A legjobb megoldás békés tüntetők lecsillapítására: feloszlani a rendőrséget


Az Index híreit olvasva az embernek gyakran az az érzése támad, hogy egy eddig kiadatlan Orwell-regényt lapozgat éppen, amelynek szörnyű disztópiája csupán egy végtelenül nekikeseredett szerző agyában létezhet, akinek éppen most pusztult el a kedvenc aranyhala, és ezért dühös a világra. Aztán újra és újra rádöbbenünk: nem, ez nem egy sci-fi, ez maga a rideg valóság.

Most éppen azzal az ötlettel álltak elő az USA-ban, az egyik, egy demokraták vezette MINTAÁLLAMBAN, hogy fel kellene oszlatni a rendőrséget. Mondjuk ebben lehet valami, én is feloszlatnám és újjászervezném, hogy utána már ne legyenek rendőrök azok az agyalágyultak, akik térdre borultak a tüntetők előtt. De a terv kiötlői nem egészen így képzelték el, nézzük tehát tovább.

A tervben nagyjából az egész haladó tábor egyetért, a kérdés csak a mértékében van: egyesek, pl. fekete polgármesterek csak forrásokat akarnak elvonni és helyette a felzárkóztatásra költeni (értsd: szétosztani a bűnözők, valamint a fekete közösségekben népszerű bűnözői kultúra miatt megnyomorodottak között), a kevésbé mérsékeltek (akiknek nincs felelős pozíciójuk, tehát kb. bármit mondhatnak), azok pedig a rendőrség teljes megszüntetését követelik.

Maga  a logika teljesen érthető: mivel a legtöbb erőszakos cselekmény a rendőrök és a bűnözők között történik, ezért azzal lehet csökkenteni az erőszakos események számát, ha felszámoljuk a rendőrséget.

De miért csak a rendőrséget? Mint nem eleve a törvényeket? Hiszen ha nincs törvény, akkor nincs bűnöző sem. Meg kell tehát szüntetni a törvényeket!!!

Kétségtelenül sokkal korszerűbb, európaibb, trendibb felfogás, mint a bűnözők bezárása. A világ számos pontján, pl. Líbiában, Maliban, Dél-Szudánban, Szomáliában  folyamatban vannak hasonlóan előremutató, modern, törvény-mentes társadalomszervezési kísérletek…

Na de térjünk vissza Észak-Afro-Amerikára! Ugyanis a tervben van egy apró hiba: az erőszak nem csupán a bűnöző-rendőr kontextusban fordul elő. Mi van például a boltok fosztogatásával? Jó, persze, a boltokat is fel kell oszlatni, hiszen valóban sok erőszakos cselekmény, fosztogatás, lopás, hamis pénzzel fizetés, stb bűncselekmény forrásai a díszes kirakatok és a tömött polcok. Nincs bolt, nincs erőszak! 

Ha nem lennének boltok, George Floyd ma is élne!

Érthető és jogos tehát a boltok elleni düh is. Majd ha valakinek kell valami, megrendeli az internetről és kiszállítják neki. (Hogyan viszik ki az árut? Fegyveres őrséggel? Mennyibe fog kerülni így a kenyérnek kilója? Na, ilyesmit a bölcs liberális nem kérdez.)

Tehát eljutottunk oda, hogy nincs rendőrség, nincsenek boltok. De van még itt további bökkenő is: mi lesz az iskolai lövöldözésekkel? A megoldás egyértelmű: az iskolákat is be kell záratni, így nem lesznek kirúgott diákok, akik visszamennek lövöldözni. Eleve távoktatásban nem is lehet úgy igazán lövöldözni. 

Elnézve az amerikai lakosság szellemi képességeit (és itt nem az Európából kivándorolt tudósokra gondolunk), valóban felmerül a kérdés, hogy van-e bármiféle értelme az iskolának… 

De akkor ki védi meg az embereket a betörőktől?

Ilyen butaságot ne kérdezzünk! Nem lesznek betörők, mert betiltják a házak és kertkapuk bezárását. 

Az amúgy is olyan fasiszta, ódivatú dolog. Ráadásul, az otthonok (azon belül is a hálószobák) amúgy is a családon belüli erőszak melegágyai, miáltal kívülről nem lehetett látni, hogy mi történik odabent. Legfőbb ideje hát ezt felszámolni, nem lesznek többé magánlakások, mindenki oda megy be, ahova akar. Így végre az asszonyok is biztonságban lesznek.

Felépítettük tehát a eljövendő szép új világot, a mennyekből alászálló Új Várost, ahol nem lesz rendőrség, nem lesznek boltok, nem lesznek iskolák, nem lesznek otthonok, ennélfogva nem lesz bűnözés, és mindenki boldogan ugrálhat a fa tetején, hisz – ismerjük el – minden bűn a civilizáció terméke, mondhatni: a bűn társadalmi konstrukció.

Vissza a romlatlan édenbe, ahol (fehér) emberek sincsenek, csak egy néger Ádám és egy néger Éva, akik nem harapnak bele az álnok fehér kígyó almájába.


  Nahát

19 hozzászólás

  1. “feloszlani a rendőrséget”

    FeloszlaTni.
    Kimaradt a -t-.

    Szándékos anarchia.

    Szét akarják verni az országukat.

    • gyurcsányiviktor

      Az állam által vezérelt rendőrség felszámolása, egyenes út a fasiszta-libsi-balos, vérengző milíciák hatalomra segítésével.
      Lásd párizsi kommün, 1917. Oroszország, 1919. Magyarország, részben Németország, és még hosszú a sor …
      No, ezt látom most újraindítani a világban.

      • Az ott az USA-ban alighanem a “redneck” néven nevezettek ellenállásán fog megbukni.
        Ezen kívül.
        Minek ott adót fizetni,ha abból az összegből nem a bűnüldözőket,hanem a bűnelkövetőket támogatják?
        Ha ott laknék,azonnal vennék bőrlukasztó eszközöket!

    • homoródkarácsonyfalváért

      Ráadásul a cikk írója megtéveszti az olvasókat. Azt írja, hogy az édenkertben almát zabálnak a négerek. Már az Sószövetségben sincs szó almáról, csak gyümölcsről.
      Hogy meri a cikk szerzője almaevésre kényszeríteni a delikvenseket, amikor ott van például a banán?
      Ebből is látszik a szerző rasszizmusa, műveletlensége, hátsó szándéka, hogy meghamisítsa a történelmet. Az édenkertben igen is a banán illik. Az ő delikvenseinek.
      DDD

  2. Kocajogász

    Nálunk néha már az az érzése a jobbkerkonziknak, hogy nemhogy rend nem lett két x-szer két hét alatt sem, de mintha a rendőrség is fel lenne oszlatva. Ezt követően 2023-tól még a lakosságot is le”fegyverzik”, pedig éppen FEL kéne…

    • Faszkalap eus direktíva, jogharmonizáció.
      Kibaszptt ostoba gerinctelen baromként ugatsz olyan dolgokról amiről fingodnsincs, kicsi zázrivec csicska.

  3. Ezt olvasom a fb-szekció egyik friss bejegyzésében:

    “A rendőrség feloszlatása után, kinyitják a börtönöket az életfogytiglanos gyilkosok előtt,…”

    Na de kérem, mi ez a jövő idő?!

    Újsághír a múlt hetekből:

    ‘Andrew Cuomo kormányzó már korábban elrendelte 1100 elítélt szabadon bocsátását, arra hivatkozva, hogy a börtönben könnyen megfertőződhetnek. New York város polgármestere, Bill de Blasio 375 bűnöző szabadon bocsátását rendelte el, szintén a vírus terjedésére és a fertőzésveszélyre hivatkozva.’

    Tehát egyedül NY-ban több mint ezren (köztük nehézsúlyú fickók) szabadlábra kerültek (jóllehet, egyelőre csak a járvány miatt, de ami késik, nem múlik!), akkor ezek száma össz-szövetségi szinten többtízezer szabon garázdálkodó bűnözőt is jelenthet.
    Na most ezek ott álltak már hosszú hetek óta színes TV, mobiltelefon, számottevő minőségi pia nélkül – hát maradhat ez így?!
    Ha ezeknek a kétes alakoknak csak a fele kihasználta a kínálkozó, mesterségesen gerjesztett anarchiát, zűrzavart, máris sokezer gyakorlott bűnözőről beszélhetünk, akiknél fosztogatás, bolti betörés-lopás csak a kezdő lépés volt valamikor még évekkel ezelőtt.
    Ha tényleg feloszlatják a rendőrséget, ahogyan azt Minnesota demokrata párti vezetője bejelentette, akkor ezek megérkeztek a Kánaánba.
    Hááát, hajrá!

    • Több lesz az áldozat mint amit Koronavírus okozott!
      Azokon már a lélegeztető gépek sem tudnak segíteni.
      Nem a temetkezési cégek állnak a háttérben?

  4. Ez a Floyd vagy 17x volt elítélve különféle erőszakos cselekedetekért.
    Többet töltött börtönben mint a libcsik jelentős része az iskolapadban.
    Most is hamis 20 dollárosok miatt hívták ki rá a rendőröket.

    Tényleg fel kell oszlatni a rendőrséget.
    Remélem el jön azaz idő mikor a ballibcsik a saját vérükben fetrengene az ilyen emberek jótékony cselekedettei okán.

  5. Nem akarok több “rendőrt látni”
    Eredmény, a “trianoni” tény.
    A liberálisok, nem tanultak történelmet???????????????????????,

    • Tanultak,mi több ők írták a könyveket,és ezt a módszert jónak találják a hatalomra kerülésükhöz!

  6. Ez az anarchia Amerikában éppen a legjobbkor jött az őrült tőzsdespekulánsnak, mert pont előtte derült ki, hogy a wuhani koronavíruslabornak Obama adott több millió dollárt. Azért ez nem kis hír. Beszél még erről valaki? A kutya sem. Más: a liberálisokat én tegnap óta csak kommunistának nevezem. Valamint: sürgősen tegye fel a Fidesz a kérdést a Momentumnak, különös tekintettel az amerikai kapcsolatokkal rendelkező Fekete-Győrnek, Daniel Bergnek, Csehnek és Donáthnak, hogy egyetértenek-e az amerikai rendőrség feloszlatásával. Nem fognak rá egyenes választ adni.

    • A vírusnak több formációja létezik!
      Képesek akár emberi külalakot felvenni!
      A méreg az mindig belülről jön.
      Vasálarc?

  7. Ha megszüntetik a rendőrséget, az alulkultúrált népeket mi korlátozza majd a túllépéseik elkövetésében? Nehogy már azt mondják, hogy most az Antifáktól egyből jobb belátásra bírnak. Álhumanizmussal semmire sem mennek, ha nem tudnak megegyezni, pusztító polgárháborúba vezeti őket a sorsuk. Ezt akarják?

  8. KI FIZETI A FESTÉKET?!

    “DEFOUND THE POLICE” [Vedd el a pénzügyi támogatást a rendőrségtől!]- most ez az új jelszó, éppen ezt festi fel a csőcselék az aktivisták irányításával az utca burkolatára, alig néhány saroknyira a Fehér Háztól. Az azonban nem látszik a képen, és a sokezernyi tudósításból sem tudhatjuk meg, hogy ténylegesen “ki fizeti a festéket”.

    https://arc-anglerfish-washpost-prod-washpost.s3.amazonaws.com/public/LMZGCFFIO4I6VNDTASIFWGXYFM.jpg

    Pedig az itt a kérdés!

  9. A liberális gondolkodás mindent fordítva lát:
    A határok nélküliség megszünteti a migrációt. Mehessen mindenki oda ahova akar. A drogok liberalizációja megszünteti a drogokkal kapcsolatos bűncselekményeket. A gender megszünteti az érdekesek megkülönböztetését. A gyerekek szeretése jó a gyereknek. Az abortusz megszünteti a magzat kínlódását és jó az anyának. Ha mindenki joga van az élethez, akkor joga van a halálhoz is. A betegségek oka az orvos, a bűnözés oka a törvény, a butaság oka az okosság, a gyengeség oka az erős, A ROSSZ OKA A JÓ. És valóban, ha nem lenne jó, lenne rossz? Na ugye!

  10. Azért lehetetlen megállítani a liberálisokat, mert ŐKET NEM ZAVARJA AZ ELLENTMONDÁS. Az ellentmondásos világban a saját narratívájuk tovább növeli a feszültséget (azaz az ellentmondások számát) és őket ez nem érdekli. Nem érdekli őket, mert nem is értik. Az általános oktatás olyan szinten le van züllesztve nyugaton is, hogy a legegyszerűbb logikai feladványba bele lehet őrjíteni a tanárokat-diákokat egyaránt, NINCS MIRE ÉPÍTENI.

  11. Alvarez Lopez Havanmit

    Isten megteremté az embert! A fehér embert!
    A szinesbőrűek meg a Darwini evolúció szerint, már odáig eljutottak, hogy képesek artikulálni a hangjukat. A viselkedésükben azonban még az állati ösztönök dominálnak!

  12. Ehetetlen Odó

    Bár a libbantdemók nagyon visítoznak, hogy Trump mögül elfogy a csendes többség, én korántsem vagyok biztos benne, hogy Trump rosszul fog kijönni ebből a buliból. Az őrjöngő anarchisták, négerek meg egyéb balos/antifa söpredékkel szemben a normális többség ott is inkább rendpárti vagy hamarosan az lesz, ha tényleg beköszönt az anarchia. (Meg nem erősített hírek szerint a redneckek – ahogyan nálunk a kisebbség nevezi őket: a “parasztok”) már erősen fegyverkeznek, hogy ne álljanak ott védtelenül, ha kitör a balhé).
    Azokról az idiótákról, akik meg akarják szüntetni a rendőrséget, csak annyit: ezek annyira ostobák, hogy ilyen esetben tálcán kínálják Trumpnak a lehetőséget, hogy rendőrség híján a Nemzeti Gárda vagy akár a hadsereg mozgósításával törje le bűnözők terror-uralmát.
    Igaz, ez a balfék banda sose az eszéről volt híres

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük