Sziasztok, elmentem dugni egyet Európába!


Úgy tűnik, nem teljesen haszontalan a migránsok szexuális felvilágosítása. Mióta szorgalmasan foglalkoznak velük különböző jogvédők és egyéb elmebetegek, azóta pontosan tudják, hogy a kulturális különbözésükre kell hivatkozniuk a tettenérés során és a későbbiekben. Ez a gyakorlat nem teljesen ismeretlen a számunkra sem, de ez most csak félrevinné történetünket.

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”single solid” sep_color=”#dd9933″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””][/title]

Így tett Ali Abdullahi (klasszikus angolszász név) is, akit egész életében arra neveltek, hogy a nyugaton a nők kurvák, cserébe egészen nyugodtan meg lehet őket erőszakolni. Azaz, hittek a beleegyezés nélküli szexben, hogy ilyen tudományos fogalmakat is bevezessünk a köztudatban.

Felmerül, tulajdonképpen lehet, hogy pont ezért jött ide? Még felrobbantania a se kell magát egy jó dugáshoz, legrosszabb ami történhet, hogy „partnerének” nem nő vissza a szűzhártyája, mint az „aktivált-társkeresés” esetében, illetve később a mennyországukban az kötelező jelleggel megesik.

Abdullah 2011-ben még a nagy migránspara előtt érkezett, tehát elvileg már rég integrálodnia kellett volna, ha a tankönyvi leírását nézzük ennek. De valamiért nem sikerült, sőt, egy nap alatt 3 nőt is megpróbált megerőszakolni az egyébiránt biztonsági őrként dolgozó férfi. Szemfülesebb migszolosol itt már turpisságra gyanakodhatnak, elvégre agykutató miért lenne biztonsági őr, ők ne is olvassák tovább…

Szóval a 34 éves férfit jól kiképezte liberális média és a haladó szellemtudomány. Az első dolog, amit védelmére elhozott, az konzervatív(!) neveltetése volt, amely miatt nem értette meg soha igazán a nyugati típusú, nemek közötti érintkezési szokásokat. Ezért gondolta – szólt a szívszaggató védőbeszéd – azt, működőképes, egyenesen romantikus ismerkedési forma a leütöm-megdugom kettőse.

A fasiszta bírót nem hatottam meg Ali meséje és 3 évvel később kegyetlenül leszámolt a bűnössel: elküldte egy felvilágosító kurzusra. Mert ez komolyabb büntetés, mint a börtön. Lehet Alinak ott olyan vérfagyasztó ismeretanyagokkal kell kötelező jelleggel szembesülnie, miszerint Szomália egy másik földrész és itt házakban élnek az emberek, valamint tudnak írni-olvasni. Többnyire.

De legalább papírja lesz róla, hogy már tisztában van azzal, miként kell a nőkkel bánnia, mikor újra belevág a ficki-fickizés izgalmas kalandjaiba.

És bárcsak egyedülálló esetről beszélnénk… Egy tengerrel odébb, a teljesen elhülyült egykori büszke vikingek földjén is egészen hasonlóak a mindennapok. Könnyű az ún. svéd kurvák kategóriájába kerülni. Bárki, aki nem hord arab jelmezt, azt bármikor csoportosan megerőszakolhatják. Nem is igen mernek kimenni az utcára a svéd nők egyedül, pláne az a röhejes muszlimgúnya nélkül.


  Bubu Woodcutter

Egy hozzászólás van

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük