Feri, ez a harc lesz a végső!


A 2022-es választások tétjét mindenki latolgatja. A baloldal valami kifordult logika mentén a polgári kormányzás jövőjében az EU elhagyását vizionálja, míg ők, a szovjet júdásfilléreket konvertibilis euróra cserélő holdudvar most ugye az „európaiak”. Szél Bernadett egyenesen a jelenlegi ellenzéki képviselők bebörtönzésével próbál valami sokkolót mondani jobboldali győzelem esetére, de mivel ezt már négy évvel ezelőtt eljátszotta ugyanígy, és ennek ürügyén éppen a Tutiblog világosította fel, hogy Orbán a Nyíregyházi Állatkertet szánta az ellenzéknek, talán őt ezúttal hanyagolnánk.

A választás tétje Karácsony Gergely jövője is, aki csak felfelé képes bukni, hisz a vállalhatatlan zuglói teljesítményét a budapesti választók többsége főpolgármesterséggel jutalmazta, amely jelen állás szerint egyetlen mezei piros ponttal sem jutalmazható, így logikus, hogy ő legyen a miniszterelnök. Persze csalódást kell okoznunk mindazoknak, akik Karácsony Gergely politikai pályafutásának folyamatos mélyrepülésében a miniszterelnöki kinevezést látják az abszolút nulla Parnasszusának. Köztudott ugyanis, hogy kicsiny nemzetünk ismét az űrbe készül, ezért számíthatunk rá, hogy Karácsony Gergely csakhamar lecserélné miniszterelnökségét egy földöntúli kiruccanásra. Tökéletesen alkalmatlan rá, tehát abszolút esélyes. Viccet félretéve, ha miniszterelnök-jelöltként bebukik, szánalmas lesz visszakapaszkodnia a főpolgármesteri székhez, ha csak közben szorgos szocialista kezek nem dobálnak a hátára földet, és el nem ássák útközben. Nagy tétek mozognak tehát az ellenzéki tábor előválasztási King‘s City-jében, az all-in-t azonban Gyurcsány Ferenc tolta be, hiszen az összellenzéki összefogás gondolatát ő kezdte el erőltetni, mégpedig úgy, hogy abban saját, vállalhatatlan politikai teljesítményére alapuló szektapártjának is részt kell vennie. Pedig dehogy.

A jelenlegi ellenzéki pártok nagy része, az LMP, a Jobbik, a Momentum Mozgalom, sőt, még az MSZP is a Gyurcsány-rendőrállam ámokfutása utáni ellenzéki káoszból úgy próbált kiemelkedni, hogy ők mind mások, mint ami a Gyurcsány, hogy a Gyurcsány vállalhatatlan abcúg, akitől mélyen elhatárolódva lesz hiteles egy-egy ellenzéki párt. És igen, itt meg kell jegyeznünk, még keresztény-konzervatív szavazóként sem reménykedhetünk mindörökké polgári kormányzásban, ezért még a jobboldali beállítottságú választópolgár számára sem mindegy, hogy milyen ellenzék váltja a konzervatív grémiumot. Ha már „váltáska”– amit ugye Fekete-Győr például testi adottságai okán sem tudna hitelesen VÁLLalni – akkor legyen olyan baloldal, amely nemzeti, nem románozza, ukránozza, vagy épp szlovákozza a határon túlra szakadt magyarságot, és amely felvállalja a megkezdett nemzet-, és családpolitikai intézkedések következetes továbbvitelét. Ez egyfajta nemzeti minimum, amikor még baloldali kormányzás alatt is nyugodtan alszik az egyszeri magyar, maximum a hangsúlyok tolódnak el, de az irány rendben van. Egyetlen politikai akadálya egy kiegyensúlyozott és célirányos magyar jövőnek mindaz, amit Gyurcsány Ferenc, pártja és politikai holdudvara képvisel. Ő valóban az a nárcisztikus őrült, aki mindenben a fordítottját teszi annak, ami Magyarországnak jó. És ez az első nemzeti minimum, amit a baloldaltól jobboldalig húzódó spektrumban mindenki tud, és elismer. Hogy fordulhat elő, hogy egy ellenzéki összefogásban mégis ő lehetett a kútfő, a vezérürü, aki nemcsak azt hitette el a baloldallal, hogy az összefogás eredményes lehet – és ez igaz is –, de azt is, hogy ő nem maradhat ki belőle? Dacára annak, hogy az összes ellenzéki párt éppen az ő ellenében definiálta korábban magát másnak, jobbnak, a szavazók bizalmára érdemesnek.

Csak egy zárójeles kitétel: Gyurcsány teljesen indokolatlan lenyomásának a baloldal torkán bizony egy Sallai-i pofonnal kezdődött, mégpedig az LMP-ben. Bár talán kevéssé nyilvánvaló, de a zöldpárt körül szárnyaikat bontogató politikusok elég jól be voltak csatornázva az amerikai külpolitika berkeibe, így kicsiben az, ami az LMP-ben történt, az nagyban igaz az egész ellenzékre is. Az ominózus pofon éppen azért csattant el, mert az LMP-ben kezdődött meg először a puhítás a DK irányába, viszont az amerikai demokrata külügy óhaja Gyurcsány iránt nem várt agressziót váltott ki a párton belül. És lám, mennyi maradt az LMP-ből… Mindazok, akik a pártban, a CIA nyomásának engedve elsőként Gyurcsány felé húzódtak volna, mára vagy pártnélküliek, mint Szél Bernadett, vagy Hadházy Ákos, vagy az Együtt nevű, mérhetetlen népszerűségű új-SZDSZ politikusai. A csonka, és ellényegtelenedett LMP volt ugyanakkor a lakmuszpapír, hiszen lassacskán következtek a további ellenzéki pártok, akik előtt ott állt a feladat, mennyire állják ki a Gyurcsány-próbát. És mind elbuktak. Elbukott az a Jobbik, amely politikai megerősödését a 2006-os szemkilövetéseknek köszönhette. Elbukott a Momentum, amely fiatalos lendületének nem kis részét szerezte a Gyurcsánynak való beszólogatásból. És elbukott a szovjet utódpárti MSZP, amelynek vörös csillagát oly régóta várjuk letűnni a magyar jövő demokratikus horizontján, mégis, tán elvártuk volna tőlük, még az őskomcsi múlt ellenére is, hogy a pártjukat a tehetségtelenségével és agressziójával tönkretevő Gyurcsánytól legalább minimális távolságot tartsanak, már csak a maradék gerincük épsége miatt is.

A Demokratikus Koalíció az ellenzéki pártok második legnépszerűbb politikai tényezője, amelynek a feje az a Gyurcsány, akiről épp ésszel semmi jó el nem mondható, így aki vele összefog, az bármilyen országrombolására is igent mond. Az ellenzéki összefogás a Gyurcsány-kormány melletti kiállást, a gyurcsányi politika szentesítését jelenti. Jelenleg az ellenzéki összefogás összes pártja gyurcsányista.

A 2022-es választás tétje tehát az, hogy megválasztható-e ismét Magyarország trónjára Gyurcsány Ferenc. Akiről tudjuk, hogy milyen. Ferenc számára ez a harc lesz a végső, hiszen ő vitte az egész ellenzéket, nyilván külföldi érdekek nyomására egy olyan összefogásba, amelyben ő is tényező lehet. Ez persze üzenet az ellenzéki szavazók számára, hogy le lehet váltani a polgári kormányt, de nem akármilyen áron. Az ordas nagy kamu, hogy Orbán ellen még a Sátánnal is szövetkezni kell. Nem olyan szar Magyarország gazdasági és általános jövőbe vetett bizalmának helyzete, hogy Gyurcsányra bármilyen formában is szükség legyen. Ferinek ez a harc lesz a végső, ugyanis ha bukik az összefogás, akkor ő bukik a legnagyobbat. Akkor végre kiderül, hogy sok minden lehet Magyarországból, de csak Gyurcsány nélkül. Az, hogy hogyan kecmeregnek vissza a valóságba a gyurcsányi mákonyból az ellenzéki pártok, az legyen az ő dolguk. Az ellenzék, és Magyarország számára is az lesz a legjobb, ha az összefogás elbukja a választást. És akkor végre el kell végezni azt a munkát, hogy mit kínál a magyarságnak a balliberális oldal Gyurcsányon kívül. Engem megnyugtatnának egy nemzeti minimumból kiinduló válaszok. Hogy értsük, a magyar választópolgár akkor nem érezheti többé magát idegennek a saját hazájában, legyen bár jobboldali, vagy baloldali kormányzás, ha Gyurcsány és köre mindörökre kiszorul a hazai közéletből. Szívből, és nemcsak a magyarság, de még a baloldal jövője miatt is kívánom, hogy bukjon ez a kretén összefogás, és bukjál meg, Feri! És, ha esze van a baloldali szavazónak, akkor nem vesz ebben részt, hanem kivárja, hogy végre hitelesen képviseljék. Ez a harc lesz a végső, Feri! Bár olyan útra lépnénk, baloldali és jobboldali magyarok, hogy soha ne kelljen még egyszer átbucskáznunk rajtad! Magyarország jövője csak nélküled képzelhető el…

Vezető kép: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu


  Miért Rigó

23 hozzászólás

  1. “Az ominózus pofon éppen azért csattant el, ”
    Bocsánat az alkalmatlankodásért,de a bíróság mondta ki,hogy nem csattant el és a hatházi hazudik (eben is).

  2. Tehát az LMP-t az USA külügy a nagykövetségen keresztül gründoltatta az alapító elnökkel Schifferrel.
    Schiffer a Rákosival lepaktáló, hazaáruló Szakasits unokája.
    Schiffer egyetértett a Szabadság téri tüntetőkkel, akik le akarták bontatni a 2.vh. MINDEN áldozatának az emlékére emelt szobrot.
    Schiffer ott volt a Simicska-Vona paktumhajón. Utána jelent meg, hogy a Jobbik Schiffert akarja köztársasági elnöknek. Az ultraliberális, magyar és keresztényellenes Schiffer csupán azért, mert nem fetreng saját mocskában, mint az egész ballib
    csürhe, a jobbmédia kegyeltje. Utóbb mint alkotmányjogról is őt kédezték Lomniczi és Zétényi helyett. Miért is? ?

  3. “csakhamar lecserélné miniszterelnökségét egy földön túli kiruccanásra”
    Csak nem túlvilági kiruccanásra gondol a költő?

  4. A végső harc Orbán ábrándja, tekintve, hogy nem tesz semmi érdemlegeset érte.

    Kizárólag személyét misztifikáltatja.

  5. Kilenc élete van ennek, mint a mcskának.

  6. Mocskos tròger. Ferkonya csak remènykedj,màs esèlyed nincs. Hiteledet règen elvesztetted.Az aljassàg megtestesìtője te vagy magad. A haza,a magyarnèp ellensège.

  7. Erre a tűpontos értékelésre most nem lenne szükség, ha 2010 után a gazember Gyurcsány és csatolt részei oda kerülnek, ahová valók. De valamilyen láthatatlan okból elkerülték a felelősségre vonást. Most pedig ez a politika szemétdombjáról visszakukázott senkiházy csuklóztatja újra a teljes baloldalt és reális veszélye van annak, hogy a megvezetett polgártársaink hitelt adnak a beteges hazudozásaiknak. Egy mentálisan, intellektuálisan, morálisan egyaránt teljességgel alkalmatlan garnitúra készülődik átvenni a hatalmat Magyarországon. Ha csak egy kicsit is észnél van az istenadta magyar választópolgár, ez nem következik be. És akkor talán véglegesen el lehet takarítani ezt a gazembert a magyar közéletből. Fellélegezhetnénk egy időre.

  8. “A segg hitét a mohósága pótolja.” /Végh/

  9. Jakab Csaba

    Nagyon jó az írás, minden mondata ül. Én csak annyit tudok hozzátenni, hogy Feri még a tavaszi nagy bukta után is mindent meg fog tenni, hogy valahogy túlélje azt is. Szóval még sokáig nem fogunk megszabadulni tőle, de minden rosszban van valami jó, amíg őt nem sikerül politikailag likvidálni, addig mindig a Fidesz nyeri a választást.

  10. Ne busulj Gyurcsány ha a jelenlegi feleséged Gyurcsányné nem fog gyözni, akkor még jöhet a 4-ik feleséged is.

  11. Jakab Csaba!
    Igaza van, ettől az őrülttől nagyon nehéz lesz megszabadulni. Ha jövőre veszít is, akkor sem tudjuk a nyakunkból kihajítani, mert ez olyan, mint a csimbók. Nem bírja megemészteni a bukását, presztízs kérdést csinált abból, hogy ő fogja Orbánt leváltani. Ő lesz ismét az ország első embere. És ebből nem akar engedni. Mivel ő a legelutasítottab politikus, úgy gondolja, hogy az asszony, vagy geli hátán kapaszkodik vissza a miniszterelnöki székbe. Mert ha megnyeri a moslék a választást, úgyis azt csinál, amit akar. De azt is tudja, hogy ez nem fog simán menni, előre szólt, hogy 2006 fog megismétlődni, ha az emberek nem úgy táncolnak, ahogy őkelme fütyül. Ha viszont veszítenek, a most oly kedves barátok hiénaként vetik magukat rá, és remélhetőleg végképp kiütik ferenc testvért vezető szerepéből. Marad a pia, a főzés, a háziasszony szarepe ennek a nyomorultnak. Remélem!

    • Egyben bízzunk!
      A gyűlölet megeszi a lelkét,s aztán a testét is. Már ha lehet egy lelketlen állatról beszélni.

      • csakafidesz

        Minden becsületes állat nevében tiltakozok, hogy Gyurcsányt állathoz hasonlítsák! Ez nagyon sértő az állatokra nézve.

    • Kata! Legalabb a “nyomorult”-jelzöt ne hasznald erre a mindennemü emberi erteket nelkülözö nemzetgyilkos trogerre. Ezt altalaban szanni, sajnalni valo emberekre szoktak hasznalni. Ez a szenny pedig nem az. A hazi trongyaval együtt a senkinel is kevesebbek. Nem is jut estembe semmi a vilagon, amire tenyleg ra lehet mondani, hogy ilyen mertekben csak eltaposni valo, mint ez a ket mocskos rohadvany diszno. Ugy-e mekkora igazsag rejlik abban a mondasban is, hogy “zsak a foltjat megtalalja”!? Hogy ket gyalazatos, elösködö, hazaarulo aljadek hogy tud ennyire egymasra talalni…?! Döbbenetes.

      Csak maradjon neki az alkohol, bar szokna ra a kabitoszerek mindegyikere, mert azok legalabb olyan megbizhato biztonsaggal ölnek, mint ezek a satanok, ez a ket senkihazi okaadek.

      El se tudom kepzelni, hogy a mi Hazankban leteznek egyaltalan embernek szamito lenyek, akiknek meg csak meg is fordul a fejeben, hogy erre a rongyra szavazzon, hogy ezt az ocska dögöt valassza. Ezek a sötet-magyar fajtahoz tartozo eszetlenek meg azt se tartjak fura ötletnek, hogy ha mar esz nelkül elnek is, de legalabb ne egy hirhedt külföldi aljadekot akarjanak az orszag elere. Tudod, ezektöl meg a levegöt is meg kellene vionni. Adnanak halat a Joistennek, hogy ilyen Kormanyunk van. Nem, nekik egy külföldi perverz szuka kell. Egy minden izeben mocsok, aki meg a familiajaban evszazadokra visszamenöen se talal becsületes embert, csak gyilkost es kommunista perverz barmokat. Erkölcsi cafat, egy moralis rongy. Ezt meeg a hulla-jelzövel se latnam el. A hullak is valamikor becsületes emberek voltak. Erre ez se foghato ra.

      Ezeket az elmult evekben elkövetett gazembersegekert es a felvetelekkel bizonyithatoan szandekolt terveik alapjan meg kellene fosztani minden-minden vagyonuktol, erteküktöl. Hagynek nekik alkolholt meg kabitoszert, majd az elvegezne a dolgat, ha mar a Kormany ezt annak idejen nem tehette meg, mar akkor az EU vezetinek mocskioskodasa miatt.

  12. Karigeri a zűrbe készülne? Hát éppen ott van és benne a zavarban!

  13. Valóban az amerikaiak tartják a szálakat a kezükben. Politológiai csoda (nonszensz), hogy a Szél-Hadházy páros felszínen tud maradni. (Karácsony is politológiai nonszenz. Schiffer is az.) Van az az amerikai mondás, hogy sok pénzzel még Mickey Mouse-t is be lehet juttani a fehér Házba!. Jé! Mindegyik politológiai csoda is az LMP-hez köthető! Jé! Mindegyik az SZDSZ szétesése idején került képbe? Jé! A Jobbik is ekkor kezdett felíveln! Jé! Az MSZP mélyrepülése is pont ekkor kezdődött! Jé! Mindegyiket letarolta Orbán! Jé! Lett egy Momentum, Bergestől, Csehestől, Fegyőröstől… Kell még valamit mondanaom, Ildikó…

  14. Ez a Gyurcsány egy hasznos bohóc. Így benn kel hagyni a politikai hadszíntéren, hogy tudja az ember kire nem szabad szavazni.

  15. A baloldali liberális és bujtatott komcsi pártokkal mindig az a baj, hogy kifogynak mások pénzéből.
    A baloldali pártok nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

    Panaszkodnak, hogy mindenki Gyurcsányozik.
    De arról nem beszélnek, hogy ők meg mindig Orbánoztak.

  16. Ha mondjuk Szerbiaban probalna a Feri es neje ilyen stilusban ellenzekieskedni, a szerb hazafiak hogy reagalnanak?

  17. KÖSZÖNJÜK Gyurcsány Elvtárs Úr, hogy elmondta, és a pártja programjaként NAGYHANGÚAN HANGOZTATTA, hogy LEÉPÍTENÉ, NEM FEJLESZTENÉ, MAGYARORSZÁG energiaellátását.
    KÖSZÖNJÜK, hogy elmondta, LEÉPÍTENÉ nem fejlesztené MAGYARORSZÁG jövőbeni villamos energia ellátást biztosító PAKSI ATOMERŐMŰVET.
    KÖSZÖNJÜK Gyurcsány Elvtárs Úr, hogy elmondta lezárná a keletről MAGYARORSZÁGRA érkező földgáz ellátást.
    KÖSZÖNJÜK, hogy elmondta! ÍGY AZ ÉRTELMES EMBEREK vállalkozók TUDJÁK, HOGY MIHEZ TARTSÁK MAGUKAT!
    Hiányzik a magyar vállalkozóknak, háztartásoknak MEGFIZETHETETLEN ÁRON villamos energia?
    Hiányzik a magyar vállalkozóknak, háztartásoknak MEGFIZETHETETLEN ÁRON földgáz butángáz és bármilyen fűtő energia?
    A VILLAMOS energia NEM CSAK ÚGY JÖN A SEMMIBŐL!
    PAKS nem Csernobil! PAKS nem a 70-es 80-as évek antik technológia!
    Aki nem tudja megkülönböztetni a 70-es 80-as évek elavult antik technológiáját a 2020 – as, 2030 – as évek modernebb, biztonságosabb technológiájától az vagy műveletlen ember, VAGY NEM MOND IGAZAT!
    Gyurcsány Elvtárs Úr, beszéde, POLITIKA DOGMA. A tudatlanok öncélú félrevezetése céljából NEM MOND IGAZAT!
    PAKS nem Fukusima! Pakson nincsen tenger! PAKSON NINCSEN ROMBOLÓ TENGERI CUNAMI!
    Az atomerőmű működtetéséhez kell víz, de ezt a Dunából veszik, nem a tengerből.
    KÖSZÖNJÜK Gyurcsány Elvtárs Úr, hogy elmondta LEZÁRNÁ a keletről MAGYARORSZÁGRA érkező földgáz ellátást.
    Magyarországon van ugyan földgáz, de most a 2000 utáni években, és utána már szinte mindenhol földgázzal fűtenek a háztartások. Földgáz kell sok helyen az iparnak is!
    Be fogják indítani a SZÉNTÜZELÉSŰ ERŐMŰVEKET? Szénbányák sincsenek MAGYARORSZÁGON!
    Gyurcsány Elvtárs Úr! Fával és hulladékkal, szeméttel fogunk fűteni?
    HOL OSZTOGATJÁK EURÓPÁBAN INGYEN A VILLAMOS ÁRAMOT?
    HOL OSZTOGATJÁK EURÓPÁBAN INGYEN A FÖLGÁZT?
    Hol van INGYEN EBÉD EURÓPÁBAN?
    KÖSZÖNJÜK Gyurcsány Elvtárs Úr, hogy elmondta, NAGYHANGÚ programbeszédét!
    Ön nem csodatevő! Ha használni nem is de ártani tud!
    ÍGY LEGALÁBB TUDJUK, HOGY MIHEZ TARTSUK MAGUNKAT.
    Gyurcsány Elvtárs Úr! SZÓLÁS SZABADSÁG! VÉLEMÉNY NYILVÁNÍTÁSI SZABADSÁG! SAJTÓ SZABADSÁG! Nem rendőrterror!
    Mi nem akarunk EURÓPÁT SZOLGA MÓDON KISZOLGÁLÓ VIDÉKI PROVINCIA LENNI!
    EMBEREK HA EURÓPÁT SZOLGA MÓDON KISZOLGÁLÓ VIDÉKI PROVINCIA (gyarmat) AKARTOK LENNI AKKOR SZAVAZZATOK GYURCSÁNY ELVTÁRS ÚRRA!
    Ha nem, akkor győzzön a józan ész!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük