Messze nem a profilképek átszínezése a legostobább reakció


Megszoktuk már, ha valami történik a világban, akkor hirtelen előkerül egy csomó önjelölt véleményvezér. Olyanok, akikhez képest még Paprikakinga is a (az összes létező) szakterület elismert tudósa lehetne. A párizsi terrortámadások kapcsán sem volt képes pár retardált visszafogni magát és legalább pár napot kivárni, mielőtt kiállítják magukról a bizonyítványt.

Ezúttal Bononak, a rockzene George Lucaszának sikerült a lista élére kerülnie azzal, hogy elegánsan úgy csinált, mintha személyesen az ő vad, művészi szívébe fúródtak volna a golyók. A U2 roppant szerény énekesének meglátása szerint ugyanis a támadás nem Európa, hanem a „zene ellen” irányult.

[well type=”well-lg”]
„Ha jobban belegondolsz, akkor a terrortámadás áldozatai szerették a zenét, tehát elmondhatjuk, hogy ez volt az első olyan csapás a terrorizmus elleni háború során, amely a zeneipart találta el. És ez azt jelenti, hogy támadók nem szeretik a zenét. A legdurvább ebben, hogy akármelyikünk lehetett volna az áldozat”
[/well]

Nem ő volt az egyetlen, aki bölcsek kövét préselte ki magából a reggeli kávé után. Az amerikai elnökválasztás legnagyobb trollja és parókás bohóca, Donald Trump, is kifejtette a maga keresetlen véleményét, mely szerint minden azért történt, mert Európában kevés fegyver van az embereknél. Szerinte Amerikában minden máshogy alakult volna.  Hm… ebben lehet valami – ezt azért ismerjük el. Szegény Darrell Dimebag elmebeteg gyilkosát is egy szolgálaton kívüli rendőr lőtte le a színpadról. De nem is ez a problémánk Trump-jelölttel. Hanem, hogy miért nem volt képes legalább pár órára félretenni az elnökválasztási kampányát és a fegyverbuzi redneckeknek való udvarláson túl a kíméletlenül legéppuskázott áldozatokra is tekintettel lenni…

A bronzéremért sokan futnak. De róluk, a gyakori hülyékről, a holnapi posztunkban írunk.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük