Liberális nő társat keres (vajon miért nem talált eddig?)


Vera 39

CEU, SJW, BLM, LMP. Lefty, vegan, liberal, pro-abortion activist. Equality, yoga, atheism, spiritualism. Real women have curves! Single petparent. 😸😻 No fuckboys, no machos, no nazis! ☯☮☸

Fiatalos, pörgős, vicces, értelmes, jó humorú, karakán NŐ vagyok. ♀  Pozitív személetű, vidám, nem egy átlagos egyéniség. ♉♋ Szeretek utazni, kirándulni, túrázni, táncolni. ♫♪♬🌄🌈

EQ, IQ, őszinteség, nyitottság, bújás, szenvedély, csók.

O1G

 • Kutyámmal és/vagy macskámmal élek, egy ágyban alszanak velem. Ha zavar a szőrük, nem te vagy az én eNberem!
 • Hetente egyszer meglátogat minket a kutya apukája. Ő is a családunk része. Ezt kérlek tartsd maximális tiszteletbe’!
 • Légy FÉRFI (egyáltalán léteznek még normális férfiak??), légy határozott, nem kell papucs!
 • Ne akard nekem előírni, hogy milyen legyek! 2020 van, nőként bármilyen lehetek! Ha nem vagy képes egyenlőként kezelni egy nőt, akkor nem engem keresel.
 • Tudjál megszerelni nekem mindent, és lehetőleg ingyen! Meg se dughatsz érte!
 • Derítsük ki együtt, mit tudok adni neked! Addig is nyújtsd mindazt, amit elvárok, szórakoztass, legyél nagyon vicces. Ha nem jól csinálod, tipli. Valószínűleg túl csodálatos vagyok én hozzád.
 • A mackós alkat, az aputest nem jön be, szóval ha ilyen vagy, húzz balra! Nem vagyok sovány, hihi, de elsősorban neked kell lenyűgöznöd engem. Mondtam már, hogy az egyenlőség nagyon fontos számomra?
 • Ne legyél túl izmos se, mert ezzel túlságosan rátelepednél az én csodálatos kis egyéniségemre, aki így nem tudná kellően kibontakoztatni magát!
 • Nekem vannak tetoválásaim, de neked ne legyenek!
 • Legyen diplomád, és tudj legalább angolul! 
 • Nincs gyerekem. Neked se legyen! Majd csinálunk együtt, úgyhogy legyél fiatalos, mert én is még csak 39 vagyok! Eszedbe se jusson egy nálam tíz évvel fiatalabbat keresni, ha gyerekeket akarsz, hiszen én húszéves korom óta töretlenül szuperértékes csodanő vagyok!
 • Ha nem vagy még túl az előző kapcsolatodon, akkor ne keress! Játszmamentes kapcsolatot akarok. Én egyelőre nem teszek ki magamról képet, mert szégyellem a barátaim és a munkatársaim előtt, hogy társkeresőn vagyok. Ha meggyőztek a feltételeim, megszólítasz, és lenyűgözöl, akkor majd küldök magamról képet.
 • Alkalmi kapcsolat nem érdekel, csak szexet akarók ne jelölgessenek, hiszen dehogy ezért regisztrálunk a Tinderre! Férjet se keresek.
 • 154 centiméter vagyok, és szeretek magassarkút hordani, amiért te nem lehetsz 174 centinél alacsonyabb. Ha nem vagy legalább 175 centi, de inkább 185, akkor lécci felejtsd is el, hogy olvastad a bemutatkozásomat!
 • Legyen önálló egzisztenciád (mamahotelesek kizárva!), nem foglak eltartani téged!
 • Utazz sokat, és rendszeresen vigyél el engem is! Meg vacsorázni, táncolni, mert azt annyira szeretem!
 • Ha bárkit diszkriminálsz a politikai nézetei vagy világlátása miatt, akkor egyrészt a kurva anyád, másrészt nem ismerjük egymást!
 • Ha fideszes vagy, húzz balra!

Kurtz ezredes, Gudea enszi


  Nyilvánvaló Kapitány

22 hozzászólás

 1. Mekkora paródia! Tetszett! (Na, nem a luvnya…profilja).

 2. Poroszlai Róbert

  hm , nem semmi a magába vetett hite. bottal se piszkálnám meg.

 3. “töretlenül szuperértékes csodanő vagyok”

  Az!

  CSORDAnő.

 4. Lóval csak azért nem,mert nem fér be az ágyukba,de azért megoldják….

 5. A lámpaboltban, az állólámpák között találhat méltó társat.

  Nem zavarja a kutya-macska szőr, nem sok helyet foglal, kevés beszédű, csak akkor villog a fényével ha bekapcsolják, acélos, de nincs apa teste, nem hord pasa dombot szóval kitűnő társ minden szingli fapinának.

 6. csakafidesz

  “No fuckboys, no machos, no nazis!”
  No fuckboys.. Nos. igen. Mi a fenét akarnék egy nőtől akit nem lehet rendesen megkefélni?

 7. Hehehehe….
  Az ilyen izéknek csak a selejtes fajtája dukál.
  Másra úgy sincs esélye, a normálisak nagy ívben elkerülik.

 8. Hű azt a retkes elszállt féregarcú nénikéjét ennek a valsaltnadrágos feminista luvnyának!
  [email protected] meg őt a 220 V.

  • 5-6 bekezdés a Tinderen található nők 95%ra is igaz.
   Bár a Tinder eleve liberális létszemléletet feltételez(nekem jár minden és mindenki kapja be)

 9. trauma_hound

  Az a vicc, hogy ezt a valóság írta, ez a nőtípus tényleg létezik, és egyre több van belőle.

 10. 🙂 Köszi a vidám perceket.
  A kislány kívánalmai némileg meghaladják a legférfiasabb férfi követelményeit. Javaslom továbbra is éljen a macskájával,és kutyájával. És saját magával közösüljön.

 11. Szerző Urak!
  Újra együtt dolgoztok?

 12. Wildschwein

  Néhány kulcsszó még hiányzik: “bakancslista”, “énidő”, “nem szeretem a hobbitokat”, “felelősségvállalás”

 13. Hát, ez kitűnő jellemzés volt. :)) Magam is ismerek néhány ilyen liberális nőt, de azok, ahogy közelednek a 39 fele, egyre inkább megbánják, azt ahogy viselkedtek a férfiakkal. Mostmár gyakorlatilag bármilyennel beérnék, de már nem kellenek senkinek.

 14. A “degenerated preferred” lemaradt a szövegből!

 15. Sajnos a paci nemfér be az ágyába,de azért megoldja……..

  • csakafidesz

   A néger is megteszi, bár nem mindegyik feketének van 40 centis szerszáma. Abban viszont közösek, hogy egyből berontanak a házba, azaz előjáték nélkül máris bemennek a nagyszobába.. (Ha ez fáj a nőnek, az ő baja.)

 16. NÉZZ MEG EGY EGY ILYEN SENKINEKNEMKELLŐ, CSÚNYA BASZATLAN LIBERÁLTKURVÁT ,NEM VÉLETLEN SÍRNAK…..ÁLTALÁBAN CSÚNYÁK, EZÉRT FLUSZTRÁLTAK…..SZÁNNIVALÓAK DE ÖNTUDATOSAK FEDVE ÖNHASZONTALANSÁGUKAT…..SZERENCSÉTLENEK…..

 17. Wildschwein

  Ja és különösen ütős egymás mellett az “atheism, spiritualism” páros. De ezek tényleg ennyire ostobák.

 18. Hát a faxom nem kéne? [email protected] meg téged az ipari áram, mert férfi nem fog. Jó mulatást!

 19. Bár eleve tudtam, hogy iróniát olvasok, de rég láttam ennyire hitelest. Mintha egy igazi libsi nőszemély hirdetését olvastuk volna! Tetszik, jól lehet szórakozni ezeken, akik tényleg elhiszik magukról, hogy csak a legmagasabbrendű férfi érdemes a kacsóikra.
  Csakhogy mire eljutnak odáig, hogy társkeresőn hirdetik magukat, már úgy fél vagy egész tucatnyi férfi rúgta le magáról az ilyent, és vett el feleségül igazi nőt inkább.
  Ami pedig az ilyen ideális férfit illeti, tényleg van ilyen, de nagyon kevés (mondjuk például a férjem is ilyen volt, meg ismerek még párat) de ők gyorsan elkelnek, és mivel hűségesek is, az ilyen libsi boszorka egész életében a feje tetejére is állhat, akkor se tudja elcsábítani a családjától, aztán marad az “én pedig jobb nő vagyok, mint akiket feleségül vettek” – keserű vadászat, és ezalatt már elkelnek a kishibás béta hímek is, azokból se marad befogható egy se.

  S akkor válik az ilyen szuperigényű öntelt libából mindenkire féltékeny áspisboszorkány, vagy ami ma még veszélyesebb: barna muzulmán szempárt importáló NGO-s európaiakat komplett gyűlölő batikbanya, de még a barna hímek is ahogy megmelegszenek, máris fiatalabb fehér nő után néznek, mert már ezeket se bottal, se fizetésért se…

  • csakafidesz

   Rózsika! A férfiak a társkereső oldalak helyett igazából a rosszlányok.hu oldalt böngészik. Az ott lévő hölgyek hajlandóak a szexre és nem kell udvarolgatni nekik. Rögtön a lényegre lehet térni, és ez nem is rossz dolog. Volt egy lány aki nem hirdetés útján került be az életembe, de normális volt, mint a rosszlányok általában. Második alkalommal megkérdezte, hogy akarom-e őt, akkor most kezdjük el a dolgot, vagy menjek a fenébe, mert neki “az” kell és nem az udvarolgatás..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.