Antifák a várban – ellenállás a képzeletbirodalommal szemben


Mintegy 18-20 antifa-aktivista mutatott napkitöréssel egyenértékű erőt a Várban, a Kapisztrán tér közelében szombaton, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljanak az orbánista Magyarországon elburjánzó, az emberi életre még az orosz propagandánál és az illiberális demokráciánál is károsabb nácizmussal. Katasztrófaturisztikai beszámolónk következik.

A csillogó szemű, nemrég még talán a Rocktogonban akciós kevertező fiataloknak azonban sajnos senki nem szólt, hogy 2018-at írunk, vagyis nácik már csak elvétve léteznek. Ahogyan azt sem vették észre, hogy a tekintélyes erővel kivonuló rendőrök leginkább miattuk vannak ott, nehogy véletlenül kárt tegyenek magukban, mint amikor a szülő nem figyel, és a gyerek meg ollóval szaladgál, leszippantja a kindertojásban talált játék apró részeit, stb.

Erőt mutattak

Az ellendemonstráció/szánalmas hiszti a külvilágtól légmentesen lezárva, rendőrfallal elválasztva zajlott.  Ez helyénvaló rendezési elv, hiszen nem akarhatja senki, hogy a várnegyedben kószáló turisták azt higgyék, hogy ez az átlag magyar fiatalság, hiszen még a végén elhitték volna azokat a haladó sajtóban megjelent híreket, melyek szerint a magyar oktatás kaotikus állapotban van, és csak butítja az egyébként ambiciózus, tettre kész fiatalokat, akik Juhász Pétert megszégyenítő módon játszanak a sípon.

Persze ezt kihasználták az egyébként erőszakszervezetek általi elnyomásáról delirálók, kiabáltak is felbátorodva a számukra kiutalt rendőri védelem biztonságából.

Nem lepődött meg senki azon, hogy az emberjogok legnyitottabb oldalán állóknak nagyjából fingjuk sincsen, hogy mit akarnak, miért vannak éppen ott ahol és mi is az üzenet, amit át akarnak adni valakinek, de nem lehet tudni, kinek.

Az örök hangosbeszélő és az örök tüntető

A megalapozott érvek, az önkifejezés képességének hiánya által okozott vákuumot azonban kitöltötte a „kurvaanyád”, a „takarodjakurvaanyádba”, illetve néhány olyan szófordulat, amihez hasonlóakat a Dózsa György úti aluljáró reggel 6-kor nyitó talponállója előtt szoktak használni.

A nyugati antifa-mintával ellentétben autók nem égtek, kirakatok nem törtek, pedig még olyan zászlórudat is vittek, ami egy baseball ütőre hasonlított, tudniillik egy toleráns, a kultúrák közötti párbeszédet támogató, valószínűleg indigó aurával csillogó fiatal ilyennel jár. Ez mondjuk érthető abban az esetben, ha hiteles dokumentumfilmnek tekintették a Támad a Hold (Iron Sky) című filmet, amiben a nácik egyszer csak megszálló hadműveletet indítanak a Föld ellen a Hold sötét oldaláról, ahova a vesztes világháború után menekültek. Ijesztő, na.

Ez veszélyes 😀

Az antifák nagyszabású rendezvényén a Ligetvédők táborából ismert arcok is feltűntek, bár ők korán hazamentek, úgy látszik még nekik is sok volt az üzenet ilyen mértékű hiánya, ami a szellemi képességeiket tekintve minimum megdöbbentő adat a tüntetés többi résztvevőjéről.

Elképzelni is lehetetlen, min kellett keresztülmenniük a 45-ös eseményekre megemlékezőknek, hogy ki tudjanak törni az aktivisták gyűrűjéből. Azt viszont el tudjuk képzelni, hogy a franchise rendszerben működő nemzetközi baloldalt finanszírozó filantróp(ok) mennyit utaltak azért, hogy végre Magyarországon is legyen antifa-mozgalom.

Black Lives Matter felkészül…


  Bubu Woodcutter

7 hozzászólás

  1. Rabló Idő

    Az utolsó képen háttal álló egyenruhások a Kitörés-napi emléktúra indítására váró hazafiak:

    http://kitorestura.hu/kiiras/

  2. Jó lesz vigyázni …

  3. Gáspár Anett

    Menjenek a balliberális pártok portái elé, melyek lepaktáltak a nyilas Vonával és a Jobbikjával. Azzal a Jobbikkal, amelyiknek az egyik képviselője Szálasitól és Hitlertől idéz “magvas gondolatokat”.
    Kik ezek a lila fejű kretén kakaduk?

  4. Gáspár Anett

    Olyanok ezek, az “antifa@ humanisták” mint a KISZ-es ifi apparatcsikok, “a kommunista jövő reménységei”, akik azt danolták, hogy azt mondja:

    “Előre, proletár a végső harcra,
    a vörös zászlót emeld magasra!
    A vörös zászló mindig győzni fog,
    és minden rohadt reakciós lógni fog!
    Reakcióst föl a vasra,
    Mister Nixont jó magasra,
    KISZ-es ifi húzd meg!”

    Ahogy ezeket a kreténeket, meg Vonát elnézem, abszolút őket formázzák.

  5. itt a nacipart website ja ( van shop is!)

    http://www.americannaziparty.com/

    felvonulnak evente, ( engedellyel ) rendori erok kb 4 -6 fo ( ulnek a kocsiban ) korbemennek zaszloval, kiabalnak, utanna berugnak es hazamennek. Senki nem erdekli oket.

  6. A nácik tényleg arra emlékeztek, hogy gyáván elfutottak a szovjetek elől? Ez lenne szerintük a hősiesség? 😀

    • Rabló Idő

      Hülye.

      “Élelmiszerünket felhasználtuk, az utolsó töltényünk csőre töltve. Budapest védői választhatunk a kapituláció, vagy a harc nélküli lemészárlás közt. Az utolsó harcképes német részekkel, honvédekkel és nyilaskeresztesekkel együtt offenzív módon új harci, és ellátási bázist keresek. Február 11-én a sötétedés beálltával kitörök. Kérek felvételt Szomor-Máriahalom térségében.”

      A történészek szerint pontban 20.00 órakor kb. 45–50.000 katona indult el a történelem egyik leghősiesebb vállalkozására. Kb. 24.000 német és mintegy 20–25.000 magyar katona indult meg a jelre. … A kitörő védőseregből mindössze 600–700-an jutottak át az ostromgyűrűn. A többiek hősi halált haltak vagy fogságba estek. Budapest elesett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük