Tévedés történt! Európa nem elöregedett, hanem elhülyült!


Svédországban megint túltolják a liberalizmust. Egy leszbikus püspöknő leszedetné a kereszteket, nehogy azok megbántsák az „újsvédek” lelkét.

Ha az ember kurvának áll, akkor ne csodálkozzon azon, ha megdugják – tartja az ógörög bölcsesség. Svédeknek sem kell majd csodálkozni azon, ha országuk egyszer csak majd belefullad a saját multikultijába. A női püspökökön már meg sem lepődünk, elvégre a svédek evangélikusok, azok rendre képesek meglepni minket, de a püspökasszony leszbikusságára azért már mi is felkaptuk a fejünket. Itt már sejthető, hogy nem a karrierlehetőségek érdekelték, hanem a haladár szellemiséget szerette volna terjeszteni a keresztényi mákony világában.

De az tényleg mindent visz, hogy ez a… khm személy a templomokat menekült-menedékké nyilvánítaná és levetetné a falakról a kereszteket, hogy szegény migránsokat ne bosszantsák fel a kultúrájuktól idegen geometriai formák.

Teljes a téboly, legközelebb a nem teve-formájú kutyákat próbálják meg betiltani…

A szóban forgó elmeháborodott a következőket vallja: „Az, hogy kölcsönadjuk a menekülteknek a templomainkat, az nem azt jelenti, hogy nem védelmezzük a keresztény vallást. A papoknak Jézust kell hirdetni. Mi minden nap ezt tesszük, amikor emberekkel találkozunk, de ez nem azt jelenti, hogy ellenségesnek kell lennünk azokkal, akik másban hisznek.”

Ez akár még rendben is volna, de miért is kell levenni a keresztet? Talán Ferenc pápa popkulturális tevékenységét irigyelték el és próbálnak hippivonalon előzni.

Szóval a kereszt sértő és ezért el kell dugni az asztal alá. Nehogy megsértődjenek miatta a fáradt agykutatók és magfizikusok, akik egyébként sértő keresztények és sértő keresztény jelképek hiányában többnyire egymást kényszerülnek öldökölni, tehát nem biztos, hogy mindenben megfelel a híres skandináv vendégszeretet előírásainak önmaguk és a keresztek elrejtése. Talán illendőbb volna rögtön sárga kezeslábasba bújni…

Azért még ott, a haladó és fejlett Nyugaton is akad olyan, akin nem uralkodott el teljesen a libsi elmebaj: a kinézett templom „igazgatója”, Kiki Wetterberg nyíltan bírálta az ötletet és közölte, hogy ő sem várja el a muszlimoktól, hogy ha bemegy egy mecsetbe, akkor levegyék a szimbólumaikat.

Logika vs. liberalizmus; sok-nulla.

Arra már ki se érdemes térni, hogy a jóságos Brunne püspökasszony Conchita Wursttal együtt lesz az elsők között agyonütve, miután berendezkedtek az „újsvédek”. Ezek szerint vannak, akik elutasítják az öngyilkosság hagyományos formáit…


  Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.