Óda a Stumpfandrisokról


Stumpf András, az egótrip koronázatlan királya, a „konzervatív, aki ott sem volt, de ha mégis, akkor az 0rbán változott, meg a világ, én ugyanaz maradtam” mintapéldánya tátott szájjal rohant bele abba a bizonyos erdőbe.

Történt ugyanis, hogy Bayer Zsolt a Háttér-kép c. műsorban előhozta egy olyan volt harcostárs esetét, aki kezdetben még vonakodva vallotta be, hogy homokos, de rá két évre már olyan természetességgel beszélt egyes, kisfiúkkal dúsított thaiföldi partikról, mint ahogy mi kortyoljuk a libernyákok könnyeit.

A haladó média persze azonnal nekiment a publicistának, hogy „cinkos, aki néma”, minek hallgatta ezt el eddig, meg hogy biztosan fideszes pártfunkcionárius az elkövető, mert Bayernak természetesen csak ilyen politikus barátai lehetnek.

Erre fel bejött a képbe Stumpf András. Már csak ő hiányzott.

Elvhű barátunk szörnyülködve írta körül, hogy ez a Bayer milyen egy genny, hogy 18 évig hallgatott egy ilyen ügyről és hogy persze minél erősebb rács mögé kell dugni a pedofíliát elkövetőket.

Ez eddig mind okés, csak a szokásos rikácsolás amolyan válaszonline-os színvonalon. Csakhogy a Pesti Srácok értesülései szerint Stumpfandris simicskista kebelbarátja a hírhedt thaiföldi exharcos, aki szexharcos. A Magyar Hang egyik szerkesztőjéről lehet szó ugyanis, aki körülbelül olyannyira orbánista napjainkban, mint Vásárhelyi Mária. Ezzel lyukra futott mindenki, aki egy újabb narancsbuktára bazírozott. Nehéz sors egyszerre rosszindulatúnak és végletekig ostobának lenni.

A legszebb az egészben, hogy a kommentszekcióban a PS-hír megjelenése után Stumpf már arról ír, hogy hmm, mi van, ha Bayer egyszerűen csak nagyot mondott? Hiteles kommentár ez nem sokkal azután, hogy ráborította Zsocára a szarosbödönt, amiért “18 évig hallgatott” az esetről, ami biztos pedofília, és ami elfogadhatatlan.

Innentől nem így volt.

Az Új Múlt Nonprofit (?) Kft. tehát megkezdte működését a Heti Válasz utódszerencsétlenjénél is. A zsold most is az árulódollár, ami 2015 óta megérdemelt jussa, 2018-tól pedig keserű bére a Simicska-árváknak. Van, ami nem változik: a góré lelépett, de ti csicskák maradtatok.


  Nahát

10 hozzászólás

 1. Stumpf András főnöke ágyékán a szívósan tapadó fügefalevél?

  Hát brávó And riska!

 2. Ezek a Stump-félék, az úgynevezett jókonzervatívok, elszaladtak megkérdezni a böszmét, hogyaszonja: “ugye jó konzervatív vagyok, ugye most már gyalázhatom nálatok hangosabban a felcsúti törpét?”. Az igenlő válasz utániakat tudjuk.

 3. szemet szemért

  Ki ez a barom? Egyáltalán miért kell foglalkozni vele. Sötét mint egy szénbánya.

 4. Nem lehetne-e egy (vagy több) epitáfiumot írni a stumpfandrás félékről?
  A lelkük (ha volt) már régen meghalt.

 5. Strumpf Andriska faszerdőbe járkál, tátott szájjal. 😀

 6. Ez ám az efftársi pofáraesés!

 7. Stumpf András Magyar Hangos kollégája a pedofil. Stumpf András legyen szíves utánajárni a témának, ha már belekezdett. Nem ám abbahagyni így félúton! Most, hogy már tudja, kiről van szó, legyen szíves az illetőt fel is jelenteni, ahogyan azt Bayertól elvárta. Ne lapítson gyáván, és ne takargassa mások bűnét! Előre harcosan, hajrá Stumpf!

 8. Szőke ciklon

  A legundorítóbbak azok a férgek, akik valamilyen önös érdekből többször cserélik elveiket, mint alsógatyájukat. Ez a Stumpf is azok közé tartozik, akik valamikor jobb oldalinak tartották magukat, ott próbáltak sikereket elérni, de alkalmatlanságuknak köszönhetően ott mellőzték őket.
  Ez a féreg valamelyik nap az egyik libsi szennycsatornában csápolt az ellenzék mellett. és mint egy pincsi kutya, hálásan lihegett a Rónai előtt, csak épp nem nyalogatta kezét, amiért lehetőséget adott neki a szereplésre.
  Csak figyelmeztetem, hogy ha már nem kell nekik, ha már nem mocskolódik eléggé, onnét is elzavarják.

 9. A képen, tulajdonkép(p)en melyik a Stumpf?

  Csak úgy kérdezem….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük