Újmúlt-2000 KFT, a 2020-as tavaszi kollekció


Cégünk új termékekkel áll az Ön rendelkezésére, asszonyom!

Múltheterósítás

A homoszexualitás leküzdése bonyolult és drága folyamat, amely egyáltalán nem kecsegtet a siker reményével. A tengerentúlon népszerű gyógyítótáborok helyett mi egy sokkal könnyebb és biztosabb módszert kínálunk Önnek! Ne a homoszexualitását, hanem a homoszexuális múltját győzze le! Exkluzív ajánlatunkban most Kolomán Hanna szexipari terapeuta segít Önnek, a mútjának bármelyik pontján mély dekoltázssal photoshopolható majd Ön mellé! Tudatmódosító szerek hatására talán még lehet kicsit több is. de vigyázzon, mert nem minden ellenzéki politikusnő az, aminek látszik! Könnyen történhet kisebb baleset, bár Önnek valószínűleg ilyen esetben még kellemesebb érzés is lesz az egész folyamat.

Múltzsidósítás

Ez az úgynevezett Jákob-csomagunk cégünk egyik leginnovatívabb és legkelendőbb terméke. Az eljárás lényege, hogy mindenféle, Ön által személyesen aligha ismert felmenőkben zsidó gyökereket találunk önnek, így az Ön által korábban ugyanilyen kifejezéssel emlegetett csoportoktól máris meg lesz Önnek bocsájtva. Régen ezt a problémát egyszerű áltöltöztetéssel oldották meg, mai modern módszereink révén viszont Ön sokkal többet kaphat ennél, hiszen termékünk annyira nélkülözhetetlenné válik majd az Ön múltjában, mint paprika a paprikáskrumpliban. Önnek semmire nincs szüksége ezentúl, hiszen termékünk minden lényeges dolgot elvégez ön helyett. Önnek nincs több dolga pártelnökként, mint dühösnek lenni és szuggesztív erővel nézni. Kis szerencsével még néhány óvatlan orbanistát is kirúgathat, akik naivan nem számolnak azzal, hogy 2020-ban a kisnyilasból lesz a legjobb holokausztáldozat.

Múltjobbikosítás

Ha valami fontos neked még az életben, ne szavazz a Jobbikra! Ismerős, ugye? Nos, már nem sokáig! Belpesti művészéttermiségieink az Ön szerény készpénzösszegének hatására hatalmasat fognak változni. Egészen pontosan az Ön múltja fog hatalmasat változni az ő utánozhatatlan intellektusuk és megkérdőjelezhetetlen tudományos megállapításaik hatására. A Republicus Intézet tudományos csúcsfeje schindleresíti bármelyik múltbeli listáját! A leköpött fémcipő múltja gyökeresen megváltozik, hisz Ön vagy Párttársa csupán kifényesíteni akarta. A nettó náci pártból Ön azonnal egy szuperbruttó demokrata expártelnök lesz. Hirtelen mégis lesznek tipikus magyar rasszjegyek. Végül Tini bácsi az egészet elénekli majd visszafelé a kis ritmusgitárjával – ez úgyis egyfajta védjegye a sátánista beatzenének –, így Ön és kedves Pártja megszentelve (feketeszentelés) kerül majd ki az egész folyamatból, csak bukjon már végre a mocskos Fidesz, legkésőbb 2014-ben!

Külföldi leányvállalataink:
Die neue Vergangenheit GmbH – Ost és West

Már mégse úgy volt az az egész termékcsomag! A németség már nemcsak áldozata volt a világháborúnak és a magyar hazafiaknál sokkal nagyobb magyar hazafiként sohasenem követett el semmiféle bűnt, hanem sosem zárt be semmiféle atomerőműveket se, hiszen azok mégsem környezetkárosítók. Ráadásul rendkívül kemény bevándorláspolitikát is folytatott mindig, megőrizve a német faj genetikaian sokszínű szépségét. Egyedülálló termékünk segítségével most Ön lehet a Nagynémet Birodalom legsikeresebb kancellárasszonya, egyúttal a boJgó legjobb embere is! A sofort.de volksbundmagazin ajánlásával! Ha minket választ., Bob munkatárs az Ön kedvéért a hétre trieszti szlovákból olyan németté változik, amilyen mindig is volt!

2050 Carbonfree Oil Company

Melegedéssel a melegedés ellen termékcsomag! Ön továbbra is nyugodtan kereskedhet szénhidrogénekkel, hiszen a melegközösségek aktív támogatójaként továbbra sem meggyőzéssel akarja majd rávenni a mucsai gumicsizmás homofób társadalmakat arra, hogy legyenek kicsit nyitottabbak a cérnahangú hellokittyreverendás álpapok nyilvános feszületszopására a bulikamion tetején. Az ön kapzsiságából és trehányságából keletkező olajszennyezések feltakarítása drága és macerás feladat. Hagyja az egészet a fenébe, hiszen sokkal fontosabb, ha végre tehet valami jót a társadalomért. Mi majd eltüntetjük azt a sok mocskot, amit ön 1989 óta nem volt képes feltakarítani a csodálatos alaszkai vadonban. Természetesen csak képletesen és a szimbolikus térben, de posztmodern világunkban ez az egyetlen, ami számít!


  Kurtz ezredes

8 hozzászólás

  1. Na ez megütött, hogy nem vettem észre ezt a jól fizető piaci rést mielőtt a liberális-bolsevik-náci ideológisták zöldre és lilára festett aktivistái és a klímakommandók beszivárogtak és kitöltötték!

    Na, úgy kell nekem.

  2. Ez a cikk nem jó. Ez a cikk rossz.
    És hogyan jön felvezető képként a két bájos vidra? Ez így kicsit kusza.

  3. József Weber!
    Csak az adja a fejét korrektúra elkövetésére, aki maradéktalanul bírja a helyesírás szabályait.
    Nevezetesen, a megbocsájt, megbocsát mindkét alakja helyes.
    A “meg lesz bocsátva” a szabályos alak.
    A többesjel és a birtokos személyjel valóban próbára teheti még az igényes íróembert is.
    Ez esetben szépen végig kell ragozni -m, -d, -e; vagy -m, -d, je vajon a helyes.

    Pl: mássalhangzóra végződő könyv szó: könyvem,
    könyved, könyve.
    Magánhangzóra végződő értelmiségi szó: értelmiségim, értelmiségid, értelmiségije,
    Többesjel: értelmiségijei.
    Eddig megvolnánk.
    A többi elütés, az Ön nagybetűvel alkotói szabadság, akár stílusjegy.
    Jómagam is szóvá teszem a nyelvhelyességi és
    helyesírási hibákat. A konzervatív újságírótól meg különösen számon kérem a magyar nyelv szabatos és szabályos alkalmazását, hiszen, “nyelvünkben él a nemzet”,
    De amikor a balliberálisok tudatosan,
    következetesen rombolják a nyelvünket, s aki szóvá
    teszi, azt “nyelvnácinak” bélyegzik, javaslom, hogy valóban ott tessék kereskedni, missziót folytatni.
    A liberálisok ne itt akarják osztani az észt, főleg, mint az Ön példája is mutatja, ha félműveltek, felszínes tudásúak.
    A múgy a fenti dolgozat tartalmilag remek, stílusa ütős, helyettünk szól.
    Volt szerencsém.

    • No, lám, az én szövegemben is elütés, pont helyett vessző, eltáncolt szókezdő betű.
      Mivel nincs korrektúrára lehetőség, ott marad mementonak. Telefonon igen nehéz, csaknem lehetetlen a beírt szöveget ellenőrizni, javítani.
      De a véleményem adott: tessék ismételni az igekötős igék helyesírási szabályait. Alsó tagozatos anyag.
      Kevesebb önhittség, több alázat a nyelvünk iránt.
      Régi igazság, hogy aki magasan hordja az orrát, könnyen pofára esik.

      • József Weber

        Kedves gyozo2018 Hangneme lekezelő, nem is akarnék válaszolni.
        1. Az akadémiai szabályzat szerint a bocsát – bocsájt nem alternatíva. Utóbbit nem is említi, hogy léteznék, se így, se igekötővel. Tudom én, hogy az etimológiai meg a tájnyelvi szótár viszont igen, ortographiailag akkor is inkorrekt (ha megenged egy mosolyt).
        2. A “meg lesz bocsájtva” germanizmus.
        3. Hogy én liberális lennék, nem tudom, honnan jön.
        4. Nem missziót folytatok. Szemberöhögöm az igénytelen bloggereket.
        5. Igaz, felszínes tudású vagyok. A lényeget illetően különösképp, és itt mi most nem a lényegről beszélünk, úgyhogy kérem, itt hagyjuk abba. 🙂

    • Kocajogász

      A bocsát alak a helyes minden előfordulásában. A j-s alak népiesebb, mint pl. a hasonló hangzású szakajt és veszejt esetében. Én nem akarok visszanépiesedni, ezért a -j nélküli alakot használom, mint ahogy az eszeM-et az eszeK helyett. Viszont a mondhatNÓK alak helyett a mondhatNÁNK-ot…

      Aki szerint ez az írás akárcsak nyomokban is humort tartalmaz, azt csak (le)sajnálni tudom.

  4. Hihihi… (Kellene valami PestSrácos Kabaréműsor is. Lenne mit előadni. Egy-egy ilyen szösszenet aranyat ér.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük