Akinek nincs franciás profilképe, az terrorista!


Hogy ki az a Simon Williams? Egy köcsög terrorista ISIS szimpatizáns. Legalábbis környezete szerint, akik nem nézik jó szemmel, hogy a 37 éves, amerikai férfinak nem franciatrikolóros a profilképe. Furcsa, de annál tanulságosabb történet ez Minden Idők Legnagyszerűbb és Legtökéletesebb Demokráciájáról, a bölcs választópolgárról és a mimózalelkületű érzékenykedőkben nem is annyira mélyen megbúvó kirekesztő fanatikusról.

Régóta figyelték barátai az amerikai Simon Williamst. Kezdetben csak az volt a gond vele, hogy nem ivott elég sört, majd az is furcsa lett a társaságában, hogy a buta amerikaiak többségével ellentétben ő pontosan tudja, hol van Franciaország. Ami ez után következett, az rémálmaiban sem juthatott volna eszébe. Mert a fickó elkövette a létező legnagyobb bűnt, nem változtatta csíkosra a profilképét. Környezete pedig éles szemmel kiszúrta a kiszúrhatatlant és éles elmével levonta a megfelelő következtetést: egy ISIS-párti terroristával állnak szemben.

[well type=”well-lg”]
„Sokáig nem tudtuk megállapítani róla, hogy azért nem változtatja meg a profilképét, mert gyűlöli a franciákat, vagy mert szimpatizál a terroristákkal. Csak ez a két lehetőség van.”
[/well]

Ezt a mélyreható lélektani analízist Simon egyik közeli ismerőse készítette. Nyilván mélyen megérintette ez a durva és non konform érzéketlenség.

Egy másik jóakarója szerint pedig a következő tétel érvényes ilyen esetekben:

[well type=”well-lg”]
„ha nem teszed azt, amit mi teszünk, az azt jelenti, azt akarod, hogy az ISIS győzzön”
[/well]

Pedig a titok sokkal kevésbé lapult mélyen, mint a teveszar a sivatagban. Simon védelmi stratégiája ennyi volt:

[well type=”well-lg”]
„nem voltam gépközelben egész hétvégén”
[/well]

Szerencse a szerencsétlenségben, legalább nem dobták a folyóba kísérleti jelleggel, elvégre ha nem süllyed el, akkor ártatlan, ha megfullad, akkor ISIS-szimpatizáns.

És ők döntenek nemsokára az atlanti-szövetség legfontosabb vezetőjéről.

Kezdhetünk remegni…


  Bubu Woodcutter

6 hozzászólás

  1. Ugye, az nem lehet hogy egy álhírszájt “hírét” becumiztátok?

  2. Bibu!
    Nem fognak ezek (igen ezek, nem ők) semmiről sem dönteni. Az USA választási- és pártrendszere bohóckodás, parasztvakítás. Az lesz az elnök, akit a pénzemberek többsége akar. Az apparátusának a tagjai meg azok, akik a legtöbb pénzembert és kisembert, pontosabban azok pénzét és voksát a jelölt számára fel tudják hajtani. Valójában egy szemfényvesztés az egész, két azonos értékrendű, csak színében/nevében különböző cirkuszpárttal (még a régi római kocsiversenyeken is négy volt).
    A felelősség az elnökjelölteket kiválasztó oligarcháké, de ők csak Isten előtt fognak elszámolni…

  3. Azt vettétek, hogy a News Thump a helyi Hírcsárda?
    Szóval, hogy ez egy ironikus cikk volt, ami amúgy pont arra hívja fel a figyelmet amire ti is, de ez egy ún. paródia.

  4. “legalább nem dobták a folyóba kísérleti jelleggel, elvégre ha nem süllyed el, akkor ártatlan, ha megfullad, akkor ISIS-szimpatizáns”

    Tehát: ha elsüllyed és megfullad ártatlan, ha nem süllyed el ISIS terrorista!!! Legalább ezt kigondolta volna a cikkíró…

  5. A szokásos telitalálat, ahogy a reakciók is mutatják:) Kínában már készülnek a pólók is.

  6. Jesszus!
    Franciázós képeket kellene megosztanom a …
    Na egyiken sem,hiszen ilyen helyekre nem regisztrálok. És nem azért,mert terrorista vagyok,hanem mindig utáltam azokat,akik pletykálnak. Ezekről az oldalakról,meg dől a családi szenny.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük