Angliában már iszlamizálták Magyarországot

Kedves barátom! Te, akinek elege van már az orbáni diktatúrából! Meg a folyamatos diktatúrából, valamint nem bírod se a diktatúrát, se a még nagyobb diktatúrát! Egy tuti kis helyet ajánlok neked a ködös Albionban. Egy tündéri városkát, Boltont. Jó hely ez a Bolton.

Nyugis hely, szép hely. Közel annyian lakják, mint Győrt, viszont negatív jövőkép tekintetében messze felülmúlja bármelyik magyar várost.

Utcakép, jövőkép

Hogy ne nyaldosson körbe folyton ragacsos nyelvével a honvágy, olyan utcát ajánlok neked, ahol viszonylagosan otthon érezheted magad. Mondjuk nem feltétlenül az idehaza megszokott, tepertőszagú magyar valóságban, ahol a diktatúra diktatúrát szül, s ha még nem mondtam volna, eközben diktatúra is van.

Hanem amolyan majdnem Közép-Kelet-Európát idéző fasza helyen, ahol szalafita és vahabita boldog békességben él a Muszlim Testvériséggel.

Nyilván egy ilyen helyről az utca végi anzixból sem hiányozhat a mecset és a minaret. Ez azért fontos, mert napi ötször legalább mobil nélkül is tudod, mennyi az idő. S ha netán megéheznél egy kis hazai ízre, csak fel kell keresned az utca közepén kifejezetten vendégmunkásoknak fenntartott boltocskát.

Csak aztán meg ne lepődj, amikor valami furcsát látsz a bolton. Mert, kérlek alássan, Boltonban a bolton ott a cseh zászló. Meg a szlovák. Meg a lengyel. És ha nagyon akarod, akkor a magyar is…

A próféta földje, és kuss!

Hogy miért kell nagyon akarnod? Mert ez a magyar zászló – benne a koronás nagy címerrel – már egy picikét a jövőbe mutat.

Nyilván te is tudod, hogy a szélsőséges iszlám nézetek szerint az a föld, amit egyszer a próféta zászlaja érintett, és ahol kimondták Allah nevét, az már iszlám föld.

A százötven éves hódoltság miatt bizony a te őshazád, Magyarország is az.

S hogy ehhez az egyszerű tényhez magyarságod a jelképeiben is illeszkedjen, a picinyke vegyesbolt kirakatába kitett magyar címeren némi változtatást kellett eszközölni az élelmes heraldisztikusnak. Ahogy a mellékelt fotókon láthatod, Szent István koronájának ferde keresztje helyét egy sokkal dizájnoltabb félhold foglalja el. S az avíttas kettős keresztet, mely a hármas halmon állt, felváltotta a sokkal menőbb felirat, egészen konkrétan Allah neve.

Aztán csak úgy szólok, hogy ez nem valamiféle gyermekies skicc, vagy sufnituning izébizé. Ez kőkemény profi style!

Na, most, ha erre azt mondanád, hogy ez úgy hiányzott neked, mint franciasalátába a vajon pirított tevefarok, nagyon nem lenne igazad. Hiszen ez nem más, mint multikulti, totális PC, elfogadás, tolerancia, és még sorolhatnék pár olyan dolgot, amitől Parászka Borókának hüvelyi orgazmusa szokott lenni.

Bicska becsuk, pofa befog!

Nyugiság, lazaság! Csukd be a zsebedben kinyíló bicskádat, és figyelj ide jól! Ez a kép egy lehetséges jövőkép.

Ezt el kell fogadnod, különben fasiszta vagy!

Először csak külföldön fognak feltűnni ezek a magyar-gyalázó jelképek. S majd azt mondják rájuk az ottaniak, mint a kis bolt tulaja, amikor rákérdeztek: Hát bocs, azt hittem, ez a hivatalos magyar zászló és a magyar címer. Amikor pedig a soha ki nem ürülő, vaskosra tömött bukszák megágyazzák odakint ezt híg takony áltoleráns pszeudo-viccelődést (ami amúgy rohadtul komoly és fenyegető), akkor majd ideiglenesen elhagyott hazádba is beköszön a próféta-dizájn.

És ha netán tiltakoznál ellene, akkor mocskosnáci bolsifasiszta vagy. Kirekesztő buziköcsög, aki már eddig se tolerálta, hogy idejön a szerencsétlen Ahmed Bagdad külsőről, ahol eddig teveszerelő volt, és nekiáll neked görög gyrost meg gasztro-uncsi rántott halat sütni a körúton.  

Van lejjebb? Ne legyen!

Szóval pajti, így kábé ez van.

De ha a kint dolgozó többséghez hasonlóan te is olyan magyar vagy, aki büszke a magyarságára (pont, mint az a kint dolgozó honfitársunk, aki felhívta figyelmünket erre a provokációra), akkor cselekedj! Az üzlet kirakatából ugyan nem került le a muszlim gyalázat, de valaki egy kinyomtatott, valódi címeres zászlóval fedte el, nagyon helyesen. Hasonló esetben te is így tegyél, barátom! És persze nyugodtan szólj, ha ilyet, vagy hasonlót látsz!

Valamint lazán, nem ráfeszülve, de azért határozottan küldd el az ilyesmit terjesztőket az illegális testi szerelemből élő felmenőikbe, illetve ha ennél széplelkűbb vagy, akkor csak a vérvörös picsába! Mert ha nem teszed, ha nem tesszük, akkor azt fogjuk tapasztalni, hogy a lejjebbnél is van lejjebb. És mindig, és egyre lejjebb.

Aztán majd húsz év múlva egy békéscsabai szalafita imám azt találja mondani: „Ha a magyarországi intézményekre kiteszik a magyar zászlót, akkor azok is lógni fognak, akik kitették azt. A magyarok autonómiájáról szó sem lehet.”       

Facebook hozzászólások

  Nahát

Avatar

16 hozzászólás

 1. Avatar
  Feher Zsolt

  Hiäba fasza hely lett albion. A bob herceg mär ott a titkos szaudi tronörökös aki 3liter olajert megveszi tom apo länyät. Ha ma elnenek az operett irok be lennenek izgulva a sok gender,buzi, stb temära. Bezzeg ha valaki NagyMagyarorszäg terkepet rakta volna ki akkor az egesz unio fasizmussal,irredentizmussal vädolna minket.De gondolom nemsokära az angol zäszlot is meghekkelik . A sveden mär ciki kereszt ahelyett a a tevet fejö fejkendös genderszakos 3.nemü homo idiota fog fesziteni. Vagy 1 vig arab füstölgö bombäval a kezebe.

  • Avatar
   Gáspár Anett

   Nos, a kisherceg kapott már egy szép menyasszonyt (állítólag baráti körből kommendálták neki), aki teljesíti a migráns kvótát a királyi családban.
   Sőt, már menyasszonyként kiváltsággal indított, a királyi család történetében először ő vehetett részt esküvő előtt a karácsonyi, családi ünnepségen. Gondolom, ha ragaszkodtak volna szokásokhoz, világbotrány lett volna belőle, miszerint Erzsébet faji alapon kirekesztő. S hogy a félvér hölgy nem félvér mamája fogja a kisherceg elé vezetni, az is megér egy anglikán misét.

 2. Avatar

  Tiltakozok a Magyar jelképek meggyalázása ellen!
  S nem érdekel minek mond,az amúgy liberálisnak mondott csőcselék.

 3. Avatar

  Bolton, 2011. március:
  276 786 lakos
  62,7% keresztény
  11,7% mozlim
  2,2% hindu
  17,2% vallástalan
  http://www.ukcensusdata.com/bolton-e08000001/religion-qs208ew

 4. Avatar

  “benne a koronás nagy címerrel”

  helyesen: benne a koronás kiscímerrel!

  http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/historia/03-056/ch17.html

 5. Avatar

  Ahogy látom az említett bolt kirakata üvegén van. Ki tart vissza egy arra járó magyart, hogy a produktum dicséretét egy jól odabaszott féltéglával is kifejezze.

 6. Avatar

  Edes istenem, hova jutott a vilag… 100 eve meg a hazaszeretet es a haza iranti elkötelezettseg alapfeltetele volt annak, hogy egy tarsadalom ne vessen ki magabol. Most aki hazaszeretetröl beszel nyugateuropaban , örülhet ha nem sittelik le azonnal.

 7. Avatar

  A szlovákon miért maradhatott a tőlünk kölcsönzött kettős kereszt? Ráadásul az nagyobb is.

  • Avatar

   Nos a szlovákoké lett a fél országunk, jár hozzá természetesen a fél címer is, hiszen soha nem volt nekik.

  • Avatar

   Mivel az ő földjükön nem volt iszlám hatalom, nem hangzott el Allah neve és a többi ostoba vallásos marhaság.

 8. Avatar

  Csak tipp, hogy mostani Szlovákia nem volt ottomán megszállás alatt. De nem nézek ki a törülközőfejűekből ekkora tudatosságot.

 9. Avatar

  Jahh persze siman el kell magyarazni az ilyen eladonak.

 10. Avatar

  Ők szintén iszlám föld

 11. Avatar

  Az egyik budai multiáruházban a karácsonyfa tetejére arany turbánt formázott a formatervező. Le is fényképeztem.
  2016-ban a budai piaccal átellenben 20 méter magas hirdetésen, fejjel lefelé állított fenyőfa virított, Jobbra templom, balra templom, a kutyát nem zavarta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük