Nácifák

 •  
 •  

Tisztelt képviselőtársaim! Kezdem a lényeggel: mindannyian emlékszünk 2016-ra, amikor Tarlós István bemutatta a Tízezer fát Budapestre programot. Mi a Ligetvédőkkel már akkor tiltakoztunk, és sejtéseink beigazolódtak. Azóta megszereztem a szupertitkos dokumentumokat, fellebbent a fátyol, pedig már azt hihették, nem vesszük észre a nagyüzemi fásítást, ami nem a klímavédelemről, hanem csak a hatalomátmentésről, a túlhatalom megszerzéséről szól már a hazai növény és állatvilágban is…

Tisztelt képviselőtársaim! A történet a következő: 1921-ben, egy igazságos döntésnek köszönhetően Magyarország erdőborítottsága tizenegy százalékosra csökkent. Arányosan osztozhattak a Kárpát-medence addig elnyomott nemzetei a magyar erdőkből, a szlovák fákat visszakapták a szlovákok, a román fákat visszakapták a románok, az ukrán fákat az ukránok. Teljes nonszensz már az is, ahogy az utóbbi évtizedekben a hazai internacionalista környezetpolitikába nemzetieskedő szemlélet keveredhetett, ennek köszönhetően az erdőborítottság mértéke mára meghaladta a húsz százalékot.

Tisztelt képviselőtársaim! Megnéztem az Agrárminisztérium utolsó pillanatban, éjjel kettőkor benyújtott törvényjavaslatát. Kikértem a számokat. Jelentem, lelepleztem a titkos projektjüket. Orbán Viktor a terjedő erdőnacionalizmusnak újabb lökést akar adni azzal, hogy a klímavédelemre hivatkozva még ezt a számot is rekordgyorsasággal hét százalékkal növeli. Nem túlzok, amikor azt mondom: az egészen brutális számok azt mutatják, hogy a nyugati tudósok megalapozott döntéseit semmibe véve az erdőnacionalizmus lassan az ország egyharmadára kiterjed. Én tudom, hogy a propagandamédiájukban el fognak most mondani mindennek, de ezt csak addig tehetik meg, amíg a magyarok meg nem üzenik Önöknek, hogy ebből elég volt. Az emberek, akiken Önök keresztülnéznek, tisztelt képviselőtársaim, tudják, hogy azért fognak támadni engem, hogy eltakarják a szemük elől ezeket a manővereket. Nem fog sikerülni!

Tisztelt képviselőtársaim! Külön fájó, hogy pont Önök, miközben hazaszeretetről, hitről és vallásról próbálnak kioktatni bennünket, ezzel párhuzamosan aljas kampányt folytatnak az úgynevezett özönfajok ellen, amelyek valójában a globális klímaválság elől menekülő növények és állatok. Én kérek elnézést, de erre a propagandakampányra nincs semmi erkölcsi alapjuk, hiszen van olyan fideszközeli növény, amelyik nemcsak megkapta a letelepedési engedélyt, de Orbán Viktor és haverjai egyenesen támogatják a boldogulásukat. Igen, tisztelt képviselőtársaim, az akácra gondolok, amelyet Önök a mézéért tűrnek meg. De, kérdezem én, ha az akác sikerrel integrálódott, a menekült növények és állatfajok esetében is nem a kerítésemelés, hanem az integráció lenne -e a megoldás kulcsa? Mi, demokraták ezért harcolunk, és megyünk tovább.

Tisztelt Képviselőtársaim! Sötét idők ezek, de én felvállaltam a küzdelmet, látom a számokat és egyre eltökéltebb vagyok. Mert mi folyik itt fatelepítési program címén? Platánok, hegyi juhar, nyírfa, magas kőris, ezüsthárs, bükk és tölgy – csupa, zivataros időket idéző, hagyományos nacionalista fafajta, amelyek előtérbe helyezésével lábbal tiporják a multikulturális, szivárványos szemléletet a liberális környezetpolitikában. A kormányzat arra törekszik, hogy klímavédelemnek hazudva nacionalista túlsúlyt idézzen elő a hazai faállományban, erőszakkal felborítva a természetes keveredési folyamatokat. Ha átlépnek egy határt, tisztelt képviselőtársaim, az Önök nacionalista fái átveszik az uralmat az erdőkben, elnyomva a menekültflórát és faunát. 

Tisztelt képviselőtársaim! Mind tudjuk, milyen légkört áraszt egy nacionalista erdő. Nem felejtjük, milyen klímát teremt Magyarországon a fasiszta fásítás, ahol már így is alig lehet lélegzethez jutni, és ami levegőhöz még hozzájutunk, azt is átjárja a fülledt historizálás, a nacionalizmus dohos lehelete. Ezzel akarják Önök megmérgezni a jövő generációit, akiknek joguk van az európai, multikulturális levegőhöz. 

De mi, a normális többség is itt élünk, és egyre elszántabban harcolunk! Nem fogjuk engedni a nácifáik térhódítását!

Fotó: Tutiblog-montázs

 

Facebook hozzászólások

 •  
 •  

  Miért Rigó

Miért Rigó

5 hozzászólás

 1. Avatar

  Grandiózus!

 2. Avatar

  Pazar parlamenti paródia

  A tartalma is, de az most kivételesen másodlagos, hanem a stílus!! Néhány mondat után egyszerűen gyurcsány hangján harsogva hallottam az egészet, mintha nem is szavakból és írásjelekből állna ez a szöveg, hanem hangjegyek, kották és instrukciók sora volna.
  Gratulálok a Szerzőnek!

  Talán csak egy pici (nyilván önkényes) kiegészítés: az utolsó mondat (“Nem fogjuk engedni a nácifáik térhódítását!”) után esetleg ez tehette volna még egyértelműbbé az egészet:

  Amint átvesszük az erdőgazdálkodást – legkésőbb jövő tavasszal -, gondunk lesz rá, hogy az utolsó csenevész csemetéig, mind egy szálig megszabaduljunk az ilyen fasiszta suhángoktól [igen, fasiszta, mert ők még mindig fasisztát mondanak náci helyett!], tehát készüljenek képviselőtársaim ott a parlamenti patkó nemzetieskedő felén: tarvágás lesz tavasszal!

 3. Avatar
  Szalay Miklós

  Egy tömör összefoglaló a globális problémákról, a felmelegedésről:

  https://egyvilag.hu/temakep/078.shtml

 4. Avatar
  csakafidesz

  Sajnos uniós elvárás a 25%-os erdősültség. Érdekes módon Hollandiától nem várják el.. Trianon előtt magától megvolt a 30%-is, nem kellett érte semmit. Most prémiumokkal, stb. akarják lebeszélni földművelésről a földtulajdonosokat, hogy ültessenek fát ami 50 év múlva meg is térül, ha a tüzépesekkel összejátszó erdőtolvajok el nem lopják. Ezesetben a tulajdonost büntetik meg, hogy legyen kétszeres a kára. Vigyáznia kellett volna az erdőre.. Kivétel van persze. Sajóládon két margitszigetnyi, 180 hektár állami erdőt vágtak ki és ott nem volt felelős. “Taalicskával hordták el” szlogennal zárták le az ügyet, holott mindenki tudja, hogy 300 év alatt sem lehet ennyi fát talicskával elhordani.

  • Avatar
   Kocajogász

   Ideje a lenne a mammonita és az indiáner özönfajtól is megszabadulni. (Egy népnemzeti nácifasiszta gyökér)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük