Soros Szent György lovagrend és a liberális Vatikán titkos boszorkánykonyhája


Új jelenség ütötte fel a fejét a baloldalon, a „pápás posztok” kitétele.

Feripóp kétségtelenül elérte azt, amit a pedofil-löttyedttökű-retrográd-ókonzervatív vonalon mozgó katolikus egyházfők közül senki idáig a balmédiában: pozitív, sőt ajnározó cikkek tömegei lepik el a világot. Pár évvel ezelőttig a „katolikus” egy szitokszó volt, a 21. század zsidaja, aki amikor épp nem a pincében kínozza saját gyerekeit, akkor elmegy papnak, hogy ministránsokat molesztálhasson. Ha éppenséggel egyik nemi perverziónak sem hódol, akkor pedig szimplán hazudik, lop, csal, a Vatikán titkos összeesküvésein fondorkodva világuralomra tör, aranytrónusokat épít a nép etetése helyett. Amennyiben pedig esetleg a Világ valamiféle nagyobb konfliktusba keveredik, akkor tuti a rossz oldalra áll, és ha teheti, akkor zsidókat öl, nácik seggét nyalja (illetve maga is náci) embereket hagy éhen dögleni, kismamákat aláz, gyerekeket öl az árvaházakban, nyomorít meg lelkileg, stb.

Ezért a narratíváért még Oscar-díj is járt, sőt nem is volt másik narratíva.

Ezzel szemben az utóbbi évek egyik meglepő fejleménye a cucktolikus (a cuckservative mintájára alkotott szavunk) embertípus megjelenése a palettán. Magyari földön is saját sajtóval, sőt, közszereplőkkel jelentkezik ez az embertípus. Napi szinten posztol ugyanis Lukácsi Katika, a Fideszből kiábrándult exkádéenpés „gyakorlókatolikus” a SzemLélek blogon, ami ennek az eszmei irányzatnak a zászlóshajója lett az utóbbi időben.

A Simi-médiában pedig a cuckservatív értelmiségi egyik ismérve a büszke hangoztatása a katolikus mivoltnak, a feszt Ferenc pápázás, meg „bezzegelés”, ami még a legbékésebb protestánsból is kénytelen előhívni a 17. századi varkocsos hajdút, vagy a dühös kálomistát. De ne menjünk ilyen messzire: ez a típus a normálisabb érzésű katolikusok számára is idegőrjítő, főleg annak fényében, hogy az általuk állandóan hivatkozott Feripápa prédikációinak fele az ő fajtájuk szapulásáról szól.

Milyen is a cucktolikus?

Elsőként hülye. Irritálóan tudatlan és ostoba. Hatalmas morállófaszokkal párosítja tudatlanságát, amit fontoskodó, affektáló, nyájaskodó, tehát stilárisan is elképesztően idegesítő szokásokkal egészít ki.

Szögezzük le: a cucktolikus vonzódása a Természetfelettihez, áldozatkészsége, krisztusi alázata tendál a nullához. Szentségimádáson, Szent Rita kilenceden, esetleg Rorátén vagy hasonló fárasztó eseményeken ritkán fordulnak elő (azok ilyen öregasszonyos dolgok) ellenben a Facebookon iszonyat aktívak, és előszeretettel hivatkoznak azokra az időkre, amikor a nagyi még elrángatta őket vasárnap misére.

A másik fajta cucktolikus „gyakorló katolicizmusa” annyit tesz sok esetben, hogy eljárnak valami belterjes közösségbe pofavizitelni, kórusokba nyérvogni, és a plébániai agapékon politizálnak hasonszőrű társaikkal, vagy valami sterillé glancolt közösségi házban. Gazdag, jómódú, felső-középosztálybeli arcok, akik elképesztő pénzeket kéregetnek össze a plébániai gyűjtéseken, amit aztán hatalmas dirrel-durral adnak oda valami karitatív célra.

Igen, ők azok a „hívők”, akikről azt mondja az általuk szénné posztolt Ferenc pápa, hogy egy ateista jobb náluk, mert az legalább őszinte.

A cucktolikusok tehát a cuckservatívokkal egyetemben a morállófasz lovagrend tagjai.

Mások szeméből előszeretettel szedik ki a gerendákat, ami természetesen mi más is lenne, mint a rasszizmus, a homofóbia, a szexizmus és a libsik összes kedvenckéje. Ezeket amúgy a libsi ismérvek szerint állapítják meg, a libsikkel együtt találják meg csodás mód és sikeresen ugyanazok szemében, akiket a libsik szapulnak ezekkel,  és mágikus módon pont ugyanott is lelnek rá a „képmutató álkereszténységre” a „bezárkózó idegengyűlöletre” a „kirekesztésre” a „másokat nemi vágyaik miatt megbélyegzőre” és az összes szépségre.

Saját képmutatásuk, ami általában a laikus szemlélő számára is nyilvánvaló, sosem tűnik fel nekik.

Nem látják az ellentmondást abban, ha a „lelkigyakorlatos házban” ami százmilliókból épült, 30000 forintos borokat nyalogatva elmélkednek arról, hogy vajh Jézus hány migránst simogatna meg naponta. Nem látják az ellentmondás saját mindennapi életmódjuk, a szegényeket, a „népet” lenéző attitűdjük, középosztálybeli „kasztjuk” és az általuk bezárkózásnak titulált viselkedés között.

Ami ugyanis nekik „kegyeskedés”, az a másik életterének, a másik életének feladása. A migráció nem az ő felsőpolgári létüket veszélyezteti egész Európában, hanem a munkásosztály és az alsó – általuk lenézett – osztályok mindennapjait, és ezért is érdemes pár pillantást vetni akár a legutóbbi francia választási térképre is, ahol Versailles és a felső (cucktolikus) polgári osztály negyedeiben tarolt Macron, az arabokkal zsúfolt munkásnegyedekben meg Le Pen.

A cucktolikusoktól a saját élőhelyükön kívüli világ olyan messze van, hogy tulajdonképp libsik ők, csak nem tudnak róla.

A cucktolikus imád Ferencpápa „menekültekről szóló álláspontjából” kiindulva migránsokat simizni és a katekizmust addig magyarázni, míg ki nem jön belőle az abortusz, az euthanázia, a válás, a fogamzásgátlás, a melegházasság és a genderpluralizmus. Azaz a cucktolikus állapot tulajdonképp egy amolyan „kapudrog” a megtérő-kitérő és a libsi kemény cuccra ráállítani szándékozott populáció részére.

A héten jelent meg Fritz Tamás cikke a „szabadkőművesek és a Pápa viszonyát” boncolgatva, ami a cucktolikus körökben a kedvenc gumicsont lett, ment is a Fidesz, kormány, Fritz, Magyar Idők bashing. Figyeltem is ezeknél a kedves farizeusoknál, hogy Sajgó Szabolcs és Böjte Csaba iraki turnéja elérte-e az ingerküszöbüket, de nem voltam meglepve, hogy ezt az akciót pont ők voltak képesek „aljas kormánypárti képmutatásként” bemutatni. Ezek szerint Fritz felvetése aljas egyházellenesség, ami „garantálja a bukást”, Böjte meg Sajgó pedig csak azért megy Irakba az ISIS által kiirtott keresztények lerombolt városaiba, hogy helyben fékezze meg a migrációt, az adófizetők pénzéből Orbán által nekik adott 1 milliárd szétlopásával a kaldeusok között.

Ezt így. (higgyék el, itt tartunk!)

Amúgy záróakkordként, ha már az iraki keresztények kapcsán a cuckterek simán Orbánozni képesek, akkor engedtessék meg nekünk emlékeztetni egy pár érdekességre. MSZP-bojkottálta, hackerek támadta kormányzati portálként engedtessék meg nekünk egy kis sorosozás.

Nem merészkednénk a habonyizmus mélymocsarába, hogy Feripóp szabadkőműves lenne, meg az Állítsuk meg a Vatikánt! poszterek tervezésébe se fognánk, de felhívnánk a figyelmet pár érdekes részletre, ami amúgy a messzi Amerikában nem is idén, hanem évekkel ezelőtt volt téma.

Ez pedig az Open Society Foundation amerikai katolikus szervezetek közötti ámokfutása volt.

2016-ban futott az ottani sajtóban az a Wikileaks-anyag, ami arról szól, hogy 2015 és a Clinton és Demokrata kampány során milyen mennyiségű pénzt juttattak el a Demokrata párthoz köthető liberális katolikus egyesületekhez a Soroshoz és a többi demokrata NGO-hoz köthető szervezetek. Amerikában ez a „cucktolikus, liberális katolikus” vonal elég messzire jutott: érsekeket, püspököket fizettek le, illetve elég durva kampányokat folytattak. Megjelent a Catholics For Choice egyesület a semmiből, amiben cucktolikusok konkrétan az abortusz mellett kampányoltak hasonlóan a Nuns on Bus kampánybuszhoz, aminek vezetője – egy mellesleg Salkaházi Sára és Slachta Margit rendjéhez tartozó szociális nővér – egy öles kereszttel a nyakában prédikált az összes slágertémáról, a buzikon át a genderpluralizmuson keresztül az abortuszig egy busszal követve Clinton kampányeseményeit.

A Soros féle pénzcsapok 2012 óta szisztematikusan építik ezt a hálózatot, de a „liberális katolikus” karitatív és egyéb hálózatok felépítése 2008 óta folyik. Egyes tradicionalista csoportok (főleg amcsi szedevakantisták) úgy látják, hogy Benedek pápa elmozdítása és Ferenc pápa kinevezése ennek a „hadműveletnek” a részét képezte, és előrevetíti az éppen most 100 éves Fatimai Harmadik Titok „pecsétjének” feltörését, ami egy 21. századi egyházszakadás és polgárháború rémét festi fel.

Nos ebbe a katolikus konteóba ne folyjunk bele, az viszont legyen elég, hogy Soros György Amerikában 2000 és 2014 között 4,538,812 dollárt adott egész pontosan olyan katolikus szervezeteknek, amelyek az abortuszpártiságot propagálták, szembemenve amúgy az egyház egyértelmű ezt tárgyaló doktrínájával. A CLIN (Catholic Legal Immigration Network) csak nevében „legal”, tulajdonképpen egy olyan nemzetközi ernyőszervezet, ami a globális migrációt segíti, a hatalmas Soros-féle miránssimogató civil-hálózat katolikus „leágazódása”, amelyik az Egyház kapcsolati rendszerén keresztül terít a világban súlyos Soros és egyéb NGO dollárokat.

Milyen hasznos is a gyarmatosítók missziós hálózata Afrikában, ha ezzel az illegális migrációt kell segíteni?

A CLIN eme tevékenységéért Gyuribától 1,495,000 dollárt kapott. A másik katolikus migránssimiző társaság, a CRS (Catholic Relief SErvices) további másfél misit kapott eme tevékenységére.

A kiszivárgott e-mailekben egyébiránt a sátánista rítusokon parádézó, lebuktatott Podesta és Soros Gyuribá konkrétan az általuk elképzelt és felépített eseménysort az akkor folyó „Arab tavasz” analógiájára „Katolikus Tavasz” fedőnévvel emlegették.

“A katolikus tavasz az, amelyben a katolikusok maguk követelik a középkori diktatúra végét, egy kis demokrácia kezdetét és a nemek közötti egyenlőség tiszteletét a katolikus egyházban”.

Az amerikai Catholic Word Report nevű újságban a Wall Street Journal újságírója dolgozta fel a történetet 2008 óta! kiderült, hogy már Obama 2008-as kampánya során két Soros-féle katolikus szervezet volt hivatott az abortusz-kérdést úgymond „neutralizálni”, ezek a Catholics in Alliance for the Common Good illetve a  Catholic Health Association voltak. Ezekben a szervezetekben több évet szántak, hogy az eredetileg is inkább a Demokrata párt felé hajló, főleg ír és hispán eredetű katolikus közösségek vezetői közül a Párt szociálliberális irányvonalának emberei kerüljenek hatalomra a „konzervatívokkal” szemben. A Catholic Word Report felhívja a figyelmet: sok esetben a Soros által pénzelt „katolikus” szervezetek igazából nem is léteznek: konkrétan többnyire az Egyház életében részt nem vállaló úgynevezett „lapsed catholic” körök alakítják sorra őket, akiknek az aktivitása a helyi erők szerint nem annyira a rózsafűzér társaságában, hanem inkább a helyi Demokrata kampányokban észlelhető.

A Demokraták „katolikus kampánya” tehát lassan két évtizedes történet, amely az amerikai püspöki konferenciát is elérte a 2010-es évek elején.

Sokan erre építik azt a konteót is, hogy az egyébiránt balos dél-amerikai püspöki karok és az amerikaiak voltak azok, akik elmozdították anno Benedek pápát, és a maguk emberét, Ferencet tolták a helyére.

Ahogy a migrációnál meg a többi esetben is látjuk: Gyuribá és a liberálisok pénze vastagon benne van ebben a bulikában is. Milyen meglepő. Ja, nem. Olyannyira durván igaz ez, hogy Soros György egyedül a 2015-ös amerikai Ferenc-pápa látogatás „előkészítésére és lebonyolítására” 650,000 dollárt költött!

A Life Site News (Amerika legnagyobb pro-life, azaz abortuszellenes szervezetének lapja) kajánul jegyzi meg, hogy bár Gyuribá eltapsolt majdnem egy misit arra, hogy Feripápa a több évtizedes „Katolikus Tavasz” koronájaként a Clinton kampány megáldásává magasztosuljon, ez csak részben sikerült. Elérte ugyan azt, hogy Trumpot „lenemkeresztényezze” az öreg, és hogy sírjon egyet a Föld bolygóért, mert az globálisan melegszik, de sajna a legnagyobb célját, az abotuszpárti felszólalást nem érte el, ami miatt durcuska is lett Gyuribá.

Sajnos Feri – akármennyire is úgy tűnt, hogy 2015-ben igazolja a korábbi konteót, miszerint a libeárlis világuralom részeként került hatalomra az öreg – kötötte magát saját maga Egyházának tanításához, és az abortusszal szemben pont olyan hevesen szólalt fel, ahogy korábbi elődei, ezzel tette zárójelbe hosszú évek keserves munkáját, és kidobott pénzzé azt a sok milliót, amit akkor már évek óta költött Gyuribá a katterek abortusz-pártiságának felépítésére.

Ennek ellenére sajnos úgy tűnik Soros Gyuribá lába betette a kezét a Vatikán titkos pincéibe.

Ha tetszik, a Hatalmas „Vatikán – New York – Hold Sötét Oldala” Világösszeesküvés szálai mindenképp egy irányba futnak, mert bizony a Wikileaks „katolikus tavaszának” egyik stratégiai célkitűzése, a World Meeting of Popular Movements tavaly valósággá lett. Volt is róla mínuszos hír, ami azért is érdekes, mert ez a találkozó konkrétan a katolikus humanitárius világszervezetek, segélyszervezetek és missziók valamint a „soros-féle” NGO-civilek egyeztető fóruma volt a „jövő közös humanitárius teendőit” megtárgyalandó.

Hogy miben állapodtak meg, azt nem kötötték az orrunkra, de simán lehet, hogy a Soros-pénzelte OXFAM és mondjuk az afrikai Missziós Társaság megállapodása értelmében a lampedusai hajókon a fekete afrikai migránsok fair trade teákat hoznak a zsebeikben, és azért húzzák ki őket a tengerből katolikus segélyszervezetek talányos módon pontos GPS koordináták alapján rendelkezésükre álló hajói, hogy az ne menjen tönkre a sós vízben. A fene se tudja.

Node ki is írt először arról, hogy Soros ilyen civil szervezeteken keresztül súlyos pénzekkel befolyásolja egy adott ország törvényalkotását? Az oroszok? A Macedónok? Orván Vitya? BZZZZZZZZZZZZZZ nem: a válasz, az írek. Mi a fene? Hisz annál nyugatibb nyugat szinte nincs is (Galway után a következő állomás New York!), és mégis: A The Irish Catholic című újság, s annak írója, David Quinn konkrét oknyomozó anyagot hozott le arról 2016 augusztus 25-én (tehát nem ma), miszerint Soros Gyuribá az amcsi katolikus szervezetekbe beépülve, kihasználva a demokrata párt ír kötődéseit (Clinton alelnökjelöltje, Tim Kaine is abortuszpárti ír „katolikus” volt) célba vette az Európa konzervatív katolikus bástyájának számító Írországot, elsősorban két törvényét: a házasságot és az abortuszt illető, Európában a legszigorúbbnak számító jogszabályt. Ezért tulajdonképp Soros találta ki, pénzelte, fizette pár éve az alkotmánymódosítási kampányt Írországban, ami lehetővé tette a melegházasságot, és tavaly elkezdte az abortusz-kampányt, aminek a kisebbik Írországban, Észak-Írországban pont tegnap lett eredménye: immár nem fenyegeti börtön azokat az anyákat, akik illegálisan elvetetik gyermekeiket.

A tavalyi cikk szerint az Amnesty International 137,000 Eurót kapott 2016-ban csak azért, hogy Írországban nyomást gyakoroljon a politikai pártokra az abortuszliberalizáció ügyében. Az IFPA (Irish Family Planning association) nevű „független civil szervezet”, ami konkrétan célirányosan erre a célre „jött létre”, 150,000 Eurót kapott Sorostól. Az „ír forgatókönyv”, ami már működött a buziházasság kapcsán, és most tolják az abortusz mentén, egy olyan „stratégia”, amivel a keményen katolikus országok, elsősorban a lengyelek megtörésére fejlesztenek ki éppen – írja a cikk. A cikk sajnálkozva fejezi ki, hogy mivel Írországban a civil szervezetek külföldi finanszírozása nem téma, nem lehet tudni, hogy honnan és mire és milyen pénzek jönnek be.

(Amúgy ez egy érdekes kiskapu, amit az írek nyitva hagytak, hisz korábban ezeken a csatornákon jöttek a pénzek ugyanúgy Amerikából az IRA tevékenységének finanszírozásához. Amint látjuk: az ír katolicizmus informális hálózata és a terrorizmus félhivatalos pénzmosó mechanizmusai azok, amikbe most Soros és a hozzá hasonló liberális szervezetek belefolyva saját ideológiájukat és politikai céljaikat úgy terjesztik, ahogy a 70-es években a kommunisták és a KGB tette a kommunizmus Szent Eszméjével.)

Zárásként feltehetjük a kérdést: ezek után ki van meglepve azon, ha a semmiből indul egy blog, amin KDNP-dezertőrök és „feminista teológusok” valamint „röszkei plébánosok” tolják a liberálkatter kontentekeket, a liberális propagandának tercelnek alá hatalmas katolikus büszkeséggel, tolják a meleg- és genderpropagandát, posztolják a Pápa balos prédikációit és bélyegzik meg a „keresztény jobboldalt”. (Ami kifejezést is hirtelen kitalálták a semmiből, és véletlen sem az amcsi „christian right” tükörfordításaként használják.)

Ha Írországban ez egy egyértelműen felépített konkrét politikai stratégia, aminek kimondottan a célja a lengyel katolicizmus szétzúzása, akkor olyan végtelenül elképzelhetetlen, hogy pár löttyedt seggű budai pedofilt lefizessenek azért, hogy a vasárnapi pogácsazabálás szüneteiben teleszarják a Facebookot a „Jézus volt a legnagyobb szocialista” című szövegeikkel?

Mindezt persze úgy, hogy elfeledik, miként viselkedett pont Magyarországon Lékai és Paskai bíboros, milyen volt a Békemozgalom, és hogy igazából baromira ismerős, sőt konkrétan megegyező az a szöveg, amit a Békepapok és most a Soros-papok pofáznak a Migszolosokkal a határ mellett. És igazából – ismerve lengyel testvéreinket – baromi sok sikert kívánok Sorosnak és az amcsi libbantaknak az „Operation Poloniához”, ahol – micsoda meglepetés – épp a balos-jobbos cuckservative Polgári Platform hisztériázik hónapok óta éppen a lengyel kormány abortusztörvénye ellen.

Meglepetések tömegei ugye? Ja nem.

Zárjuk azonban összefoglalónkat egy idei, januári hírrel. A New American nevű amerikai konzervatív portálon William F. Jasper számol be arról, hogy 2017 januárjában katolikus szervezetek összefogottan petícióban kérték Trump elnököt, hogy lehetőség szerint indítson nyomozást azzal kapcsolatban, hogy – szó szerint idézek  – A Clinton-Obama-Soros-féle „összeesküvés” milyen mélységéig szivárgott be a Vatikán falai közé.

Hoppácska. Fritz szabadkőművesezése a piskóta kategória ehhez képest.

„Konkrétan okunk van feltételezni, hogy a vatikáni rendszerváltást az Obama-kormányzat tervezete el.”

– mondják a petíció benyújtói, a Trump elnöknek január 20-án eljuttatott levelében.

A levél öt aláírója, a hírszerző David L. Sonnier az amerikai hadsereg (nyugalmazott) ezredese, Michael J. Matt, a The Remnant című katonai szaklap szerkesztője, Christopher A. Ferrara, az American Catholic Lawyers Association, Inc., elnöke, Chris Jackson, a Catholics4Trump.com szekesztője, valamint Elizabeth Yore, az életvédő YoreChildren szervezet alapítója.

Szóval itt tartunk most. Szabadkőművesek? Ugyanmár…. Keményebb ez a cucc annál, és a cucktolikus dezertőröknek meg a figyelmébe ajánlanánk a Borgiák című sorozatot, illetve a Fiatal Pápa című most futó örökbecsűt. Ja, és a House of Cards című sorozatot is. Ebből a háromból simán össze is állíthatják a háttérben folyó eseményeket, és nem kell tovább hőbörögni, és mellet veregetni, mert ugye katolikusnak lenni igazából annyit jelent, hogy az ember hisz a 7 szentség gyakorlásába, a Valós Jelenlétben az Oltáriszentségben, a Szentek Közbenjárásában, különösen Szűz Mária esetében, valamint a pápa primátusában. Esetében azonban elég, hogy felszentelt pap legyen.

Minden más meg politika, politika, politika. De hát ez mindig is így volt ennek az Intézménynek a történetében. Dicsértessék!


  B. Boogieman

16 hozzászólás

 1. Sajnos összes érvelése és egy kevés ujdonsága elveszik az eszelős katolikus gyűlöletében ami gonoszabb és túlzóbb mint a legvadabb antipápista vallásháborúk korabeli röpiratainál.
  Mellékesen elfelejtette a Propaganda due és a Banco Ambresiano viselt dolgait felhánytorgatni sőt I János Pál Albino Luciani valószinű meggyilkolását.
  Azért is nagyon buta protestáns gyűlölködő mert nem érti hogyha az Egyház végképp megdől megszűnik elpusztul lezüllik amihez nem kell sok már akkor harangoztak az összes protestáns felekezetnek is hiszen az ő papjaik is legalább annyira pedofilok mint a katolikusok.
  És akkor helyükre nem a protestánsok liberálisok vagy ateisták jönnek hanem a muzulmánok.
  Tényleg ezt kivánod? A katolicizmus végét követi a protestantizmus majd az egész kereszténység és annak halálát az egész nyugati civilizáció: a zene a művészet az irodalom a filozófia a tudomány még a sport is.
  Marad a csend és az üres falak. A talibán az izlám állam mindent elusztitott Buddha domborműveket és szentek szobrait és összetörte a hangszereket kivégezték azokat is akik nevettek vagy énekeltek. Ezt akarod?

 2. Én a szabadkőművesek vagy a Vatikán helyett inkább az ex KGB-s Putyin miatt aggódok, akinek gyanúsan sok választási kampányba és politikai párt életébe kezd belelógni a keze.

 3. Persze lehet hogy nem morgó ez a gyűlölködő undok sem
  zsidó vagy ateista esetleg buddhista hanem muzulmán
  amiből érthető volna az eszelős gyűlölködése.
  Pázmány korában igy nevezték a protestánsokat : morgók.
  Ez nemcsak morog de vicsorog és habzik.

  Különben tényszerűen nagy része igaz annak amit mond
  sajnos. Hasonló borzalom volt a castrati amit a Farinelli filmben
  láthattunk. Azt hazudta az Egyház hogy balesetben vesztették el
  férfiasságukat a szépen éneklő kisfiúk mikor ez képtelenség
  úgy esni egy késre vagy kardra hogy mindkét heregolyót
  levágják eltávolitják lehetetlen.

  Ferenc valóban pozitivista ateista hitehagyott ellenpápa
  sede vacante őrült bohóc vallásának és fajtájának árulója.
  Hogy mellékesen szabadkőműves is az már majdnem
  mellékes. A Máltai lovagrendet is meggyalázta amihez nem
  volt joga. Azt még a legzsarnokibb pápák sem merészelték
  ezelőtt megtenni.

  A katolicizmus vég agóniáját a protestánsok kezdték el
  Vatikán II csak befejezte. Meghamisitották a Szentírást a
  Novum Vulgátával ami egy abszurdum az ember nem irja át
  Dantét Shakespearet Homéroszt Vergiliust Aristophanészt.
  Barbár és aljas dolog. Dante a Pokolba vág nemcsak egy
  pár pápát de Mohamedet és Alit is. Eddig még nem merték
  a zsidók meghamisitani Shylock figuráját a Velencei kalmárban
  sem a Canterbury mesék rázósabb részeit Szent Hugóról
  akit a zsidók intéztek el egy rituális gyilkosságban.
  Shakespearehez vagy Chaucerhez nem szabad nyúlni de
  a Vulgátát lehet meghamisitani? A mai Egyházban igen.

 4. Én protestáns vagyok, hála Istennek, nem érint közvetlenül a pápa káros tevékenysége.

 5. Gáspár Anett

  Szenilis, kretén celeb Feri, az Antikrisztus pápája nem is titkolja, hogy mi a cél, kiket szolgál. Ideje lenne kivágni a Vatikánból.

 6. Ez még politikai fantasynek is kevés. Vajon milyen tudatmódosítót tol a blogger?

 7. Jézusom Bugi
  Azt hittem,hogy az Értelmiségi Misinek szaladt meg a reaktora.
  Megjegyzem már ezt is nehezményeztem félúton. (nem földvár felé)A leírt dolgokkal egyetértek,de nagyon sokáig kell értelmes pofát vágnom,hogy a cikk,mélyenszántó gondolatokat hagyjon a Világban.

 8. Tévedsz és rossz a felfogásod. Nem érted hogy a kereszténység legerősebb pillére a katolikus egyház volt és ezért volt fontos elsősorban azt támadni. Ha az megdől akkor nemcsak a Vatikán pusztul el hanem sorjában az összes protestáns felekezet is. Már a kemények a puhák nem számitanak azok már behódoltak régen.

  Igen az ellenpápa leggyalázatosabb és legbutább megnyilatkozása éppen a szerencsétlen francia öreg pap lefejezése volt aki mellékesen nagy muzulmán barát volt addig ameddig el nem vágták a nyakát. Akár a német szépség akit megerőszakoltak majd meggyilkoltak a kedvencei.
  Az ellenpápa aljas véleményével még a leghülyébb katolikus előtt is világossá tette hogy kicsoda ő. Nem értem miért nem ürültek ki a templomok a következő vasárnapon és miért nem tiltakoztak a hivők amikor a pápáért kell imádkozni. Ezért a szemétért?
  Megszokásból gondolom nem meggyőződésből. Egy ilyen gazember áldására nem mennék el.
  Az egyházat csak akkor lehetne megmenteni ha volna mechanizmus az ilyen csirkefogókat elűzni. Bár félő hogy a következő is hasonló hulladék lesz.
  Világos hogy biborosok testülete is nagyrészt árulókból ateistákból szabadkőművesekből degeneráltakból áll és igazi pápát nem fognak megválasztani.
  Ha volna még igaz biboros mint Albino Luciani akkor meggyilkolják.
  Mellékesen az utolsó igazi pápa valószinűleg Pacelli XII Piusz volt.
  Az utána jövők mind gyanúsak.
  Kétezer év volt a katolikus egyház kifutási ideje. Most már megszűnt méghozzá belülről.
  Milliók hagyták ott egyre gyorsuló ütemben. Világossá vált hogy kinek a kezébe került.
  Nekünk egy hamis vallás és hazug egyház nem kell.
  Kár.

  • Nincs igazad. Ha a katolikus egyház bedől az nem vonja magával a protestánsok bedőlését is, márcsak azért sem mert több száz millióan vannak, és azért, mert mindegyiknek megvannak a saját tradíciói, aminek semmi köze a katolicizmushoz. Tehát a protestánsok függetlenek a katolikusoktól, és mivel, jóbaráti kapcsolatokon kívül nincs semmi közöttük, ezért a protestánsokat nem érintené semmilyen szinten a katolicizmus bedőlése.

 9. Feher Zsolt

  A jezusban hivö ember nem azonositja a mai päpval,egyhäzäval a hitet.Ha valaki olvas sokat ugyis räjön hogy sajnos a keresztenyseget mär az elejen manipulältäk.Azota folyamatosan egyre jobban vilägi befolyäs került hatalomra. Miert mert a biborosok mär nagyon regen adjäk veszik a päpasäg intezmenyet.Az alapokra kell viszamenni akkor räjön az ember .Saul a välasztott nep kepere formälta ugy a kersztenyseget hogy sohase hallota lätta jezust.A 4 evangeliumbol 1 hiteles kiveve a kesöbb betoldott oszövetsegi szövegeket.Ezzel kezdödött a jezusi tanok hamisitäsa aztän egy teljesen 1anyagias jellegu egyhäzat hozott ösze totälis zsido alapokra Saul(Päl) .Ezzel elerte azt hogy olyan szervezet jöjjön letre bärki beszälhatott a katolikus egyhäzba (bizniszbe).Akär 1 Zsido rabbi is ami nem volt ritkasäg. Ha valamit szett akarsz verni legjobb ha az alapoknäl kezded belülröl kell tenni.Akik meg igazän a jezusi alapelvekre akartäk helyezni a keresztenyseget azokat rendszeressen kiätkoztäk. En katolikus vagyok de nem hülye, a gyilkosaimat nem fogom a häzamba beengedni azert hogy pär liberälsauli embernek örömet okozzak. Az egyhäznak jo tenne a megujuläs,a reformäcio elindult 1 jo uton aztän megtorpant majd viszafordult Es egy abszolute rossz iränyt vett fel.A jo dolgai fülbegyonäs kiiktatäsa.a nök szerepvällaläsa stb.Viszont megvadabb oszövetsegi alapokra helyezte a välläst.Märpedig az oszövetseg a zsido törtenelem velt vagy valos könyve.A päpasäg evszäzadok ota az anyagis viläg küzdöterülete. Jezus-sätän harcok jellemzik Sajna mivel az emberek anyagias szemlelete gyöz ezert a sätän röhög a markäban.Sorosek ezt lätjäk evszäzadok ota probäljäk minel nekik tetszöbbe tenni a katolikus egyhäzat.ha elerik a celjukat onnan vege mindennek.De aki a keresztet lobälja a nyakäban es buzgon veri a mellet hogy lässa mindenki az nem kereszteny az csak kepmutato. Jezus kiforgatot tanaival pedig senki ne takarozzon.Föleg ne ideologiai celzattal.

 10. Miért került moderálásra, amit írtam? Semmi kivetnivaló nem volt benne.
  algohun
  “Tévedsz és rossz a felfogásod. Nem érted hogy a kereszténység legerősebb pillére a katolikus egyház volt és ezért volt fontos elsősorban azt támadni. Ha az megdől akkor nemcsak a Vatikán pusztul el hanem sorjában az összes protestáns felekezet is. Már a kemények a puhák nem számitanak azok már behódoltak régen.”
  …………….
  Nos te vagy az, aki tévedsz, ugyanis a keresztyénség legerősebb tartópillére koránt sem a katolikus egyház, hanem a protestánsok. Ez abból is látszik, hogy az összes gazdaságilag fejlett ország, protestáns gyökerű. USA, Nagy Britannia, Svájc, Hollandia, Skandináv államok, Új-Zéland, stb… Éppen ebből kifolyólag látszik, hogy a protestánsoknak megvannak a saját hagyományaik, és Szentírásfelfogásuk és a társadalomban is erősebben vannak jelen. Így tehát teljesen külön vannak a római katolikusoktól. Ha egyik becsődöl a másik éppen ezért nem fogja megérezni.

  • Hm. Vallás mint gazdasági eredményi alapján értékelhető intézmény, vagy ideológia. Nem fából vaskarikának mondják az ilyesmit?:)

 11. Ma Ferenc Papa jelenti a legnagyobb veszelyt mind a katilikus egyhazra es mind a muvelt nyugatra ( lassan itt muvelt keletet kell majd irni ) gondolom ezert is ot valasztottak meg.

 12. https://www.youtube.com/watch?v=zfLjajWRHLw
  Ezt ajánlom mindenkinek. Szépen elmondja, hogyan vették át az Isten tagadók a pápaság irányítását a reneszánsz alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük