Ideje lenne agyszifiliszre szűrni a 444.hu szerkesztőségét


A köztévé szurkol Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak, meg is mondták neki címmel hozta a bombát a kedvenc 444.hu csodaportálunk. A kifogásolt köztévés mondat a Suzuki-kupa döntője utáni miniszterelnöki interjú végén hangzott el azzal kapcsolatban, hogy a Kispest utánpótláscsapatának sikere tulajdonképpen bizonyítja, hogy az MLSZ jó úton jár, fejlődik a hazai foci, lassan versenyképesek leszünk az európai élcsapatokkal és szurkoljunk nekik a további sikerekhez. Hogy ez így van vagy nincs, az most irreleváns, a válogatott összecsapásokon például pont az ellenkezője látszik, de az utánpótlásversenyeken rendre jó eredményeket elérő Kispest sem éppen a legsikeresebb nevelőegyesület a felnőtt csapat (szerencsétlen) légiósainak tömegét elnézve. De zárójel bezárva.

A köztévé riportere ezzel zárta az interjút és váltotta ki a hisztit:

“Ahogy mi is szurkolunk (az MLSZ-nek – szerk.). (PONT – szerk.). Orbán Viktor miniszterelnöknek pedig nagyon szépen köszönjük, hogy a rendelkezésünkre állt.”

A “durva benyalás és a miniszterelnöknek való szurkolás” olyan messze van a valóságtól, mint a megvalósult szocializmus az elméleti marcizmustól. Hogy erre miért nem jött rá egy teljes szerkesztőség, az túlmutat az általam ismert földi tudományokon, elvégre a Soros-pénz és az agyszifilisz (neurosyphilis) között nem ismert ok-okozati összefüggés…


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük