Willkommen ideggáz!


Most mondhatnánk, hogy “ugye megmondtuk” és ezt nagy örömmel dalolnánk el kánonban Komáromy Gergőnek aki valószínűleg még mindig önmaga hatása alatt van a sopntán Live Aidtől, amit letolt a keletinél a migszolgosokkal, de a helyzet az, hogy megmondtuk.

Fél éve pofázzuk, az ISIS éppen omlik össze saját pszichopátiája súlya alatt és a szervezett migráns-hullámot használja fel arra, hogy papírok és ellenőrzés híján Európába szivárogjon, hogy a sivatag helyett immár a Vén Kontinens kedélyeit és biztonságérzetét borzolhassa. Elszórtan eddig is néha megbirizgálta a mainstream média ingerküszöbét, hogy a németek lekapcsoltak pár elég durva arcot, és már a hvg-index agymosoda érdeklődésére is számot tarthatott a Röszkénél buzdító útlevél-kereskedő, szalafista prédikátor.

A legújabb hírek szerint, amiről megint csak nem a konteó blogok, hanem a dailystar és az express újságok számoltak be, az ISIS ideggázt csempész magát migránsnak álcázó ügynökei révén az európai terrorista sejtekhez. A lapok értesülése szerint a színtelen szagtalan, ám perceken belül halálos sarin gázhoz jutottak hozzá a sivatagi Gyilkos Elmék, és azt tervezik, hogy az öngyilkos merénylők ilyenekkel szórják meg a londoni vagy berlini metrót csúcsidőben.

A brit lapok egy magas rangú szír katona információira, szó szerint Ahmed Gaddaf al-Dam tábornokra hivatkoznak. A tábornok szerint a terrorszervezet hosszú távú céljai közé tartozik az is, hogy lehetetlenné tegyék az olaj Európába áramlását a szuezi csatornán keresztül, és ezzel a kritikus 130 dollár hordonkénti ár fölé kényszerítve az olaj árát, ami beomlaszthatja az európai-térség gazdaságait és egyfajta “forradalmi tavaszt” idézhet elő Európa országaiban

Ezzel párhuzamosan – természetesen – egy Izrael elleni inváziót is előkészítenek, fő tevékenységi területüket Palesztinába helyezve át Szíriából, ahol – még ha meg is tisztítjuk a híreket az orosz propagandától – éppen jól elverik a seggüket.

A Daily Mail Online kérdésére válaszolva: a migránsválság a nyitány. Ami utána következik, az meg egy globális katasztrófa felé fog elvezetni. A tábornok sürgette a nyugati államokat az Oroszországgal való mihamarabbi kiegyezésre, és a szíriai helyzet rendezése után az ISIS globális háborús terveinek mihamarabbi és radikális megakadályozására.


  B. Boogieman

3 hozzászólás

  1. Szabó Csaba

    Az egész ISISt az USA találta ki és pénzeli! Bizonyíték? Hosszú hónapok óta bombázza a terroristákat, de még egyet sem talált el! Most, hogy Oroszország kiszorítja Szíriából / és Irakból/ a zsoldosokat, megy az ajvékolás ezerrel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük