Szabad-e nemet váltott férfiként nőket verni?


A liberális fejlettnyugatnak új problémával kell megküzdenie a transzneműségnek nevezett elmebajjal kapcsolatban. A kérdéskör pedig ezúttal jóval nagyobb és bonyolultabb annál, mint hogy egy átoperált férfi vajon a férfi vagy a női mosdót keresse-e, és aki szerint a férfit, azt lefasisztázzuk.

 

Történt nemrég, hogy 39 másodperces kiütéssel botrányosan megvertek egy női MMA harcost, eltörték a szemgödrét. Ez még önmagában, ebben a sportban, maximum egy átlagos kedd, kivéve, ha a győztes fél nem egy nővé operált férfi, aki nagyon szereti titokban tartani eredeti nemét az ellenfelei és a sportszövetség előtt, és mindezt annak ellenére teszi sikeresen, hogy jól láthatóan iszonyatos fizikai erőfölényben van. Ő maga persze nem érti, hogy mi ezzel a probléma, vagyis hiába ketrecharcos, attól még libnyaf.

“Azt kell, hogy mondjam, hogy soha életemben nem éreztem hogy valaki ennyire erőfölényben van, pedig én egy abnormálisan erős nő vagyok” – mondta a kegyetlenül agyonvert Tamikka Brents.

És ha ez nem lenne még önmagában nagy baj, íme egy még nagyobb: Fox múltja 2013-ban egyszer napvilágra került, és ahelyett, hogy súlyos testi sértésért, csalásért már régen börtönben ülne, inkább vitatkoznak azon, hogy akkor mi is ő. Ennek oka az, hogy a vitatkozó felek nem tudnak megegyezni abban, hogy helyes-e, ha egy férfi, akinek a gyengébbik nemtől eltérő fizikai kvalitásai az általános iskola óta ismertek, egy nővel verekszik, amit egyébként a ringen kívül súlyos bűncselekményként kezelnének.

Illetve nem is verekszik, hanem könnyedén szarrá veri őket.

 

De nem tekintik annak, mert éppen nem tudják eldönteni, hogy a nemi identitást fizikai nemhez, lélekhez, identitástudathoz, érzésekhez, szexuális orientációhoz, vagy a gimis évvégi történelem osztályzatok átlagához képest kellene-e meghatározni. Durva egyébként, hogy miközben ezen megy a vita, elfeledkezünk arról, hogy ha valaki például csak simán buzi, az már tök normális, sőt, szinte könyörgünk, hogy bárcsak szimplán buzik maradnának ezek a lények.

Persze egy fecske nem csinál nyarat, Foxot elég keményen nyomja hátulról (mindenhogyan) az első nyíltan meleg UFC harcos, Liz Carmouche, aki szerint teljes mértékben ki van zárva, hogy fizikai előnyben lenne védence a nőnek született nőkkel szemben. Hiszen az legalább annyira hihetetlen, mint hogy a migránsáradattal terroristák is bejutottak Európába. Ugye Kinga?

A transznemű ketrecharcos kérdése felvet még egy kérdést, miszerint hol vannak ilyenkor a feminista jogvédők? Vagy csak akkor ér megvédeni valakit, ha a bántalmazó nyíltan férfi? Vagy ezzel a dologgal már ők sem tudnak mit kezdeni? Úgy tűnik elég komoly szikladarabok kerültek a liberalizmus nevű kifinomult gépezetbe.

A napokban egyébként Curt Schilling, az ESPN sportkommentátora és ex-baseball játékos mert néhány keresetlen megjegyzést tenni a transznemű-elmebajra, hogy szerinte ne ők döntsék el, melyik táblácskával ellátott WC-be akarnak bemenni, hanem használják csak szépen az eredetit. Az illetőt természetesen azonnal kirúgták, bár a fentiek tükrében azért valami igazság lehet.

Mert egy normális világban sem ellenfelet, sem WC-t nem választhatnánk szabadon, bárhol is tart a fejlett orvostudomány.


  Bubu Woodcutter

2 hozzászólás

  1. Szerintem sem jó, ha az ivarváltók az eredeti nemük szerint mennek hugyozni, elvégre ott vannak az akadálymentesített rokkantbudik.

  2. Tutikák! Ez a görcsös transzfóbia valami fixáció nálatok vagy csak nincs valódi téma?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük