Ma lett 90 éves a 21. század leggazdagabb és legnagyobb hatású pszichopatája, Soros György – Születésnapi köszöntő


Gyurkabácsiban minden együtt van, ami elengedhetetlen kelléke egy kifejlett pszichopatának: totálisan gátlástalan és nem is titkolja, hogy önmagára mint az emberiség megváltójaként tekint. Lehetne egyike az egyetemek környékén tenyésző zakkant öregeknek, akik tele vannak remek elméletekkel a világ megváltoztatásáról, a gond az, hogy Gyurkabácsi iszonyúan gazdag, és e mérhetetlen, közepes államok büdzséjéhez mérhető vagyonát az őrületének kiélésére fordítja. Még nagyobb baj, hogy nem csak a saját elmebetegségét éli ki, hanem mindenki más bolondériáját is támogatja.

Gyurkabácsi ugyanis egyben mecénás is, a bolondok, az őrültek és a közveszélyes elmebetegek mecénása, na meg persze a szélsőségeseké. Ha van egy hülye ötleted, ami megfelelően kártékony a közösségre, jobb esetben az egész világra nézve, biztos lehetsz benne, hogy Gyurkabácsi pénztárcája megnyílik a kedvedért. Teljesen mindegy neki, hogy neonáci huligán vagy Ukrajnában, zsidógyűlölő terrorista Izrael perifériáján, gyermekharcosokat irányító gerilla Afrikában, pedofil szörnyeteg Amerikában vagy csak egy közönséges, saját nemét meghatározni képtelen idióta Európában, Gyurkabácsi ad neked pénzt. Mindent ötletet finanszíroz, ami társadalmi feszültséget teremt, ha pedig polgárháborút ígérsz neki, akkor akkor mindenképpen nyert ügyed van, életed végéig kitart téged az alapítványa.

Gyurkabácsi a nyílt társadalom nevezetű elmélet bolondja. Vallásos meggyőződésévé vált, hogy a Karl Popper által kidolgozott tétel fogja elhozni azt a boldog és szép jövőt az emberiségnek, amit általában a társadalommérnökösködő elméletek ígérnek. Mert Gyurkabácsi szerint létezik tökéletes társadalom (ezt nevezi nyíltnak), amiben nincs rossz, és ehhez pusztán az kell, hogy az embereknek ne legyen személyisége. Gyurkabácsi szerint az hozza el a világbékét, ha senkinek nincs nyelve, kultúrája, hazája, múltja, hagyománya, szokása, neme, családja, életkora, és minden olyan kezdeményezést támogat, ami ezek felszámolására irányul. És minden olyat is, ami ezek megerősítésére irányul, ha éppen azt az adott állammal szemben lehet kijátszani, tehát egy ország szétverésére irányul.

És arról se feledkezzünk meg, hogy Gyurkabácsi egyben mégis csak hagyományőrző, követi a sajnos hazánkban született, régi baloldali hagyományt: szenvedélyesen gyűlöli a magyarokat. 

Ha például az az ötleted támadna, hogy szétszakítod Romániát, akkor azt támogatná (némi pénzügyi manőverekkel kiegészítve, mert egy dolog a világforradalom, de azért pénzt is kell keresni), kivéve akkor, ha abból az erdélyi magyarok is profitálnának. Az erdélyi magyarokkal kapcsolatban kivétel nélkül csak identitásvesztő mozgalmakat támogat, szeretné, ha ott a magyarok románokká, de legalább buzikká válnának.

Gyurkabácsi gyűlöli a mai világot. Egyszerre akarja megváltani és elpusztítani, körülbelül annyira kimunkált célok mentén, mint ahogy a klasszikus James Bond filmek főgonosza szokta magyarázni a mestertervét. Csak és mert. És az őrületében rendszer van. Ha valahol állattartásból él egy közösség, akkor ő a húsfogyasztás betiltásáért kampányol. Ha valahol gyengék a legelők, sivatagosodik a táj, akkor ő az állattartást támogatja. Ha valahol kevés gyerek születik, akkor ott az abortuszt támogatja. Ahol sok gyerek születik, ott a fogamzásgátlás-ellenes vallásos szélsőségeseket finanszírozza. Csak felfordulás legyen, lehetőleg polgárháború, azon ő pedig akkor részben vagyonokat keres, részben pedig, a polgárháború végeztével, megjelenhet az elméletével, hogy kísérletezzen egy picit.

Gyurkabácsi legnagyobb szerencséje pedig az, hogy az őrületek olcsók, ezért szinte az egész világon tudja fizetni őket. 

Egy elmebetegnek nem kell fizetni azért, hogy elmebeteg legyen, elég csak támogatni, eszközt adni a kezébe, hogy minél több kárt okozhasson másoknak. Ahogy az anarchistának is csak bomba kellett és pisztoly, mégis világháború lett a vége. 

Gyurkabácsi vagyona is elég lesz ehhez.


  Nyilvánvaló Kapitány

48 hozzászólás

 1. Születésnapod alkalmából dögölj már meg végre te szar!

  • Nagyon sok cipőfűzőt kellett eladnia, míg 50 év alatt a “fölödnfutó holokauszttúlélőből” milliárdos lett.

 2. csakafidesz

  Akadjon a torkán a falat!

 3. Dobos Róbert

  Nekem ez a tetű,nem Gyurka bácsi!!!

  • Fábián Ferenc

   Ne akadjon semmi a torkán! Isten éltesse Soros Györgyöt még jó sokáig! És Isten őrizzen mindannyiunkat a nálam fiatalabb, erőteljesebb és gonoszabb utódjától!

   • csakafidesz

    Helyes, ne akadjon a torkán semmi, inkább a tetőcserép essen a fejére..

   • A mi szempontunkból NINCS utódja, mert olyan szinten senki sem beszéli a magyart, ahogyan ő (aki meg mégis, az nem bírja a bizalmukat azoknak a köröknek). Egyébként Soros Gy. idestova másfél hónapja halott, (azt hiszem, a koronajárvány vitte el) de senki sem hallja…
    Post mortem megnyilvánulásairól is jeleztem már EZEN a helyen, hogy hogyan készítették őket, de egyelőre kimoderálták a hozzászólások közül. (Talán túl sok képi linket adtam hozzá!)

    • Kele Loránt

     Igen! Amerikában keringenek olyan hírek, hogy nem csak ő, a királyi család és sokan Hollywoodban is követték őt? Ebből mi igaz?

  • Fábián Ferenc

   Jav.: Nála fiatalabb….

 4. Canadian Deplorable

  Felfordulhatna már az a rohadék.

 5. Már nincs sok hátra neki….

  • csakafidesz

   Ezek élnek száz évig.. Muszáj, hogy valamikor rosszul legyen ebéd után, mert gondolom az örökösöknek is megfordult a fejében, hogy inkább ők részesüljenek az örökségből, mintsem, hogy minden vagyonát elszórja a bolondok támogatására..

 6. Milyen sokáig eláll a [email protected]!!

 7. mocskos,vén rohadék kripta szökevény!

 8. Kedves ez a megemlékezés.

 9. Ez a Gyuribácsi nevü, ez egy elmebeteg, az ilyen állapotban szenvedö ember utálja a saját fajtáját és sajátmagát is. Az ilyennek nincs szeretettje, ez azt szereti ha minnél többen utálják.

 10. Virtuális Fidesz Stand

  De, hát Isteneknél ez nem kor.

 11. Soros bá legujabbja, miután nem tudja
  leszoktatni az amerikaikat hogy fegyvert
  tartsanak,most felvásárolja a független
  fegyver gyártokat,Remington..stb.
  Innen már csak egy lépés hogy
  monopoliuma legyen és magánszemély
  ne tudjon fegyverhez jutni.

 12. Gyuri bácsi végső soron minket ért a legjobban, ebben biztos vagyok. Ezért kellene megpróbálni üzenni neki, hátha sikerül az utolsó pillanatban megszelídíteni, juttatna a pestisrácoknak egy kis apanázst. Hehehe. Abban is biztos vagyok, hogy aki utána jön még nagyobb idióta lesz, mert a mai fiatalokban már teljesen természetes módon van jelen az a sok hülyeség, ami Gyuri bácsiban csak egy réteg egy még alapvetőbb réteg fölött. És a legalapvetőbb réteg ami benne van: az 1930-40-es évek Magyarországa.

  • Adna ő a PSnek apanázst, csak kér érte cserébe valamit.

   • Az elmebeteget onnan is fel lehet ismerni, hogy folyton valami baja van, mindig kér valamit. Hiába teljesíted a kívánságát, még valami nagyon fontos hiányzott (ami közben derült ki) és még lesz egy következő, meg még egy, még egy, még egy.

 13. Ez szép volt és igaz. Méltó köszöntés.

 14. nem osztozunk a oromben, ez üröm!

 15. diktatúrarettegő

  Az öreg aktív, és sikeres. Talán ezért is élte meg ezt a szép kort. Valahol épp nemrég olvastam, hogy átszervezte a cégét, stratégiát váltva.
  Annyiban egyetértek a cikkíróval, hogy az öreg hülyéket támogat. Azt azért tudnunk kell az öreg, viszont nem hülye. A stratégiájában van rendszer. Ilyen vonatkozásban nagyon is létezik a “Soros terv”. Mikor ez a nagy migrációs balhé beindult, már akkor megjegyezte, hogy a migrik támogatását hitelből is lehetne finanszírozni.
  Ügyes.
  Hitelt adni az államoknak, közben hitelezni a migrikkel megnövekedett fogyasztói rétegnek, hitelezni, a cégeknek, kontrollálni az értékpapír-kereskedelmet akár, hát nem gyönyörű ?

  • Azért élte meg ezt a szép kort és azért annyira friss szellemileg, mert sátánista szeánszok kíséretében fiatal gyerekek vérét pumpálják bele. Így könnyű. .

 16. kanabe andras

  Legyen neki kőnyü a föld , ha ki nem veti magából !

 17. Ha Soros gyűlöli a magyarokat akkor miért áldozott milliárdokat magyar emberek ösztöndíjaira, könyvtárakra, iskolákra, kórházakra, koncertekre, gyerekeket és szegényeket segítő civilekre?

  • Hogy legyenek elkötelezettjei a jövőben.

  • Az a pénz neki nem “áldozat”, hanem jól átgondolt, hosszú távú befektetés!

  • László Ferenc

   Vajon miért? Mert célja van velük! Ők az ő janicsárjai, akik majd az NGO-k oszlopos tagjai lesznek!
   Ők az “ötödik hadoszlop” akik hazánkon belül lázítanak, hazugságokat terjesztenek!

 18. Sorost az örökkévalóságnak.
  Avagy a számgépgrafifika csodája, Soros Gy. teljes erőből belelőve az öröklétbe
  http://chomikuj.pl/lhotx/Ad_eternitatem/06o-afp-fabrice-coffrini-a,7347068877.jpg

  Ugyanebben a témában, hasonló kategóriában “Leon” http://chomikuj.pl/lhotx/Ad_eternitatem/komododragon-leon-4-09d743b7-u9tw,7347068913.jpg
  a KomodoDragon nevű művésztől (https://komododragon.cgsociety.org/)
  vagy még életben levő ember karaktermodellje http://chomikuj.pl/lhotx/charakt_modell_by_rysh-1208351-1-9582722e-1018,7347106579.jpeg Rysh nevű művésztől
  https://rysh.cgsociety.org/, illetve valaki ma már szintén nem élő személy:
  Liszt Ferenc http://chomikuj.pl/lhotx/Ad_eternitatem/hadikarimi-franz-liszt-1-b7a3c4d5-4x8y,7347068911.jpg
  a Hadi Karimi nevű másik alkotótól

 19. Vajon,miért nem tudok hozzászólni?

 20. Néhány nap óta időről-időre előfordul egy különös informatikai hiba a PS legkülönfélébb oldalain. Saját magát ez a jelenség így azonosítja: “WordPress hiba”.
  Nem tudom, miről van szó, remélem, nem én…, nem mi hoztuk a házra ezt a hibajelenséget. “Mi”, úgy értem, azok, akik bevezettük ide a WordPress képes-ikonos nick-azonosítóját, s néhányan azóta is használjuk folyamatosan ezt a feature-t.
  Ma délután a leghosszabb ideig itt a Tutiblog oldalakon az Aristo-blog volt elérhetetlen, a jól ismert narancsos árnyalatú, szakállas azonosító kép és szövegek helyett ezt a feliratot láthattuk:

  “Súlyos hiba történt a webhelyünkön.

  További információ a WordPress hibák megtalálásáról.”

  A 2. sor megkattintható volt, de csak azt nyújtotta, amit igért: angol nyelvű IT (programozási, ill. hibaelhárítási) szakszöveg vég nélkül.

  Tegnap egy magyar nyelvű szöveget találtam szinte minden Tuti-oldalon.
  Itt a WordPress ismert kék-fehér, kör alakú W-logója alatt először üdvözölt a WP tartalomkezelője, majd “felkért” klf. adatok előkészítésére, és további műveletek elvégzésére instruált. Ez nem annyira magas IT szakszöveg volt, inkább eligazítás egy gyakorlottabb user számára. (Kimentettem kép-file-ként a teljes oldalt.)

  Ha nem lenne ez az egyre gyakoribb mindenféle IT-rendellenesség körülöttünk mindenütt, az ember nem gyanakodna, nem gondolna kapásból mindenféle összeesküvésekre, egyszerűen úgy vélekednénk:
  “Ez is csak egy gép, ugyan miért ne fordulhatna elő hiba vele.”

  De sajnos, bármennyire is szeretnénk, nem engedhetjük meg a naivitás ekkora luxusát.

 21. Soros nem azért akar nyílt társadalmat, hogy a világ boldogabb legyen, hanem azért, hogy kizsákmányolhatóbb. A nemzetállamok ugyanis védelmet jelentenek ezzel szemben. Az egyén a csorda nélkül egyedül, kiszolgáltatottan téblábol a világban.

 22. Reszelő Aladár

  A gazdagoktól elvárt dolog a jótékonykodás, főleg az USA-ban. Költenek is ők ilyen-olyan kutatásokra, támogatnak ilyen-olyan alapítványokat, egyetemeket és főznek az ingyenkonyhákon. Erre meg elmegy a vagyon egy szűk része, általában néhány %. Bill Gates, Warren Buffet még többet is költ és nyilvánvalóan sok disznóságban érdekelt, de valahogy mindegyikben közös, hogy túlzottan nyílt politikai agendákat nem támogatnak, közvetlenül legalábbis semmiképpen.
  Ebből a fénytörésből lesz Soros tevékenysége nettó gyanús. Míg mások a vagyonért tevékenykednek és ebből csurgatnak vissza, George eleve azért dolgozik. Évente dollár 10 milliárdok mennek a megszámlálhatatlan alapítványon keresztül megszámlálhatatlanul sok célra. A célok a posztban vannak szépen taglalva.
  Szerintem Soros nem tudja felsorolni, hogy milyen alapítványai vannak és melyik országban éppen mit s kit töm ki pénzzel, hogyan is tudná, hiszen van erre egy csapata.
  És pont ettől válik félelemetessé a dolog: létrehozott egy tőle független, immáron önjáró gépezetet, kinevezte a vezetőit akik pedig elkezdték kinevelni a tagságot és a leendő utódokat. Ennek a szervezetnek elegendő pusztán néhány gondolatos stratégiákat adni: pl LMBTQ+ feketék támogatása, stb és ők már kezdik is lebontani a gondoatot konkrét projektekké.
  A stratégia összefoglalva lett a “nyílt társadalom”.
  Ez az életműve: megalkotni azt a szervezetet, ami a halála után is azt a filozófiát veri keresztül a világon. Az idő nem számít, csak mozgalom és az eszme.
  Sajnos ebből adódóan ha meghal, akkor a Fidesz veszít egy jól kommunikálható ellenségképet és a mozgalom ismételten arctalanul végezheti romboló tevékenységét. Mígnem arctalanná válnak megint, nekünk pedig csökken majd az éberségünk.
  Végső soron addig jó, amíg ez a gané életben van, bár a legjobb minőségű kezelést mindenből megkapja, úgyhogy még élhet pár évet. Sokkal rosszabb úgysem lesz.

 23. A sátán adjon neki további kilencven évet, állandó és elviselhetetlen testi és lelki szenvedéssel úgy, hogy végig tudatánál legyen.

 24. Gudnar É Johanson

  Azért él még mert Afrikából kapja a friss nigger veséket.

 25. Fajkasházi Tivadar

  Drága Gyuri bácsi!
  Mikor küldöd már a havi apanázst?
  Már a múlt havi sem érkezett meg!
  A Heti Hetes befuccsolt, a Hócipőt nem veszik – már lassan kenyéren és vízen élünk Mimivel. Szegény, már annyira összeaszott, ráncos, hogy külön szobában alszunk.
  Segíts Gyuri bácsi – emlékezz én milyen jókat mondtam rólad. És emlékezz arra is, amikor a tv-ben együtt pucoltuk a krumplit.
  Várom az utalást!

 26. Karácsony..sk

  Soros dögölj meg, mert most te vagy soros!

  Szlovákiából….

 27. Imádkozunk Soros leki üdvéért,ha annyi jót tett mint ő gondolja kerüljön a menyországba ,de mihamarabb !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük