Elkezdődött

Ez most nem Charlie Hebdo. Itt most nincs szó arról, hogy akár az Eagles of Death Metal nevű poénzenekar tagjai gyalázták volna az iszlámot, provokáltak volna vagy bármi. Egyszerűen csak sokan voltak egy jól megközelíthető, zárt helyen. Ott pedig lehet gyilkolni.

Minden liberális tátikás orrát bele kéne most dörgölni a párizsi aszfaltba, mint a kutyáét, amelyik a szőnyegre szart. Zsohár Zsuzsannának, Komáromy Gergőnek és a többi agyhalott migszolos tátikásnak fogkefével kellene kitakarítani a Bataclant. Kaparni le a testek darabjait, ártatlanok vérét, és kicsit elmerengeni, hogy mit tettek ezzel a kontinenssel.

FRANCIAORSZÁG MA REGGEL LEZÁRTA A FRANCIA HATÁROKAT. KIJÁRÁSI TILALOM VAN ÉRVÉNYBEN PÁRIZSBAN, AMIRE A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ ÓTA NEM VOLT PÉLDA.

Minden kerítésellenes-nyílthatáros idióta számára üzenjük: Hollande, akit úgy mentett ki a biztonsági szolgálat a Stade de France-ból, épp csak megúszta, hogy azok az öngyilkos merénylők ne a meccs közben robbantsák fel kamerák kereszttüzében magukat. Éppen csak megúszták azt a két bombát, amit egy  „malőr” miatt a parkolóban voltak kénytelenek felrobbantani a “szír migránsok. Akik most, hogy lassacskán kiverik őket Szíriában, szépen besétáltak a nyílt határokon, kaptak szendót Zsohár Zsuzsától, egy kis ásványvizet a szlovénoktól, néhány simit az osztrákoktól, willkommenskulturt, most meg felcsatolták a bombamellényt. Pont úgy tettek, ahogyan azt az értelmesebbek megjósolták. Pont úgy tettek, ahogyan azt két hónapja megírtuk ebben a posztban!

Mert senki nem mondhatja, hogy nem figyelmeztették őket. Az Európában egyelőre kisebbségben lévő realisták hónapok óta mantrázzák, hogy itt vannak, hogy jönnek, hogy ez nem lesz jó.

Elkezdődött. Ahogy mondtuk, Szíriából lassan kiszorulva Izrael és Európa a célpont. Az áldozatok száma meg növekszik, talán mire elolvassák ezt a posztot, lesz már 200 is. A CNN egy riportja szerint a Calais-i események és Szíria „fogja megihletni” az európai másod-harmadgenerációs merénylőket. Megtörtént, sőt.

A nyomozás azóta kiderítette, a migráns-hullámmal érkeztek Európába a gyilkosok. No paper, no registry. A hülyék meg ünnepelték őket és tüntetéseken doboltak a no border, no nation, stop deportation rigmusra. Édes Istenem…

Imádkozzunk az ártatlan áldozatokért!

És – szokásunktól eltérően – ezúttal a liberális fordulat szükségességére hívjuk fel a figyelmet! Igenis liberalizációra és legalizációra vágyunk: a fegyverviselés terén. Ugyanis Európa, a rendőrség, a katonaság tehetetlen. Csak mi fogjuk tudni megvédeni magunkat a jövőben, hogyha egy iszlamista féreg megjelenik a metrón és elkezd hadonászni, az ő agya loccsanjon ki, ne az enyém és utastársaimé.

[well type=”well-lg”]
Szeretnénk hinni, hogy a terror mögött csak az iszlám egy szélsőséges kis hányada áll, de nem látjuk a szolidaritási meneteket szervező imámokat Európa-szerte, nem látjuk az arab országok hangos kiállását. És a még mindig katonai alkotmánnyal kormányzott Törökország és Egyiptom mellett, egyetlen olyan iszlám vezetésű országról nem tudunk, amely odatenné magát az IS ellenei háborúba.

Eleve nem is értjük,miért is a Nyugatnak kell legyőzni őket? Nincs ott elég gazdag arab állam nagy és jól felszerelt hadsereggel? Csak azért, mert nekik sokkal fontosabb a jemeni sítákat bombázni? Hát az anyátokat!

Szóval, amíg ezeket nem látjuk, élnünk kell a gyanúperrel, hogy a világ muzulmánjai és beözönlő migránsok jóval nagyobb része látens terrorista és a szíve mélyén a párizsi gyilkosok mögött áll.

És miután a terroristák ” Pokolba a szabadsággal!”, “Demokrácia helyett Shariát!” transzparensekkel kezdik karrierjüket, amely az öngyilkos merénylők instant Paradicsomában végződik, a liberálisok “béke vallása” és “tolerancia” dumája semmit nem használ, hisz saját ” hitetlen ” viselkedésükkel, az általuk működtetett “szabadság eszmények” turbózásával folyamatosan maguk gyártják az utánpótlást ehhez a borzalomhoz.

Megoldásra vágyunk? Tiltsuk be a liberalizmust, és tegyük kötelezővé a hűségesküt a Bibliára minden bevándorlónak. B-megoldás a “király vacsorája”. Ja, hogy ez lehetetlen? Akkor készüljünk fel arra, ez a csodás “szövetség” a liberálisok és iszlamisták közt így fog kinézni az elkövetkező évtizedekben. A liberális “áldozatkultúra” kiteljesedése, amikor a magát alapvetően viktimizáló, és a nem létező “náciveszélyre” reagáló liberális legyártja magának saját gyilkosait.

Mindenesetre kezdjük el kerülni azokat a zárt helyeket, ahol egyszerre sokan vannak.
[/well]

Facebook hozzászólások

  B. Boogieman

B. Boogieman

18 hozzászólás

 1. Avatar

  A gondot abban látom,hogy NEM liberális gyűlésen robbantottak,s a tárakat sem ott ürítették ki.
  Megint azok szenvednek,akiknek nem sok közük volt a dologhoz.

  • Avatar

   Nem gondolnám, hogy a “liberális megérdemli”, aki pedig rühelli ezt az újkori népvándorlást, az nem. R
   áadásul honnan tudod, hogy egy focimeccsen és egy koncerten ki a liberális, és ki nem? Ne fárassz már.

   • Avatar

    Abból gondolom,hogy gender zászlóval tüntet a focimeccs népnemzeties volta ellen. Hiszen zászlókat visznek,amely zászlók,NEMZETEKET képviselnek. Amúgy pedig messzire kerülik az ilyen rendezvényt,hiszen ott még inkább látszana,mennyire kis kisebbségiek.

 2. Avatar

  Gusztustalan, hogy a cikk írója még ilyen helyzetben is csak a saját f@szat veri, es üti a mellét, hogy ő megjósolta és megmondta, hogy ez lesz lesz és összeesküvés és minden. Valószínüleg ezeknek semmi koze a menekultekhez, mar a charlie hebdo ota tervezték ezt a merenyletet, már akkor itt voltak, joval a menekult vaksag elott

 3. Avatar

  hazugság, miszerint a mostani migránshullámból valók az elkövetők. berak a cikkíró egy hatalmas kamu, hoax weblapról származó “infót”, és mindenki benyalja. tapshvihar, több elkövető is franciául beszélt, második- és harmadikgenerációs bevándorlók, de ez a tény ne zavarja a mélyenszántó tutiblog bloggerét, menjen csak a gyűlöletkeltés.

 4. Avatar

  …ki nem szarja le, hogy gyűlöletkeltés, meg blablabla, meg liberális, meg anyám tudja mi, ezt nem lehet megengedni – nem nem szabad, nem lehet – mindegy a módszer, mindegy a vezérlő elv, ezt csírájában kell kiirtani. Vakarózhat itt tücsök -béka, humanista, meg egyéb magasan kvalifikált gondolkodó faszfej, itt pusztítani kell jól kivehetően, látványosan és véresen. Ez a nyelv, csak ezen lehet kommunikálni, sokszor tologatták már a háborút a történelem során és az mindig bekövetkezett. ezt a háborút meg kell vívni mielőbb, ez nem gyávaság, kényszer…

 5. Avatar

  Nem, nem követik a Kora’nt, DE arra hivatkoznak. Olvasta ITT bárki ezt a szentnek tartott könyver? Itt a liberális sopánkodásról, gyengeségről és vakságról van szó. Mi is a fellépett banda neve? Na mi? A halál angyalai…, és akkor min is kell csodálkozni?

 6. Avatar

  A nyomozás azóta kiderítette, a migráns-hullámmal érkeztek Európába a gyilkosok. No paper, no registry.

 7. Avatar

  A Charlie Hebdo most lapítani fog, mint kutyaszar a fűben, vagy most is kihoz egy olyan “vicces” címlapot, mint az orosz gép felrobbantása után?

  @moderatus: Nincs olyan, hogy “az iszlám” (avagy nincs olyan, hogy belenyugvás): mint minden ideológia, az iszlám is felekezetekre, szektákra hasadt már a kezdetektől. Az iráni elnökön kívül mely iszlám államok vezetői ítélték el a merényletet? Hány muszlim felekezet vezetője átkozta ki a sátánkövető tömeggyilkosokat?

 8. Avatar

  Ha a merényletek miatt engedünk a rettegés és a gyűlölet kísértésének, és feladjuk évszázadok alatt megszerzett szabadságjogainkat, akkor a terroristák nyertek.

 9. Avatar
  zombigyilkos

  @moderatus
  Mielőtt baromságot beszélsz, ajánlom figyelmedbe a Korán szavait:

  “Amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel, akkor vágjátok el a nyakukat! Mikor azután nagy rontást tettetek bennük, akkor szorosan kötözzétek meg őket”
  /Korán 47:4/

  “Ha tehát a szent hónapok letelnek, akkor öljétek meg a pogányokat, ahol csak föllelitek őket! Fogjátok el őket! Ostromoljátok meg őket! Állítsatok nekik csapdát az összes leshelyről! Ha azonban megbánással fordulnak [Allahhoz], elvégzik az istentiszteletet és zakatot adnak, akkor hagyjátok őket szabadon az ő útjukon! Allah megbocsátó és kegyes.”
  /Korán 9:5/

  “Öljétek meg őket, ahol csak rájuk leltek, és űzzétek ki őket onnan, ahonnan kiűztek benneteket! A megkísértés (fatima) rosszabb, mint az ölés.”
  /Korán 2:191/

 10. Avatar

  zombigyilkos-nak
  Volt erre felénk egy hasonló hatalom. Ők szintén megkívánták a javainkat. Lehet,hogy ez az újabb (régibb) változata ennek? Mondjuk az egyik az csupán “vallási”,a másik csupán “eszmei” síkon akar mindent elvenni,akár az életét is az embernek,azonban rettenetesen sok a párhuzam. És nekem jöhet azzal a dumával a Magyar Iszlám vezető,hogy ők aztán teljesen békések. Valamint,hogy a böszörmények folytán ezer,s egynéhány esztendeje gyakorolják NÁLUNK a vallásukat…Nem hiszek nekik.
  Az első kérdésem,hogyan élték túl a keresztelést? Úgy tudom,enélkül igen sok bajjal járt élni az Árpád-házi királyok idején.

 11. Avatar

  Ballib blogok olvasói,mit kerestek itt? Ez a Mi Hazânk! Teljesen egyet
  értek!

 12. Avatar
  Pál István

  Hadd tegyek is érti!itt tisztába egy kis mítoszt, amely inkább cion-talmudista propaganda:
  Az Iszlám nem veszi -legalábbis nem kellene- egy kalap alá a Kereszténységet a hitetlenséggel!
  Mikor a Korán a “hitetlenekre” utal, azt valóban a HITETLENEKRE is érti!
  Az Iszlámban nincs olyan részlet, hogy a más nemzeteknek még a legjobbjait is meg kell ölni, AZ A TALMUDBAN VAN! (“Tob shebbe goyim harog!” -Sanhedrin 56a-mindenki google-ozza csak magának!)
  Az Iszlám nem mondja sehol, hogy a nem muszlimok “tulajdona olyan, mint a sivatag, aki elsőként teszi rá a lábát, azt illeti!”, de a Talmud igen! (“The possessions of the goyim are like an ownerless desert, and everybody ( every Jew) who seizes it, has acquired it.” Baba Bathra 54b
  Ne ámítsuk magunkat, hogy az araboknak nincsenek kriptozsidó vezetői vagy hangadói, hát hogyne tudna egy igazi (Szefárdi) zsidó köztük jobban elvegyülni, mint közöttünk az Ashkenáziak (kazárok)!?
  Jézust a Korán valóban elismeri, hogy “Isten Magához emelte”!
  http://www.alimran.net/what-the-quran-says-about-isa/
  Ezek az “apró” csúsztatások csak azt teszik lehetővé, hogy a két nagy népcsoport ùjra egymásnak ugorjon, ahogy ezt tették az 1492-ben Spanyolországból kizavart és – a francia király közbenjárására – Konstantinápolyban letelepedett “vallási” vezetők! Akkor már csak a “velencei kalmár” lánya, Beatrice mérgezett szőlőt etetett Mátyás Királlyal és máris szabad volt az út Európába, a Mi Hazánkba, melyet akkor ugyanúgy francia és német “műszaki segédlettel” ostromoltak, és a Magyarok védtek, mint ma!

  Még a(z) -állítólag hamisítvány, de annak qrva jó- Cion Bölcseinek Jegyzőkönyve is kinyilatkoztatja, hogy “Mi vagyunk minden terror forrása!”
  Ahhoz, hogy a jövőnket alakítani tudjuk, -hogy egyáltalán legyen jövőnk, el kell igazodnunk a jelenben, fel kell ismernünk, honnan leselkedik ránk a legnagyobb veszély, és ehhez ismernünk kell a multat!

 13. Avatar

  Nem migráns volt. Na persze….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük