Orbán Viktor egy igazi úriember!


Én nem. Ha én veszek részt az EU-török tárgyalásokon és meghallom a brüsszeliták mestertervét, ami állítólag a migráció megállítására szolgál, keresek egy vastagabb botot és agyonverem az összest.

Mert mit is ötlöttek ki a brüsszeliták?

Adnak egy halom pénzt és vízummentességet a törököknek, elvégre szír agykutató mellett 80 millió török kebabosra is szükségünk van a gazdasági fejlődés és a népességszám szinten tartására. Ez még csak sima ostobaság, megszokhattuk. Az igazi őrültség csak most következik. A sok pénzért és vízummentességért cserébe a törökök visszafogadják az Európából kiutasított migránsokat, de ezért cserébe – mert a sok milliárd és a vízummentesség az maximum egy kis kedvezményt ér az isztambuli bazársoron – az EU minden egyes kiutasított migránsért cserébe elvisz egyet Törökországból.

Tehát még egyszer, mert nehéz követni a brüsszeli logikát. A Törökországba visszavitt X számú migránsért cserébe X számút átveszünk.

Egy az egyben cserélünk migránst. Természetesen uniós kontóra menne az utaztatásuk és ellátásuk.

A sokmilliárdért, a vízummentesség és a törökök közelgő uniós csatlakozásáért cserébe. Amikor a minden törökök vezére úgy indította el miniszterelnök nagyvezérét, hogy hozzon haza minél több pénzt, már lehetett sejteni, a tárgyalások emlékére nem fogjuk bevezetni a délutáni harangszót.

De erre – ahogy a spanyol inkvizícióra – senki nem számított.


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

2 hozzászólás

  1. Ezek is olyanok,mint a libnyafok,mindent igêrnek,de semmit nem tartanak
    be!Maradjanak ott a migrânsok,minden csere nêlkül!

  2. Orbán egy megélhetési hazudozóval keresztezett politikai svindler, akit csak a pénz és a hatalom érdekel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük