Amikor a tyúkmellű bulvársztár pofozza a nőjét, de az nem baj


Sajnos/nemvéletlenül/szerencsére eddig nem sikerült ráakadni az Édes Élet ominózus 23. részére, amelyben a Momentum Mozgalom vezérének alkatához kísértetiesen hasonlító, tyúkmellű Varga Viktort Cinthya (ejtsd?) nevű barátnője elcibálja a konditerembe. Cinthya el is mondja a kamerába, hogy bizony Viktor belvárosi adonisztestén akadna hely az izomzatnak. Erre a Viktor helyeslően kicsavarja a nője kezét és lekever neki egy apró fülest. Cinthya egyetlen századmásodpercre láthatóan meglepődik, kicsit meg is retten, ugyanis mi van, ha felszínre készül törni az álomfiú eddig eltitkolt énje, és valójában egy középkorú keresztény férfi. Egy transzkonzervatív. De aztán elkacagja magát, hiszen ez lehetetlenség.

És mivel ez lehetetlenség, már a következő évad fut az Édes Élet nevű sorozatból anélkül, hogy Viktort elővették volna, hogy zavarát nem így illik kezelni, és hogy attól, hogy odabasz egyet a nőjének, még semmivel sem tűnik férfiasabbnak, mint általában. Sőt, mint az közismert, a pár azóta szakított is, node nem ezért. És azóta megint összejöttek. Cinthya talán a pofonokat hiányolta?

Sajnos/nemvéletlenül/szerencsére eddig nem sikerült ráakadnia hazánk kiművelt feministáinak és kereszténygyűlölőinek sem erre az ominózus jelenetre. De ha rá is akadtak volna, ugyan mit kezdenek a Viktorral, aki nem középkorú, nem középosztálybeli, nem keresztény, és férfiasságának megítélése sem magától értetődő.

Hát mit kezdjen egy ilyen helyzettel például az Antoni Rita?

Hogyan számoljon el a tüntetéseken, vagy a Magyar Nemzet olvasói előtt arról, hogy a Viktor kamerák előtt  pofozta fel a nőjét, és hogy ezt milyen közönyösen fogadta a bulvárfogyasztó médiaközönség. Nincs a zsebben egy frissen előhúzható angol tudósok egy csoportja által elvégzett kutatás, amely szerint a zenei pályán mozgó, jazz iránt is fogékony, szabadidejükben festészettel és versírással is foglalkozó vidékről elszármazott férfiak bizony mind ilyenek. Elnyomók és hímsoviniszták. Hogy ez egy kortünet, amelyen már meg sem lepődik senki.

Vagy úgy van ez, hogy a Varga Viktor pofozhatja a csaját. Még a csaja is eltűri, mivel biztos benne, hogy élete (akkori és azóta jelenlegi) szerelme mégiscsak az erő jó oldalán küzd. Egyedül a névválasztással hibáztak a Varga-szülők. Hiszen mind tudjuk, hogy a Viktorok…


  Miért Rigó

4 hozzászólás

  1. De hiszen a jó öreg Oleg Kosevoj… izé Makarenkó is tudta,hogy egy időben lekevert saller,csak gyógyíthat.
    Rázd meg a testet,hogy a lélek felébredjen. (vagy az egy másik filozóf volt?) 😛

  2. Feri Tekeri

    mivel a bekezdésben jelzett (és egyéb agyhúgyban fogant műsorokat és foskanálisokat sem nézek) megelégszem annyival, hogy az ide mellékelt, a búbos-fejű metrosexuális görény-bika és a hozzá csatolt nőstény láttán teszek egy lesöprő jellegű mozdulatot a derekam közepe táján…

  3. Varga Viktor,meg Cinthya megérdemlik egymást.De miért kell két ilyen bulvármajomnak még itt is reklámot
    csinálni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük