A svédek már a pedofíliát is elfogadják


Ha az ember meg akarja tudni hová vezet a liberalizmus, elég csak az elmebeteg, öngyilkos és nem mellesleg velejéig romlott, perverz és gonosz svéd kormány tevékenységére rápillantania.

A svédek ugyanis, a mohamedánok esetében természetesen, elkezdték a pedofília legalizálását. Óvatosan persze, úgy, hogy elsőre ne lehessen belekötni, de a cél nyilvánvaló, a muszlimok szokásait legalizálni Svédországban. A pedofíliát, amire csupán eufemizmus a gyermekházasság, a többnejűséget és természetesen a nők mindenféle rafinált, erőszakos, brutális elnyomását, megerőszakolását, kihasználását elfogadottá és később törvényessé tenni. Vissza is vonják most még a brosúrát, hogy szofisztikáltabban írhassák bele arabul: Kedves Ali, lehet 10 éves feleséged, csak ne derüljön ki a hatóságoknak.

Az nem számít, hogy nem hivatalosan mindenki tudja.

Az európai emberek, keresztények rengeteg áldozatot hoztak azért, hogy egy olyan társadalomtípust hozzanak létre, amelyben az egyének a józan ész keretei mentén a lehető legszabadabban élhetnek.

Egy elmebeteg kisebbség aztán visszaélve a szabadsággal lebontotta ennek a szabadságnak a kereteit és egy olyan világot hozott létre, amiben mindent lehet, a józan ész szabályai sem érvényesek többé. Majd ennek az elmebajnak a képviselői, ámokfutásuk utolsó stádiumában, a szabadság nevében nekiállnak elpusztítani minden emberit és egy szélsőségesen emberellenes gyilkos vallás abszurditásait kényszerítik rá a józan eszüktől már rég megfosztott állampolgárokra.

Most még csak a bevándorlókra érvényesen, de ha a muszlimoknak és egyéb bevándorlóknak megengedik, hogy gyermeklányokat erőszakoljanak meg „házasság” címszó alatt, akkor a liberalizmusban szokásos kiterjesztő jogértelmezés alapján hamarosan meg fogják engedni, hogy muszlim férfiak, természetesen a lánygyermekek „szabad döntése” alapján a svéd gyermekeket is „feleségül vehessék”.

Rövid időn belül megjelenik majd a többnejűség is, hiszen az nyilván a muszlim férfiak és a feleségek akarata szerint történik így. Természetesen senki sem kényszerít senkit. Az, hogy ebben a kultúrában általában megkínozzák vagy meg is ölik azokat, akik nem engedelmeskednek a családjuknak és az iszlámnak, abból természetesen az következik, hogy mindez mindig teljesen önként történik, szó sincs kényszerítésről.

Hiszen ez is csak a szabadság kiterjesztése, semmi más.

A bírák és ügyészek „érzékenyítése” következtében nálunk is megjelent már az az elképzelés, hogy bizonyos szubkultúrákban nem kell büntetni a 14 év alattiakkal folytatott szexuális viszonyt (ha az idősebb fél 18 évesnél idősebb is), ami konkrét ítéletekben is tükröződik már.

Mindig nagyon jó indokok vannak bizonyos határok átlépésére. A liberális agy számára, ha egy határ egyszer átléphető és nem dől össze a világ, akkor azt a határt tulajdonképpen meg is lehet szüntetni a következményekre való tekintet nélkül. Pedig a határok nem ok nélkül léteznek. Akkor is létezniük kell, ha számunkra kényelmetlenek vagy feleslegesnek tűnnek. Akkor is, ha az élet egyszer bizonyítja, hogy egyedi esetben át is kellett lépni.

Azok, akik jövő vasárnap az ellenzékre készülnek szavazni, olyan elmebetegeket készülnek magukra és ránk szabadítani, akik minden határt, fizikai, lelkit, filozófiait el akarnak törölni. A svédeknél is néhány bevándorlóval kezdődött, meg néhány hülye feministával, aztán most önként állnak be a saját hazájukban a muszlimok rabszolgáinak. Alig maradtak abban az országban nők és férfiak, csak identitás nélküli szerencsétlenek, akik ténferegve várják a kihalást.

Harminc év sem kellett az első ostobaságoktól, hogy a legszélsőségesebb falanszterek logikájához és a szabadság drasztikus korlátozásához jussanak el. A mi hülyéinknek nem kell majd ennyi idő.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Mit csináljunk, ha egy elmebeteggel hoz bennünket össze a sors?

  Természetesen ennek a felvetésnek semmiféle aktuálpolitikai vonatkozása nincs, talán csak az elmúlt néhány nap benyomásai …

9 hozzászólás

  1. heroes_never_die

    A németek is tolerálják a gyerekházasságot, amennyiben azt még a beutazás elött kötötték. Ugyanúgy a polygámiát is, szociális segéllyel ellátva az összes feleséget. Muszlim országokban csak azok engedhetnek meg maguknak több feleséget, akik el is tudják tartani öket, de a bezzegnyugaton erre nincs szükség! A befogadó ország polgárai dolgoznak azért, hogy az Alik és Ahmedek föfoglalkozásban gyereket produkáljanak csatolt nejeikkel, all-incl. ellátással.

    Azt hiszem erröl a parazitáról már irt a magyar sajtó is https://www.youtube.com/watch?v=BORvuO60A08 és a másik https://www.youtube.com/watch?v=lnz-E_kxqNM

    Most olvastam, hogy az egykori pénzügyér, Schäuble, aki az európai faj degenerációjától rettegett, közölte, az emberek nem állithatják meg a történelmi folyamatokat és tudomásul kell venni, hogy az iszlám Németország/Európa részévé vált.

    Remélem, hazánk nem fog elbukni…

    • Volt,már egy próbaper. (igaz 700 éve migráltak esetében)
      A kisebbségi megszülte 14 évesen,az „apuka”,meg leülte 15 évesen.
      A bírósági duma,hogy ez a trend azoknál. Meg ők mások.
      Tehát! Figyelem! A törvényeink,nem zárják ki.

  2. Allah prófétája is a (számunkra) pedofíliáról volt híres. Mohamed,bizony elvette nagyjából ötvenévesen Aishát,aki akkor 5 éves lehetett. És volt olyan kegyes,hogy”csak” 9 éves korában hált vele.
    Remélem sok menyecskének megreszketett a kezében a teflonos szendvics sütő!
    Ha nem,akkor eldobhatjuk az eddigi keresztény elveinket,illetve a megvívott háború után,kidobjuk azokat,akik a kislányaikat odadobják prédának a muszlim hadak elé.alá.

    • csakafidesz

      Állitólag. De lehet, hogy már rögtön a házasság után együtt volt az ötéves feleségével. Amúgy a kínaiak is odaigérik a gyereküket öt évesen, de a házasságot csak nagykorukban kötik meg. Az pedig elég komoly hiba, ha nem megy hozzá ahhoz akinek igérték, az ilyeneket megbélyegzik, elkergetik..

  3. Nagypéntek

    • csakafidesz

      A muszlimok szerint Jézus arabul Iszá próféta volt, de nem feszítették meg. Viszont a tanítása nem volt jó, ezért Allah Iszá után Mohamedet küldte el, aki kihirdette, hogy nem szeliden, hanem keményebben kell megtériteni minden népet. Aki nem tér meg Allah hitére annak a fejét le kell vágni. A Koránban ez is benne van. De ezért ők a „béke vallása”…

  4. „Az európai emberek, keresztények rengeteg áldozatot hoztak azért, hogy egy olyan társadalomtípust hozzanak létre, amelyben az egyének a józan ész keretei mentén a lehető legszabadabban élhetnek.”

    Akkor még létezett normalitás, törvény és rend, amelyek közt létezhet szabad élet.
    A mostani aberrált társadalmak többsége létrehozta a mutánsokat, zombikat. Az antibiotikumokra már rezisztensek.
    Mi még vasat kaptunk gyermekkorunkban, volt hatása.

  5. A német zöld párt néhány idősebb hímnemű tagja is nyilvánosan kampányolt a pedofília mellett és azt egy nagynevű újság meg is jelentette régebben!

  6. Felkészülnek a nekrofiliára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük