A változatosság gyönyörködtet


Megnyugtató, hogy senki nem teljesen normális. Vannak a megszokott idiótáink, mint a Merkel vagy az alkoholista Junker vagy a közel-keleti közösségi Hop on Hop Off szolgáltatásba belevágó Soros, illetve a megerőszakolást 70 éve epekedve hiányoló Heller Ágnes, de rögtön itt az ellenpólus, a cseh köztársasági elnök.

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”single solid” sep_color=”#dd9933″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””][/title]

“Az integráció hasonló kultúrák esetében lehetséges, a hasonlóságok viszont változhatnak. A vietnámi és az ukrán kommunisták például anno jól beolvadtak a cseh társadalomba.” – fejtegette lenyűgöző bölcsességgel Milos Zeman, a 71 éves baloldali politikus, a Cseh Köztársaság első közvetlenül megválasztott elnöke. Ez utóbbi azért nagyobb súlyt ad a szavainak, mint egy friss nyertes willkommenje az Open Society támogatási lottójáról. A szélbalos elnök nem most kelt ki először a muszlim honfoglalás ellen, de friss fejleményként azzal az összeesküvés-szagú elmélettel jött elő, miszerint az egész az egyiptomi muszlim közösség mestermunkája, annak érdekében, hogy totális kontroll alá vonhassák Európát.

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”single solid” sep_color=”#dd9933″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Bár az sem elképzelhetetlen ugye, hogy maguk a gyíkemberek vannak a háttérben, akik most jöttek utánunk a Szíriuszról…[/title]

Zeman – azért néha képes félretenni az egyiptomiakat és a gyíkembereket – már akkor értelmesen pesszimista olvasatban értekezett a népvándorlásról, amikor a német kancellár még transzgender feministák által feltartott üdvözlőplakátok előtt szelfizgetett terroristákkal a jövő németjeivel. Ki merte mondani minden liberális jogvédő rémálmát: ez bizony egy irányított, megtervezett invázió.

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”single solid” sep_color=”#dd9933″ margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Hogy irányított és tervezett-e az „invázió” az kérdőjelet ér a mondat végén, de mindenképpen hidzsra, ami, ha nem is Európai elfoglalására irányul, de az lesz a végeredménye.[/title]

Úgy tűnik, ezt még mindig sok – egy csimpánznál papíron értelmesebb – ember nem látja. Az időközben liberálissá visszafejlődő pápa például 5000 muszlimot nagy örömmel üdvözölt a Vatikánban, ahol valami kultúráról, meg értékekről beszélt. Nem vagyunk benne biztosak, hogy ezt a migránsok megértették, de legalább ficki-fickizni nem akartak lengén öltözött nők hiányában.

A kemény szavak ellenére a csehek egyébként végül rábólintottak (nem fellebbeznek, habár nemmel szavaztak) a kvótarendszerre, úgy döntöttek befogadják a rájuk leszámolt párezer atomfizikus-agykutatót. Annak ellenére, hogy a miniszterelnökük ezt teljesen értelmetlen tevékenységnek tartja egy mindenáron Németországba eljutni akaró tömeg esetében. Pláne, mert – ezt már mi tesszük hozzá – Csehországban csak két jó dolog van: a csülök és a sör, de ebből a kettőből pont nulla érdekli a muszlim világ mobilis férfitársadalmát.


  Bubu Woodcutter

3 hozzászólás

  1. A vâltozatossâg valóban gyönyörködtet,de nem boldogít.
    Nem oldja meg a problêmåkat,gondokat,mert arra nem megfelelő
    femberek írànyítanak,cselekszenek.
    Fenti fő okos! Te mêg egy cikket ,sem tudsz êrtelmesen elolvasni,
    mert akkor nem bírålnåd!

  2. Idiótából sehol sincs hiány, a tutiblog szerzői között azonban átlagon felüli az előfordulási gyakoriságuk.

  3. A migrációpárti és a migrációellenes európai csak abban különbözik egymástól, hogy az utóbbi már látott közelről migránst és nem szopta le.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük