Félreérthetetlen jelei mutatkoznak Juhász Péteren a választás közeledtével ránehezedő stressznek.


Újabban doktornak képzelve magát ad választási tanácsokat, rövid videójának legújabb központi témája pedig a gerinc, amely szerinte a „legfontosabb szervünk”. Mint hangsúlyozza, a „közpénzek elosztásának felelőssége nyomást helyez a gerincre, és károsítja a központi idegrendszert is”, ez hosszú távon gerincsorvadáshoz, gerinctelenséghez vezet.

Sajnos azonban látszik, hogy orvosi diplomája is füstbement terv, hiszen elfelejtett kitérni arra, mit tesz a politikussal a hatalomért való elvtelen tülekedés, az erkölcsi önmegsemmisítés, amely a veszettség olyan tüneteit is produkálhatja egyes politikusoknál, mint a lázas tekintet, a cserepes nyelv és a habzó száj. Ebben az esetben ugyanis nem pusztán a gerinc elvesztésétől, de az emberi lélek megtagadásáról is beszélhetünk, ami után tulajdonképpen már csak az emberi ösztönök irányítják a politikusi szervezetet. Ezt a hétköznapok nyelvén zombulásnak nevezzük, amelynek egyik ismertetőjele a félreérthetetlen vágy felzabálni a másik agyvelejét, ami egy sikeres ellenzéki győzelem esetén mindenképpen be is fog következni.

Mint írtuk, súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet önmagunk megtagadása, amely az ellenzéki összefogás nevű tünetcsoport egyik ismert eleme.

De ne tévesszen meg bennünket az citrombaharapott tekintet, amelyet Karácsony Gergely produkál legalább fél éve, aki korábban azzal szerzett magának szavazókat, hogy gyűlölte az MSZP-t, most viszont azzal próbál, hogy szereti az egykori kommunista állampártot, és a demokratikus átalakulásra átörökített aszott múmiáit.

Karácsony Gergely görcsös tekintete tipikus példája a léleksorvadásnak.

Hasonló lelki megsemmisülés tüneteit produkálja Szél Bernadett és pártjának más vezető politikusai is, akik feladva zöldpárti elkötelezettségüket, az elmúlt időszak világszinten is legkártékonyabb politikusának tartott Gyurcsány Ferenchez törleszkednek a hatalomért. A párt vezetősége jelenleg abban reménykedhet, hogy Schiffer András időnként megkönyörülve rajtuk, kiviszi őket legelni a Ligetbe, ha a kórós folyamatok visszafordíthatatlanná válnak.

Bár az MSZP vezetősége egyszerre érez vad gyűlöletet és égető szenvedélyt Gyurcsány Ferenc iránt, most ők is a Szemkilövető Herceg kegyeit keresik, de ők olyan kunhalmisan, bújósan, dideregve. Itt semmilyen tünetről nem beszélhetünk, a kommunista utódpárt politikusi táborában már csak elvétve találni olyat, akinek anatómiája mind testi, mind lelki értelemben megegyezik az emberével.

A Jobbik esetében lappangó tünetegyüttest figyelhetünk meg, amelynek legfontosabb ismérve az identitásvesztés, és a szemöldökhullás és a vakság. Az egykori radikális érzelmű pártvezetés mára az LMP keze után tapogat, de csak hogy áttételesen érintkezésbe léphessen a távoli baloldallal, amelynek jelenleg is zajló lélekvesztő gruppenpartijában Gyurcsány Ferenc a domina. A DK vezér, aki egy ominózus pillanatban elküldi Karácsonyt polcot szerelni az anyukájához, azzal ugyanis ellesz élete hátralévő részében.

Vona Gábort pedig úgy penderíti ki az ellenzéki összefogásból, mintha ott sem lett volna.

Juhász doktornak igaza van abban, hogy gerinc nélkül élni orvosilag nem javallott, lélek nélkül viszont lehetetlen. Illetve, az már egy, az emberiségen kívüli létforma. Kérdés, hogy megéri e mindezt a puszta hatalom megszerzéséért. Juhász doktor persze viccesen hűvös helyen való guggolást, kőtörést és berácsozott ablakon való nyújtást javasol a kormánypárti politikusoknak. De ha Juhász Péter életvezetési tanácsadónak öltözött volna, ugyan ma mit javasolna. Dulakodjunk nőinkkel és nyugtatózzuk le őket. Vagy toljunk el egy spanglit a gyerekek előtt, hagy szokják?


  Miért Rigó

6 hozzászólás

  1. Ez az emberszabású ilyenné lett a rendszeres kábítószerezéstől.
    Rossz példaként kellene mutogatni az ifjúságnak.
    Előtte persze kitömni…☺

  2. MÉGIS USZÍTOTT

    Pont a drogfogyasztást reklámozó Juhász aki még a gyermekei előtt is drogozott ad másoknak orvosi tanácsokat .Ez már ismét a politikai pofátlanság.

  3. Távozzon a közéletből!!!!

  4. Drogos, asszonyverő, maffia-adományokból ‘tengődő’ Portik-csicska beszél gerincről. – ha jól értem.

  5. :))) Maradjunk a tényeknél: mániás fázisba került.

    Hiába a fű jelentős rizikófaktor a pszichózisokban.

  6. “A manöken leginkább fiatal nő, aki divatbemutatókon lép fel, és az új ruhatervek alapján készült ruhákat viselve mutatja be a közönségnek, de vannak férfi manökenek is.”

    Én inkább ebbe a kategóriába sorolnám az ellenzéki politikusokat, hiszen a gyors köpönyegforgatás szükséges a kifutókon, mondhatni a szakma velejárója.
    A DIZÁJNOSOK nap mint nap, de inkább óráról órára finomítanak az öltözékeken, hogy elkápráztathassák a bemutatókon megjelenő közönségüket, akik hol tapsviharral, hol fintorogva nyilvánítják ki egyetértésüket, vagy ellenérzéseiket.
    Amit most látunk az a tavaszi kollekció bemutatója, hogy ki nyeri el a közönség tetszését az április 8.-án az esti órákban kihírdetésre kerül.
    Addig meg ha tetszik, ha nem el kell viselni a köpönyegeseket, de választani nekünk kell!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük