A nemi identitás, a német alkotmánybíróság és a fogalmi zűrzavar


Hermafroditoszról, az interszexualitásról szól a mai mese, ugyanis a német alkotmánybíróság immár három nemet óhajt megkülönböztetni. Nomármost, amit ők elkövettek ítéletükkel, az immáron látványosan elhülyült liberális szemléletmódjukkal, az szembemegy a biológia és a logika törvényeivel. Az egyenjogúság ugyanis nem ezen az úton megközelítendő, de fogjunk is bele, miért nem.

Az interszexualitás, amelyet a meleg közösség oly befogadón maga közé óhajt fogadni, ugyanis nem más, mint egy genetikai probléma. Rendkívül ritka jelenségről van szó, ha a leggyakoribb formáját nézzük, ami orvosolható (relatíve), az 1000:1-arányú. Ezek azonban inkább hormonális zavarok, amelyek betegség-jellegűek (ha a gigantizmus betegség, akkor vajon ez mi?).

Ami pedig a valódi, a klasszikus, kőkemény Hermafrodita (XXY) kromoszómás helyzet, az pedig 50000 – 130000:1-hez arányú. Leánykori (bocs) nevén Klinefelter szindrómának hívják, s a legerőteljesebb helyzetben valóban kétirányú a fejlődés. Egy szó, mint száz, ők valóban kétneműnek születtek. (Vagyis, helyesen állapították meg, hogy nem nélküliek.)  

Ez azt jelenti, hogy Magyarországon összesen maximum 20 ilyen személy élhet, Németországban pedig 160.

Na, ezt a kisebbséget (ha úgy kívánják, persze) valóban védeni kell, ők így születtek, nem tehetnek róla. Ez azonban valljuk be, nem olyan nehéz, tekintettel arra, hogy még Kínában is ez egy nagyobb falu méretű népesség. Azonban, hogy erre egy külön kategóriát kellene alkotni, az a jog társadalmi funkciójának, szerepének teljes félreértelmezése.

Van ugyanis egy örökletes betegség, amely értelemszerűen zavarokat okoz. Genetikai alapú, egyben vélhetőleg rendkívül furcsa pszichés viselkedést eredményez. Ezt azonban kiemeljük más genetikai alapú, szintén rendkívül furcsa pszichés viselkedést eredményező más örökletes betegségek közül.

Ilyen például a gigantizmus (akik óriások lesznek), vagy a Down kór (ők, bocsánat, alacsony szellemi képességűek).

Mivel egy genetikai betegség – mert a Down kór is genetikai betegség, illetőleg a gigantizmus is – kiemelt státuszt kapott, ezért innentől kezdve feltehetjük a kérdést, miért pont a nemi identitással kapcsolatos aberrációk – vagy kapcsolatos genetikai betegség(ek) kapjanak folyamatos reflektorfényt?

Ha a német alkotmánybíróság ugyanis elismeri a harmadik nem lehetőségét, akkor logikai úton arra a következtetésre kell jutnunk, hogy az előbb említett gigantizmus esetében is meg kell valahogy különböztetnünk a dolgot, egyben a Down kórral is kezdenünk kellene valamit. Tehát el kellene kezdenünk például – a magyar rendszert alapul véve – a személyi számokban is feltüntetni, így például 1: férfi, 2: nő, 3: óriás, 4: down. Azonban nem állhatunk meg holmi egy jegyű számoknál!

Én ragaszkodnék ahhoz is, hogy külön identitást kapjanak a színtévesztők, akik ismét csak genetikai probléma miatt nem látnak bizonyos színeket, ők kaphatnák az 5-ös számot, egyben a szintén genetikailag öröklődő vérzékenység kapja, nos, mondjuk a 6-ost.

Így majd mindenki külön kategóriába kerülhet, és örülhetünk neki, nagyon. Azonban ne álljunk meg itt se!

Az intellektuális képességek is genetikailag meghatározottak. Aki tehát szuperintelligens, netán gyagya, az is kapjon külön számot. És kapjon külön számot a fehér, a fekete, a sárga, és mindenki, aki valamilyen sajátosság alapján örököl valamit a szüleitől.

Én például támogatnám a vörös, szőke, barna hajúak megkülönböztetését is! Csak aztán ne lepődjünk meg, ha esetleg valaki – ezúttal joggal – rasszizmust kiált.

Utóirat:

A német alkotmánybírák ítélete pont egybeesett amúgy a katalán függetlenség letörésével. Csak úgy felmerül bennem a kérdés: ha a buzik lehetnek buzik, akkor a katalánok miért nem lehetnek katalánok?


  Templomhegyi Nyerőkő

12 hozzászólás

  1. Mondjuk a sárga csillaggal való megjelölés is német ötlet volt!
    Miért csodálkozunk? Ez lehet egy genetikai hiba, azaz elkülönítési szindróma!
    Ezzel kirekeszt, tehát pont az ellenkezôjét éri el.

  2. Elkövetkezik az az idő amikor a sorosi ,czukerbergi ,merkeli balosan liberális politika kötelezővé erőszakolja a gyermekek genderovodába ,iskolába és nyári táborokba járatását ,olyan kötelező balliberálisan ,olyan Német Hitleresen ,Marxista kommunistán.

    • Már megvan egy pár tagállamban az ovódai gender felvilágosítás. És a kici keci kis kísértésbe vivö kis kici keci kérdésecskék is, hogy na, meg vagy elégedve azzal, amilyen vagy?

  3. Tulajdonkép annyiféle identitás létezik ahány ember. De vannak alapvető tényezők. A legalapvetőbb, hogy fiú vagy lány. Harmadik nincsen. Akinél nem fejlődött ki, hogy fiú, illetve lány az rendellenesség, azaz orvosi eset.

  4. Ezúton is szeretném tájékoztatni a cégünknél dolgozó anonim alkoholistákat, hogy a vezetőség nem támogatja, hogy a karácsonyi bulin külön anonim alkoholista asztal legyen. A költségvetési okok mellett nyilvánvalóan szembemenne kérésük teljesítése a saját csoportjuk anonimitást megőrizni szándékozó céljával.

    Hasonlóan nem támogatjuk a #még nem coming outolt homoszexuálisok# kivánságát sem.

  5. A németeknek inkább azon kellene agyalogniuk, hogy vegyék rá magukat hogy gyerekeket szüljenek és ne migránsokkal töltsék fel magukat!

  6. … továbbá a kőfaragók és a balett-táncosok …

  7. Gáspár Anett

    Tamás Dombos !
    Na, megjött Tamás, a megmondó.
    Aztán ha nem férfi, nem nő csinálta, akkor csinálta más?! 😉

  8. MI a neve annak az uj irányzatnak, amely szerint a nem az a társadalmi tudat és nem a biológia által van meghatározva?

  9. Tamás Dombos: Háttértársaság! helyben vagyunk színesek! Pont ti hiányoztatok a szokásos abberációtokkal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük