Parizeres bimbóudvar


Van, akinek a kicsit előreugró bimbi tetszik. Olyan is akad, aki az olyan hegyesért rajong, amelyikre bátran ráakaszthat akár egy pikachus kulcstartót is. Nem ritka az sem, aki a parizeres bimbóudvar feltétlen imádója. És bizony vannak, akik szerint a Momentum az egy párt.

Hát aztán igen rossz dolog stilisztikailag egy címben szereplő hasonlatra egy teljesen más hasonlatot ráereszteni, de egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni azt az angol tudósok asztalára kívánkozó felfedezést, miszerint a Momentum valójában egy fing. Mai valójában a megléte sokkalta nagyobb relevanciával szerepel a magyar közéletben, mint az orbáni diktatúra által kitermelt hetyke bimbis kontra parizeres népmegosztás. Mert csaja nem mindenkinek van, ellenben fingja még csak-csak akad annak, aki eszik.

A szellentés csaknem minden szofisztikált kultúrkörben undorítónak és lenézendőnek tekintendő, csakúgy, mint Horn Gyula.

Viszont mindenki tud a létezéséről, mindenki produkálja, s mindenki igyekszik e két tényt eltitkolni társasága elől. Szóval ugyanaz a helyzet, mintha valaki momentumos, vagy szimpatizánsként rájuk akar szavazni. Mer t a Momentum – és most már tényleg kössük össze a hasonlatokat – a magyar demokrácia parizeres bimbóudvarú istennője által közvetlenül az orrunk elé kieregetett bélgáz. Semmi több.

Az a sok összevissza, félig megemésztett istencsapása termelte ki működő demokráciánkból, amivel 1990 óta etettük a szerencsétlent.

Amikor ősnemzeti hússal próbálkoztunk, mindig jött, aki az ember bélcsatornája alapján való növényevői státuszt kezdte emlegetni. Amikor a liberalizmus zöldségével traktáltuk, előbújtak a semmiből a fogazat-fetisiszták, akik a szittya vázizomszövet rágása mellett érveltek. Mindezek következtében egy négyévnyi fogásból álló mandátum-menüt se tudtunk jóízűen elfogyasztani anélkül, hogy valaki bele ne ugatott volna. Csoda hát, hogy nem tudtuk ezt a sok szart megemészteni?

Aztán jött Orbán, és jött a kétszer négy év. Végre kicsit megnyugodhattunk. Végre nem fenyegetett minket a váltópárti bélcsavarodás veszélye. És magyar demokráciánk bendőjében szépen elkezdett gyűlni a sunyi, lapos Momentum.

Hát… kikívánkozott. És most szagoljuk.

Na, aztán itt vannak azok a perverz állatok, akik a sajátjukét kéjesen az orruk elé legyezgetik, és valósággal fürdőznek benne. Valami ilyesmi lehetett az oka annak, hogy a Forbes magazin nemrégiben Európa 30 legbefolyásosabb 30 év alatti politikusa közé választotta FeGyőr Andrist. Persze nekik könnyű. Ha valami nem úgy sikerül majd, ahogyan tervezték, simán rámondhatják azt, amit ismeretlen eredetű társasági bűz alkalmával szoktak: „nem én voltam.”

Aztán majd a művel nyugaton és idehaza is megmagyarázza valami parizeres bimbóudvarú hipszter szociológus picsa, hogy miért is fújta el a Szél április 8-a után ezt a pártnak nevezett demokráciai mikroadományt.


  Bubu Woodcutter

9 hozzászólás

  1. Mindegy,milyen bimbó.
    Csak a kezemben legyen. 🙂

  2. Bakó Laszlo

    Ratyi trió nulla ésszel, mondani valoval,a fiatalság selejt szégyenei, fogjunk össze nekik egy sörre, de kinn Németországban,maradjanak is ott!

  3. Aljasan és vigyorgóan élősködnek ezek a momentumosok külföldiek pénzén és sokszor kunyerálnak itthon is adományokat ,nem csodálom ahogy az itteni képen is beleröhögnek az eltartóik képébe.

  4. dr Deres Endre

    Én a magam részéről nem állnék le Momentumossal társalkodni,mert dr Rácz Jenővel szólva (aki – még politikai pályafutása előtt – igen jó és becsületes baleseti sebész volt Kaposváron/én onnan ismerem/):
    “Ne vitatkozz hülyével,mert téged is annak néznek.”
    A momentum kb.ennyit ér,és még akkor is túlbecsültem.Nem mondom rájuk,hogy patkányok,mert a laboratóriumi patkányok hasznos állatok.

  5. Feher Zsolt

    Fegyör, leg befolyäsosabb? Na nem veletlen hogy nem olvassa a normäl ember ezeket a lapokat. Räjön mindenki lassan egymäs közt guritanak ket farpofära ezek a buzi ujsägok. Simma szimpli idiotäk ha sorosgyuri bärkinek enyi lovet guritana az istenkiräly lehetne bärhol. Magyarorszägon csak nyomoronc de kenya alson akär csäszär is lehet Na sorosgyurka a teremtö ugyhogy momentum vigyäzba van elötte fegyör meg a vizisiklo vällaival viszi a ” demokräciät ” neki.

  6. Siva táncol

    Ez a három lúzer meg egymásért rajong…

  7. Tarkovszkij

    Gyönyörű koprofil poszt, kiválóan illeszkedik a blog szellemi szintjéhez.

  8. Nono, hatrebb a pornokazettakkal!

    Lattam en mar magyar embert Horngyufara szavazni. 1994 ben egyszer mar elhittuk hogy nem jonnek vissza, aztan 2002 ben megint.

    Anno kollegam, aki ingyen jarhatott fel “pestre” az M5 on, kapva adomentessen a fizeteset, vasarolva lakast nulla onerovel az MSZP re szavazott 2002 ben, mert “meg ennel is jobb lesz!”. Aztan nem lett.

    Nincs lefutva ez a verseny messze, a java a vagdalkozasnak most jon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük