Az őrület határán


Egy tömegmészárlás után Európa vezetőinek és liberálisainak első dolga volt deklarálni, nem akarnak módosítani az eddigi (bevándorlási – a szerk.) politikájukon. Boldogult ifjúkoromban a katonaságnál, ha valaki ennyire hülyének mutatkozott, az a mondás járta: Próbálj meg elbeszélgetni vele te!

[badge bgcolor=”#81d742″ value=”Paranoid Android”]

 

Túl vagyunk azon a ponton, amikor még Európa vezető politikusait, bármilyen szinten is, de figyelembe kellene vennünk a túlélésünk szempontjából. A hülyeség, az ostobaság elrejtésére, álcázására a legjobb módszer mindig egy komplett hülyeséguniverzum felépítése, meg persze minden a reális világból érkező inger kizárása. Egy nagyon egyszerű példázat következik:

Huszonöt évvel ezelőtt történelmű léptékű tömeggyilkosok által vezetett bolsevista diktatúra uralta Kelet-Európát (is). Bolsevista felebarátainkat (és korai nyugati szövetségeseiket) nem lehet azzal vádolni, hogy fantáziátlanok lettek volna bármiben, ami árthat az emberiségnek. De az már nekik sem jutott eszükbe, hogy a megszállt Európa országaiba más etnikumú és vallású emberek tömegeit telepítsék. Épp az ellenkezőjét csinálták, igyekeztek etnikailag homogén nemzetállamokat létrehozni. Nem merült fel bennük, milyen jó ötlet lenne mondjuk kazah vagy csecsen, esetleg doni kozák férfiakat telepíteni a Magyar Alföldre.

Igaz telepítettek oroszokat a hagyományos Orosz Birodalom határain belüli etnikai tömbökbe, de a közép-európai régióban ezt nem merték megtenni. Tudták, az itt élő népek ez ellen kétségbeesetten harcolnának, valószínűleg még a kommunisták egy jelentős része is, hisz komoly véráldozatokat hoztak nemzetállamaik létrejöttéért – estünkben a megmaradásért.

A kortárs Európa meghatározó politikusai ezzel szemben most komolyan azt gondolják, a nemzeti önrendelkezésüket alig 25 éve visszanyerő közép-európai államok most önként (!!!) befogadnak lakosságuknak majd több százalékát kitevő és teljesen beazonosíthatatlan identitású, 70-80 százalékban fiatal férfiakból álló, a kereszténységgel (és az ateizmussal) kibékíthetetlen vallású – és ami a legfontosabb – vesztenivaló nélküli tömeget.

Nem mellesleg ennek a vallásnak az akcionista képviselői mintegy 350-500 éve kiirtották a magyar nemzet minimum kétharmadát, de a mellettünk, a magyar végvárakon (már akkor is) harcoló visegrádi négyeknek (akkoriban hármaknak) is sok sebet okoztak.

Tovább megyek, ilyen ötlettel még Hitler sem próbálkozott volna a – csak formálisan független – csatlósállamok kormányainál. Mert ennyi a realitásérzék még belé is szorult.

Az európai liberális politikai elit tagjai viszont kivétel nélkül elmebetegek.

Azért nem tűnnek annak első ránézésre, mert 25 év alatt minden egyes nap csak egy kicsivel nagyobb baromságot mondtak, mint előző nap és a közönség lassan hozzáedződött a hülyeséghez. Tulajdonképpen törvényszerű jelenség. Ha az ember folyamatosan elmebetegekkel van együtt, hajlamos valamennyire idomulni, elnyomni természetes igazságérzetét, félelemérzetét, a józan eszét.

Ismétlem, ezek csak azért nem tűnnek dühöngő elmebetegnek, mert mi is átvettük az ő „normarendszerüket” , annyiszor hallottuk már a hülyeségeiket. És mert a példátlanul erős és gazdag nyugat-európai társadalmak kibírták, hogy minden erősségüket, pozitív tulajdonságukat gyengítsék, gúnyolják, elnyomják, a visszájára fordítsák.

De fogyóban a tartalékaink, és a továbbiakban nem engedhetjük meg, hogy elmebetegek irányítsanak bennünket.

Újra nekünk, etnikai, vallási, nemi, családi és lokális identitással megáldott embereknek kell meghatároznunk a normalitás fogalmát. És nem identitás nélküli, sérült személyiségű emberekre hagyni ezt, akik az őrület erejével, minden egyéb egészséges öröm híján, csak a romboló hatalom élvezetébe temetkezve akarják a világot saját elmebajuk valóságába kényszeríteni.


  Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

6 hozzászólás

  1. homoródkarácsonyfalváért

    Az elmebetegség ellen azért páran próbálnak fellépni. Szép eredmény lett már a v4 összefogás. Bár tudom, hogy a v4-et elég komolyan meg lehet roppantani.

    Viszont a közös határőrizetnek (fegyveres erőnek) ugyancsak jó politikai üzenete van.

  2. A holland szerint Franciaországban semmi összefüggés a terroristák és a menekültek között.
    Magyarország más. Errefelé menekült egy sem járt. Csak migráns,de az sok.
    A holland nevű izé,meg tényleg nagyobb veszély a demokráciára,hiszen terrorizálni akar minket,a nyakukon maradt gazdasági bevándorlókkal.Sőt a merkelele mutti szintén.
    Ezek tényleg betegek.

  3. homoródkarácsonyfalváért

    spéci Paranodid írása nem arról szól, amit írsz, hanem arról, hogy a korábbi Únió nem mert más államokba nagy tömegekben eltérő etnikummal rendelkező emberek tömegét telepíteni, míg a mostani Únió vezetői ezt kívánják tenni.

    További jó kommentelést kívánok Neked!

  4. Ez a MI Hazánk!

    Az a vastagon agyhalott, aki nem érti meg, hogy nem lehet mindenféle jöttmentet csak úgy beengedni, valamint az ellenőrizetlen tömeg beengedése táptalaja a terrorizmusnak.

    Arról nem beszélve buzikám, hogy amíg a menekülteket szopjátok, egyikőtök se kérdezte meg, hogy VELÜNK mi lesz.

  5. A terroriståk igenis megbújnak a menekülők között. Aki ezt nem
    lâtja, az vak? Vagy a måsik lehetősêg,hogy a fejêt a homokba dugja.

    • homoródkarácsonyfalváért

      Persze, hogy igazad van. De azért ez egy álvita, a sötét oldal azt állítja, hogy a migráció jó, a terrorisiták meg csak másodgenerációs migráns gyerekek.

      De akkor azt legyenek kegyesek elmagyarázni, hogy annál, hogy engem lelőne egy mostani migráns miért jobb, hogy a gyerekemet lövi majd le a mostani migráns gyereke?

      Emiatt paranoid igen finoman fogalmazott. Nem őrültek, hanem gonosztevők a migráns támogatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük