A svédek és a tolerantokrata diktatúra


Jelen sorokat enyhén ittasan írom, szóval kérem a koherenciavadász nyelvtannácikat, csukják be az ablakot. Nézzenek cicás képeket! Most politikailag inkorrekt szöveg jön. Buzizni fogok és zsidózni. Utóbbit nem, de ez jó hívó szó. Valami bűzlik Dániában Svédországban. A többségi toleráns társadalom épp nem tudja, mi a fasz van az agresszív kisebbséggel.Tolerantokrata diktatúrában és genderfeminoelnyomásban nevelt népeket üt a multikulturalizmus nevében szeretni való kiafaszom. Egy rendes konzervatív ilyenkor kér egy kávét, és hátradől “ugye megmondtam” alapon.
Egy több évtizedes projekt van széthullóban, miszerint a másság (bevándorlók, buzik, stb.) jó. Mert érték. Pedig a lófaszt! Ezek nem értékek, hanem döntések. A következményekkel nem számoló döntések. Ha én a cégemhez felveszek egy alkalmazottat, nem ő mondhatja meg, hogy mikor akar dolgozni, mit akar csinálni, mennyi pénzt kér. Én mondom meg, hogy 8-16 között itt vagy (-ebédszünet), ezt csinálod és ezért ennyi pénzt kapsz. Pont. Ha a kapitalisták megtehetik, a társadalom miért nem?

Ide akarsz költözni, kedves arab barátom, mert anyagi jólétre vágysz? Rendben. Itt a lányok spagettipántos felsőben járnak nyáron, elfogadott a házasság előtti szex, alkoholt iszunk, stb. És ha hozod a lányod, ő is ebbe fog belenőni. A fiad meg lehet, hogy buzi lesz. Ez a Nyugat!
Kedves Nyugat!
Ha androgün, érzékeny, lányos buzit nevelsz a fiaidból, miért csodálkozol, ha megverik a hetero arab férfiak? A lányoknál punci van, a fiúknál meg kuki. Tessék eszerint viselkedni.  Ha meg buzeráns vagy dugd/nyald a saját nemedet, mert le se szarja senki. Tényleg nem! De ne próbáld már elhitetni egy egész civilizációval, hogy a saját értékeinek (nemzet, büszkeség, család, kereszténység) megtartása és megkövetelése egyenlő az intoleranciával! Én mindig azt mondom, ha valamit csinálunk, azt csináljuk rendesen. Ha szólásszabadságot akarunk, beszélhessenek a nácik is. Ha női egyenjogúság van, akkor nem hajtom le a WC ülőkét. Ha jön egy bevándorló, akkor fogadja el, hogy a lánya házasság előtt meg lesz dugva. Mi itt Európában így csináljuk.

Európa nagy kérdése a következő évtizedekre ez lesz: Én toleráljam a bevándorlót, vagy a bevándorló toleráljon-e engem? 

  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük