Igazságot a Tutiblognak! – A transznacionalizmust (IS!) mi találtuk fel!


Némileg utánlövés, de ha emlékeznek olvasóink a Transzromán című, néhány hónappal ezelőtt megjelent gegünkre, akkor kijelenthetjük: az élet képtelen rácáfolni a Tutiblogra, hiszen mindaz, amit mi akkor az abszurd humor oltárára helyeztünk, az az abszurd humor otthonában, Nagy-Britanniában mára valósággá vált. Coming-outolt az első transzkoreai, aki eredetileg brit férfitestbe született. Illetve pontosítsunk, a fiatalember nem volt bináris már eddig sem, azaz nemileg nem pontosan körülírható. Mostantól azonban tizennyolc plasztikai műtétet követően koreai testben élheti tovább életét, vágtak neki csíkszemet, meg a jó ég tudja, még mit kaszaboltak össze rajta, hogy megfelelhessen a britek koreaiakkal szembeni minden testi előítéletének. Mondhatnánk, elég náci dolog, de, ha szivárványosba van csomagolva, senkit nem zavar, hogy valaki faji sztereotípiák szerint alakíttatja át magát.

Mint azt tudjuk, a definíció szerint a nemzetiség választás kérdése, azaz mindenki olyan nemzetiségű, amilyennek magát vallja. Ez elég demokratikus és igazságos kategória, hiszen miért ne érezhetné magát valaki magyarnak, ha éppen egyik felmenője fekete bőrű, vagy ázsiai. Eddig azonban nem volt olyan elvárás, hogy bárkit testileg is át kellene alakítani. Egyedül Michael Jackson volt, aki fekete bőrét fehérre cserélte, de akkor még nem sikerült ebből iskolát teremtenie, hiszen még nem volt feltalálva a transznacionalizmus, vagy a transzfajiság.

Innentől kezdve azonban a transzság dimenziói előtt szélesre tágult az ideológiai kapu, hiszen ma már bárki kitalálhatja, hogy ő egy X testbe született Y, egy tulajdonképpeni áldozat. A történelem folyamán ilyen pre-transzok lehettek a keretlegények egyenruháját lecserélő kommunisták, akik a zsidóüldözést – mint áldozatok – cserélték le a kuláküldözésre. Ők voltak a náci testbe született transzkommunisták. Átoperálásuk akkor még kimerült annyiban, hogy a dolfibajuszt és az oldalra fésült hajat lecserélték a párt előírásai szerint. Persze, az újabb világban tudjuk, hogy ezek a náciból lett transzkommunisták igazából kommunista testbe született transz-zöldek. Van egy konkrét párt Spanyolországban, akik kommunistából egyik napról a másikra, párthatározattal zöldekké váltak. Átoperálásuk még fejlesztés alatt van. Jegyezzük meg sietve, nem minden zöld kommunista, itt inkább csak a politikában tapasztalható szélfordulásokra utalunk!

Tragikus, de kellően abszurd jelen korunk orvostudományi eredménye, hogy meg ne jegyeznénk, „milyen kár”, hogy a transznacionalizmust még nem találták fel a II. világháború idején, hiszen akkor gázkamra helyett sok zsidó megmenekülhetett volna egy árjává való átalakítással. Akkor azonban még németnek lenni könnyebb dolog volt testileg, az eszményi árja testtípus magas volt, férfiban izmos, nőben katonásan kancás, és nagymellű. De mára a nemzetekhez társított sztereotípiákkal leszámoltunk, így nagy visszatetszést keltene, ha egy brit fiatal srác fehér, kétméteres német csődőrré operáltatná át magát, ezen ugyanis a németek mára megsértődnének. A transzkoreai példa után persze nem biztos, hogy joggal.

Összességében inkább annyit jegyezzünk meg, hogy ez a kés általi transz-mizéria egyre inkább kezdi felszínre hozni a nácizmus kedvelt faji jegyeinek kérdését, a faji sztereotípiákat, és szivárványos ideológus legyen a talpán, aki kiutat lesz képes mutatni ebből a fura hóbortból. Mindenesetre a jövőben a Pride-felvonulásokon ne lepődjünk meg az átoperált transz-kínaiak, transz-eszkimók, transz-szomáliaiak és persze transzrománok látványától, akik végeredményben minden, a választott nemzetükkel kapcsolatos sztereotípiát fogják a testükkel  ünnepeltetni. How bizarre…

Talán azt is megjegyezhetnénk, hogy mint oly sok mindenben, a transznacionalizmus egy korai változatában is élen jár hazánk. Itt most utalhatunk például  arra a Windischgraetz Lajosra, aki tevékeny szerepet vállalt nemzeti elköteleződésből az 1920-as évek frankhamisítási botrányában, holott őse, Alfréd még a császári csapatok vezéreként tizedelte az 1848-49-es szabadságharc magyar hőseit. Mondhatnánk, hogy a Windischgraetz-család valójában osztrák testbe született magyarokból állt, csak ez nem azonnal derült ki. Hosszas magyarországi átnevelés előzte meg, amely több évtized alatt meggyőzte őket, hogy jobb magyarnak lenni, mint a családtagokat pincébe záró osztráknak. Még csak kés sem kellett hozzá. Egy nemzethez tartozás, a definíció szerint egyéni döntés és kinyilatkoztatás kérdése, de, hogy mennyire valamilyen valaki, az nem a késen múlik, hanem a cselekedeteken. A nemzetiség erkölcsi vállalás és sorsközösség, ezért transz-koreainak lenni sem merülhet ki annyiban, hogy szétplasztikázva a koreai kajáldából rendelem ezután az ebédemet. Elmenne -e például népszerű transz-koreaink harcolni, ha Észak-Korea megtámadná Dél-Koreát?

Vezetőkép: twitter.com/Tutiblog


  Miért Rigó

7 hozzászólás

  1. Faszombathy Pál

    Ez 2018-as szöveg:

    https://ferodalma.blog.hu/2018/12/12/transzzsido_kialtvany

    Lemaradtatok … :-))

  2. Nincs is semmiféle transzkoreai vagy transzköcsög. Csak sokmillió értéktelen lusta, buta dög van, amelyik 15 perc hírnévért vagy valamiféle hatalomért és elsősorban egy életen át teljes ellátásért bármire képes.
    Ez a szellemi fogyatékos meg a sárkánnyá hülyült, meg amelyik itt-ott nyúlványokat vagdostat le magáról, legalább fájdalommal fizet az elmebajáért, és sajátmagát röhögteti ki. De ott van a sokmillió ál és divatbuzi, meg a főfoglalkozású megélhetési buzi és buzivédő horda, amelyik olyan mint a kommunistavadász nyilas volt anno, akiből lett a legvéresszájúbb kommunista, mikor meglátta az első vöröskatonát a falu határában.
    Ezek a lények mind erkölcsi korcsok teljes gerinchiánnyal, akik valójában heterók, nálunknál is jobban megvetik az elenyésző kisebbségű igazi ferde hajlamúakat, és ha jobb üzletnek látszik, hogy homofóbok legyenek, egy perc alatt átváltoznak véresszájú buzigyűlölővé.

    Hogy miért szaporodnak és már fenyegetőznek ezek a megélhetési buzik? Mert ma buzinak és buzivédőnek, migránsvédőnek lenni a legkönnyebben elérhető jól fizető foglalkozási ág, amihez nem kell se tanulni, se dolgozni, se embernek lenni, felelősséget vállalni, remekül meg lehet élni abból, hogy pereljük a cukrászt, aki nem akar hányni miközben buzitortát csinál, pereljük a balekot aki igazi nemünkön szólít, felvesszük a pride és egyéb tüncikért a Soros fizetést, majomnak kifestve bemehetünk munkadíjért, nem is ingyen ijesztgetni az óvónőket és kisdedeket, eljátszhatjuk a társadalommérnököt meg pszichológust igazi hozzáértés nélkül és lehetünk ripacsként színész, falra hányva alkotás nélküli képzőművész, szókincs nélküli író, vagy éppen “újságíró”, TV-s szakértő, vagy 15 perc locsogásért celeb fellépő.

    S a legszebb ebben a buzi és buzivédő liberális létben nem is az, hogy semmiért jó pénzt kapunk, hogy professzorok lehetünk nyelvtudás és mindennemű igazi tudás nélkül,hogy bármilyen állást megkapunk, csak fel kell vonyítanunk, hogy azért nem én kapom a pozíciót, mert buzi vagyok?
    A legszebb az egészben, hogy azok rettegnek tőlünk, akik fényévekkel különbek nálunk, és az egész emberiséget nap mint nap megalázhatjuk, miközben nem is vagyunk se buzik, se migránskedvelők.

  3. Transznacionalizmus? Rövidlátás, az író csak a felszínt kapargatja.

    Ez a fiatalokat fertőző genderista transzhumánum, felfoghatatlanul torz lelkületének groteszk fizikai megjelenítése.

    Ezért kellene a többi beteges mainstream ideológiával együtt alkotmányosan betiltani és a nácizmus-bolsevizmus melletti rekeszben örökre elásni.

    Egy külső szemlélő számára rémes látvány lehet az emberiség.

  4. A paranoid skizofrénia világában végtelen hasadozottság van. Az elmebaj olyan kitalált feltételeknek próbál megfelelni, amik nem is léteznek, nem valódiak, hagymázas őrületben éli a delikvens az életét. Semmi se igaz abból amit gondol, viszont furcsa, néha még érdekes is. És most gondoljunk a genderre…

  5. DörrögZuldán

    A szabadságharcunk, forradalommal turbózva 1848-49-ben volt.

  6. Ez már nem csak egyenes út, de a célba érés a Gregor Samsá-sodás /Kafka: Átváltozás/ vagy a Kis Zaches-odás /Hoffmann/ folyamatában.

    Az alábbiak nem egy könnyű nyári olvasmánynak tekinthetők:

    Amúgy ez valamennyire mindig is a civilizáció része volt. A test-torzítások, csonkítások számos kultúrában megjelentek, csak mostanra az orvostudomány lehetővé tette, hogy teljes abszurditásig fokozódjon.

    Mivel az ember az egyetlen faj, aki önmaga szelekciós környezetét nagymértékben alakítja /ha fázik tüzet rak/, ha olyan viszonyokat teremt, akár fizikai, akár szellemi környezetet alakítva, ami nem az életet támogatja, keményen megfizeti az árát. Az ember esetében egyértelmű, hogy az evolúciója a tudati mező fokozott szerepvállalása, a kephalizáció felé irányul.
    Nem álom meg hogy ide másoljak egy idézetet Chardin-től:
    Teilhard de Chardin az egyetemes világfejlődést a tudat/szellem növekedésének tekinti. Főművében: Az emberi jelenség-ben ezt írja: „A Gondolat nemcsak részét képezi a Fejlődésnek, mint valami rendellenesség vagy epifenomén (felületi jelenség), hanem az Evolúció olyannyira visszavezethető a Gondolat felé való haladásra, olyannyira azonosítható vele, hogy lelkünk mozgása kifejezi és méri magának az Evolúciónak az előrehaladását.”
    Lsd még Karl Rahner teológus írásait.

  7. homoródkarácsonyfalváért

    Köszi Csocsó, köszi Naprózsa!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük