság békés együttélését. Köztudott, hogy a facebookot és a közösségi média más fórumait is az oroszok irányítják. Talán még magát Soros Györgyöt is. Már persze, ha létezik, mert ugye elsősorban nem létezik, de ha esetleg mégis, akkor az oroszok. 

A zavaros helyzetet a minden tekintetben mérvadó hírességek nyilatkozatai alapján kell megítélni. Hiszen ha valaki ért a kosárlabdához, vagy az autóversenyhez, akkor nyilván a politikában is élesen lát, és megvesztegethetetlen.

Ezekből a megnyilvánulásokból látható, hogy egy rendőri túlkapásra a fél ország felgyújtása és szétverése teljesen elfogadható, arányos és indokolt válaszlépés.

Tévedés lenne persze azt gondolni, hogy ez máskor is így van, hiszen például ha egy magyar embernek lövik ki a rendőrök (?) a szemét, tehát egy olyan illetőnek, aki egyébként nem bűnöző, az akkor teljesen más eset. Arra nem szabad a duplagondol logikáját alkalmazni. Olyankor a “minek ment oda” elv lép érvénybe, hiszen ha nem akart se lopni, se hamis pénzzel fizetni, akkor valóban semmi keresnivalója nem volt a helyszínen. 

A minneapolisi túlkapás esete éppen azért felháborító, mert az áldozat nem végzett politikai tevékenységet, hanem éppen csak békésen (jogszerűen és etikusan) bevásárolt a hamis pénzzel.

Tehát: ami vele történt, az bárkivel megtörténhetett volna!!44!!!4!!!

Ha félretesszük a duplagondolt, akkor láthatjuk, hogy ami történik, az nem más, mint a választási kampány, nyugati stílusban. Akár mondhatnánk, hogy ez “a demokratikus létforma velejárója”

A közösségi média csodafegyverét, az úgynevezett “színes forradalmat”, miután már biztonságos távolságban elég alaposan tesztelték, ezúttal saját területükön vetik be azok az erők, amelyek a legutóbbi elnökválasztásban alulmaradtak, és így az államigazgatásból kiszorulva véletlenül ellenséges területnek nézték a saját országukat is…

Ez a konfliktus valójában nem a fehérek és a feketék között feszül, hanem ez egy olyan polgárháború, ami az állam és a közösségi média között zajlik. És ha a közösségi média legyőzi a demokratikus állami intézményeket a világ legerősebb országában, akkor minden akadály elhárul a galaktikus birodalom kiépítése elől… mert a háború béke, a szabadság szolgaság, és a tudatlanság erő! 


 •  
 •  
 •  
 •   

  Nahát

Avatar

16 hozzászólás

 1. Avatar

  A haladók a hülyeségeikhez (gender, noborder, drogliberó, bűnözésliberó, nostate,..) addig fognak ragaszkodni, míg rájuk nem robban.

 2. Avatar

  Jol jön egy polgárháboru
  a választási évben,ha
  már ez a nyavalyás
  covid nem tudta Trumpot
  elintézni.

 3. Avatar
  csakafidesz

  Nem értem ezeket az amerikaiakat! Miért a szomszédjuk kocsiját gyújtják fel, miért nem a sajátjukat? Azonkivül ott már a kisgyerek is tudja, hogy az autók felgyújtása fogyasztásélénkítő hatású. Ugyanis a legtöbb autótulajdonos kénytelen új kocsit venni. (Aki még nem járt Amerikában. A hatmérföld hosszú, kb. tíz kilométeres utca végén lakó kénytelen autót venni, mert egy doboz cigarettáért 20 mérföldet autózik. A városi busz pedig olyan sűrűn jár, hogy jobb nem várni rá a megállóban.)

  • Avatar
   Schenkhyalfonz

   A derék párizsi tiltakozók is a saját apukájuk/szomszédjuk kocsiját/üzletét gyújtották fel/fosztogatták. Ugyanis az van helyben. A forradalom balváltozata örök, a hülyéik minden generációban ugyanolyanok.

  • Avatar

   Fogyasztásélénkítő! 8-D!
   Lepadlózok!

 4. Avatar

  Nagyon is el tudom képzelni, hogy már a rendőrakció is megrendezett volt. Miért is ne? Van az a pénz….ráadásul csak 8-10 percig kell taposni a nyakára. Aztán majd szépen eltüntetik a nagy zűrzavarban.

 5. Avatar

  Virtigli liberálnyilaskommunista békeharc.

 6. Avatar
  Medvefütty

  Nem is olyan rég még az utcára se lehetett kimenni, most meg hirtelen nem lett baj az se liberáliséknak, hogy emberek tömegesen gyülekeznek közterületeken, hipp-hopp vége a veszélynek…

 7. Avatar

  A többszörösen elítélt, visszaeső bűnöző, G.F. múltjának, eddigi életének egyes részleteit már bizonyára sokan olvastátok, de így egybegyűjtve talán még nem mindenki.

  Íme:

  Az évszázad meglepetése: aljas, egyedülálló nőkre vadászó, visszaeső bűnöző volt a fajtársak, antifák és demokraták hőse, akire hivatkozva most fosztogatni és gyújtogatni lehet .

  Ki volt az a George Floyd? Elképzelhető, hogy sok empatikus ember nem ment volna tüntetni, ha pontosan tudja, milyen bűncselekményekért ült börtönben a most posztumusz hőssé avatott Floyd. Előélete és agresszív fegyveres bűnözői múltja erősen közrejátszhatott abban, hogy ilyen módon viszonyuljanak hozzá a rend őrei. Főleg Amerikában, ahol a fegyver mindenkinél ott lapulhat. Nők voltak a célpontjai Floyd az egyik legaljasabb fajta bűnöző volt. Nagy termetű, kifejezetten erős testalkatú emberként a puszta látványával is képes volt félelmet kelteni emberekben. Ezzel ő maga is tisztában volt, és sokkal jobban tudta kamatoztatni ezt az adottságát, ha nők ellen vetette be magát. Floyd elsődleges célpontjai a nők voltak, méghozzá az egyedülálló nők. Soha nem keresett olyan célpontot vagy családot, ahol férfiak is voltak. Floyd csak az egyedül élő nőkre vadászott. Általában egyszerűen becsengetett ilyen-olyan indokkal, és amikor a nő kinyitotta az ajtót, akkor berontott. Ha valaki segítségért kiáltott, azt általában fejbe verte. Volt olyan eset is, amikor valamiféle vízóra-leolvasónak adta ki magát, és amikor a nő rájött, hogy hazudik, és rácsapta az ajtót, akkor az autóban várakozó barátai segítségével betörtek hozzá. Floyd egyszerűen a nőnek szegezte a fegyvert, míg a többiek kirámolták. A későbbi rendőrségi dokumentációkból kiderül, hogy a nő Floydot azonosította a szembesítésen.

  Floyd most hős, de meg lehetne kérdezni azokat a nőket is, akiket egy csendes kisvárosban fölkeresett fegyverrel, és ha megmukkantak, akkor azonnal ütött. Vajon ők is hősként gondolnak rá, vagy inkább megnyugodtak, hogy nem kell már többé félni tőle? Ha úgy nézzük a dolgot, Floyd erősen megdolgozott azért, hogy így bánjanak vele. Ez még nálunk is így van. Ha a rendőrnek egy olyan emberhez kell kimenni, akiről tudja, hogy egy undorító nőverő, fegyveres bűnöző, ahhoz nem lesznek kedvesek. Nyilván amikor a rendőr megkapja a riasztást, megjelenik a monitoron a priuszlista, amin szépen részletezve van, milyen bűnlajstrommal rendelkezik az illető. Így a rendőrök már felkészülten, akár “elő”(pontosabban utó)ítéletesen is állnak neki az egész eljárásnak.

  Nem kevés dolga volt a hatósággal Piti lopásoktól elkezdve a rablásig, hamis személyazonosságig sok mindennel próbálkozott. Aztán 2007-ben megszakadt a “karrier”, nyilván az 5 év börtön is rásegített erre. További érdekesség Floyd halálával kapcsolatban: a szervezetében fentanil (kábító fájdalomcsillapító) volt. Halálát szívroham okozta az egyik orvosszakértő szerint. Eközben más jelentések a letartóztatás következtében fellépő nyaki nyomást gondolják a halál okának.

  Itt van tehát az amerikai liberálisok hőse.

  Bravó!

  • Avatar

   Minden szavaddal egyetértek, Lupus. De… van egy aprócska “de”. Láttam a videót, amit telefonnal készített egy járókelő az eseményről. Az egy külön kérdés, hogy miért videózott a marhája, ahelyett, hogy segített volna, már ha tényleg úgy látta, hogy bajba került a földön fekvő ember.
   Akárhogyan is történt valójában, ez azért nagyon csúnya halál volt. No és pontosan itt jön a “de”. Az a videó az én egyik félelmemet ábrázolta. Hallottunk már olyan esetről, amikor tévedésből tartóztattak le valakit, tévedésből teperték földre a kommandósok. Na és ha velem, vagy hozzátartozómmal történne ilyesmi? Ettől ideges leszek és rémes gondolataim támadnak. Persze ettől függetlenül tökéletesen igaz, hogy itt egy ember halálát (még ha bűnöző volt is!) használják ki/fel a legaljasabb célok érdekében.

   • Avatar

    Az még nem jutott eszedbe, hogy nem véletlenül nyomta a földre három rendőr és térdeltek a nyakára?

    Gondolod készségesen végrehajtotta az utasításokat? Gondolod nem játszott szerepet, hogy egy két méretes, erőszakos bűnöző volt, bedrogozva? Mit kellett volna csinálni, szépen kérni?

    Ráadásul van egy csomó agyhalott aki előadja, hogy az életéért könyörgött. Pontosan ezt csinálja mindegyik tróger szorult helyzetben, hogy aztán támadhasson.

    Hány rendőrt próbáltak eddig megölni a drogos bűnöző saját maga okozta halála miatti tiltakozásuk közben? Ok-okozat nincs?

    Amerikában átlag 140 rendőrt ölnek meg évente. Nem ennyire támadnak rá, ennyi hal meg.

    Nem ott kéne keresni a “DE”-t, hogy a libsik éppen arra nevelik az embereket, hogy ne engdelmeskedjenek, rendőrnek, törvénynek, semminek?

    • Avatar

     Tehát a ballib demokraták Amerikában is bűnözők. Most pedig a bűnözőkért csinálják a gyújtogatásokat, rablásokat.? Kösz., nincs több kérdésem.

     • Avatar

      Telibe találtad! Nálunk ugyanígy viselkednének, ha tehetnék! A liberálisokat el kell távolítani a közéletből!

    • Avatar

     Valamit félreértettél EMH. Dehogy védek én egy többszörösen visszaeső bűnözőt. Természetes, hogy földre kényszerítik a rendőrök, hiszen saját életüket is kell közben védeni. Azt is írtam, hogy “Akárhogyan is történt valójában…”.
     Viszont ha tényleg 4 rendőr kapta el, akkor egészen biztosan meg is bilincselték, tehát már ártalmatlan volt. Ezek után miért kellett 9 percig a nyakán és a hátán térdelni? Ez a része zavar nagyon! Éppen azért, mert én sem vagyok már fiatal és egészséges, ha tévedésből így bánnának velem, egészen biztosan belehalnék. Amint láttuk, arra sem volna esélyem, hogy a hülye nézelődők tegyenek értem valamit, mert őket inkább az érdekli, hogy videót készítsenek a “szenzációról”.
     Még mielőtt vád érne: én a tévedésről beszélek, mert még tilosban sem szoktam megállni, nemhogy ennél komolyabbat követnék el. A “troll” vádat is visszautasítom, mert kormánypárti vagyok és erősen elítélem, amit az átkozott liberálisok és hasonló szemetek tesznek velünk, az emberekkel, a világgal.

 8. Avatar

  Zseniális szöveg! Micsoda irónia!
  Jó lenne már tudnom, ki is rejtőzik az álnév mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük