Az ellenzéki összefogás 2022-es választási programja: eladó!


Nyithatok cukrászdát Budapesten? Egyszerű a válasz! 2022-ben egyedülálló leárazással várja Önt Kelet-Európa egyik legkedveltebb turisztikai desztinációja, a bő gatyáról és a fütyülős barackról ismert Magyarország. Széles kínálatunkból a választásban segít Önnek szakértőnk, Márki-Zay Péter marketingszakember, okleveles villamosmérnök. A kanadai telefonszolgáltatónál ügynöki gyakorlatot szerzett, később az autóalkatrész-kereskedelembe is belekóstoló értékesítőnek és felkészült csapatának egyetlen célja az Ön elégedettsége! Angolul, németül, spanyolul, oroszul és finnül is beszélünk!

2022-ES AJÁNLATUNKBÓL

Eladó határkerítés, választható kontingenssel

Használt magyarországi határkerítés – acéloszlopok, drótháló, merevítő keresztgerendák, szabvány NATO pengés drót –, hossza százötvenöt kilométer. 2015-ös modell, szárnyas kapuval nem kompatibilis. Napi használatra, vagy akár ócskavasnak is. Vízágyút, gumilövedéket, tömegoszlató fegyvert beszámítunk. Választható kiegészítőként magyar, lengyel, szlovák, cseh vagy szerb határvédelmi kontingenssel. 

Eladó Sándor-palota

A Magyarországon, Budapesten található palota egy, az 1800-as évek elején épített, nemrégiben felújított, kétszintes, örökpanorámás épület. Csöndes budai környezetben, saját budavári sikló-megállóval, menzával. Civil egyesületnek, alapítványnak, székhellyel nem rendelkező, külföldi oktatási intézménynek ideális. Csere lehetséges isztriai nyaralóra, olajfa-ligettel, lehetőleg Demszky Gábor szomszédságában. 

Eladó Parlament, koronával, vagy anélkül

Egyedülálló lehetőség, ha Önnek is feltűnt már, mennyire hasonlít az Országház a Disney filmek elején látható várkastélyhoz. Az álom, ami eddig bürokratikus, nacionalista akadályok miatt nem volt elérhető, most valósággá válhat az Ön számára is! Ajánlatunkat Kelet-Európa első Disney Land-jére most grátisz koronával, saját koronaőrséggel kínáljuk.

Eladó Lánchíd

Antik, kézzel készült ipari műemlék, vashulladéknak, vagy felújításra, amelynek feladata a leendő tulajdonosra vár. A híd Magyarországon tranzitkapuként is funkcionál, a budai lakosság jelentős része az egyetlen átjutási pontként ismeri Pest, illetve a teljes keleti országrész irányába, így hídpénz szedhető. A négy darab kőoroszlán feláras. Kitűnő nászajándék momentumos ismerőseinek, ideális virágtartó nagyobb telekre. 

Eladó Városháza

Hajléktalanszállónak, vagy ljubljanai mintára melegbárnak is kiválóan alkalmas. Az épületben jelenleg rovarhotel-gyár működik. A Városháza frekventált helyen található, több mint negyvenezer négyzetméteres ingatlan, amelyet 1894 óta használnak városigazgatási célokra Magyarország fővárosában, Budapesten. A helyszín megtisztítását követően akár kaszinó is építhető a területre, ebben az esetben előszerződési jogosultsága van a King City nevű cégnek. 

Eladó termőföld

Eladó magyarországi termőföld, 7,2 milliárd hektár, egyben, vagy országrészenként, kizárólag osztrák, vagy német befektetőknek. A vevő kérésére a tökéletes csend és béke érdekében a környékbeli lakosságot városokba telepítjük, ami nem feláras. Ugyanitt nyáj is eladó, egyben, vagy külön, 9,8 millió magyar haszonállat, részben immunizált. Szárazságtűrő, igénytelen, jól tejelő, ugyanakkor könnyen áttelepíthető, esetleg cserélhető. 

Eladó magyar állami közműcég-portfólió 

Francia befektetők előnyben! Áruljon magyar vizet a magyaroknak! Vitesse el olcsó magyar alvállalkozókkal a szemetet, óriási haszonnal! Cserelehetőség bármilyen francia érdemrendre. Az iparág egyedülálló gazdasági lehetőségeket rejt, hiszen például levegő-, és napfény szolgáltató még nincs az országban. További megvalósításra váró projektek a járdahasználati illeték, ablakadó,  gyerekadó, elhalálozási adó, az ötletbörze szabadon folytatható.

Eladó atomerőmű – Paks, Magyarország

Energiaéhségben szenved Ön és családja? Fél, hogy nem lesz meleg az otthonában, nem tudja mivel feltölteni elektrotechnikai eszközeit? Itt a soha vissza nem térő alkalom: vegyen magának magyar atomerőművet! Különösen ajánljuk németországi nagyberuházóknak, ahol az aktuális politikai légkör lehetetlenné teszi az atomenergia-ipar bővítését, és lassan elfogy a maradék tüzelni való tőzeg is a vidéki falvak alól. Az erőmű Magyarországon marad, de a tiszta energia, csak az Öné!

Különleges ajánlatunk: eladó főpolgármester

Megkímélt állapotú, szinte nullkilométeres, kerület és városvezetésben nagy tapasztalatot szerzett főpolgármester és stábja kihasználatlanság miatt eladó, vagy cserélhető jogosítvány nélkül is vezethető kisrobogóra.

(Azt hiszik, ez vicc?)

Vezetőkép: MTI/Tutiblog-montázs


  Miért Rigó

10 hozzászólás

 1. Az “Eladó” mellett még a “Építését leállítjuk” is.

 2. Eladó áron alul, akciósan 1 db. Magyarország, kellemes klímával, hegyekkel, völgyekkel, folyókkal. Ráadásnak jár hozzá 1 db. Balaton. Városokkal, falvakkall, korona ékszerekkel, az összes extrákka felszerelvelv A vevőnek biztosíitjuk a személyre szabott szolgáltatásokat:, fitnesz, wellness, menő porstik, olcsó fogászat, offshore, stb. Szakképzett, szorgalmas személyzet!
  Részletfizetési kedvezmény! Garantált haszon!

 3. Mi lenne,ha az alig használható ellenzéket adnánk el ?

 4. Ej-mi-a-kő

  Adjuk el az ellenzékünket!!!! Szarért-húgyért, ingyen, csak vigye már el innen valaki a férgeket!!!

 5. MaciMálnás

  “okleveles villamosmérnök.” Okleveles villamosmérnökök akik BME-t végeztek a régi 5 éves egyetemi képzésben. A főiskolai végzettség villamos üzemmérnök.

  Ez a majom valószínűleg a felsőoktatás és a valamikor szebb napokat látott Kandó
  “szia uram olcsó diploma nem érdekel?”
  időszakában járt. A minden hülyének adunk papírt csak fizesse be a tandijat. Megbukni nem lehet, bejárni opcionális szakdolit meg megirja — megfelelő díjazásért – a csóró nappalis vagy éppen a frissen végzett pályakezdő, úgyis munkanélküli.

  Közel is állhat Mr 400m2 szemléletéhez. Nem rossz – 9 fős (ha jól számolom) családjának ez fejenként cca annyi m2 mint ami egy panellakó átlagjózsi 4 tagú családjanak összesen, szép…

  Ez volt az az időszak amikor szociálismunkás földrajztanár diplomákkal szereztek szakmérnöki végzettséget – ez az ahol még alapozótárgyakat sem tanitottak komolyan minden utcáról beesett fizetős tökhülyének adtak papirt és ma úgy verik a nyálukat mintha tényleg mérnökök lennének úgy hogy még egy matekkurzusok sem volt.

  Persze nem lehet, nem észrevenni a beteges vonzódást nnek a markazajnak a ‘rászorultsági alapú’ nagy kommunista egyenlősdihez (ami a tied mindenkié ami az enyém ahhoz közöd sincs). Gondolom ehhez is még főiskolai éveiből (végül is 10-15 év az komoly tapasztalat kb még katona sem volt) jön az inspiráció.
  Ismerjük..
  – pl az a aki a koleszhoz 30km-re lakó amikor bejelentkezik a 15 éve nem látott rokonhoz 300km-re. Más, ha a fater, muter nem tud egy albit fizetni – mondjuk naponta jár be pl Veszprémből / Siófokról Bp-re mert ‘túl közel'(!) lakik nincs kolesz
  – vagy a rendszeres szoctám kimaxolása (ellopása a valóban rászolurók elől) a nagyvállalkozó szemefényéne aki jön a nullás keresetigazolásokkal úgy, hogy közben a fater “merdzsójával” közlekedik

  Tényleg mérhetetlenül unom ezeket hazug élősködöket meg a seggnyaló támogatóikat …

 6. Az egyik szakmám okán, elektrotechnikát is kellett tanulni. Nem könnyű tovább tanulni a Híradástechnikai SzKI. -ban. El ne m tudtam képzelni, hogy végezhet valós PhD-t elő tanulás nélkül, egy Vendéglátós ! Most értettem meg, ha valaki a Uniós Multiknak ügynökösködik, az akár amerikai tartózkodás 2004-2009-ig, alatt postafordultával csak úgy megkaphatja a doktorit! Vannak még (sumák) szerencsések!

 7. csakafidesz

  Az eladó polgármesterre igényt tart egy kesztyűt gyártó üzem. Persze, ha már megvették a polgármestert akkor leszedik és hasznosítják a bőrét, a többit odaadják a kutyáknak.

 8. Márki-Zay Péter egy politikai, megélhetési parazita.
  Egy Maffiózó!
  Még hogy Okleveles villamosmérnökök?
  Csak ne kelljen neki tényleges szakmai problémákat megoldani!

  Ha annyira “okos” akkor miért kényszerült Amerikából hazajönni MAGYARORSZÁGRA.
  CSAK NEM ELZAVARTÁK AZ USA-ból, vagy Kanadából?

 9. Szalay Miklós

  Az előválasztás lényeglátó elemzése:

  https://egyvilag.hu/index.shtml#PT109_elovalasztas

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük