Kedves, SZDSZ-féle szavazótársam!


Az aggódó fideszes után itt az ideje, hogy a célegyenesbe fordulva végre elővegyünk téged is. Ha ugyanis valaki bepánikolva meggondolatlan dolgokat tesz – pláne nagy nyilvánosság előtt – az mégiscsak bocsánatos bűn, hiba, jellembeli hiányosság, amennyiben az illető legalább fideszes. Te azonban nem vagy az, és most mindenféle függetlenség meg vadonatúj, zöldes-lilás pártocskák mögé bújva igyekszel megint visszahozni a sátáni kéket. Hiába tiltakozol máris kézzel-lábbal, engem nem versz át.

Nézzük át együtt, hol lóg ki a lóláb! Vagy inkább a kígyófarok!

Tudom, már a cím is felháborít téged, az örök ellenzéki elégedetlenkedőt, aki már 1990-ben is az volt, igaz, akkor véletlenül pont SZDSZ-esként, de már becsszóra elmúlt!

Nos, sajnos nem, nem múlt el.

Mielőtt heves rákosizásba kezdenél irányomba – az, aki nincs velünk az ellenünk van tételmondatát emlegetve – gondolkodj el rajta, hogy vajon kik jönnének az isteni Fidesz helyett, ha a hülyeségeidet sikerrel végig tudnád vinni. Na, ugye.

Ezt pedig egész egyszerűen nem engedhetjük meg neked, mi, fideszesek. Biztosan egészen fasza lenne megint egy Momentum-MSZP-Jobbik nagykoalíció, Juhász Péter, Szél Bernadett, és persze Fodor Gábor külső támogatásával, Heller Ágens szellemi védnöksége alatt, de te már a második héten ugyanolyan habzó szájjal szidnád az intézkedéseiket, mint ahogy azt most teszed, a törvényesen megválasztott magyar kormány tekintetében. Már ez önmagában elég indok lenne, hogy ne vegyük komolyan a hülyeségeidet a tűrhetetlen korrupcióról, meg az oktatásegészségügy drámai helyzetéről, amiért a sebészek műtét közben még nem használhatnak okostelefont és wikipédiát. Az összes hülye szerv elhelyezkedését évekig kell hogy tanulják előtte, ez pedig fárasztó és felesleges – szerinted. Meg ott van persze a morál, az emberség, a humanizmus. Szörnyetegek vagyunk, amiért nem költünk többet az elesettekre, a szegényekre, és főleg a migránsokra. Nos, akkor én vállalom, hogy bizony az vagyok!

Migráció

Sajnos én egyetlen barna szempárt se kívánok beengedni ide, hogy aztán engem méregessenek hazafelé az éjszakain. Nevezz bár kegyetlennek, de én azt a deviáns viselkedést se tolerálom, amit három éve lent tanúsítottak szegény kis üldözöttjeid a határnál. Csodállak, ha te tényleg igen, és ezt az egészet nem csak kormány- és magyarellenes dühödben hazudod, de akkor bizonyára nem fogod bánni, ha egy különösebben nem alkalmas időpontban váratlanul betoppanunk majd hozzád a kissé kapatos haverjaimmal, és belepipilünk a szekrényed tetején álló vázákba. Olyan jó itt nálad, hogy haza se megyünk már, persze a rezsibe természetesen nem szállunk be, a kisszobádban pedig ezentúl a MI szabályaink érvényesek, ha esetleg a kedves párod odatéved!

Hogy legalább enni adnék-e nekik? Természetesen, hiszen a sertés majdnem minden része páratlanul zamatos és ízletes, próbálják ki nyugodtan. Hogy gyarmatosítottuk őket 100 meg 200 évvel ezelőtt? Pontosan kicsoda, mert én biztosan nem, drága SZDSZ-es embertársam!

Szóval összességében az lesz, hogy kívül maradnak szegénykék.

Ha bejönnének, és állampolgárságot adnál nekik, még a végén felismerik a három madaradat a lapon, és arra szavaznak, ezt pedig egyszerűen nem engedhetjük meg. Emlékszel még, hogy fel voltál háborodva, amikor Mikola akart hasonlót a határon túliakkal?

Hogy van-e bajom a kerítéssel? Hát persze! Nem a Szávánál van.

Egyéb multikulturalizmus

Egy őszinte vallomással tartozom neked. Régen kurvára utáltam a cigányokat. Deviáns, félállati, primitív férgeknek tartottam őket. Aztán, hopp! Jött a Fidesz, és minden hirtelen megváltozott. A cigányok hirtelen dolgozni kezdtek, ha csak meglehetősen egyszerű, te úgy neveznéd, hogy alacsonyan kvalifikált munkákat is, de dolgoztak. Ők is sokkal jobban érezték magukat ettől, neked ez viszont láthatóan nagyon nem tetszik. Nem baj. Nekik, meg főleg nekünk viszont igen.

Ugye tudod, kire fognak szavazni ők is?

A multikultid másik tartópillérei a buzik. Én nem vagyok az, viszont nem különösebben érdekel, ha valaki igen. Annak viszont egyáltalán nem örülök, hogy a saját buziságodra identitást építesz, vonulsz, törvényeket változtatsz, gyereket akarsz meg tévéadód van, ahol valaki csak úgy öltözhet fel, ahogy te azt elképzeled. És nem, a dalfesztiválodon se fogok meghatódni azon, milyen gyönyörűen csillognak a nemi váladékaid egy szakállas, nőies arcon. Engem ez undorít, úgyhogy légy oly kedves nem mutogatni ezeket számomra. Én se traktállak folyton a csajommal folytatott nemi életemmel.

Oktatás

Örök szerelmed és vesszőparipád. Szeretnék-e ide bármi olyasmit, ami ezekből Nyugaton van? Nos, biztos szeretnék, de biztos jópár olyan dolog is van ott ilyen téren, amelyeket sajnos soha. Képzeld, én amúgy okosabb vagyok, mint egy átlagos amerikai ötödikes. Gond nélkül meg tudok különböztetni két hasonló csatahajó-osztályt, szoktam tudni, hogy egy országnak mi a fővárosa (kivételt ez alól csak a nagyonbarna szempáraid pöcegödrei szoktak jelenteni) és még a legnagyobb kétjegyű prímnek se a 11-et tippelném elsőre!

De félre a tréfával! Okos emberek vannak-e szerintem a Harvardon, Yale-en meg Oxfordban? Biztos. Kellenének-e ide? Nekem nem nagyon hiányoznak, bár Jótündér az Örülünk Vincenten most biztos nagyon mérges a mucsai, gumicsizmás hozzáállásom okán. Az a helyzet, hogy őt, meg a többi százezerdiplomás okostojást fideszes autószerelők szopatják szét kiváló ötleteikkel lassan 8 éve.

Biztos, hogy olyan kurvára okosak akkor?

Különben se feledem, hogy ezek a körzős-baglyos értelmiségiek mifélék. Ja, meg azt se, hogy a Föld az lapos!

Egészségügy

Bár kaptál volna egy esélyt 2002-ben, hogy az SZDSZ végre rendet vágjon! Mentségedre szóljon, hogy ez Nyugaton is szar meg 3 éves várólisták vannak egy tüsszögésre is, kivéve persze, ha megfizeted. Tudod mit? Fizesd meg!

Korrupció

Te olcsóbban építenéd, mint Mészáros meg Tiborcz? És mit? Az alagutat az alföldbe meg a viaduktot a patak fölé? Osztrákokkal, mint régen? Matolcsy is nagy házban lakik, mi? Nem kellett volna elkúrnia a Simornak, és akkor minden másképp lenne.

Gazdaság

Csökkenő államadósság, alacsony kamatok, növekvő reálbér. Persze naptárhatás, meg Feri és Gordon hozták még ide a beérő Bokros-csomagnak hála!

Na, az a helyzet, hogy mint mindenki, én is többet keresek és kevesebbet adózok, mint alattatok.

Itt érdemben nem is nagyon próbálkoztok. Pusztán annyit tudtok kinyögni, hogy jó-jó, de lehetne jobb is. Ugyanazt, jobban! – Megyó 2002, szerintem nem szopjuk be ezt kétszer, de azért csak próbálkozz.

Labdarúgás

Ez biztos nagyon szar, de két éve azért kaptunk egy nagyon szép, korszakos élményt. Emlékezz csak! Még a 444 is átállt egy rövid időre. Ez már önmagában több, mint amire alattatok volt képes az ágazat. Hogy stadionok épülnek és nem látod az utánpótlást? Tudod, ez azért van, mert akik a remek Bozsik-programban elkezdtek futballozni, azok most serdülők. Várd ki azt a pár évet még, és bizony a stadionok nekik kellenek, mert szerinted a 444-esek szívesen mennének reggelente dolgozni egy hideg, összeszart, összelomizott bútorokkal teli szerkesztőségbe, és nem szegődnének el azonnal Simicskához? Dehogynem, a lepukkantságra sehol nincs szükség, még az általatok üzemeltetett és imádott modern színházaknak is szép festést kell kapniuk, mert nekünk fontos, hogy megmaradjon a jó közérzetünk, amikor elsétálunk előtte. És igen, ezért építenek új szuperkórházat Budapestre.

***

Szóval ezek alapján az ikszem megint a Fideszé, és nagyon nem szeretném, hogy elkúrd nekem ismét, ahogy 2002 után erre kaptál esélyt!


  Kurtz ezredes

14 hozzászólás

  1. magyar ember

    Az a tökkelütött Karácsony mecseteket építene Pesten.

  2. mindent tudok

    Köszönjük a kedves ellenzéki politikusoknak a Fidesznek nyújtott támogatást.

  3. Tisztelt Toronyházmester úr! Minden egyes megállapítását tudnám (helyeslőleg) kommentálni,de van két macskám,akik vacsorázni óhajtanak és nem akarják kivárni,amíg én írogatok.Ezért csak egy emlék ! Amikor ez a határsértő horda elárasztotta Magyarországot,a segélyszervezetek etették és itatták őket (többek között az én pénzemen is). A Youtube-n láttam azt a kis képsort,amikor a szerencsétlen menekülők,a vonat ablakán,Hegyeshalomnál,sorozatvetőként dobálták ki a szendvicseket és a palackos vizeket.A szendvics csomagolásán egy csirke rajza volt látható,hogy a túlképzett atomtudósok és agysebészek is megértsék. Aki nem hiszi keresse vissza.Most megyek macskavacsoráztatni,mert már vérzik a bokám a fonom karmolászásoktól.A macskáim SOHA nem dobtak fejbe a vacsorájukkal.ÁLdott ünnepet kívánok mindenkinek,aki hisz a krisztusi megváltásban.

  4. Istenem… a jotunder… a beltenyésztett szadeszos archetípusa.:-)))

  5. dkMSZPKORRUPT

    Ismét a balliberális Gyurcsányék akarják szétlopni Magyarországot mint már 2006-ra megcsinálták és fokozták 2008 évre ,azzal a hazugságaikkal ,hogy minket nem fog a válság érinteni. Kiváló írás .

  6. Milyen érzés hazaáruló, orosz propagandát terjeszteni? Szemébe tudsz majd nézni a gyerekeidnek, amikor megint orosz csapatok lesznek nálunk?

  7. homoródkarácsonyfalváért

    Jó kis írás, értem az indulatot is, magam is hasonlóan volnék ezzel.

  8. Töpi, a szagmunkás

    Ki a faszom engedte meg, hogy szóba állj velem, te fideszes fattyú?

  9. “Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.”
    “Never argue with an idiot ! They drag you down to their level and then beat you with experience.” (Woody Allen)

    Na ezért nem kell foglalkozni a Töpi a szagmunkás, és a többi hozzá hasonló kreténnel…

  10. Egy dologgal nem értek egyet: az oktatásban ma is túltengenek a balliberálisok.
    Remélem lesz a Fidesznek annyi ideje, hogy ott is nagytakarítást csináljanak általános iskoláktól az egyetemekig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük