Megkezdődött a franciák kiirtása

 •  
 •  
 •  
 •   

Nyugat-Európa a terrorizmusszükségletét, a világliberalizmus végső győzelméig (vagyis a kilencvenes évek végéig), általában helyi gyártású elmebetegek bevetésével fedezte. A forradalmárok, ahogy korábban sokszor nevezték őket, általában ideológiai és esetleg etnikai okból érezték alapvető szükségét ártatlan emberek pedagógiai célú lemészárlásának.

[badge color=”#000000″ bgcolor=”#81d742″ value=”Paranoid Android”]

 

Az etnikai identitású elmebetegek azonban elfogyóban voltak, az IRA és az ETA csillaga lehanyatlott, már a Vörös Brigádok sem volt a régi, be kellett tehát valahogy tömni a piaci rést, hogy a biztonságtechnikai ipar virágozzék, illetve hogy valamiért rendkívüli állapotot lehessen elrendelni.

Erre a célra kiválóan alkalmasnak bizonyultak az újra felfedezett vallási elmebajban szenvedő nagyvárosi mohamedánok, akiknek tökéletesen sikerült beilleszkedni, különösen a második, harmadik generációnak, az európai szabadságba.

Van-e ennél szebb és sikeresebb multikulturális integráció?

De lassan túlteszem magam a sokkon – ideje lenne nevén nevezni a dolgokat!

***

A támadók nyelve egy bináris kód, amelyben üzenetet küldenek nekünk, európai fehér, nem mohamedán embereknek. Lefordítom az üzenetet.

Először is ez a nyelv abban különleges, hogy a két használt jelnek (nevezzük őket az egyszerűség kedvéért 0-nak és 1-nek) van jelentése önmagában és a jelek kombinálása nem hoz létre a két jel jelentésén kívüli metaüzenetet. Nincs szintaxis, grammatika, tulajdonképpen szemantika sem kell, ugyanis a befogadó magára a létezésére adott reflexióval olvassa el az üzenetet.

[list] [li]Az 1 jel jelentése az, hogy élsz, tehát hithű mohamedán vagy.[/li] [li]A 0 jel jelentése az, hogy nem vagy hithű mohamedán, tehát halott vagy. Más (liberálisok számára is érthető) megfogalmazásban: Nem vagy emberi lény, nincs jogod élni.[/li]

Ez egy akcionista nyelv, ahol törlik azokat a mondatokat, amelyek a 0-val jelzett jel fizikai reprezentánsai. Vagy megsemmisítik a fizikai adathordozót. Vagyis az egyesek törlik a nullákat.

Európában 3000 éven keresztül gyilkoltuk egymást addig, amíg nagyjából kiderült a többség számára, hogy ez nem szükségszerű útja a túlélésnek. Ez azonban nem univerzális igazság, más civilizációk nem jutottak erre a következtetésre. Sőt, épp ennek az ellenkezőjére jutottak.

A párizsi gyilkosok egy párhuzamos társadalom reprezentánsai, amely céljaikkal és indulataikkal egyetért, csak gyáva hozzá, hogy maga is lemészároljon néhány gyaurt. Ők ezt úgy élik meg, hogy ők élnek Párizsban a saját földjükön és a franciák a betolakodók. Biztos vannak köztük is egyedileg rendes emberek, mint ahogy minden kellően tágas emberi csoportban lehet rendes embereket találni, akiknek sajátja a részvét, a jóindulat, az emberség. A nácik és a bolsevisták között is voltak rendes emberek, csak a dolog kellemetlen logikai következményei miatt ezt nem szokták reklámozni manapság. Olyan NKVD-s tisztektől és SS-ekről is tudunk, akik emberségesen viselkedtek. De ettől még a csoport maga a pusztítás.

Megkezdték a franciák kiirtását. A franciáknak, mint nemzetnek, őslakosoknak, társadalomnak, befogadóknak a kiirtását. Tudják, hogy van idejük, nem sietnek. Apránként is célt érnek.

Most mindenki elítél, azonosul, részvétet fejez ki, meg van döbbenve, szóval pofázik.

A részvét, az erkölcsi felsőbbrendűség azonban nem cselekvés.

Csupáncsak bejelentkezés az áldozat szerepére.

Ha vannak bátrak, akkor sokszor túlélik a gyávák. De ha nincsenek bátrak, akkor nem. A mi gyáváinknak azonban ráadásul még rettenetesen nagy is a pofájuk, megvetik a bátrakat, minimum potenciális gyilkosnak tartják a rendőröket és a katonákat. Megvetnek és gyűlölnek mindenkit, aki inkább harcol és így beszennyeződik szerintük mindenki, aki meg akarja védeni magát és a családját.

Jelen állás szerint félünk a mohamedánoktól. Teljes joggal félünk. Nincs olyan erkölcsük, amely megtiltaná nekik, hogy kiirtsanak bennünket. Csak a félelem, a tőlünk való félelem tarthatná féken őket. De az Európát uraló liberális értelmiség nem engedi, hogy félelmetesek legyünk.

Nem jönnek rá az Isten barmai, hogy háborúhoz vezet, most már rövid távon is, az önfeladás látványos politikája.

Európa pedig erős, bármikor dönthetne úgy, hogy rendet csinál.

Minél később dönt így, annál többen halnak meg közülünk és annál több mohamedánt kell majd megölni.

Gyilkosaik azok lesznek, akik még most is szét tett kezekkel arról siránkoznak, hogy nem szabad az iszlámot a tegnapi párizsi eseményekkel azonosítani. De. Párizs tegnapi éjszakája maga az iszlám. Maga az iszlám egy olyan széteső, dezintegrált társadalomban, amely nem tud rendet tartani.

Ha az összes  uszító imám holnap valahol az afrikai partokon találná magát, ha minden szélsőséges mondatért azonnali kiutasítás járna, ha bármilyen titkos iszlám szervezkedés húsz év kényszermunkát érne (Afrikában, az Idegenlégió felügyelete alatt), ha minden terrorista családja a Száhel övezetben kezdhetne új életet, akkor az a néhány tízezer mohamedán Párizsban már rég feloldódott volna. A többi meg nem jött volna.

De most háború van. És szokás szerint polgári áldozat van több.

A muszlimok nem akarnak keresztények és ateisták között élni. Szerintem teljesen igazuk van. Segítsük hozzá ehhez őket.

Facebook hozzászólások

 •  
 •  
 •  
 •   

  Paranoid Android

Paranoid Android
Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

16 hozzászólás

 1. Avatar

  Ez egy jó írás volt… minden európai napilapban megjelentetni egy héten keresztül az adott ország nyelvén, és talán felébrednek a nemzetek alvó oroszlánjai.

 2. Avatar

  Ha egy sajtómunkás ahelyett, hogy tényszerű információkat közölne és racionális érveket használna álláspontja alátámasztására inkább csúsztat, félelmet kelt és gyűlölködik azzal saját szakmája alapelveit árulja el.

 3. Avatar
  Fun at Parties

  “Nem jönnek rá az Isten barmai, hogy háborúhoz vezet, most már rövid távon is, az önfeladás látványos politikája.” – Nem ismerős ez valahonnan?

 4. Avatar

  Hát igen ez nyilvánvaló, de magát hozta ilyen korlátol helyzetbe Európa, vagy egy ország, hogy a cselekvés szintjén semmi nem történik? Kinek vagy kiknek az akarata van itt biztosítva, mert ez nagyon nonszensz látvány?! Szóval Európa rettentően mujává vált.

 5. Avatar
  homoródkarácsonyfalváért

  Paranoid, mint mindig, most is pontos és jó. Szeretném kiemelni ezt a mondatot: “Gyilkosaik azok lesznek, akik még most is szét tett kezekkel arról siránkoznak, hogy nem szabad az iszlámot a tegnapi párizsi eseményekkel azonosítani.”

  A magam részéről úgy gondolom, hogyha valakinek Magyarországon baja esik, néhány liberális portál szerkesztősége lángba borul.

  Még a lámpavasat is igénybe vehetik ilyenkor.

  Merkel, Hollande, az osztrák tróger, Juncker hogyan van még a pozíciójában? Ezek után!

 6. Avatar
  homoródkarácsonyfalváért

  Paranoid, örülök, hogy újra írsz, most nagy szükség van erre!

 7. Avatar

  Homoródkaråcsonyfalvàért!Én meg neked gratulâlok,de elsősorban
  a szerzőnek! Leírtad aznén gondolatomat ,kevés eltêrêssel,így nincs
  mit hozzåtennem!
  Szeretem az ilyen profi cikkekek,ês természetesen,a komoly,értel
  mes hozzåszólâsokat.
  Csak így tovåbb!

 8. Avatar
  Pacifista Pista

  “Aki nagy nyilvánosság előtt háborúra uszít, vagy egyébként háborús hírverést folytat, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.” (Btk 331.)

 9. Avatar
  homoródkarácsonyfalváért

  Na, itt a kemény európai válasz:

  Jean-Claude Juncker: Nincs szükség radikális változtatásokra
  Az Európai Bizottság elnöke Jean-Claude Juncker azt mondta, nincs szükség a párizsi események után az európai befogadásügyi rendszer radikális megváltoztatására. “Azok az emberek, akik kitervelték és végrehajtották ezeket a támadásokat ugyanazok az emberek, akik elől a menekültek menekülnek. Vagyis nincs szükség arra, hogy az európai menekültügyi kérdéseket általánosságában felülvizsgáljuk” – mondta. (Index)

  Ezt a faszit szerintem a saját kezemmel fogom a lámpaoszlopon elhelyezni.

 10. Avatar
  Turos Péter

  ‘A muszlimok nem akarnak keresztények és ateisták között élni. Szerintem teljesen igazuk van. Segítsük hozzá ehhez őket.’

  Magam is így gondolom – és teszem a dolgom.

 11. Avatar

  150 emberrel? Eléggé lassan fognak így haladni. Félelemkeltésből 5-ös!

  • Avatar
   Ez a MI Hazánk!

   Szerinted kelteni kell a félelmet te (barom) azok között, akikhez betelepedtek a muszlimok?

   A félelmet azt csak úgy keltik, fogyatékosok? Eddig örültünk a tömeges erőszaknak, de most a Geci manipulált minket és félünk? A Geci szarta össze a buszokat?

   Láttatok ti arabot közelről, szarfaszúak?

  • Avatar
   homoródkarácsonyfalváért

   Kérdezd meg a legyilkolt fiatalok szüleit arról, hogy “milyen jó, hogy csak 150”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük