Talán le kellene állni a szerről


Merthogy ez egy drog. Ez az egész para, ami körülvesz. A légkör. Állandóan. Mindig. Minden. Szar.

Például, mondjuk a kommunista pártlap, a Népszava most azzal riogat, megnégyszereződött a külföldre menni szándékozó fiatalok száma. Egy ember legalábbis ezt mondta a vörös propagandistának, tehát biztos úgy van. Ugyanakkor persze melyik fiatal ne menekülne el egy olyan otthonból, ahol apu meg anyu állandóan vitatkoznak. Országos viszonylatban éppen most jelentették be, hogy mostantól négy évig folyamatosan balhé lesz.

Tovább fortyog ez a cinikus szoci genny, ami a rendszerváltás óta kavarog a mélyben. Illetve olyan eposzi magasságokból ömlik, ahonnan az Index szokta leokádni műveltségnek álcázott dekadens magyar-, világ-, és öngyűlöletét.

Magyarországon. Minden. Szar. Mert. Ti. Magyarok. Szarok. Vagytok. Toccs-toccs-toccs.

Amikor a libsi intelligencia van hatalmon, akkor is szarok vagytok, csak egy kicsit kevésbé. Fiatalok, meneküljetek! És én is ezt mondom, meneküljetek ettől a gyomoridegtől, ettől a hisztériától, amit a túlmozgásos öngyűlölő libernyák újságírók generálnak.

Szociörökség a nemzetgyűlölet, ügyesen viszik tovább a Kádár seggéből kirángatott stafétabotot. És sosem fogják abbahagyni a hisztit, és négy évig még annyi nyugtot sem fognak ennek az országnak hagyni, amennyit eddig, minden hétvégétek el lesz baszva valami szar tüntetéssel, és szépen kiadagolnak minden munkás hétköznapotokra is egy jó félliter epét.

Tényleg, menjetek el!

Sosem fogják elismerni, hogy öntudatlanul is a kivénhedt Nyugat szekerét tolják, hogy itt megutáljatok élni, és ezért oda menjetek dolgozni. Ez tudatos munka amúgy, legalábbis a külföld részéről, ezért adják a dohányt a libernyák firkászoknak meg az állítólagos civileknek. Csinálnak egy kis létbizonytalanságot, médián, vagy gazdaságon keresztül, és sutty, már özönlik is a sok kelet-európai fiatal Londonba utcát söpörni, meg mosogatni.

Szóval menjetek ti is!

Tényleg lehetetlen ebben a fullasztó pánikködben boldogulni. Külföldön legalább nem köpnek le, hogy magyar vagy, csak itthon.

  • Ugye milyen jó lenne látni valami jövőt, hogy megélje letelepedni, gyereket vállalni?
  • Ugye milyen jó lenne pár jó hír, hogy ez, meg az felépült, meg ez, meg az fel fog, meg majd erre az évre ennyivel csökken az adó, és ennyivel nő a bér.
  • Ugye milyen jó lenne, egy olyan országban élni, aminek nem csak keserű múltja és hisztérikus jelene van?

Hanem mondjuk konkrét, kiszámítható és tervezett jövője. Amiben neadjisten egyet lehet érteni, amiben lehet reménykedni. Amiért érdemes élni. Megmaradni. Fennmaradni. Itt.

Le kell állni a szerről. Mert ez a parázás magyar droggá vált. Mindenki szívja.


  Miért Rigó

14 hozzászólás

  1. Lehet Bécsben cukrászdát nyitni. 🙂 Tényleg azt mikor fogják kiírni a bécsiek a “magyar ne lopj” mintájára, hogy hogy “muszlim ne ölj”.

  2. Hiába is próbálkoznak,a magas C-t nem lehet kiénekelni ÉVEKIG egyhuzamban.A legnagyobb énekeseknek is csak röviden sikerül.Persze próbálkozni lehet,de aki próbálkozik és aki “hallgatja” az is beleun egy idő után.A hiszti is csillapodni fog ,ám az is biztos,hogy mindig lesznek olyanok,aki nem tudnak lejönni a szerről.

  3. Menjetek fiatalok pofára esni és migránsokat meg gazdag nyugatiakat eltartani.

    Sz.rok rátok.

  4. Tévedtem, amikor azt gondoltam, hogy az EU felvételünket valamilyen magasabb eszmétől vezérelve határozták el. Egy túrót! Kellettek a piacaink és kell a munkaerő.

    • Búgócsiga

      Pontoon így van. Semmiféle magasabb eszme, emelkedett morál, vagy hasonlók nem álltak a döntés mögött, csak és kizárólag üzleti érdekek. A legmocskosabb fajtából.

    • grummanavenger

      Pedig volt némi tapasztalat, amit meg lehetett volna vizsgálni, mégis mennyire lehet önzetlen a Nyugat. Cukorgyárak, növényolajgyárak, hitelek, Benes-dekrétumok, kollektív jogok Erdélyben, Székelyföldön, magyarverések (az ellenséges!!!) Szerbiában, etnikai arányok erőszakos módosítása Vajdaságban, ezekkel kapcsolatosan milyen volt az úgynevezett uniós álláspont, volt-e gondja Horn Gyulával bárkinek, vagy a nyilvánvalóan szovjet ügynök Medgyessyvel… csak hogy csatlakozás előtti kérdéseket vessek fel. Utána meg jön csőstül, mert ugyebár 2006-ban senki nem tiporta lábbal a szabadságjogokat Brüsszel szerint, és az sem volt gond, hogy a helytartójuk nemhogy tárgyalt Putyinnal, hanem rendszeresen lábhoz ment neki, és nyalogatta a kezét. Szóval összességében még ma is büszkén vállalom, hogy nemmel szavaztam az EU-csatlakozásra, azzal a jelszóval, hogy “Európába? Így nem! Terpeszben nem! Hamutartóként, köpőcsészeként, szemetesként nem!”
      És lőn!

    • csakafidesz

      Ha ennyire buta vagy. Az emberek 90%-a tudta, hogy már Bécsben is csak harmadrangú emberként létezünk.

  5. Gazda Gréti

    Nem igaz, hogy minden szar, ami magyar. Épp ellenkezőleg, minden szupi-szuper nálunk! Az emberek gazdagok és boldogok, az egészségügy csodálatos, az oktatás a világon itt a legjobb és a korrupciónak még a hírét sem ismeri az ország. Hajrá Magyarország!

  6. Dehogy lesz minden hétvégén tünci- néha azért esni fog az eső, +25 Celsius alá esik a hőmérő higanyszála, ilyen szibériai időben csak romkocsmában lehet létezni

  7. grummanavenger

    Erőltetik, hogy minél több fiatal menjen el, elég régóta, de nem nagyon megy nekik. A román vagy a lengyel, nem beszélve az ukrán, szerb, egyéb balkáni kivándorlási számokhoz képest a kanyarban sem vagyunk, már arányosítva. Körülbelül hasonló arányban vándorlunk ki, mint a bezzegszlovákok, pedig ott sokkal több szalagmunka rabszolgatelep működik (Kia, VW, Peugeot), hiszen náluk az már “innovatív”, sőt, egy pár hónappal ezelőtt a Jaguar és a Tesla is innovatív gyárat akart náluk építeni, amit úgymond mi “elbuktunk”, hiszen nálunk azok csak szalagrabszolga-telepek lettek volna.
    Nyilván a bezzegszlovák és a nagyoneurópaicseh kivándorlók mind tanulmányúton, meg innovatív tapasztalatszerzésen vannak, csak a mi fiaink feketemosogatók az indiai közétkezdéjében, meg a mi lányaink ágyneműhúzó robotok a külső kelet-londoni paki dugószállóban. És nyilván emiatt sosem jönnek haza, hisz ez Orbánisztán. Összességében mégiscsak ott az a nehezen magyarázható egy nagyságrendi különbség a magyar és a lengyel/román kivándorlás számai között, pedig egy pesti libsinek, ha valamire való européer, akkor már Románia is bezzegország. Legalább 8 éve.

  8. A Karib-tenger partjáról, Mexikóból írok. Egy embernek, aki meggyőz arról, hogy soha nem tér vissza Magyarországra, kifizetem az ide szóló jegyét! Részletek itt:
    https://youtu.be/qoc2Cwn0pow

  9. Nagy Viktor

    Magyarország a világ legcsodálatosabb országa, amire méltán büszkék a magyarok. Sajnos, Anglia, ahol évek óta élek a migránsok miatt elviselhetetlen és a gazdaság sem túl jó. Irigykedek rátok.

  10. Kedves Zoltán Branyiczky, ha önnek kádár az egyik legvállalhatóbb magyar politikus a XX. századból, akkor hiányosak a történelmi ismeretei és jó nagy hülyeséget teccett leírni ! Halottról igazat vagy semmit – így szól az eredeti mondás, tehát leírhatom, hogy egy iskolázatlan hazaáruló volt, a magyar nép ellensége (tételezzük fel, hogy akarata ellenére, de mégis) talán néha kicsit jobbindulatú, mint vérkomcsi társai, de az 56-os megtorlás előre eldöntött bírósági ítéleteit és kivégzéseit éppúgy támogatta, mint a többi pribék és közben az ávh további ezrek, családok életét nyomorította meg, ideológiai alapon szelektálták a társadalmat, a párt emberei voltak mindenhol a kiskirályok, élet és halál urai !
    Viszont a XX. századból érdemes lenne Horthyról tájékozódni, valódi információk alapján, értve a kort magát, hogy mit miért tett, mikor és mekkora volt a mozgástere ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük